Ο Αρτέμης Σώρρας στην Κύπρο: Μέρος`Β- “‘Εχω υπογράψει με δύο χριστιανικά δόγματα να κατεβάσουν χρήματα από τα παγκόσμια ταμεία”

END Α.ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

23/05/2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 
ΓΙΑ ΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

sorras

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

Σας λέω όμως ότι σπάσανε τα δόγματα, έχω να δηλώσω επίσημα, χωρίς να σας πω ποια δόγματα, σας λέω ότι έχω υπογράψει με χριστιανικά δόγματα. Και αυτό είναι είδηση: «Κύριοι, αγαπητοί μου συνέλληνες, δόγματα χριστιανικά υπόγραψαν με τον Αρτέμη Σώρρα και την END για τα παγκόσμια ταμεία, για να κατεβάσουν χρήματα».

Αυτό είναι μία μεγάλη είδηση, στις επόμενες ημέρες θα δούμε τα άλλα τα δόγματα τα χριστιανικά – και μπορούν να κατεβάσουν αυτά, είναι φορείς το έχω πει εκτός από τους δήμους – είναι παγκόσμια αυτά τα δόγματα και θεωρώ λοιπόν ότι είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα, αυτό θα πονέσει το χτύπημα στην παγκόσμια κοινωνία, αφού τους αρέσουν οι εκκλησίες και τα δόγματα, ναι κύριοι έχουμε υπογράψει με δύο μεγάλα δόγματα, κυρίαρχα δόγματα, τα οποία στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν, εφόσον θέλουν και οι ιεράρχες. Και εκεί θα αρχίσουν και οι εκκλησίες να ζητάνε και οι άλλες, γιατί δεν μπαίνουν και ο άλλες στην διαδικασία οι κοντινές μας και εκεί θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα θα έλεγα των ιδεών «γιατί δεν το κάνετε», «γιατί δεν βοηθάτε τα ποίμνια», «γιατί είστε δίπλα μας και δεν ξέρω ακριβώς τι ρόλο παίζετε».

ellkyp

Και στην Κύπρο με έναν αρχιεπίσκοπο, ο οποίος είναι εγκάθετος για μένα προσωπικά – εγώ έχω μία άποψη πολύ συγκεκριμένη και έχω και εμπειρία δηλαδή – είναι τελείως εγκάθετος και απέναντι σε κάθε Ελληνικό κομμάτι, τον θεωρώ ανθέλληνα, τον θεωρώ έναν άνθρωπο ο οποίος είναι καθαρά παραδόπιστος με συμφέροντα από ξένες δυνάμεις και ξένα δόγματα, καθόλου Ελληνικά όμως, είναι πολέμιος της αλήθειας και πολέμιος του φωτός. Είναι σκοτεινός άνθρωπος και δεν εκπροσωπεί καμία θεότητα και καμιά καλοσύνη, όπως εγώ τον έχω γνωρίσει, αυτό είναι δικιά μου άποψη και ας το αμφισβητήσει ο ίδιος να πάμε σε έναν άλλο παραλληλισμό.

Το ίδιο είναι και στην Ελλάδα μας, μπορούσε να βοηθήσει πάρα πολύ η εκκλησία η οποία έχει τα λεφτά του κόσμου και για αυτό υπάρχει, δεν πουλάει κάτι άλλο η επιχείρηση, πουλάει αγάπη, θεό, ιστορίες, που είναι αυτά; Αυτά δεν πουλιώνται, αυτά είναι δωρεάν, αυτά φτάσανε να τα πουλάνε, έχουνε τρισεκατομμύρια. Βεβαίως βρεθήκανε τα κατάλληλα δόγματα, το ένα είναι κυρίαρχο το οποίο θα αναβιώσει πάρα πολλές μνήμες και εξουσίες με αποτέλεσμα θα υπάρξει δυναμική τις επόμενες μέρες για να τελέσουμε κάποιες ειδικές στρατηγικές για το καλό και για τον σκοπό μας που είναι η απελευθέρωση της Ελλάδος μας και δη όλων των ανθρώπων.

Νίκος Αμάραντος: Νομίζω ότι μετά από αυτό που μας είπατε, την είδηση κύριε Σώρρα, οι υπόλοιποι θα τρέχουν από πίσω, δεν ξέρω με πόσα χιλιόμετρα θα τρέχουν όμως…

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Αρτέμης Σώρρας: Πολλοί, και οι Ρώσοι θα τρέχουν και όλοι θα τρέχουν και εν πάση περιπτώσει είναι κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες και θα έχετε την ευκαιρία, άλλωστε εσύ τώρα είσαι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της διαδικασίας αυτής, οπότε παίρνεις πάντα την είδηση, την παρουσιάζεις και με τον Λαμπράκη και με όλα τα άλλα παιδιά, έχετε τη δυνατότητα αυτή, ας μην το πειράξουμε τώρα παραπέρα. Θα έρθει όμως η ώρα, σας το υποσχόμαστε γιατί πρέπει να το δουλέψετε εσείς, πρέπει να το δείτε, θα το δει όλη η κοινωνία, θα το δει και όλος ο κόσμος έτσι που τρέχει το θέμα. Ναι κύριοι, σπάει, το τζίνι δεν ξαναμπαίνει στο μπουκάλι, αυτό είναι δεδομένο, με αποτέλεσμα η συνένωση των Ελλήνων είναι γεγονός, το πότε όμως θα γίνει η συνένωση έχει να κάνει στην ελεύθερη βούληση των Ελλήνων και των Κυπραίων.

Πιστεύω ότι η μάχη των μαχών δεν είναι μακριά, η ώρα των Ελλήνων είναι ήδη κοντά. Ζητάω μόνο την συνένωση των Ελλήνων, αφήστε όλες τις διαφορές σας, κάντε το. Θα έρθει η ώρα που θα καλεστούμε όλοι να φτάσουμε σε ένα κομμάτι καθαρά Ελληνικό, το οποίο θα πρέπει να αντιπροσωπεύεται από Έλληνες με Ελληνικές ψυχές και με ανθρώπους που είναι στρατιώτες του Ελληνισμού. Ναι, και θα πρέπει να είναι όλοι στις επάλξεις.

Έχω εμπιστοσύνη, υπάρχουνε κρυφοί μηχανισμοί οι οποίοι δεν θέλουν να εμφανιστούνε στον Σώρρα γιατί είμαι μία ραδιενέργεια και είναι σε ένα μεταίχμιο «να πάω με αυτόν, να μην πάω..αν πάω κινδυνεύω». Έχει λοιπόν να κάνει με τέτοια θέματα τα οποία θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα λυθούν, περνώντας το μεταίχμιο θα έχουμε μία κοσμοσυρροή. Θεωρώ ότι ξέρουν πάρα πολλοί συνέλληνες τι συμβαίνει απλά δεν μπορούν να εκτεθούνε παραπάνω. Όμως τους λέω αυτοί που μπορούν να κάνουν τα μέγιστα, όλοι πρέπει να κάνουν τα μέγιστα, όχι αυτά που μπορείς μα τα μέγιστα και η νίκη θα είναι δικιά μας.

ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ

Δεν υπάρχει το σύστημα αυτό, είναι λείψανο, κρατάει μόνο μία ένοχη σιωπή δεν έχει κάτι άλλο και δεν υπάρχει πολιτικός άντρας, υπάρχουνε μόνο λείψανα, λένε ότι να΄ναι, δεν έχουνε πρόγραμμα, δεν έχουνε σχέδιο, τίποτα. Δηλαδή τους ακούω και λέω αν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να αναζητούνε τον ψήφο.

Καταλαβαίνω ότι ο Ελληνικός λαός κάπου πρέπει να βάλει τον ψήφο, η αποχή μπορεί να ευνοεί και τους κυρίαρχους, τους επικυρίαρχους, όμως δεν είναι έτσι, φυλάχτε τις δυνάμεις σας, ενωθείτε και θα δείτε ότι θα γίνει ένα τσαφ, θα ανατιναχτεί το παν, όλα, η παλιγγενεσία θα είναι μπροστά σας. Θα είναι δίπλα σας άνθρωποι που θα λέτε μα εσύ ήσουν απέναντι, ναι αλλά έπρεπε να είμαι.

Πιστεύω ότι θα γίνει μία τεράστια κοινωνική έκρηξη θα πετάξει όλα αυτά τα ηλίθια, όλα αυτά τα δογματισμένα κόμματα τα ανθελληνικά τα οποία δεν έχει τίποτα Ελληνικό και κανένα μέσα του και το λέω με τα λόγου γνώσεως. Ο κόσμος όμως ο Ελληνικός που ανήκει σε αυτά θα τα αφήσει πίσω του. Βλέπω κομμουνιστές να έρχονται σε μένα, βλέπω χιλιάδες πράγματα, έρχονται Έλληνες που καταλαβαίνουν Ελλάδα, δηλαδή θα πρέπει να μάθουμε αυτή τη στιγμή ή πεθαίνουμε ή ζούμε, ή τα χάνουμε όλα ή τα παίρνουμε όλα.

Είμαστε μέσα σε ένα μεταίχμιο ή θα περάσουμε ή θα χαθούμε. Εάν χαθούμε και χάσουμε οι Έλληνες θα χαθούμε για πάντα. Είναι τεράστια η μάχη και πρέπει να την καταλάβετε, πρέπει να είστε όλοι, δεν υπάρχει κάποιος «δεν ξέρω», ακόμη και ο συνέλληνάς σας που δεν αντιλαμβάνεται είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε. Δηλαδή φανταστείτε να πάω σε ένα χωριό και να πούμε στο χωριό αύριο στα διακόσια άτομα «κύριοι σας βάζουμε 2 εκατομμύρια» αλλά για να τα πάρετε θα πρέπει να έρθει όλο το χωριό στην τράπεζα μέχρι και ο τελευταίος να υπογράψει. Υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε τρόπο να φέρετε έναν άνθρωπο που δεν θέλει;

Νίκος Αμάραντος:Σηκωτό!

Αρτέμης Σώρρας: Σηκωτό! Βλέπεις τώρα; Άρα λοιπόν θα πάει ο συνέλληνας σηκωτό να πάει να τον πάρει, θα πρέπει ο λογαριασμός να υπογραφεί και από τους διακόσιους. Αλλιώς τα 2 εκατομμύρια τα χάνετε όλοι. Δεν θα δεχθείτε κανένας σας, εφόσον δεν έχετε πλειοψηφία θα βρείτε τον τρόπο να πάρετε τον άνθρωπο να τον κατεβάσετε να πάει να υπογράψει, άλλο τίποτα δεν το καταλαβαίνετε. Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα ή σηκωτό ή πρέπει να καταλάβει, δεν θα πείτε αυτός είναι βλάκας, αυτός δεν καταλαβαίνει. Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί, κάντε τον να καταλάβει. Όλο παιδιά το παιχνίδι είναι από μας, δεν είναι από αυτούς. Αυτοί δεν έχουν δύναμη, δεν έχουνε τίποτα. Χειρίζονται νομικά θέματα, θέματα δικαιοσύνης με τηλέφωνα, με παρανομίες, με ότι σχέδιο θέλεις είτε των εξωτερικών είτε των εδώ. Εάν τους πάρετε αυτή τη δύναμη έχουνε παραλύσει, κάντε μωρέ μία φορά να το χαρείτε και εσείς, να δείτε ότι μπορεί να γίνει, μπορεί να συμβεί.

Νίκος Αμάραντος: Νομίζω ότι όλα κύριε Σώρρα έχουν την κατάλληλη στιγμή. Μας δώσατε μία είδηση σήμερα, να στηριχτεί και ο κόσμος πιο πολύ με αυτό που άκουσε, που μας είπατε, πιο πολύ στα πόδια του και όσο μπορούμε πιο πολύ να αφυπνίσουμε ο ένας τον άλλον γιατί είναι μόνο από τα δικά μας χέρια να πάρουμε τα εργαλεία, εγώ τα λέω εργαλεία.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αρτέμης Σώρρας: Θα πω ένα πράγμα, γεννηθήκαμε Έλληνες και εγώ πολεμάω για Ελλάδα. Όμως να σας πω κάτι, όλοι μας γεννηθήκαμε Έλληνες και μετά δογματιστήκαμε και γίναμε πολιτικοί. Εγώ θα πω ότι η εκκλησία σε πολλά μέρη της Ελλάδος, ειδικά τις δημαρχίες όπου ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί, έβαλε τα δυνατά της έλεγε πάρα πολύ άσχημα λόγια για μας μόνο και μόνο για να μην περάσουμε. Δηλαδή θέλω να πω πως μας πολεμάνε θεοί και δαίμονες!

Ε θα τους δείξουμε λοιπόν ότι αυτοί δεν μπορούν να πολεμήσουν μαζί μας! Είμαστε ισχυρότεροι, δυνατότεροι και θα αποδείξω, είπα ότι μην πιστέψετε καμία γραφή, πετάξτε τις γραφές, καμία δεν λέει το μέλλον! Το μέλλον θα το φτιάξουμε όπως γουστάρουμε και δεν θα το καταλάβετε από μένα! Θα σας δείξω το παράδειγμα πως θα φτιάξουμε το μέλλον όπως γουστάρουμε! Και δεν είναι ικανός να μου πει κανένας το μέλλον μου γιατί το μέλλον μου το έχει καταγράψει και το έχει φτιάξει όπως γουστάρει αυτός! Θα αποδείξω τα πάντα, θα γκρεμίσω ότι δεν μπορείτε να γκρεμίσετε! Θα δείτε ότι γκρεμίζονται τα πάντα! Αυτό που δεν μπορεί να γκρεμίσει κανένας είναι η ελεύθερη βούληση και αυτό που θέλεις να κάνεις! Αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι και θα το αποδείξω μέσα στις μέρες μας!

ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ

Ήδη σπάσανε όλα, σπάνε παγκόσμιες κυβερνήσεις, σπάνε τα πάντα, παγκόσμιες συμφωνίες, παγκόσμια ταμεία, σπάνε αυτά τα λείψανα, θα σπάσουν τα δόγματα. Ας έρθουν τώρα αυτά τα δόγματα τα χριστιανικά αφού υπογράφουνε δύο ιεράρχες με μένα να μας πούνε αν είμαι αντίχριστος! Θα σας σπάσω το κεφάλι ζωντόβολα μαυροφορεμένα που νομίζετε ότι κάτι είστε. Δεν μιλάω για όλα γιατί έχουμε δει, αλλά για εκείνα εκεί θα δείτε λοιπόν!

Τι είναι αυτά που κάνετε; Τι τσίρκα είναι αυτά; Τι πάτε και λέτε στον κόσμο; Ή μήπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος και δεν έχει νόηση να το κάνει; Δεν αντιλαμβάνεται ο κόσμος λοιπόν τι είναι; Απαγορεύεται λοιπόν να μιλάει ξανά στην κοινωνία, ας κάτσει στα θέματα του θεού του και τέλος. Οι πολιτικοί ας κάνουνε αυτό που πρέπει, η δικαιοσύνη αυτό που πρέπει και η εξωτερική πολιτική αυτό που πρέπει. Και εμείς όμως πρέπει να κάνουμε τώρα το αυτονόητο, να ενωθούμε σε μια Ελληνική συνέλευση, δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά κανείς να κάτσει μπροστά μας! Θυμηθείτε τις λέξεις μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

syneleysi

Καθίστε μπροστά σε μια Ελληνική συνέλευση με μια Ελληνική σημαία, ποιός μωρέ θα κάτσει μπροστά; Όποιος κάτσει μπροστά θα είναι απέναντί μας. Αυτό να καταλάβουν όλοι. Και στην Κύπρο θα γίνει και στην Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός γιατί είναι χρηματοδοτούμενος και η χρηματοδότηση είναι στα χέρια μας, το start το κουμπί που θα πατήσει θα το πατήσει συνέλληνας είτε ο Έλληνας είτε ο Κύπριος με αποτέλεσμα αυτουνού είναι στο δικαίωμά του, δηλαδή αυτός θα το κάνει.

Αυτός θα πατήσει το κουμπί την ώρα που θέλει, αυτός θα ενωθεί όποτε θέλει, δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι, ούτε να τον πιέσω ούτε να κάνω, έχω κάνει όλα τα απαραίτητα και είναι στο χέρι του να πάρει και να διεκδικήσει και να τιμωρήσει όποιον και ότι έχει κάνει, σύμφωνα με το σύνταγμά του όποιος το σέβεται.

Εγώ τουλάχιστον αυτό με το σύνταγμα που πολλές φορές καπηλεύεται το δικαίωμα ή σκοτώνει το δικαίωμα κάποιου, ακόμα και εκείνο το σέβομαι. Ξέρεις γιατί το σέβομαι; Γιατί με εκείνο θα δικαστούνε, που έχουνε φτιάξει οι ίδιοι. Γιατί εσύ το έχεις συνηθίσει, δεν σε πονάει, αυτοί δεν το έχουν συνηθίσει. Είναι δικό τους, θα δικαστούνε με αυτό. Θα πεθάνουνε από τα ίδια τους τα λεφτά, τα χρήματα, οι απάτες τους, οι κλεψιές τους, όλα αυτά που έχουνε κάνει.

Πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά, μόνο ενωθείτε κάτω από μία σημαία που λέγεται Ελληνική και από μία Ελληνική συνέλευση. Είναι χρηματοδοτούμενη και ξεκινήσαμε τα πάντα, χρηματοδοτήσαμε το έθνος μας, την Ελληνική μας δημοκρατία. Δεν τα έχουμε εμείς, ούτε τα Κυπριακά λεφτά ούτε τα Ελληνικά. Αλλά ακόμη και τα παγκόσμια ταμεία πάλι δικά σας είναι και θα βάλουμε εμείς εγγυήσεις. Και να σας πω και κάτι; Ίσως θέλουμε να τις χάσουμε. Ναι, για να σπάσει όλη αυτή η πλέμπα και να τις χάσουμε δεν μας πειράζει!

Νίκος Αμάραντος: Να αλλάξει ο πλανήτης κύριε Σώρρα.

Αρτέμης Σώρρας: Θα αλλάξει! Από μένα θα αλλάξει, εξαρτάται τώρα από σας. Δείξτε μου πως είστε πολλοί και ότι μπορείτε να ενωθείτε και θα αλλάξουμε τον πλανήτη, θα αλλάξουμε το μέλλον και το μέλλον θα το διαγράφουμε όπως γουστάρουμε εμείς και κανένα ζωντόβολο δεν θα΄χει κανένα βιβλίο που θα μου λέει πως θα ζήσω! Αυτό και τίποτα άλλο.

Χάρηκα που είδα τους αδερφούς μου εχθές το βράδυ σε μία ομιλία στην Κύπρο, πραγματικά χάρηκα γιατί είπα έχω αδερφούς, τους κράταγα, τους έπιανα το χέρι και καταλάβαινα τους παλμούς της καρδιάς τους, είναι αδέρφια μου και δεν είναι ούτε οπαδοί μου, ούτε μισθοφόροι μου, ούτε τίποτα, είναι αδέρφια μου. Και να μάθετε αν δεν σας αρέσει κάποιος και δεν τα πάτε καλά μαζί του να θυμάστε είναι αδέρφια σας και τα αδέρφια μας δεν τα διαλέγουμε, απλά αυτά είναι τα αδέρφια μας, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, μην αφήσετε ποτέ την μάχη, είναι κοντά η νίκη και εξαρτάται από εσάς τους ίδιους!

23/05/2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 
ΓΙΑ ΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ :ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ “EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ”

mnymosini

EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

Διαβάστε επίσης το πρώτο μέρος: Ο Αρτέμης Σώρρας στην Κύπρο: Μέρος “Α- Οι άνθρωποι μας στους δήμους-DNA & Βασιλιάδες-Μέγας Αλέξανδρος-Ο Σκοταδισμός των Θρησκειών

mnimartsor

Αφήστε μια απάντηση