ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΩΪΜΕ!!! ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ … ΟΧΙ… !!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΘ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ !!! ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ”… ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ Η ΣΚΕΨΗ… ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ “ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ” ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ “ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ” ;;;;; ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ, ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ…, ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ… ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!!
…………………………………………………………………….

ΑΓΑΠΗΤΕΣ/ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΘ.
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΟΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΚΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ……….

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :Aftodioikisi.gr
«Η παρέμβαση που έγινε από τον υπουργό Εσωτερικών έτσι ώστε να προκληθούν εμπόδια και προβλήματα στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Από το πρωί είμαστε στα δικαστήρια και συμφωνήσαμε με τους αρμόδιους και τους εφόρους των εκλογών για τη Θεσσαλονίκη να μεταφερθούν οι κάλπες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης…..

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΙ…..
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙ-END……
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.!!!!!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ …..Ε4 Vasilis Theodoropoulos

 
ΟΧΙ
pic-0-norm
Στήθηκαν οι κάλπες, όσοι Θεσσαλονικείς επιθυμούν ψηφίζουν σήμερα και για την ιδιωτικοποίηση ή μη της ΕΥΑΘ. Μετά τις 10 το βράδυ τα αποτελέσματα

18 Μαι 2014 – 08:20

Έξω από τα εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης έχουν στηθεί οι κάλπες για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, με αντικείμενο την ιδιωτικοποίηση -ή όχι- της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης της πόλης (ΕΥΑΘ ΑΕ).
 
Να σημειωθεί ότι είχε σταλεί επιστολή από τον υπουργό Εσωτερικών στους δημάρχους, η οποία χαρακτηρίζει παράνομη την τοποθέτηση τρίτης κάλπης για το δημοψήφισμα, εντός των κτηριακών συγκροτημάτων των σχολείων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της κίνησης «SOSΤΕ το νερό».
 
Το δημοψήφισμα για το «ναι» ή «όχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, στηρίζουν 11 από τους 14 δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης,  όλοι οι δήμαρχοι στους δήμους που εξυπηρετούνται από την ΕΥΑΘ.
 
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσέλευση τους κόσμου στις κάλπες του δημοψηφίσματος δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος κάνει λόγο για μεγάλη συμμετοχή των πολιτών. Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις 10 το βράδυ.

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=179426

Θεσ/νικη: Έξω από τα εκλογικά κέντρα θα γίνει το δημοψήφισμα για το νερό – Επίθεση δημάρχων στον Μιχελάκη

Αφήστε μια απάντηση