΄Η στιγμή της κρίσης Καταφτάνει…

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

elections

Υπάρχουν στο Ελληνικό γίγνεσθαι  οι παρακάτω παροιμίες ή άν θέλετε αποφθέγματα λαϊκής θυμοσοφίας:

1. Πές μου με ποιόν πάς, να σου πώ ποιος είσαι.

2. Με στραβό όταν κοιμηθείς, το πρωί αλληθωρίζεις.

3. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις,

4. Τυφλός τυφλόν οδήγει, αμφότεροι εις λάκκον πίπτουσι.

Σε γενικές γραμμές αποδίδουν το πνεύμα του συγχρωτισμού, της Ινδαλματοποίησης και των πιστεύω του καθενός μας, με όλα τα παρεπόμενα και αναπόφευκτες επιδράσεις καλές ή κακές.

Να μην σας πάω κατ΄ευθείαν στα βαθειά, θα σας γνωστοποιήσω ότι το τελευταίο εξάμηνο από τα στατιστικά στοιχεία του Μπλόκ παρατηρώ, ότι κάνετε χαρούλες και μαζεύοσαστε σαν τις μύγες στο μέλι όταν βάζω κάποιο γενικό ή άς πούμε άσχετο θέμα με την κατάσταση που βιώνουμε σαν χώρα. Εκεί ούτε θέλετε να ακούσετε κάτι. Φοβάστε μήπως στεναχωρηθείτε ….. Είστε ευαισθητούληδες …..  ¨Όμως αυτές οι ευαισθησίες δεν μας σώζουν ….. Οι μεγάλοι μας προστάτες και διαχειριστές, σαν στοργικοί κηδεμόνες,  μας …. προσέχουν μην πάθουμε και δεν μπορούν, να έχουν την χαρά και την φροντίδα να μας ….. εξοντώσουν!!!!!! Είστε και πεισματάρηδες …. Ξυπνήστε φωνάζουμε εμείς, χασμουριέστε και αλλάζετε πλευρό εσείς …. ΄Όταν θα έρθει κάποιος πολύ ζόρικος εκ των πραγμάτων και σας ξεκουνήσει από τον ώμο και σας πεί ή σας δείξει την πόρτα «μασ’τα και φεύγα» τότε θα ξυπνήσετε. Τι να το κάνουμε τότε αφού θα τα έχουμε χάσει όλα;;;; Τώρα αδυνατείτε να το πιστέψετε οι περισσότεροι …. «είναι δυνατόν να συμβούν αυτά;» είναι το σύνηθες επιφώνημά σας όταν αναφερθεί κάποιος ποιο ανοιχτομάτης στα γεγονότα που συμβαίνουν, κάτω από την μύτη μας. Και όμως μια απλή ματιά σε κάποιους ιδιαίτερους συλλογισμούς, κάποιων συμπατριωτών μας, που δεν διέπονται από συμφέροντα για να σας παραθέσουν κάποια γεγονότα, ενώ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) που σας αρέσουν, για την πληροφόρηση τύπου σήριαλ που παραθέτουν, δεν λένε κουβέντα. Σας κοιμίζουν ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ. Βέβαια το τι σας στέλνουν σαν υποσυνείδητα μηνύματα και εικόνες και περίεργες συχνότητες εκτός ακουστικού φάσματος είναι απερίγραπτο. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα γράψτε στο Google την λέξη στερεογράμματα και αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας μήπως καταλάβετε τίποτα, Κοιμισμένοι!!!!!  Καλού-κακού να βγάζετε την πρίζα της συσκευής όταν δεν εργάζεται η αγαπημένη σας χαζοκούτα.

Η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας …. Αυτή που απαξιώνετε, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ….. εσείς όλοι έχετε αφεθεί ολόψυχα στην απόλαυση της ηδονής του προεκλογικού αγώνα … Όταν πάμε να αγοράσουμε μια σκούπα ηλεκτρική για το σπίτι. Αφού ρωτήσουμε πολλά και διάφορα και καταλήξουμε στην κατάλληλη συσκεύη, πρίν την αγοράσουμε ρωτάμε γνωστούς και φίλους για τα τυχόν προβλήματα που παρουσίασε η δική τους ίδια συσκεύη ως προς την λειτουργικότητα και συμπεριφορά  της. Προφανώς δεν θέλουμε να πετάξουμε τα λεφτά μας και να μην εξυπηρετηθούμε ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ!!!!!

Εδώ τώρα έχουμε μια παραπλήσια κατάσταση. Καλούμαστε να εκλέξουμε τους Δημοτικούς μας ΄Αρχοντες στους οποίους θα παραδώσουμε την διαχείριση ….  του τόπου διαμονής μας. Τα κριτήρια μας δεν είναι πολιτικά. Δεν υπάρχει καμία σχέση ή συνάφεια …. Μιλάμε για την προκοπή και ευημερία του τόπου μας …. Αυτούς τους παρακεντέδες, τους ανθρώπους της σκιάς και των υπογείων (στοών) είδαμε τις προκοπές τους. Εξακολουθούν όμως στα κρυφά να εκβιάζουν για να βγάλουν  δικούς τους ανθρώπους κατ΄εικόνα και καθ όμοίωσην. Να μπορούν υπόγεια να επηρεάζουν και να εξυπηρετούν τα κομματικά τους συμφέροντα. Χρηματίζουν ευάλωτους πολίτες έτσι ΄[πωστε να γίνουν εκβιάσιμοι.  Το απογοητευτικό δεν είναι να βλέπεις κάποιον μεσήλικα έστω και παρωχημένης ηλικίας να μένει προσκολλημένος σε δοκιμασθέντες Δημοτικούς Άρχοντες οι οποίοι δεν απέδωσαν ότι έπρεπε να αποδώσουν. ¨Όταν όμως παρατηρείς νέους ανθρώπους που έχουν ολόκληρη την ζωή μπροστά τους να φλερτάρουν τους αποτυχημένους και να επιδοκιμάζουν την λαμογιά …. Τότε με το δίκιο σου σκέπτεσαι ότι είμαστε ώριμοι για την ολοκλήρωση της κατάκτησής μας …. ΄Εχουμε το πνεύμα του δούλου!!!! Δεν λειτουργούμε με σωστά κριτήρια, δεν τοποθετούμε υπεράνω όλων το συμφέρον του τόπου μας. Γενικότερα της πατρίδας μας. Προσπαθούμε σε λάθος κατευθύνσεις και λάθος ανθρώπους. Οι αντίθετες οντότητες που μας αντιμάχονται επιδιώκοντας την βιολογική μας εξόντωση σαν φυλή και σαν Εθνος, μας κατευθύνουν προς τα εκεί, ΄Ετσι βρισκόμαστε στο αντί να προσπαθούμε, να αποφύγουμε να βιώσουμε τις παροιμίες που έβαλα στην αρχή …. Τις βιώνουμε ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!!!!

Θα πάρετε μια από τα ίδια, εκτός άν κάνετε την σωστή κίνηση ….. Από εσάς στην κυριολεξία εξαρτάται η επιβίωση της χώρας μας σαν Ελλάδα και όχι ο διαμελισμός της, όπως τον έχουν προγραμματίσει. Μην σας μαγεύουν οι Σειρήνες.

Αστερίων (ΚΒ)

http://diaelefsis.pblogs.gr/2014/04/h-stigmh-ths-krishs-kataftanei.html

Αφήστε μια απάντηση