ΜΙΑ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ»: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Γράφει ο  Θεόδωρος Λάσκαρης

Ο λόγος που αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε αυτό το άρθρο, είναι για καταδείξουμε  άλλη μία φορά, ότι οι δυνάμεις που δρουν στα παρασκήνια της διεθνούς πολιτικής, είναι απείρως πιο σκοτεινές και σύνθετες από ότι πιστεύει όχι μόνον ο  μέσος άνθρωπος, αλλά και πολλοί ακαδημαϊκοί οι οποίοι αδυνατούν να κατανοήσουν την φύση αυτών των δυνάμεων που εμπλέκονται στην διαμόρφωση του σύγχρονου κόσμου.

Εάν θα έπρεπε να διαλέξουμε τον πολιτικό ηγέτη με τον οποίο αρχίζει η θεμελίωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μετά την πτώση του ανατολικού μπλοκ, σίγουρα  η επιλογή μας θα πήγαινε στον George Herbert Walker Bush:Πράγματι, στις 11 Σεπτεμβρίου του 1990 σε μία ομιλία του στο Κογκρέσο που αναφερόταν στον Πόλεμο στο  Ιράκ,  μίλησε για την Έλευση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης(Toward  a  new  world  order). George H.  W. Bush  : Πριν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ διατέλεσε διευθυντής της CIA, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο της καριέρας του   ήταν η συμμετοχή του στην οργάνωση  Skull &bones  του Πανεπιστημίου  του  Yale. Μία οργάνωση ιδρυμένη το  1832 από πουριτανούς (White Anglo-Saxon Protestant, WASP)επιχειρηματίες και διανοουμένους, στην πραγματικότητα, μία οργάνωση με γνωστικές καταβολές, εμπνευσμένη από την οργάνωση των ”Πεφωτισμένων της Βαυαρίας”,  που έθετε στο επίκεντρο της  φιλοσοφίας  της  τις διδασκαλίες του Χέγκελ, (για μία καθαρά ακαδημαϊκή παρουσίαση της ιστορίας της  Skull & bones εδώ.)Αν και όπως αναφέραμε αυτή η πανεπιστημιακή οργάνωση απευθυνόταν αποκλειστικά σε λευκούς προτεστάντες–πουριτανούς, ωστόσο είχε δεσμούς με μεγάλους εβραϊκούς τραπεζικούς οίκους(πχ Lazard Brothers,  Kuhn, Loeb & Co κλπ).Ήταν η  οργάνωση που είχε διαμορφώσει όλη την « παλαιά τάξη πραγμάτων»  :Την επανάσταση των μπολσεβίκων το 1917, την άνοδο του  ναζισμού στην Γερμανία, δηλαδή, ήταν η οργάνωση  που προκάλεσε τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο  και  την  μετέπειτα  σταθεροποίηση της Σοβιετικής  Ένωσης.  Τώρα λοιπόν βιαζόταν για την δημιουργία της  ”Νέας Παγκόσμιας Τάξης”, και ήθελε ένα εκλεκτό της μέλος να πάρει τα  ινία της εξουσίας όσο πιο γρήγορα γίνονταν. Όμως  την περίοδο γύρω στο 1981, όταν η οργάνωση αγωνιούσε να φέρει στην εξουσία  τον George Herbert Walker Bush , αυτός εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου  ενώ  πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Ronald Wilson Reagan. Κάτι έπρεπε να γίνει…

Skull & Bones

Στην οργάνωση  υπήρχε η παράδοση (μέχρι το ’91) να μην δέχονται γυναίκες, όμως σε εδικές περιπτώσεις γίνονταν εξαιρέσεις  και δέχονταν κάποιες με πολύ ειδικές ψυχολογικές ικανότητες ως ”ιέρειες”. Μία από αυτές ήταν η γνωστή ηθοποιός JodieFoster, η  οποία ”φιλοξενείτο” σε μία άλλη οργάνωση του πανεπιστήμιου Yale που ονομαζόταν ”Manuscript Society”. Την συγκριμένη ηθοποιό αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι την είχαν  ”προσέξει”  από πολύ μικρή (από την ηλικία των 14ρων): πράγματι, την βοήθησαν τόσο στην ιδιαίτερη κινηματογραφική της καριέρα, όσο και στο να μπορέσει να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο  της αμερικανικής ελίτ, το Yale. (Την προσοχή αυτών των κύκλων την ελκύουν και κάποιοι ιδιαίτεροι  σεξουαλικοί  προσανατολισμοί  των ”ιερειών”…) Έτσι λοιπόν οι αιώνιοι όρκοι αλληλοβοηθείας δεν ξεχνιούνται, και ο George Herbert Walker Bush ξέρει ότι μπορεί να στηριχτεί  στις  ”ιέρειες” της οργάνωσης.

Οι  ”ιέρειες” έχουν την ικανότητα να εγκλωβίζουν, με την απόκοσμη γοητεία τους, τα μυαλά  ατόμων με ψυχολογική αστάθεια: το θύμα-θύτης ήταν ο John Hinckley, ο γιός μιας οικογένειας φίλων του  Bush, η οποία χρηματοδοτούσε  μάλιστα και την προεκλογική του εκστρατεία. Νέος με διαταραγμένη προσωπικότητα, δεν άργησε να  ερωτευτεί με πάθος την ηθοποιό. Του βάζουν στο μυαλό την ιδέα ότι για να προσελκύσει το ενδιαφέρον της, πρέπει να κάνει μία ηρωική πράξη, για παράδειγμα, να πυροβολήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, δηλαδή κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε στην ταινία Taxi Driver, o Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε  η  Jodie Foster. Πράγματι, ο John Hinckley λίγο πριν πυροβολήσει τον Reagan έγραφε στηνJodie Foster:                                                                       

  « …Αγαπητή  Jodie,                           

 Yπάρχει μία σαφής πιθανότητα  να σκοτωθώ στην προσπάθειά μου να σκοτώσω τον Reagan. Είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο που σου γράφω αυτό το γράμμα τώρα . Όπως πλέον γνωρίζεις πολύ καλά σ ‘αγαπώ πολύ . Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά μηνών σου ‘άφησα’ δεκάδες ποιήματα, γράμματα και μηνύματα αγάπης με την αμυδρή ελπίδα πως θα ανέπτυσσες κάποιο ενδιαφέρον για εμένα. Παρόλο που μιλήσαμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο ποτέ δεν είχα το θάρρος απλά να σε πλησιάσω και να συστηθώ. (…) Ο λόγος που κάνω αυτή την απόπειρα τώρα είναι διότι δεν μπορώ να περιμένω πλέον να σε εντυπωσιάσω» (για το πρωτότυπο κείμενο στα αγγλικά δείτε εδώ)

Η απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρήγκαν

 

Η συνέχεια είναι γνωστή: Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  διατυμπανίζουν: «Ο συνηθισμένος τρελός που πυροβολεί  έναν πολιτικό….». Η απόπειρα δολοφονίας απέτυχε (Ο Reagan τραυματίστηκε) και τα σχέδια των μυημένων της οργάνωσης Skull&bones πρέπει να περιμένουν μέχρι το 1989, όταν τελικά αναλαμβάνει την προεδρία ο George Herbert Walker Bush. Φυσικά κανένα εγχειρίδιο ιστορίας δεν θα περιγράψει ποτέ αυτά τα συμβάντα. Η επίσημη ιστορία δεν εξιστορεί  το αόρατο, αλλά μόνον το ορατό και το καταγεγραμμένο σε κάποια αρχεία. Πόσοι φόνοι από τρελούς που εμφανιστήκαν από το πουθενά, πόσες ιστορικές αλλαγές επέφεραν, πόσους πολέμους άρχισαν, γεγονότα που ίσως ποτέ δεν θα αποκαλυφθούν σε όλο το βάθος τους. Πανίσχυρες ομάδες ανθρώπων για τις οποίες δεν μετράνε ούτε φιλίες, ούτε ανθρώπινες σχέσεις, ούτε η ίδια η ανθρώπινη ζωή. Μόνον ένα πράγμα μετράει: η δύναμη, η απόλυτη δύναμη! 

…η συνέχεια του άρθρου εδώ: Η  ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ : Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ

πηγή

nwo

Αφήστε μια απάντηση