ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ”ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ”…

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

greece_2013_8_5_19_12_44_b2(Τι να του πεις του πάμπτωχου συνέλληνα;… “Κοίτα πάνω! Ήρθε ο από μηχανής θεός”!!!;;;

Η φωτό και το σχόλιο είναι επιλογή του Αλφειού…)

…………………………………

Vaya Sorra ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ. ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΩ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΛΙΚΤΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Θ’ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ”ΕΓΩ”, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ 600, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ, ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ, Ο ΖΕΥΣ, Ο ΑΡΗΣ, Η ΑΡΤΕΜΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΑΡΓΩ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΛΩΣ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ”ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ”.

ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ…

(με αφορμή μια λογική επισήμανση της Ιωάννας Βαφειάδου)

………………………………………………………………………….

 

Αφήστε μια απάντηση