ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΤΖΑ ΚΑΙ Δ.Σ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

10253770_1558866124340299_2228975717046354299_nΜαίανδρος και Διόνιος‎ ΘΥΜΙΟΣ ΚΟΤΖΑΣ ! ! ! ! ! !
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ! ! ! ! !
ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΤΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ………………..
ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ……………….
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ …….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ! ! ! ! !
Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙ END ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 140 ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…..
ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΕΠΑΦΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ……
Η ΔΟΜΗΣΗ ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α Τ Ο Κ Η Σ ΚΙ ΑΝΕΥ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ……………
ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! ! ! ! ! !

Υ.Γ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ 25ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ 7% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ! ! ! ! ! ! ! ! !

 

Αφήστε μια απάντηση