ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ (ΓΛΑΣΤΡΕΣ) ΤΩΝ Rothschild ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΧΑΝ… ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!

ΚΥΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[…Η Ελληνική Τράπεζα είχε ανακοινώσει στις 9 Ιουλίου ότι ανάθεσε στον οίκο εξωτερικών συμβούλων Ν.Μ Rothschild and Sons την εξέταση των επιλογών για θέματα κεφαλαίου και να συμβουλεύσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας…]

ΤΙΝΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;

………………………………………………

kentriki trapeza

 

Συνάντηση Κυριών

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας συναντάται με τη Διοικητή της Κεντρικής

Την πρώτη κατ` ιδίαν συνάντηση με την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) Χρυστάλλα Γιωρκάτζη έχει αυτή την ώρα η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας Ειρένα Γεωργιάδου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιείται από τις 12.00 στην ΚΤ, αναμένεται να συζητηθούν σειρά ζητημάτων που τρέχουν για την Ελληνική Τράπεζα, όπως είναι, μεταξύ άλλων, τα τεστ αντοχής των τραπεζών που διενεργεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η κεφαλαιακή επάρκεια της Τράπεζας και η διαχείριση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων.

Η Ελληνική Τράπεζα είχε ανακοινώσει στις 9 Ιουλίου ότι ανάθεσε στον οίκο εξωτερικών συμβούλων Ν.Μ Rothschild and Sons την εξέταση των επιλογών για θέματα κεφαλαίου και να συμβουλεύσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

Η κ. Γεωργιάδου εξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας κατά τη συνεδρία του την περασμένη Τρίτη, 8 Ιουλίου.

http://offsite.com.cy/proedros-tis-ellinikis-trapezas-sinantate-ti-diikiti-tis-kentrikis/

Αφήστε μια απάντηση