ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! κ.κ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ! ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

END ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΛΕΤΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣτΕ… 

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ… ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΩΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600δις ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 100δις ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;… ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΠΕΙΘΗ (ΜΜΕ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ (ΚΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ) ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ… ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΞΙΛΕΩΣΗ…

………………………………………………………………………………..

Επιστολή βόμβα του προέδρου του ΣτΕ: Οι νταβατζήδες εκβιάζουν την δικαιοσύνη!

20140703-082057-30057036

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΙ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΣΕΒΑΣ στον προεδρο Σ. Ριζο, που με μια επιστολή αποκαλύπτει τις πραξικοπηματικές πιέσεις κατά των δικαστών απο τα οργανωμένα συμφέροντα της διαπλοκής!

Διαβάστε την επιστολή:

Προς τις κυρίες και τους κυρίους Αντιπροέδρους, Συμβούλους, Παρέδρους και Εισηγητές.

Κατά την λήξη του δικαστικού έτους ευρίσκεται σε εξέλιξη εκστρατεία 
καταπτοήσεως του Σώματος με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Με αφορμή τις αποφάσεις του Μισθοδικείου και αιτία τις εσχάτως δημοσιευθείσες ακυρωτικές αποφάσεις του Δικαστηρίου. Η προπαγάνδα ασκείται κατά τρόπο οργανωμένο και δυνάμει μπορεί να βλάψει την ελευθερία κρίσεως των δικαστών και τελικώς να προκαλέσει ανήκεστες βλάβες στο δικαιοδοτικό έργο του Δικαστηρίου και σαφή μείωση και απίσχναση της αξιώσεως των πληττομένων πολιτών για έννομη προστασία. Πιστεύω ότι η επιχείρηση αυτή δεν θα ευδοκιμήσει. Διότι οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας και οφείλουν και δύνανται να εγγυηθούν την προσδοκία των πολιτών ότι το δικαστήριο αυτό θα λειτουργήσει ως το τελευταίο καταφύγιό τους.

Με τις σκέψεις αυτές σας εύχομαι ένα καλό και δημιουργικό καλοκαίρι.

Σωτήριος Αλ. Ρίζος

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση