ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΡΡΑ

END ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

              alt 

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 4.jpg1ον .. Η κάθε μετοχή έχει αξία μόνο από το παθητικό [δηλαδή το ποσό των 125 χρυσών γαλλικών φράγκων που αναγράφεται επάνω της … Γιατί η κάθε μετοχή είναι και απόδειξη …. Ίσου βάρους με ένα κιλό χρυσό … 8 γραμμάρια το κάθε νόμισμα χ 125 τεμάχια = 1 κιλό ]….. 680 δις ευρώ !!!!…. Πρέπει να προστεθεί και το ενεργητικό …. [ δηλαδή τα κέρδη από το 1910 έως το 1932 που αντιστοιχούν στην κάθε μετοχή ]… Από τους ετήσιους ισολογισμούς που είναι συνολικά μέσα στις χρήσεις των 22 ετών … Άλλα 390 χρυσά γαλλικά φράγκα στην κάθε μετοχή … Σύνολο δηλαδή αξίας της κάθε μετοχής στις 31– 12– 1932 ….= 515 χρυσά γαλλικά φράγκα !!!!  Άρα η συνολική της αξία σήμερα ενεργητικού και παθητικού είναι 2 τρις 800 δις ευρώ . .. 

2ον .. Τις μετοχές αυτές και το χρυσό τους [γιατί είναι αποδείξεις σε μέταλλο … και όχι χαρτονόμισμα ]… Τις εγγυάται η κεντρική γαλλική τράπεζα !!! …… Τώρα γιατί κάποιοι βγαίνουν και λένε ότι δεν αξίζουν … ή ότι είναι άκυρες ;;;; … 
Και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι η απόδειξη της κατάθεσης χρυσού σε μέταλλο … Δεν ακυρώνεται !!!!! … 

3ον … Με νόμο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους το 1932 ανοίγεται ένας αλληλόχρεος λογαριασμός στην εθνική τράπεζα και κατατίθεται εκεί υποχρεωτικά ο χρυσός των 280.000 τεμαχίων μετοχών που κυκλοφορούν έως 31-12–1932 !!!! .. Ο λογαριασμός αυτός έχει ετήσιο επιτόκιο 7.25 %. !!!!! Αυτό σημαίνει αν κάνουμε τις μαθηματικές πράξεις κάθε 10 χρόνια διπλασιασμό του ποσού των 515 χρυσών !!!! Γι` αυτό και έχει φτάσει σήμερα [μετά από 80 χρόνια ] η κάθε μετοχή την αξία των…. 131.840 …. Χρυσά γαλλικά φράγκα .. !!!!!!!!… 131.840 χρυσά διά 125 που έχει το κιλό = 1.065 κιλά χρυσός !!!!!!!!! .. Η κάθε μετοχή !!!!!! …. 

4ον … Η εθνική τράπεζα που έχει το λογαριασμό… είναι υποχρεωμένη να πληρώσει….. Την αξία της κάθε μετοχής…. Και η κεντρική γαλλική τράπεζα που τις εγγυάται.. !!!!!!!…. Όχι το ελληνικό κράτος .. !!!!!… Τι δουλειά έχει το ελληνικό κράτος να πληρώσει το χρυσό που έχει υπεξαιρέσει η εθνική ;;;;;; … 

5ον … Η κεντρική γαλλική τράπεζα άλλαξε όνομα και έγινε κεντρική …. Ευρωπαϊκή τράπεζα !!!! .. Είναι αυτή που μας στέλνει την τρόικα και μας ξεσκίζει !!!!!… Και η Εθνική αλλά και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα που εγγυάται το χρυσό των μετοχών …. Ε ί ν α ι … ι δ ι ο κ τ η σ ί α ς  του  ίδιου αφεντικού !!!!!! … Των οικογενειών αγγλοεβραίων τραπεζιτών Ρόθτσαϊλντ !!!!!!!! ….. Αυτοί πρέπει να πληρώσουν !!!!!!!!!! … 

Καταλαβαίνεις πλέον τι ζόρι τραβάνε αυτοί …. Αλλά και τα δικά τους παιδιά εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ [ 200.000 χιλιάδες μέλη έχει το Κ.Ι.Σ. ] … Και γι` αυτό βλέπεις μερικά πρακτοράκια τους που βγαίνουν και βρίζουν τον ΣΩΡΡΑ…. Που τους τα έβγαλε στη φόρα. !!!!….

Και απάνω που το ‘χαν σίγουρο ότι το έχουν κρύψει καλά το θέμα και το σχέδιο έχει καλώς ….. Τους ξεβρακώνει ο Πατρινός και τους έχει πετάξει και τα μάτια έξω … !!!!!…

Ήρθε η ώρα να κάνουμε ταμείο !!!!!!! ..Σ Υ Ν Ε Ν Ω Σ Η  Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν …. Απανταχού της γης !!!!!!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 

Δεν μπορεί να αποτελέσει λάδωμα ούτε αντιστάθμισμα της προσφοράς Σώρρα το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στους δήμους !!!!!!!!!!!!! … Μόνο αποπροσανατολισμό …… Για λίγο !!!!!!!!!!!!….. Η δωρεάν προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ .. Και με δικές του μόνο εγγυήσεις δεν έχει προηγούμενο στον πλανήτη !!!!!!!!!!!!!!!!…….. 

Κανένα ΕΣΠΑ δεν μπορεί να ξεχρεώσει τα δάνεια των πολιτών !!!!!!!!!…. 

Κανένα ΕΣΠΑ δεν μπορεί να ξεχρεώσει τα χρέη των δήμων !!!!!!!!….. 

alt

ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΠΑ δεν μπορεί να ξεχρεώσει με μηδενικό τόκο και να επαναχρηματοδότησει με μηδέν τόκο τα επιχειρηματικά δάνεια !!!!!!!…… 

Κανένα ΕΣΠΑ δεν μπορεί να αποκαταστήσει το πρόγραμμα κατοικίας- τροφής- ένδυσης- μόρφωσης- παιδείας- μέριμνας υγείας και παροχή δωρεάν υγείας στους πολίτες !!!!! …… 

Κανένα ΕΣΠΑ δεν μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες της οικονομικής αποκατάστασης και εξασφάλισης εργασίας και εισοδήματος των κάτοικων του δήμου με υποχρεωτική δημιουργία παραγωγικών μονάδων [ βιομηχανιών και παραγωγή αγροτικών προϊόντων και ζωοτεχνική εκπαίδευση και παραγωγή ] των δημοτών !!!!!! ….. 

Κανένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ δεν δεσμεύεται…… η υλοποίησή του να γίνει από τοπικούς [δημότες ] εργολάβους…… [ και όχι ξένες πολυεθνικές ] …. τοπικούς προμηθευτές των υλικών….. και δημότες εργαζόμενους κατά την λειτουργία  των όποιων έργων κατασκευαστούν !!!!!…… Αδιάφορο αν οι επιχειρηματίες — επαγγελματίες έχουν δυσμενή στον Τειρεσία .. ή .. διαταγές πληρωμής .. ή .. σφραγισμένες επιταγές !!!!!! … Τους ασφαλίζει ασφαλιστική εταιρεία και συμμετέχουν όλοι κανονικά στις δουλειές και στις εργολαβίες … Χωρίς δίκες τους εγγυητικές !!!!! .. 

Το Πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ είναι …… πραγματικό πρόγραμμα … Ανθρωπιστικής βοήθειας ….. Και όχι οικονομικής εκμετάλλευσης .. Που θα αλλάξει εντελώς η οικονομική κατάσταση στην ΕΛΛΑΔΑ … Το πολύ σε δυο [ 2 ] μήνες από το ξεκίνημα του !!!!!!! ……..ΣΥΝΕΝΩΣΗ Ελλήνων τώρα όλης της γης !!!!!!!!!!! 

ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 
Το προεδρικό διάταγμα 169 … 10 … 12 … 2013 ισούται με εθνική προδοσία !!!!!! Ενεχυριάζει όλη την περιουσία του δήμου όλα τα έσοδα [ έως και την χορηγία της κυβέρνησης για τους μισθούς των υπαλλήλων ] άλλα και τον πλούτο του …. υπεδάφους !!!!!!… Πετρέλαια … Χρυσό … Σπάνια μέταλλα .. Γαίες κλπ !!!!! 

Όποιος δήμαρχος υπογράψει τέτοια σύμβαση με το παρακαταθηκών και δανείων και όποιο Δημοτικό Συμβούλιο το ψηφίσει … Θέλουν όλοι στην κυριολεξία κρέμασμα μπροστά στο δημαρχείο για παραδειγματισμό … !!!!!!!!! γιατί έχουν την πρόταση του ΣΩΡΡΑ που με δικές του εγγυήσεις τους δίνει δωρεάν μετρητά να ξεχρεώσουν τον δήμο ότι χρωστάει…… Και τους φτιάχνει δωρεάν όλα τα έργα !!!!!!!!!! Και όλα αυτά …. Δ ω ρ ε ά ν !!!!!!!!!!!!!!!! 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ 
 Έχω πει δημοσίως ότι θα τους ξεβρακώσει όλους ο Πατρινός !!!!!……. Και το εννοώ !!!….. Αν θέλει .. Απόψε κιόλας με ένα καλό λάδωμα έκανε τους κυβερνητικούς να πάρουν τα λεφτά και να ξεχρεώσουν την ΕΛΛΑΔΑ !!!! .. 
Τι θα γίνει παρακάτω όμως ;;;; …….ΤΙΠΟΤΑ !!!!! ….. 
Θα ξανά πέσουμε σε μια εύκολη και πιο πλούσια ζωή για λίγο διάστημα και μετά ;;;; ……Τα ίδια !!!! Το σύστημα θα παραμείνει το ίδιο !!!!!!!!!!!! Οι τράπεζες στα ίδια αφεντικά εεεεεεεεε;;;;; και οι πολιτικοί το πολύ να αλλάξουν με καινούργιους πράκτορες !!!! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ σε χειρότερη μοίρα !!!!!!! 

Επειδή ο ΣΩΡΡΑΣ έχει…….. ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!! Εντολή !!!!….. Να δώσει στους ΕΛΛΗΝΕΣ τα όπλα … Αν θελήσουν…… Οι ίδιοι ;;;;;;;…….ΝΑ Ενεργοποιηθούν και να πολεμήσουν για την οικονομική τους απελευθέρωση !!!!!! ……. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία να αναδειχτούν οι άξιοι ΕΛΛΗΝΕΣ….. Και οι νέοι αρχηγοί….. Και οι νέοι που θα ηγηθούν στη χρηστή διαχείριση της περιουσίας των ΕΛΛΗΝΩΝ…… Για να το κλειδώσουν νομικά και να μην αφήσουν ξανά περιθώρια εκμετάλλευσης της φυλής μας από κανέναν άλλον για τα επόμενα 10.000 χρόνια !!!!!! 

Αν ο ΣΩΡΡΑΣ χάριζε απλά τα χρήματα ….. όπως έρχονται …. κάποιοι …. και του υποδεικνύουν !!!!!  [Λες και ο ίδιος δεν ξέρει !!!! Θα του πουν τα λαμόγια ……… πως θα γλυτώσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ από αυτούς ;;;;;;;] τι θα αλλάξει τότε ;;;;…… Όποιος Πολεμάει… Πονάει !!!! … Νοιώθει !!!! ….. Καταλαβαίνει !!! …. Κατανοεί !!!! … Αποκτάει τέτοια γνώση !!!! … Τόσο μεγάλη !!!!…… Τόσο βαθειά εκπαίδευση !!!!!…… Που δεν ξανακάνει το ίδιο λάθος !!!! ….. Δεν ξαναπέφτει θύμα καμμίας προπαγάνδας και παραπληροφόρησης !!!!……. Καμμίας απάτης !!!! …….Αναγνωρίζει αμέσως από την εμπειρία και τη γνώση που αποκτά, αυτούς που με τον οποιοδήποτε τρόπο τον θέλουν σκλάβο !!!!! ….. Ξέρει να απαιτεί τα δικά του !!!!!! ……………… 

Πολλοί πλησίασαν τον Σώρρα από την αρχή …………..Ο καθένας για τους δικούς του λόγους……….. Και για τους δικούς τους λόγους απομακρύνονται κάποιοι !!!! …. 
Τι δεν καταλαβαίνεις ΕΛΛΗΝΑ αγωνιστή ;;;;; … Πολλοί οι συγκατοικούντες !!!! Όλοι καλεσμένοι !!!! Μόνοι τους επιλέγουν αυτοί που θα έρθουν !!!!! …. Ελάχιστοι όμως οι εκλεκτοί !!!!!!!!!!!!!!!!!! …. Ο ΣΩΡΡΑΣ έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για την απελευθέρωση μας ….. Εμείς καλούμαστε να την υλοποιήσουμε . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ – ΚΑΘΕΣΤΩΣ 
Γιάννης Καλογερόπουλος: Νίκο όταν οι μπολσεβίκοι έκαναν την επανάσταση το `14 και στη συνέχεια το `17 οι Ρόθτσαϊλντ τους χρηματοδότησαν !!!!!! Όταν το `17 πέτυχαν να πάρουν την εξουσία η κεντρική τράπεζα της Ρωσσίας που έκδιδε το ρούβλι έμεινε ιδιωτική !!!! Οι Κομουνιστές ήταν υποτίθεται εναντίον του ιμπεριαλισμού και της κεφαλαιοκρατίας χα χα χα !!! Όλες τις ιδιοκτησίες στη Ρωσσία τις πήρε το κράτος ……….Την κεντρική τους τράπεζα που έκδιδε το νόμισμα και τους δάνειζε με τόκο δεν την ακούμπησαν χα χα χα !!!….. 
Πρόσεξε πόσο σοβαρό είναι αυτό !!!!!! Ο ιδιώτης κεντρικός τραπεζίτης και επί κομουνισμού …… Ήταν ο ίδιος ιδιοκτήτης … Της κεντρικής τράπεζας του αντίπαλου δέους !!!!!!! Που έκδιδε το δολλάριο !!!! Της Federal !!!!!!! …. 

Πώς κατάφερε να μην χάσει την ιδιοκτησία της ρωσσικής τράπεζας ;;;;; … Χρησιμοποιώντας τους πράκτορες του Εβραίους μπολσεβίκους που χρηματοδοτούσε !!!! Αυτούς ανέβασε στην εξουσία !!!! …….. 

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα !! …… Όλοι αυτοί που έρχονται στην εξουσία είναι πράκτορες του !!!!!… Όλοι !!!! Χωρίς καμμία εξαίρεση !!!!!  Χουντικοί … Δημοκρατικοί … Κομουνιστές …. Δεξιοί … Αριστεροί … Όλοι !!!!!!!…. Ελέγχονται όλοι από το Κ.Ι.Σ. !!!! …. Όλοι !!! 

Η κεντρική τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιοκτησία της Εθνικής !!! …. Η Εθνική είναι δική του .. Κατά ποσοστό 92/100 !!! Η Εθνική πρωτοστάτησε στα πανωτόκια που διέλυσαν την βιομηχανία και την βιοτεχνία της Ελλάδας !!!!!!! …. Ξέρεις πως ξεκίνησε ;; με μια απόφαση της τράπεζας της Ελλάδος το 1980 που επέτρεψε στην νομισματική επιτροπή να δώσει απόφαση υπέρ της εθνικής για μια εταιρεία που είχε δανείσει να …. Κ ε φ α λ α ι ο π ο ι ε ί τον τόκο και να εκτοκίζει ανά τρίμηνο !!!!… Αυτό πέρασε ως δεδικασμένο σε όλα τα δάνεια !!!! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ;;;;; αν κάνεις τις μαθηματικές πράξεις .. Διπλασιασμός γεωμετρικός του ποσού ανά 2 χρόνια !!!!  Δηλαδή το 1 εκατομμύριο σε 2 χρόνια γίνεται 2 … Στα 4 γίνεται 4 … Στα 6 γίνεται 8 … Στα 8 γίνεται 16 …………….. Στα 18 χρόνια έχει γίνει 512 εκατομμύρια .. Και στα 20 χρόνια 1 δις 24 .. !!!!!…. Το εκατομμύριο … Ι δις 24 !!!!! .. Έτσι διαλύθηκε το σύμπαν στη Ελλάδα !!!! … 

alt

Αυτό είναι ένα μικρό τμήμα του προ-βλήματος !!…. Το μεγάλο είναι το ΚΙΣ !!!!…. Είναι πολύ πιο πάνω από τα βλαχάκια της κυβέρνησης !!! … Αυτά τα παιδιά ακόμη και τους νόμους που ψηφίζουν άλλοι τους συντάσσουν …. Αυτοί ούτε τους διαβάζουν … Αλλά και να τους διαβάσουν … Δεν τους κατανοούν !!!! Απλά υπακούν !!!! …. 

Τώρα όμως που ήρθε ο Σώρρας νοιώθουν και αυτοί ότι έχουν διέξοδο !!!…. Γι` αυτό μιλάμε για αφύπνιση και συνένωση των Ελλήνων !!! Όσο πιο πολύ ξυπνάμε όσο πιο πολύ ενωνόμαστε .. Όσο πιο πολλοί γινόμαστε οι Έλληνες τόσο πιο γρήγορα θα σπάσουμε τα δεσμά !!! …. Με τα όπλα που μας έδωσε ο Σώρρας θα πάρουμε και την Ευρώπη .. Όχι μόνο την Ελλάδα … Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο … ή .. ακατανόητο αυτή τη χρονική στιγμή !!! … Το καθεστώς έχει ήδη χάσει .!!!!! 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ; 
Περικλή δεν είναι πρότασή μου !!!!! Είναι η υποχρέωση που αναλαμβάνει ο καταπιστευματοδέκτης θεματοφύλακας [ Σώρρας ] με την εντολή υλοποίησης που του δίνει ο δήμαρχος και είναι … υποχρεωμένος να το κάνει !!!!….. Επίσης είναι υποχρεωμένος να τους εξασφαλίσει αξιοπρεπή εργασία και διαβίωση !!!!!   Και αυτά τα αναφέρουν τα έγγραφα που δίνω στους δημάρχους …… Αλλά δυστυχώς κανένας δήμαρχος δεν τα διαβάζει και με έχουν κουφάνει με τις …. μπαρούφες τους !!!!!… Όλοι ψάχνουν που είναι ο δράκος ;;;;;; …. Αυτοί δεν πρέπει να έχουν καταλάβει ότι διοικούν ανθρώπους και μάλιστα σε μια εποχή που η πείνα και η εξαθλίωση έχουν κτυπήσει την πόρτα και του πιο συντηρητικού νοικοκύρη !!!!!!!!!! …. Ίσως αρκούνται στο να δημαρχεύουν και να απολαμβάνουν την όποια εξουσία νέμονται αδιαφορώντας για τον άνθρωπο !!!!! 

Δήμαρχος που δεν ξέρει που χρωστά και μάλιστα σε δήμο με εργατόκοσμο που οι μισοί είναι άνεργοι. Μου είπε προ εβδομάδος που τον ξαναρώτησα : “τώρα έχουμε προεκλογική περίοδο ….. Δεν μπορώ να φέρω ένα τέτοιο θέμα στο συμβούλιο !!!!!!!!!!!”  Άκου τι είπε ο άνθρωπος ;;;;;; είναι προεκλογική περίοδος και δεν τους νοιάζει αν αυτοκτονήσουν άλλοι 100 στο δήμο τους !!!!!!!!!!!!! Δεν τους νοιάζει αν 3.000 οικογένειες δεν έχουν να φάνε !!!!! Δεν τους νοιάζει αν όλος ο επαγγελματικός κόσμος του δήμου τους καταστρέφεται !!!!!!!!!!! ……. Τελικά κανέναν δεν τον νοιάζει για κανέναν, Έλληνες !!!!!!!!! …. Μόνο το μισθό τους κοιτάνε !!!! …. Τους ανθρώπους τους αντιμετωπίζουν σαν ζώα !!!! ….. Τους κάνουν θυσία στο βωμό της ιδιοτέλειάς τους !!!!!!!!!!!!!…. 

Έχω μεγάλο δίλλημα ως Έλληνας ως πατέρας και ως παππούς …… Αν θάναι δίκαιο και αν πρέπει να ανεχτώ αύριο το πρωί τον κάθε δήμαρχο που συμπεριφέρθηκε τόσο ανάλγητα και τόσο απάνθρωπα στους ανθρώπους μας…. Στους Έλληνές μας…. Σε μας…. Που με μια υπογραφή….. και μάλιστα χωρίς καμμία ευθύνη….. μπορεί ανά πάσα στιγμή…. να αλλάξει την ζωή μας προς το καλύτερο αμέσως !!!!!!!!!!!!! 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ – Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 

Συμπληρώνω την αναφορά στο πρόγραμμα Σώρρα : ο θεματοφύλακας Σώρρας [ και όχι επενδυτής ]… δεσμεύεται να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα της συμμετοχικής διδασκαλίας των Ελλήνων από τη στιγμή που κάθε βρέφος έρχεται σε αυτόν τον κόσμο …. Θα προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ιατρική περίθαλψη … Και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη των ελληνικών οικογενειών και του ελληνισμού συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος από το λίκνο μέχρι το μνήμα όπου ο πατέρας και η μητέρα δεν θα έχουν πια καμμιά ανησυχία του πως θα μεγαλώσουν και εκπαιδεύσουν τους απογόνους τους !!!! 

…… Προγράμματα υποτροφιών από το δημοτικό έως το πανεπιστήμιο με σκοπό να υλοποιούν τις σχολικές τους υποχρεώσεις …. Θα οργανώσει ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών και ακόμα θα επιδοτήσει ένα…. τέλος της εκπαίδευσης … Για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά για να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα έτσι ώστε ο κάθε Έλληνας να μαθαίνει τις νέες προοπτικές τα νέα επαγγέλματα νέες δεξιοτεχνίες , τέχνες , έτσι ώστε ως αποτέλεσμα να μετατρέπονται όλοι σε παραγωγικούς πολίτες !!!!! ….. Να συμβάλει στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας του έθνους ώστε … όλοι … οι πολίτες να έχουν μια καλή δουλειά, να κερδίζουν άνετα τα προς το ζειν και να οδεύουν περήφανα προς το μέλλον !!!!!

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
Κυρία/ε ………. καλώς ορίσατε στην σελίδα μας !!!!! Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να μπορούν οι Έλληνες συμπολίτες μας να αναρτούν οποιαδήποτε ερώτηση ελεύθερα για να πληροφορηθούν την αλήθεια για το φαινόμενο . . Αρτέμης Σώρρας !!!  Δηλαδή ποιος είναι ; τι κάνει ; τι ζητάει ; τι έχει ; τι δίνει ; τι έχει δώσει ; με ποιον τρόπο το έχει δώσει ; και . . . ότι άλλο ακόμη έχει απορία κάθε λογικός άνθρωπος !! …… 

Ο Αρτέμης είναι ένας Έλληνας που έχει τάξει τον εαυτό του στην οικονομική απελευθέρωση των Ελλήνων .!! Και της μητρόπολης. . Αλλά και του οικουμενικού ελληνισμού !!!! Τι κάνει ; αποκαλύπτει στους Έλληνες τους σκλαβωτές τους . Αυτούς που εκατοντάδες χρόνια τώρα δημιούργησαν τις συνθήκες και κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του κράτους μας μέσω του τραπεζικού συστήματος που έστησαν εκτελώντας τον Ιωάννη Καποδίστρια κλείνοντάς του την πρώτη ελληνική τράπεζα που ίδρυσε [ ελληνική χρηματιστική ] και ίδρυσαν την εθνική τράπεζα με ποσοστό 80/100 αυτοί και 20/100 το κράτος το οποίο ποσοστό αυτό . . του το αφαίρεσαν τα επόμενα 14 χρόνια δανείζοντας το με ενέχυρο τις μετοχές .!!! Και δίνοντας της το αποκλειστικό προνόμιο από τον Όθωνα να εκδίδει το νόμισμα και να δανείζει το κράτος παράγοντας πλούτο αφ` εαυτού και αφορολόγητα !!!! . . Το τέλειο τοκογλυφικό σύστημα !!! Το 1927 η Εθνική βάζει όλο το κεφάλαιο 400 εκατομμύρια δραχμές και ιδρύει την τράπεζα της Ελλάδος και της μεταβιβάζεται το αποκλειστικό προνόμιο της έκδοσης χρήματος και το αφορολόγητο . . Άρα αποκαλύπτεται ότι η τράπεζα της Ελλάδος . . είναι κατά ποσοστό .. εκατό τοις εκατό . . ι δ ι ο κ τ η σ ί α  των τοκογλύφων ι δ ι ο κ τ η τ ώ ν της Εθνικής . !!!!. . . Και όχι της Ελλάδος . . !!!!! 
Επίσης με ειδικούς όρους στα καταστατικά τους . . Δεν έχει το δικαίωμα το κράτος να τους ελέγξει τα βιβλία …!!!!!!!! 

Τι ζητάει ; 

1] την οικονομική απελευθέρωση της πατρίδας του της μητρόπολης Ελλάδος αλλά και του παγκόσμιου και οικουμενικού ελληνισμού !! Των Ελλήνων όπου και αν αυτοί βρίσκονται !! 

2] τον λογιστικό έλεγχο του υποτιθέμενου χρέους της χώρας μας !… Υποτιθέμενου διότι όπως αποκαλύφθηκε δεν έχει δικαίωμα ελέγχου το ελληνικό δημόσιο στα βιβλία της ιδιωτικής. . Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. !!! Ως εκ τούτου ότι ανακοινώνει ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. … Ως εθνικό χρέος ! Πρέπει …ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ . . Να το αποδέχεται …. Το υπουργείο των οικονομικών ως απολύτως α λ η θ έ ς! ! ! … Καθώς το υπουργείο οικονομικών δεν μπορεί να κάνει έλεγχο τι ομόλογα εκδίδονται … Με τι τόκο εκδίδονται ..

Την ακριβή αποπληρωμή προηγούμενων ομολόγων .. Την ακριβή διαπραγμάτευση πώλησης των εκδοθέντων ομολόγων και συνολικά τη διαδικασία που ακολουθείται !!!!!! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα σε ένα υπέρογκο … δανεισμό … Όπως μας έχουν ανακοινώσει οι πολιτικοί διαχειριστές ;.. Που είναι αδύνατον να πιστέψουμε το μέγεθος του …575 δις ευρώ ….. Μαζί με το χρέος από τις ιδιωτικές τράπεζες !!!!! ….. . . Και . . .ΖΗΤΑΕΙ ως όρο ο έλεγχος να γίνει από 10μελή επιτροπή ανωτάτων δικαστών διά κληρώσεως από τα μέλη του Αρείου Πάγου …… που θα συστήσουν ομάδα οικονομολόγων παγκοσμίου αποδοχής να τελέσουν τον έλεγχο !!!! . . Τι πιο λογικό ;;; . …. Τι πιο έντιμο ;;;; .. Άλλωστε έχουμε το παράδειγμα του κράτους του Ισημερινού που έγινε λογιστικός έλεγχος και αφαιρέθηκε . . Ω ς . . Α π ε χ θ έ ς . . Το 93/100 του χρέους διότι ήταν πλασματικές χρεώσεις τόκων .! ! ! . . . . . . Τι έχει .. ; ;; . . . Έχει την απόλυτη διαχείριση νομή και κατοχή και στην απόλυτη διάθεσή του για οποιαδήποτε χρήση ένα τεράστιο ποσό το οποίο υπερβαίνει τα 10 τρις δολλάρια !!!!! Αυτό το `χει !!!!!! Δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς !!! . . Ούτε η CIA ! ! Ούτε το FBI ! ! Ούτε κ ρ ά τ ο ς ! ! Ούτε κ υ β έ ρ ν η σ η ! ! ! Ούτε τ ρ ά π ε ζ α ! ! ! . . . Μ ό ν ο . . Χ α ζ ο β ι ό λ η δ ε ς ….ΑΥΤΟ Αποκαλούμενοι οικονομολόγοι  . !!!!!!!!!!! . . .

Τι δίνει . . .; ; . . . . 

600 ΔΙΣ  &  ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Τα έντυπα αποστέλλονται στην Ελευσίνα Κυπραίων 112 όπου έχει γραφείο η ΜΚΟ “ενεργοί ελεύθεροι ενωμένοι Έλληνες ε4” !!!! Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε για να ξεκινήσει να προβάλει και να διεκδικήσει και να απαιτήσει νομικά κάθε οικονομικό δικαίωμα των Ελλήνων !!!! Τα στοιχεία που αναγράφονται στο έντυπο είναι μόνο για ταυτοποίηση των Ελλήνων γι`αυτό ζητείται ταυτότητα και ΑΦΜ !!! 

Ο λογαριασμός που έχουν κατατεθεί τα 600 δις δολλάρια είναι στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας …. Με δικαιούχους νόμιμους και νομικά τους Έλληνες πολίτες !!! Ο λόγος που κατατέθηκαν είναι για να τα πάρει η κυβέρνηση της Ελλάδας και να ξεχρεώσει την χώρα να αποφορολογήσει τους Έλληνες και να έχει χρήματα να κάνει άμεση οικονομική ανάπτυξη !!!! Η κυβέρνηση έως τώρα δεν το πράττει !!! Ως εκ τούτου πολλοί Έλληνες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά … Δικαιούχοι νόμιμοι …. Του λογαριασμού είναι οι Έλληνες πολίτες !!!! 

Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διεκδικήσει νομικά ως νόμιμος δικαιούχος τα προσωπικά του οφέλη αλλά και το νομικό οικονομικό όφελος της πατρίδας του που αδιαμφισβήτητα είναι και ο λόγος που ο Σώρρας κατέθεσε τα χρήματα στον συγκεκριμένο λογαριασμό !!!! 

Κατά την παρουσία μας στις 28 -6 -13 στο δικαστήριο που εκδικαζόταν η μήνυση εναντίον του Σώρρα ότι έλεγε ψέματα και δεν είχε καταθέσει τα λεφτά …… Απεδείχθη ότι τελικά έλεγε αλήθεια και ότι τα λεφτά έχουν πράγματι κατατεθεί !!!!!!!!!!!!!!!!!…… 

Έτσι αποφασίστηκε από εκατοντάδες Έλληνες που ήταν εκεί και παρακολουθούσαν τη δίκη να δράσουμε συλλογικά μαζεύοντας….. υπογεγραμμένα αιτήματα αποδοχής….. των δικαστικώς αποδεδειγμένων χρημάτων 600 δις που λόγω ότι έχουν κατατεθεί στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας είμαστε νόμιμοι δικαιούχοι !!!!!!!!…. Έτσι ξεκίνησε και με την συμβουλή δικηγόρων και βάσει του άρθρου 10 του συντάγματος η συλλογή υπογραφών για να κινηθούμε … συλλογικά … δικαστικά με αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων στην εισαγγελία εφετών η οποία άλλη αρμόδια δικαστική αρχή για να επιβάλουμε με δικαστική απόφαση στους οικονομικούς εισαγγελείς πλέον τον έλεγχο του λογαριασμού και την αποπληρωμή του χρέους της πατρίδας μας !!!!!!………. 

Ότι άλλο λέγεται περί των στοιχείων επί των εντύπων και περί προσωπικών δεδομένων …. Επειδή τα στοιχεία είναι επί συγκεκριμένων εντύπων που παίρνουν την μορφή ψηφίσματος ….. Είναι κακοήθειες από τους ανθρώπους του συστήματος που τρέμουν την δύναμη των υπογραφών των πολιτών !!!!! Διότι εκτός από την ελληνική δικαιοσύνη μπορούμε να απευθυνθούμε και στην ευρωπαϊκή !!!!!!! … 

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ: https://app.box.com/s/mx6ohs8r1bbq1rev1j6x

ENTYPA.jpg

Οι Έλληνες έχουν υποχρέωση να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους !!!!…. Για τους Έλληνες είναι εντολή να ελευθερώσουν οικονομικά την πατρίδα μας !!!!!!! Για τους ελληνόφωνους πολίτες είναι προτροπή …. Όσοι δεν θέλουν δεν υποχρεούνται να υπογράψουν τίποτα……….. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός τι θα κάνει και τι πρόσχημα θα βρει για δικαιολογία !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΜΗΝΥΣΗ 
Το έγγραφο του υπουργείου οικονομικών που δίνει την εντολή ο υπουργός στις 3 αρμόδιες υπηρεσίες και το κοινοποιεί στον Σώρρα , Λαμπράκη και στον δικηγόρο τους αν δεν υπήρχαν τα χρήματα ή δεν είχε γίνει η κατάθεση και δεν είχε πάρει τον φάκελο με τα στοιχεία από που θα το ήξερε ο υπουργός και θα έδινε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες ;;;;;;;; θα το μάθαινε στις ειδήσεις !!!! ….. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο !!! Την μήνυση για εσχάτη προδοσία και κακουργηματική απιστία στους 302 !!! 

Αν ο Σώρρας έλεγε ψέματα θα τον είχαν κόψει κομμάτια στο Σύνταγμα !!!! 

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε 3 κατηγορίες ανθρώπων : τους εγωιστές που ότι και να τους πεις λένε τα δικά τους .. τους βολεμένους που έχουν σοβαρούς λόγους και δεν θέλουν αλλαγή τρόπου ζωής γιατί έχουν οικονομήσει από το σύστημα και φοβούνται …. Και αυτούς που ξέρουν ότι θα πάνε φυλακή μόλις γίνει ο παραμικρός έλεγχος !!! Οι τελευταίοι είναι που ρίχνουν την πιο πολλή λάσπη και πολεμούν λυσσαλέα την υπόθεση Σώρρα !!! Μόλις όμως τους ρωτήσεις τι έχουν να χάσουν εκεί να δεις αναδίπλωση !!!! 

Όποιος δεν θέλει να πάρουμε τα λεφτά θα υπογράφει το έγγραφο … αποποίησης της αποδοχής των χρημάτων ώστε να λιγοστεύουν οι δικαιούχοι ………. Θα έλθει και το μαγικό χαρτί μόλις ανακοινωθεί επίσημα η αποπληρωμή δανείων, εφορίας, ΙΚΑ κτλ !!!! Τότε να δεις τρέξιμο και αγώνα για τα λεφτά του Σώρρα !!!! Ξύλο θα παίζουνε στη μέση του δρόμου για το ποιος το πιστεύει πιο πολύ !!! 

Μόλις τους ζητάς να αποποιηθούν τα χρήματα υπογράφοντας βάζουν την ουρά στα σκέλια και αναδιπλώνονται αμέσως γιατί όλοι κινούνται συμφεροντολογικά και κουτοπόνηρα !!!! 

Έχετε υπόψιν σας ότι όταν θα φτάσουν οι υπογραφές στο 1 εκατομμύριο η κυβέρνηση και οι πολιτικοί θα έχουν εξαφανιστεί από την ελληνική επικράτεια !!!! Το λέω σ ο β α ρ ά !!!

Δεν είναι θέμα ευχής αλλά συνταγματικό !!! 

Μας μάθανε ραγιάδες και δεν ξέρουμε τη δύναμή μας γι` αυτό κάθε φορά λέω μαζέψτε υπογραφές ….. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δύναμη έχουν αν ξέρεις να τις χρησιμοποιήσεις !!!!!! Το σύστημα το ξέρει γι` αυτό φοβάται και κάνει σπασμωδικές κινήσεις !!!! Μπορείς νομικά να τους πάρεις τη διαχείριση !!!! 

Ρωτήστε έναν συνταγματολόγο με μόνο 3.000 χιλιάδες υπογραφές σε κάθε πρωτοδικείο κάθε νομού τι αποφάσεις μπορείς να επιβάλεις μέσω δικαστικής πράξης ακόμα και στους …. Δ ή μ ο υ ς .. που είναι νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου … Δηλαδή κράτη όπως είναι οι μητροπόλεις να πάρουν τα λεφτά για να ξεχρεώσουν !!!! Δεν … μπορείτε να πιστέψετε πόση δύναμη έχουν οι υπογραφές των πολιτών γι` αυτό κάθε μέρα μπορεί να συναντούμε πιο πολύ αντίσταση !!! 

Μόνο οι πολίτες μπορούν να ασκήσουν πιέσεις και νομικές μάλιστα και αυτό βλέπουν να φουντώνει και τρελαίνονται !!!!! Έχω που λέω για τις υπογραφές από την ίδια μέρα του δικαστηρίου 28 –6 — 13  Θυμάστε στο Σπόρτινγκ ; έχουμε πλέον δ ι κ α σ τ ι κ ό … Δ ε δ ο μ έ ν ο .. Από δικαστήριο ελληνικό εντός της ελληνικής επικρατείας !!!!! … Έχουν αλλάξει τα δεδομένα ότι η κατάθεση έγινε σε λογαριασμό που ανοίχτηκε στον Καναδά !!!! Τώρα τα έχουμε όλα τα στοιχεία στην δικογραφία του δικαστηρίου στην Α θ ή ν α !!!! Μπορούμε να κάνουμε χρήση των στοιχείων αμέσως !!!!! Χωρίς να ψάχνουμε ούτε στον Καναδά, ούτε τον Σώρρα να μας τα δώσει, ούτε να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, ούτε οι δικηγόροι να το παίζουν έχουν όλοι οι Έλληνες εύκολα στα στοιχεία της δικογραφίας πρόσβαση ε δ ώ στην Α θ ή ν α !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην δικογραφία στην Αθήνα είναι : 

1] η πιστοποίηση της εγκυρότητας των ομολόγων από τον κεντρικό φορέα του καναδικού κράτους και η πιστοποίηση της προέλευσης των χρημάτων ! Άρα η πιστοποίηση της εγκυρότητας του συνόλου του συμβολαίου που προέρχονται τα χρήματα δηλαδή…… 2 τρις 875 δις δολλάρια … 2.875τρις…. Για να το κατανοήσουμε αυτό !!! 

2 ] τα στοιχεία του λογαριασμού και τα αποδεικτικά της κατάθεσης των 600 δις στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας … Με δικαιούχους του λογαριασμού τους Έλληνες πολίτες !!!! … Και αυτό έτοιμο στην Αθήνα !!!! 

3 ] την επίσημη ενημέρωση από τον φορέα του Καναδά σε όλη την κυβέρνηση και σε όλους τους θεσμούς και στον Άρειο Πάγο !!!! …. Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι είναι ενήμερος ;;;;; εκεί έχει στηριχτεί από τον Σώρρα η μήνυση για εσχάτη προδοσία και στους 302 που υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο ενώ είχαν ενημερωθεί ότι τα λεφτά υπάρχουν από τις 29–9–12 και τα υπόλοιπα κόμματα είχαν ενημερωθεί και δεν έκαναν τίποτα !!!! Εκεί είναι η βάση για την μήνυση που είπα και εγώ να κάνουμε οι πολίτες !!!!! 

ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑΣ 
Τον ονόμασα αρχιπράκτορα !!!!!!!! Ξέρω πολύ καλά τι λέω !!! Εσείς το πήγατε στα θρησκευτικά …. Καμμία σχέση !!!! Κάθε ένας που κρύβει την αλήθεια και αποπροσανατολίζει και παραπλανεί τους Έλληνες και εξηγούμαι : εθνική τράπεζα και τράπεζα της Ελλάδος ….. Γνώριζε το ιδιοκτησιακό καθεστώς!! Φίλος του Χριστόδουλου …ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ της εθνικής [ 4 πτωχεύσεις η εθνική στην Ελλάδα ] κουβέντα δεν είπε !!!! 

Ήταν στη βουλή όταν έγινε ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των μετοχών της Ανατολής και βεβαιώθηκαν τα 27 δις φόρος στον Σώρρα !!! ΗΞΕΡΕ το θέμα από μέσα !!! … 

Ούτε τα 27 δις φόρους απαίτησε να εισπραχτούν από τον Σώρρα την ώρα που είπε ναι στο μνημόνιο του Παπανδρέου για 8 δις τότε … Ο κοπρίτης !!!!! Επέβαλε τον Παπαδήμο τον σιωνιστή και τον παρουσίασε ως τον σωτήρα τάχα για να δώσει άλλοθι στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έναντι του άλλου αρχιπράκτορα Ρουμελιώτη από τη παγκόσμια τράπεζα !!!! Προσέξτε τον συνδυασμό … Παπαδήμος αντιπρόεδρος της κεντρικής ευρωπαϊκής τράπεζας …. Πρώην κεντρικής γαλλικής τράπεζας !!!!! 

Είναι η τράπεζα που μας στέλνει την τρόικα !!! Και μας επιβάλει τον οικονομικό μας θάνατο με μνημόνια και δυσβάστακτη φορολογία και μας πήρε και την εθνική μας αλλά και ιδιωτική μας επί της περιουσίας μας κυριαρχία !!!! Η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα [ πρώην γαλλική ] έχει εγγυηθεί και μας χρωστάει 6.970 τόνους χρυσού…ή… 870.000.000.ΧΡΥΣΑ Γαλλικά φράγκα της Ανατολής … Εκτοκιζόμενους–α από το 1933 έως σήμερα με 7.25 /100 επιτόκιο ετήσιο στον αλληλόχρεο λογαριασμό της εθνικής !!!!….. Αυτό σημαίνει κάθε 10 χρόνια διπλασιασμός !!!!!! Έχουν περάσει 80 χρόνια !!! Άρα μιλάμε για οκτώ γεωμετρικούς διπλασιασμούς !!!!! Για κάντε τις πράξεις …. Θα τρελαθείτε !!!!!! Δεν έχουν όλοι μαζί τόσο χρυσό που μας χρωστάνε !!!! ΚΑΙ Οι 3 τράπεζες είναι ιδιοκτησίας Ροθτσάϊλντ και καθόμαστε και μας γ@@@@……Και τους ανεχόμαστε όλους !!!! Με τα κλεμμένα τα δικά μας!!!!! !!…….Και μας χρωστάνε όλη την Ευρώπη …… Και ας φαίνεται υπερβολή στους αδαείς !!!! Ο Καρατζαφέρης ξέρει πολύ καλά τι λέω !!!! Και περί άλλων τυρβάζει !!!!!!!!….. Έλληνες …. Κάθε κόμμα στη βουλή έχει το συνταγματικό δικαίωμα αλλά πρωτίστως την υποχρέωση να ελέγξει το υπουργεία όλα… Και το οικονομικών !!!! Όλα τα κόμματα τα έχουν και εδώ φαίνεται και το μεγάλο πρακτοριλίκι και της Χ.Α. και των ΑΝΕΛ και του ΚΚΕ !!!! Και όλων όσων είναι μέσα στη βουλή !!!! ….

ΕΛΛΗΝΕΣ αν δεν ξυπνήσετε και δεν πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας και να ελευθερωθείτε οικονομικά απαιτώντας τα δικά σας μην περιμένετε από άλλον να το κάνει για εσάς !!!!!!!….. Ο Σώρρας σας άνοιξε τα μάτια, σας έδωσε τις αποδείξεις …….ΑΛΛΑ Σας έδωσε και τα όπλα !!!!!!!!!!! Ενωθείτε και απαιτείστε !!!!!! Τα δικά σας !!!!!!!!!!!!!! Γι` αυτό βγήκε το ψήφισμα !!!!!!!! Μαζέψτε υπογραφές !!!!! Έχουν τεράστια δύναμη και είναι ο καλύτερος και νόμιμος τρόπος διεκδίκησης και προ πάντων ε ι ρ η ν ι  κ  ό  ς  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΟΜΑΔΕΣ & ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 
Κάποιοι τάχα δικοί μας διαδίδουν ότι οι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει και δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν τα λεφτά και που πάνε τα στοιχεία ;; και δεν ανταποκρίνονται στο ψήφισμα για να μαζευτούν γρήγορα 4.000.000 υπογραφές … !!!!!! Τρέμουν και τον ίσκιο τους !!! Και όσο δεν δημοσιεύουμε τους αριθμούς, τόσο πιο πολλοί Έλληνες ξεφυτρώνουν από παντού !!!!! … Και από το εξωτερικό και ενεργοποιούνται στη συλλογή υπογραφών !!!! 

Σε κάθε νομό έχουν δημιουργηθεί ομάδες υποστήριξης της END με 20 έως 300 μέλη και ασχολούνται με την παρουσίαση της κατάθεσης των 600 δις με ομιλίες σε μεγάλες αίθουσες ξενοδοχείων και τη συλλογή υπογραφών από την Κρήτη έως τα Γιάννενα και την Αλεξανδρούπολη !!!!!!!!!!! 

Το γεγονός αυτό που το σύστημα το παρακολουθεί με αγωνιά μεν αλλά χωρίς να μπορεί επίσημα να αντιδράσει γιατί βλέπουν ότι μεγαλώνει με γεωμετρικούς ρυθμούς και κάθε μέρα πιο πολύ τάχει παίξει και βάζει τα μικροκομματόσκυλα να λοιδορούν και να ειρωνεύονται !!!!! Μήπως κλονίσουν κάποιους από εμάς !!!! Δεν έχουν πλέον άλλο τρόπο να αντιδράσουν …. Ειδικά μετά την δημοσίευση της απαντητικής επιστολής του υπουργού δικαιοσύνης του Αθανασίου προς τον βουλευτή Τζαμτζή ότι ο Σώρρας δεν βρέθηκε να έχει κάνει κάτι παράνομο … Ούτε η ΕΝD !!!!! Δηλαδή ότι έχει κάνει ο Σώρρας είναι νόμιμο όπως…. η κατάθεση των 600 δις … Η μήνυση εσχάτης προδοσίας και κακουργηματικής απιστίας … Ακόμα και προς τον ίδιο τον υπουργό !!!!!!! Και η χρηματοδότηση των δήμων είναι .. νόμιμη … Λέει ο υπουργός !!!!!! Έχουν χεστεί επάνω τους !!!! Χα χα χα χα !! 

Έλα όμως που τα γεγονότα τρέχουν με χίλια χα χα χα !!!!!!!!….. Σήμερα ξεκινάει -αλλά κρυφά- ξεσκαρτάρισμα στα στελέχη της ΝΔ σε όλους τους νομούς υποτίθεται λόγω δημ. Εκλογών … Ενώ η αλήθεια είναι ότι τους σιχτίρισαν ακόμα και τα στελέχη τους και θέλουν να τους αντικαταστήσουν με όσους ελέγχουν ακόμη !! Ήδη άρχισε η ζύμωση και επίσημα σας το λέω μετά την πρόταση μομφής του Τσίπρα και της συντήρησης για ακόμα λίγο της κυβέρνησης Σαμαρά, η συνεργασία όλων των κομμάτων αλλά χωρίς εκλογές… [γιατί αν διαλυθεί η βουλή και αρθεί η ασυλία έχουν τεράστιο πρόβλημα …. Γι` αυτό σας λέω ούτε εκλογές δεν μπορούν να κάνουν !!!!!!!!]…… Για να κάνουν οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής βάζοντας μέσα και τους Τσιπραίους !!!!!

Το σύστημα μπάζει από παντού … Έλληνες ενωθείτε …. Μην επαναπαύεστε …. Μην περιμένετε να κάνουν άλλοι τη δουλειά για σας …. Μαζέψτε υπογραφές … 

Είναι ο άμεσος νόμιμος τρόπος να τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα την οικονομική απελευθέρωσή μας !!!! Να αλλάξουμε την μοίρα μας να ξεφύγουμε από την οικονομική εξαθλίωση !!!! Να ξεκινήσουμε τις δικαστικές αποφάσεις για δικαστικές εντολές αποδοχής των χρημάτων που μας κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας και λογιστικό έλεγχο του χρέους !!!!!!! .. 

Όλοι οι Έλληνες μαζί μια γροθιά !!!! Πόσο θα αντέξουμε ακόμα να μην έχουμε μέλλον εμείς και τα παιδιά μας !!!!!! Για το δίκιο μας και τα δικά μας !!!!!!!!… Μαζέψτε υπογραφές !!!!! Μόνο έτσι σας υπολογίζουν και σας τρέμουν !!!!!!!! Συνένωση Ελλήνων απανταχού της γης .. !!!!!!!!!! 

PENA.jpg

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ 
Ο Μεταξάς τον Γενάρη του 1940 είχε υπογράψει τη σύμβαση Κούπερ με τους Aμερικάνους που μπλοκάριζε ενεργειακά την Ελλάδα και στα νερά… [ η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη μετά την Φιλανδία σε νερά ]… Για παραγωγή ενέργειας και στα πετρέλαια και στα μέταλλα και στο βαμβάκι και λοιπές πρώτες ύλες έως το 2011 !!!!…….

Έχετε υπόψιν σας ότι η Γερμάνια δεν έχει τίποτα από αυτές τις πρώτες ύλες και σήμερα !!!!…. Μόνο κάρβουνο στο Σαρρ Μπρίκεν !!!!…………….. Ο Γεώργιος β΄ ο βασιλεύς και η Φρειδερίκη που ήταν εγγονή του Γερμανού αυτοκράτορα του Κάϊζερ [ αυτή έδωσε και τα σχέδια των πυραύλων στους Γερμανούς το 1938 που είχε ανακαλύψει και δωρίσει στον ελληνικό στρατό ο καθηγητής του τότε πολυτεχνείου .. Άρτεμις …. Και όχι ο Εβραίος Φον Μπράουν που μας είπαν !!!! ] …… 

Είπαν το όχι για να βάλουν την Ελλάδα στον πόλεμο περιμένοντας να ηττηθεί και να την πάρει ο Χίτλερ κατακτώντας την και να ακυρωθεί η σύμβαση με τους αμερικάνους και να πάρουν οι Γερμανοί τις πρώτες ύλες και να αποκτήσουν αυτάρκεια !!!!…… Έχουμε πολλά παραδείγματα όπως : το πετρέλαιο που βγαίνει μόνο του στο Κερί της Ζακύνθου και το εκμεταλλεύονταν οι Γερμανοί έως το 44 … Τα μεταλλεία στην Σέριφο … Στο Λαύριο και πάρα πολλά ακόμα !!! …. Επίσης στρατηγικής σημασίας για την Γερμανία είναι το κλίμα της Ελλάδας …… Όχι όμως για τουρισμό που λένε κάποιοι ηλίθιοι ανεγκέφαλοι …….Αλλά για την καλλιέργεια πρωτεϊνούχων φυτών όπως η σόγια .. 43/100 πρωτεΐνη [ θυμηθείτε τα πειράματα των Γερμανών το 42, 43 και 44 στη Ρουμανία με τον Αϊνστάιν να παράγουν σόγια ] !!!!!!…….. Η Γερμανία τον πόλεμο τον έχασε από το φαγητό [πρωτεΐνη ] και όχι από το πετρέλαιο που της πούλαγε αφειδώς η ΑΡΑΜΚΟ των Ροκφέλερ και τους πλήρωνε μέσω Ελβετίας ο Χίτλερ …. Το σχέδιο δεν άλλαξε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 

 ……Μέχρι σήμερα είναι το ίδιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ………… Γι` αυτό τραβάμε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο από τους Γερμανούς !!!!!……….. Έτσι δεν είναι κ. Μέρκελ και κ. Χούφτεν ; και κ. Γερμανέ πρέσβη ;…… Οι Έλληνες ξέρουμε ακριβώς τι σκέπτεστε και τι θέλετε και τι επιδιώκετε και πως το επιδιώκετε και ποιους χρησιμοποιείτε και πιέζετε για να πετύχετε τους στόχους σας …….. 

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Η ένωση των Ελλήνων θα επιτευχθεί και θα αποκτήσει νομική ισχύ υπογράφοντας το έντυπο αποδοχής των χρημάτων του ελληνικού λογαριασμού !!!!!!!! Αυτές οι υπογραφές επί αυτού του εντύπου έχουν τεράστια σημασία αλλά και τεράστια αξία ν ο μ ι κ ή !!!!!!!! 

Είναι η ζωντανή αλλά και νομική απόδειξη της ένωσης και της ομοψυχίας αλλά και του ομόνοου και ομόπνοου της των Ελλήνων εννόησης της αδελφικότητας τους καθώς και των δικαιωμάτων τους επί του πλούτου τους !!!!!!!!!!! Επαρουσιάσθη ήδη το σημείο αναφοράς …… Ο πόλος συσπείρωσης .. Ο . . Ε λ λ η ν ο γ ό ν ο ς… Α ρ τ έ μ η ς Σ ώ ρ ρ α ς  . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάθε Έ λ λ η ν α ς  και κάθε Ε λ λ η ν ί δ α . έχει . Ι ε ρ ή . Υ π ο χ ρ έ ω σ η . να συστρατευθεί σε αυτόν τον αγώνα της ένωσης και της απελευθέρωσης . Και να χρησιμοποιήσει τα όπλα αυτά που σίγουρα θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν θα χαθεί για άλλη μια φορά μια τόσο μοναδική και . Ο λ ο κ λ η ρ ω μ έ ν η . Ε υ κ α ι ρ ί α . !!!!!!!!!!!!!! ….. 

Γι` αυτά που έχετε αρχίσει να βλέπετε και να μαθαίνετε σήμερα [ δεν έχετε δει έως τώρα ούτε το 5/ 100 ] έχουν δουλέψει και έχουν χύσει το αίμα τους πολλά εκατομμύρια Έλληνες  !!!!! Ουδείς . Έ λ λ η ν α ς . ή . Ε λ λ η ν ί δ α . Ε π ί γ ο ν ο ς .. Έ χ ε ι . Τ ο . Δ ι κ α ί ω μ α . Ν α . Τ ο . Α μ φ ι σ β η τ ή σ ε ι !!!! Η ένωση για την απελευθέρωση μας . Ε ί ν α ι . Ε ν τ ο λ ή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . .

Σ υ ν έ ν ω σ η . Ε λ λ ή ν ω ν . . Α π α ν τ α χ ο ύ . Τ η ς . Γ η ς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ 
Όποιος ψάξει για τους Τούρκους θα ανακαλύψει και τις κινέζικες εθνικές εκκαθαρίσεις στη βορειοδυτική Κίνα έως σήμερα……. Οι λεγόμενοι Τούρκοι είναι σελτζούκοι τουρανοί, δηλαδή μογγολικό χαζαρικό φύλλο !!!!!!!!! Τουρανοί από το… Τουράν …. Που σημαίνει σκοτάδι …. Σκοτεινός !!!! … Ενώ… Ιράν… είναι το αντίθετο και σημαίνει φως !!!!!!

Οι τουρανομογγόλοι χαζαρότουρκοι [ μια οικογένεια 400 ατόμων ] ξεκίνησαν από την περιοχή ανατολικά του σημερινού Τουρκμενιστάν σημερινή επαρχία της Κίνας με το όνομα Σιαγκ Τσινγκ και σκοτώνοντας και λεηλατώντας και αρπάζοντας από όπου περνούσαν παιδάκια ανθρώπων !!!!!!!……. Και μεγαλώνοντας τα με τις συνήθειές τους και τη γλώσσα τους τα έκαναν γενιτσαράκια και αύξησαν πολύ γρήγορα το πληθυσμό τους και άρχισαν να απειλούν σιγά σιγά την βυζαντινή αυτοκρατορία που μετά τα γεγονότα του 1200 … 1280 είχε αποδυναμωθεί τελείως και δεν μπορούσε να τους αντισταθεί και όλο υποχωρούσε …. Μέχρι που την κατέλαβαν ολοκληρωτικά το 1453 !!!!!! Τα τελευταία 250 χρόνια πριν την άλωση η συντριπτική πλειοψηφία των σουλτάνων είναι από Ελληνίδες μητέρες και γενίτσαρους [ ελληνικής καταγωγής ] πατέρες !!!!! Το ίδιο σκηνικό αιματολογικά συνεχίστηκε έως το 1900 !!!!!!! Τώρα μετά το 1900 πρέπει να δούμε σε βάθος τι έστησε ο σιωνισμός προωθώντας και χρηματοδοτώντας τον Κεμάλ και στήνοντας το κίνημα των νεοτούρκων !!!!!!!! Έως εκείνη τη στιγμή δεν έχουν γλώσσα επίσημα την τουρκική, ούτε και γραφή διότι δεν υπάρχει ….. Αλλά την περσική !!!!!!!! Οι σιωνιστές της Αμερικής φτιάχνουν 1000 σχολεία στον Κεμάλ και 10 πανεπιστήμια και παίρνοντας την μητρική σελτζούκικη γλώσσα και εμπλουτίζοντάς την με πολλές γερμανικές και γαλλικές λέξεις και χρησιμοποιώντας το λατινικό αλφάβητο τους φτιάχνουν καινούργια γλώσσα [ σημερινή τουρκική ] και γραφή και με ταχύρυθμη εκπαίδευση στα πανεπιστήμια και τα σχολεία τους την μαθαίνουν και τους δημιουργούν[ από την οθωμανική ] την νέα τουρκική εθνικιστική συνείδηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! … Ακόμα και στην μικρασιατική καταστροφή στη Σμύρνη είχαν κληθεί Τσέτες [ Τσετσένοι Χάζαροι ] και έσφαζαν τους Έλληνες χριστιανούς γιατί οι μουσουλμάνοι δεν ήσαν αιματολογικά χαζαρομογγόλοι τουρανοί …. αλλά εξισλαμισμένοι Έλληνες 

ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑ 
Θεωρώ … Για να σε απαλλάξω από το άγχος της αποδοχής του Σώρρα ότι : δεν έχεις καταλάβει τίποτα για τον Σώρρα και γι` αυτό που έχει ήδη κάνει !!!! 

Τα χρήματα [ 600 ] δις είναι δωρεά !!! 

Ο λογαριασμός είναι ειδικός [ καταπιστεύματος ] Ο λογαριασμός ζητάει [όχι ο Σώρρας ] αντασφάλεια σε ομόλογα 1 προς 1 !!!!! Οποιοσδήποτε δανείζει αυτή τη στιγμή την Ελλάδα ζητάει 1 προς 3… Η ..1 προς 4 [ γιατί τόσο μας δανείζουν ] για 600 δις πρέπει να του δώσουμε ως χώρα 2.5 τρις !!!!!! 

Αντιλαμβάνεσαι τι λέω ;;; ακόμα και τους τόκους 0,5%τους αφήνει έξω ο λογαριασμός … Ενώ όλοι οι δανειστές τους ενσωματώνουν μπροστά μαζί με το ομόλογο του κεφαλαίου !!!!!!! …. Γιατί ;;;;; γιατί το 0,5% του Σώρρα είναι προσωρινό έως να τελειώσει ο έλεγχος και το ξεχρέωμα…. Για να χρεωθούν ως δάνειο και όχι ως δωρεά !!!!! Και ταυτόχρονα αυτό το 0,5% για όσο θα πληρώνεται θα μπαίνει σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα ξανάρχονται ανταποδοτικά στους πολίτες !!!!! Άρα δεν έχει να πληρώνει τόκους στον Σώρρα το κράτος μας !!!!!!!! Αυτά που σου γράφω τα λέει και η απόφαση του δικαστηρίου …. Και δεν είναι η γνώμη μου !!!!! 

Ακόμα ο Σώρρας έχει βάλει όρο τα ομόλογα της αντασφάλειας [του κράτους το αντίκρυσμα ] να δημιουργηθεί εδώ στην Ελλάδα από το κράτος ένα ελληνικό ίδρυμα που να διαχειρίζεται αυτά τα 600 δις [και όχι ο Σώρρας ] και να χρηματοδοτεί εσαεί την Ελλάδα για τα επόμενα 1 ο ο ο χρόνια με αυτά τα χρήματα !!!!!!!… Άρα …. ότι λέμε για τον Σώρρα [πατρινό ] … Ίσως επειδή έχουμε ελλειπή πληροφόρηση να είναι.. Η ..ΦΑΙΔΡΑ .. Η.. Άδικες συκοφαντίες !!!! … Η … 

Ο πατρινός όπως τον αποκαλείς να είναι πολύ πιο έξυπνος από ό,τι πιστεύαμε και με τον τρόπο που το χειρίζεται να μας κάνει όλους να ξεδιπλώσουμε τις σκέψεις μας και τα θέλω μας και να δείξουμε ποιοί είμαστε πραγματικά και τι θέλουμε …… Ο … Ελληνάρας σου ………. Διατελώ ελληνικά !!!!!!! 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: 

ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσύνη στο facebook

Ei-End Mnemosyne International

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/giannhs-kalogeropoylos-diefkriniseis-sholia-parembaseis-gia-thn-.html

Αφήστε μια απάντηση