Ντόρα και Αλίεφ

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ…

[…Παρόντες στο δείπνο ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, τα μέλη της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου και τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Αζέρος υπουργός Αθλητισμού Αζάντ Ραχίμοφ…]

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ!…
diplomatiko-thema-apo-to-geuma-tis-ntoras-ston-alief

Προτού συναντηθεί χθες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ παρακάθισε προχθές το βράδυ σε δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του η Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος στην οικία τους στη Γλυφάδα.

Η κ. Μπακογιάννη γνωρίζεται καλά με τον Αζέρο πρόεδρο και ταξιδεύει συχνά στο Αζερμπαϊτζάν λόγω της θέσης της στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Αφορμή για το δείπνο στάθηκε επίσης η βράβευση της συζύγου του κ. Αλίεφ, Μεχριμπάν Αλίεβα, για την προσφορά της στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.

Παρόντες στο δείπνο ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, τα μέλη της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου και τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Αζέρος υπουργός Αθλητισμού Αζάντ Ραχίμοφ.

Β. ΣΑΜ.

Αφήστε μια απάντηση