ΠΑΠΑΣ ΣΕ 3ΧΡΟΝΗ: “ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ;”… ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ! ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ!!! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΥΘΑΡΣΩΣ… “ΟΧΙ” ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ… ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ!!!
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΚΙ…!!! ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!
ΕΜ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟ… ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Ιερέας κατά τη διάρκεια του μυστηρίου της βάπτισης ρωτά το 3χρονο κοριτσάκι που φαίνεται εκνευρισμένο στην αγκαλιά της νονάς του αν θέλει να βαπτιστεί και όταν αυτό απαντά όχι βγάζει το πετραχήλι και… φεύγει. 
Το βίντεο ανέβηκε χθες στο youtube, έχει περισσότερες από 25.000 views και εκατοντάδες σχόλια. Άγνωστό τι έχει πραγματικά συμβεί. Το θέμα είναι ότι το βίντεο είναι το viral της ημέρας! πηγη

……………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΒΑΠΤΙΣΗ Ένα θρίλερ, που παίζεται 1.700 χρόνια στις εκκλησίες της χώρας μας σε βάρος του ανυποψίαστου ποιμνίου

Αφήστε μια απάντηση