ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΤΡΟΪΚΑ & ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

END ΜΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 14-7-14 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

balsamaki

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Γίναμε όλοι μάρτυρες της επιστροφής της ΤΡΟΪΚΑ, η οποία ΤΡΟΪΚΑ επέστρεψε για να δει εάν τα συμφωνημένα με τους οσφυοκάμπτες, τους μεσολαβητές του καθεστώτος τους Σαμαρο-Βενιζέλους, εάν όλα αυτά λοιπόν τα συμφωνηθέντα έχουν εκτελεστεί όπως διέταξαν.

Δεν γίνεται διάλογος, συμφωνία και τα λοιπά, έρχονται βλέπουν νούμερα, βλέπουν ότι ο Ελληνικός λαός ακόμη αναπνέει, δίνουν καινούριες εντολές, φεύγουν και επανέρχονται να δούνε εάν οι διαταγές τους, οι εντολές τους έχουν εκπληρωθεί. Αυτό το παιχνίδι παίζεται, μην ακούτε αυτά που λένε τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, αυτά είναι όλα ψέματα, μία αλήθεια δεν υπάρχει σε κανένα δελτίο των οκτώ. Από τα χοντροκάναλα, από αυτούς οι οποίοι εξυπηρετούν το καθεστώς με αντάλλαγμα φυσικά, ποτέ δωρεάν.

Ήρθαν λοιπόν και μας ζήτησαν άλλους 6.000 νέους ανέργους έως το τέλος του χρόνου. Άλλες 6.500 οικογένειες θα πέσουν στον καιάδα της ανεργίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Ζητούν τα ασφαλιστικά ταμεία των Ελλήνων, από τα 6-7 πόσα είναι, να γίνουν σε πρώτη φάση λέει 3 και στη συνέχεια να απομείνει ένα ασφαλιστικό ταμείο. Ξέρετε γιατί το θέλουν αυτό και το θέλουν εδώ και τώρα; Διότι υπάρχουν κάποια ασφαλιστικά ταμεία και με βάση τις εισφορές που πλήρωναν οι εργαζόμενοι έχουν μία υψηλότερη ας το πούμε σύνταξη, εάν μπορεί να θεωρηθεί υψηλότερη τα 650 ή τα 750 ευρώ. Υπάρχουν κάποια άλλα ταμεία που παίρνουν 480 και κάποια άλλα που παίρνουν 300. Θέλουν όλες τις συντάξεις να τις συμπτύξουν στα 300 ευρώ τον μήνα. Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός τους, είναι ένα εργαλείο το οποίο θα οδηγήσει τους Έλληνες σε μεγαλύτερη θνησιμότητα. Δεν θα μπορούν να καλύψουν φάρμακα, θέρμανση ούτε καν διατροφή, άρα λοιπόν είναι ένα σίγουρο βήμα για τους επικυρίαρχους. Αυτά ήρθαν πάλι και διαπραγματεύονται και τα διαπραγματεύονται γρήγορα γιατί έχουν αντιληφθεί ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. Το ξέρουν, έχουνε πάρει το μήνυμα και προσπαθούν ότι προλάβουν.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 14-7-14 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL
 

mn720

Αφήστε μια απάντηση