ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ Ο υπ.ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ υπ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΛΑΛΕ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

10268575_855802641101985_479569417995185128_nΑνθοπουλος Ιωαννης ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝ- ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!! 
ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
Γεννήθηκα στην Μακρυνίτσα Σερρών και μεγάλωσα στο Κερατσίνι. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά χρονολογείται από τα μαθητικά μου χρόνια και εκφράστηκε από τη συμμετοχή μου στις μαθητικές κοινότητες. Σε επαγγελματικό επίπεδο δραστηριοποιήθηκα στο χώρο της εστίασης, όπου μέχρι σήμερα διατηρω επιχείρηση στην Αμφιάλη στο Κερατσίνι. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου, το 1999 και συμμετέχω στην διοίκησή του. Από το 2006 έως το 2010διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Το 2006 ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Σαλαλέ, στον οποίο συμμετέχω και τώρα. « Η κατάσταση των τελευταίων χρόνων, στο Δήμο μας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα απαιτεί από τους απανταχού Ενεργούς, Ελεύθερους Έλληνες, να παλέψουν για την λευτεριά της πατρίδας μας, μέσω του πραγράμματος χρηματοδότησης-υλοποίησης των δημοτικών έργων υποδομής, με την εγγυοδότηση του Αρτέμη Σώρρα και της EI END. Στρατεύτηκα στην ομάδα Ενεργών Ελλήνων ΕΙ END Κερατσινίου –Δραπετσώνας, διότι πολλοί μαζι μπορούμε να κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα.»

Αφήστε μια απάντηση