Ανάστροφη Ομιλία

Χωρίς κατηγορία

rs

Ανάστροφη Ομιλία το φαινόμενο των κρυμμένων ανάστροφων μηνυμάτων μέσα στην ομιλία μας. Την έχουν αποκαλέσει ως ανακάλυψη της 7ης αισθήσεως. Ήταν το1973 όταν ο γράφων με ένα φίλο του προσπαθούσε να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα. Τα εργαλεία ήταν ένα Γιαπωνέζικο μπομπινόφωνο autoreverse, ένα πικάπ και ένα μικρόφωνο. Βέβαια το μπομπινόφωνο είχε υποστεί μετατροπή και είχε και τρείς ταχύτητες. Το ότι είχε τα εργαλεία ο φίλος, ήταν κάτι θεϊκό για την εποχή εκείνη. Άλλωστε σαν πληβείοι που ήμασταν, τι άλλο να ζητούσαμε;

Παράλληλα, κάναμε έρευνες για ΑΤΙΑ, ψάχναμε την Πεντέλη, τον Λάβκραφτ και τα σημάδια των Μεγάλων Παλαιών στην Αθήνα, [1-3] κλπ. Τρελλοκομείο δηλαδή, για το κοινό πρόβατο. Συγνώμη όλο παρασύρομαι, άνθρωπο ήθελα να πω. Έτσι, αρχίσαμε τα ξενύχτια μέχρι τις πέντε το πρωί και μετά δουλειά. Πάνω που αρχίσαμε να βγάζουμε άκρη, δεν άντεξε η γυναίκα του φίλου μου. Έγινε αυτό που φαντάζεστε και σταματήσαμε.

Φυσικά και άλλοι άνθρωποι, ψάχνανε στον πλανήτη. Τότε δεν ξέραμε ότι αυτό το θέμα ήταν πανάρχαιο. Αλλά, και ότι αποτελούσε κοινό τόπο για τις σοβαρές μυστικές υπηρεσίες [4] και για κάθε ξένο DNA που σουλατσάρει στον πλανήτη «μας»…! Όλες σχεδόν οι εξωγήινες φυλές στον πλανήτη και όλοι όσοι έχουν υποστεί κατάληψη από τα ερπετοειδή συμβιωτικά, αντιλαμβάνονται την ανάστροφη ομιλία σε πραγματικό χρόνο. Έτσι το 1980 ο David Oates ένας Αυστραλός βρήκε την άκρη. Έκανε σοβαρή δουλειά. Έχω κάποιες αντιρρήσεις στην συμβολική μετάφραση κάποιων λέξεων, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τι είναι η Ανάστροφη Ομιλία: Την έχουν αποκαλέσει ως ανακάλυψη της 7ης αισθήσεως. Η έρευνα του θέματος θεωρείται ως επιπέδου Νόμπελ. Έχουν γίνει πολλές δημοσιεύσεις παγκοσμίως, και έγινε γνωστή την δεκαετία του 90. Ονομάζεται Ανάστροφη Ομιλία το φαινόμενο των κρυμμένων ανάστροφων μηνυμάτων μέσα στην ομιλία μας. Το φαινόμενο έγινε αρχικά γνωστό από τα παράξενα ανάστροφα μηνύματα στην ροκ μουσική. Από τότε, η έρευνα προχώρησε σημαντικά. Πλέον ξέρουμε ότι υφίσταται σε όλες τις μορφές της ανθρώπινης ομιλίας.

Εάν εγγράψουμε την ομιλία μας και την αναπαραγάγουμε ανάποδα, ανάμεσα στους ήχους χωρίς νόημα, ακούμε σε κανονικά διαστήματα πολύ καθαρές δηλώσεις. Αυτές οι δηλώσεις σχηματίζουν μικρές προτάσεις και σχεδόν πάντα έχουν σχέση με την ευθεία ομιλία. Εμφανίζεται σταθερά ώστε πιστεύεται ότι είναι φυσικό κομμάτι της διαδικασίας της ομιλίας.

Ο πιονιέρος και επί είκοσι και πλέον χρόνια βετεράνος του θέματος Αυστραλός David John Oates, περιγράφει την ανάστροφη ομιλία σαν μια άλλη μορφή της ανθρώπινης επικοινωνίας. Δηλώνει ότι η γλώσσα έχει δύο επίπεδα, το κατευθείαν και το ανάστροφο. Καθώς το ανθρώπινο μυαλό δημιουργεί τους ήχους της ομιλίας, διαμορφώνει τους ήχους έτσι ώστε να δημιουργούνται δύο μηνύματα ταυτόχρονα. Στο απευθείας εκφράζεται το συνειδητό μας, ενώ στο ανάστροφο το ασυνείδητο μας.

Οι επιπτώσεις αυτής της ανακάλυψης είναι ερεθιστικές. Επιφανειακά και κυριολεκτικά μπορεί να λειτουργήσει ως ανιχνευτής ψεύδους. Χρησιμοποιείται κατά κόρον από τις πολυεθνικές και τις σοβαρές μυστικές εταιρείες και υπηρεσίες πληροφοριών. Εάν ειπωθεί ένα ψέμα στην ευθεία ομιλία, η αλήθεια θα ειπωθεί στην ανάστροφη. Εάν σημαντικά γεγονότα παραλείπονται , θα ειπωθούν στην ανάστροφη.

Επίσης αποκαλύπτονται κρυμμένα κίνητρα και ατζέντες καθώς και συνειδητές διαδικασίες σκέψεως.

Σε βαθύτερα επίπεδα αποκαλύπτονται οι πραγματικοί λόγοι κάποιας συμπεριφοράς και των ασθενειών.

Είναι κάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θεραπείες. Αλλά ποιός θα ασχοληθεί ; Το ιατρικό κατεστημένο άλλων ρήμασι πειθόμενο, μαζί με την κυβέρνηση, ήδη βγάζει εκτός νόμου στον Καναδά τα βότανα ! Καλά καταλάβατε, τα κοινά βότανα, με βαρύτατες ποινές σε όποιον ασχοληθεί. Έρχεται η Agenda 21 με μείωση του πληθυσμού του πλανήτη κατά 90% και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ. Όποιος θέλει ας ψάξει, όχι όμως με ένα απλό γκουγκλάρισμα. Εγώ βαρέθηκα να τα γράφω χρόνια τώρα, και οι βλάκες [5] ανιστόρητοι, απαίδευτοι κι αδιάβαστοι να έχουν και γνώμη, όταν δεν μπορούν να συγκεντρωθούν για να διαβάσουν ένα απλό άρθρο.

Διάφορα Παραδείγματα: Μια από τις διασημότερες αναστροφές είναι του Neil Armstrong, όταν περπάτησε στο φεγγάρι. Στην ευθεία ομιλία λέει : «That’s one small step for man” και ανάστροφα: «Man will space walk”.

Η Καταιγίδα της Ερήμου (Desert Storm). Δηλαδή ο πρώτος πόλεμος του Κόλπου. Ήδη ένα χρόνο πριν το 1990, ο Μπους και ο Ράμσφελντ μίλαγαν ανάστροφα για την Simone. Για μα μην μπούμε σε βαθύτερη ανάλυση η Simone είναι ο Σιμούν. Στην κυριολεξία η καταιγίδα της ερήμου.

Η γνωστή μας Paris Hilton. Κατά την ορθή φορά λέει: «I should never have even driven. I take full responsibility.” Η αναστροφή δείχνει ότι το μυαλό της είναι αλλού: «And I can kiss that kamera man’’. Βέβαια καλό θα ήταν να της γλύτωσε ο φουκαράς ο κάμεραμαν, γιατί το Dna της είναι το λιγότερο περίεργο αν κανείς το αναλύσει με το Photoshop.[6]

Τα Παιδιά: Το καταπληκτικό είναι με τα παιδιά. Μιλάνε ανάστροφα ήδη από τεσσάρων μηνών. Κάντε το πείραμα, όσοι έχετε μωρά, όπως εξηγούμε στο τέλος του άρθρου και θα εκπλαγείτε. Να μερικές αναστροφές από παιδιά τεσσάρων μηνών: 1. Hullo 2. Κάνοντας θορύβους το μωρό λέει: Mummy, Mummy 3. Ένα μωρό επτά μηνών προσπαθεί να πιάσει ένα κασετόφωνο και ανάστροφα λέει: Whats that;

Η Peggy Kane η Κουκουβάγια και το Δίκτυο: Η Peggy Kane είναι μια μορφή στον χώρο της ανάστροφης ομιλίας. Δυστυχώς τώρα εγκατέλειψε. Ακούραστη κυριολεκτικά έχει κάνει την καλύτερη δουλειά. Ασχολήθηκε αρχικά με τα Electronic Voice Phenomena. Είναι η εγγραφή με κασετόφωνο φωνών από το «υπερπέραν» όπως χαρακτηρίζανε τις άλλες διαστάσεις τα φθηνά Ελληνικά λαϊκά περιοδικά την δεκαετία του εξήντα.

Η Πέγκυ απέκτησε ένα ασυνήθιστο κασετόφωνο που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Το μοντέλο ήταν το Panasonic RR DR60 Digital Voice Recorder. Οι φήμες λένε ότι η Panasonic το απέσυρε γιατί πολλοί αγοραστές το επιστρέφανε λόγω του ότι το κασετόφωνο κατέγραφε παράξενους ήχους κατά διαστήματα.

Βρήκε και το κατάλληλο software και στρώθηκε στην δουλειά. Μέσα από τις αναστροφές βρήκε την Κουκουβάγια (Owl) και το Δίκτυο (Net). Η κουκουβάγια στην μεταφορική της σημασία στην ανάστροφη ομιλία σημαίνει τους ερπετοειδείς κάθε είδους.

Και το Δίκτυο, το ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος που έχουν τοποθετήσει οι ερπετοειδείς στην Γη την Σελήνη και τον Άρη, ώστε να κόβει την πρόσβαση στις άλλες διαστάσεις σε ‘μας τα πρόβατα. Γιατί αν τους βλέπαμε,  μαύρο φίδι θα τους έτρωγε.[7] Αν τα πρόβατα καταλάβαιναν τι δύναμη έχουν εσωτερικά.

Ο Αστρικός Πόλεμος κατά των Ερπετοειδών: Από τον Απρίλιο του 2008 μαίνεται ο πόλεμος εναντίον των ερπετοειδών στο Αστρικό πεδίο κυρίως, και στο Αιθερικοφυσικό στο οποίο ζούμε. Η Γη για τεράστιο διάστημα ήταν το μεγαλύτερο «εστιατόριο» του Γαλαξία. Υπάρχει μερική διαρροή προς την δική μας διάσταση, και το γραμμικό χρόνο που την διέπει. Τα Electronic Voice Phenomena μας δίνουν μια ιδέα χάρις στην Πέγκυ του τι γίνεται σε αυτόν τον πόλεμο. Έχουμε μάθει πολλά για τις ερπετοειδείς φυλές, το lifestyle, τις συνήθειες τους και τον πολιτισμό τους (εδώ γελάμε), Επίσης έχουμε μάθει πολλά για τον Αστρικό κόσμο, ο οποίος φαίνεται τόσο παράξενος και εφήμερος στους περισσότερους από εμάς, εδώ στο φυσικό. [8]

Η Γη, ο Άρης και η Σελήνη έχουν κλειστεί τελείως σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Το οποίο δεν μας αφήνει να επικοινωνήσουμε με τον ανώτερο εαυτό μας, μας κλειδώνει στην Φυσική και Αστρική πραγματικότητα, και μας ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Έχουμε ακούσει στην ανάστροφη ομιλία ότι πραγματικά, ποτέ δεν έχουμε ΔΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.

Οι ερπετοειδείς κατάγονται από τον αστερισμό του Ωρίωνα. Τον αποκαλούν σπίτι τους. Κατέχουν την Γη ,την σελήνη και τον Άρη (και πολλούς δορυφόρους όπου έχουν μεταλλεία στον Κρόνο και τον Δία, αλλά περί αυτού άλλοτε). Όλοι μιλούν Αγγλικά και την τοπική γλώσσα. Έχουν κοινά ονόματα αν και δεν τους ακούμε να χρησιμοποιούν κύριο όνομα. [8]

Οι χώρες τους και οι πόλεις έχουν τα ίδια ονόματα όπως και εδώ. Ζουν σε υπόγειες εγκαταστάσεις, και σε σπίτια και τρέιλερ πάνω στο έδαφος. Μερικοί έχουν φυσικά σώματα. Αλλά δεν γνωρίζουμε το ποσοστό. Η κοινωνία τους θα μας ήταν εξαιρετικά γνώριμη, καθώς μας έχουν δώσει σχεδόν κάθε εξωτερικό στοιχείο. Οι βασιλιάδες μας, οι κυβερνήσεις, τα νομικά συστήματα, οι στρατοί, οι νόμοι, οι δικηγόροι, τα χρήματα, οι φόροι, και τα νοσοκομεία είναι δικά τους επίσης. Το σύστημα τους είναι αυστηρά ιεραρχικό.

Οι ασθένειες είναι σπάνιες, καθώς δεν έχουν καμιά από τις ασθένειες που μας ΕΔΩΣΑΝ εδώ στην Γη. Έχουν μονάχα ατυχήματα που θεραπεύονται πολύ γρήγορα, καθώς οι γνώσεις τους στις θεραπείες και την γενετική είναι πολύ προχωρημένες. Χρησιμοποίησαν όλες τις προχωρημένες τεχνολογίες για να μας δώσουν όλες τις ασθένειες που μας ταλαιπωρούν και να κερδίσουν από το ιατροφαρμακευτικό σύστημα που έχουν στήσει, αλλά πάνω απ’ όλα να κερδίσουν από την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του φόβου και του πόνου, με την οποία τρέφονται και ταίζουν τους θεούς τους.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ (Cryptosides Primordiales, ο κρυπτοιός του καρκίνου π.χ.) τις καρδιακές προσβολές, το aids και κάθε μορφή φυσικού και συναισθηματικού ανθρώπινου πόνου. [18 -24]


.Η Κλωνοποίηση είναι καθημερινότητα. [4]Έχουν διαστημόπλοια αλλά επίσης οδηγούν φορτηγά, αυτοκίνητα, λεωφορεία, αεροπλάνα κλπ. Δεν ξέρω τι χρησιμοποιούν για καύσιμο πάντως. Ακόμα καβαλάνε άλογα εάν δεν έχουν άλλο μέσο μεταφοράς. Τα όνειρα μας, οι εξωσωματικές εμπειρίες και οι επιθανάτιες εμπειρίες κυρίως «ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΝΤΑΙ» από αυτούς. Ενώ τα μυαλά μας είναι απασχολημένα από αυτές τις εμπειρίες, άλλες δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα, αλλά δεν θυμόμαστε. Μόνο από το κλειστό τμήμα του μυαλού, όπου ξεκινά η ανάστροφη ομιλία, μαθαίνουμε τι συνέβη κατά την διάρκεια της «εμπειρίας» .

 

Έχουν κάθε συμβατικό όπλο και μερικά προέρχονται από τον Πόλεμο των Άστρων. Κινούνται ανοικτά στο Αστρικό Πεδίο, αλλά κρύβονται (τι φοβούνται και δεν πάνε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τέτοια ισχύ που έχουν μέσα στους ανθρώπους) για να λειτουργήσουν εδώ στο Φυσικό Πεδίο. Ουσιαστικά άπαντες οι άνθρωποι σε θέσεις ισχύος είναι καταλυμένοι από ένα συμβιωτικό είτε το αντιλαμβάνονται είτε όχι. Το συμβιωτικό εργάζεται με το μυαλό του ανθρώπου για να δημιουργεί συμπεριφορές που είναι ευνοϊκές για την ατζέντα των επικυρίαρχων. Το συμβιωτικό μπορεί να πηγαινοέρχεται και να αντικατασταθεί. Δεν κολλάνε σε ένα σώμα.

Αυτοί που οι χαρακτήρες και η ηθική τους επηρεάζονται πιο εύκολα, ανεβαίνουν στην κορυφή. Το DNA είναι σημαντικός παράγοντας στην κατάληψη. Γι αυτό οι γενεαλογίες είναι τόσο σημαντικές και η λατρεία του αίματος. Ξεχάστε όλη την ανοησία του Κώδικα Da Vinci, γιατί είναι φαντασία. Ο Ιησούς η Μαρία και τα παιδιά τους είναι μια ωραία φαντασία.[9] Είναι όμως άσχετα γιατί το DNA το αίμα είναι που βοηθά το αστρικό συμβιωτικό να παραμένει στο σώμα ορισμένων ανθρώπων.

Για αυτό όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ είναι όχι και τόσο μακρινοί συγγενείς. Για αυτό οι βασιλικές οικογένειες (γαλαζοαίματοι, λόγω του ότι η αιμοσφαιρίνη τους είναι με βάση τον χαλκό και όχι τον σίδηρο) παντρεύονται μεταξύ τους και όχι για οικονομικούς η άλλους λόγους, όπως αφήνουν τα πρόβατα να πιστεύουν.

Ολόκληρη η ατζέντα τους είναι ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Γης. Είναι παρασιτικά όντα και απομυζούν ενέργεια . Ο βιασμός κυρίως κατά τον ύπνο ανδρών και γυναικών, είναι ο πιο κοινός τρόπος να μας απορροφούν την ενέργεια. Επίσης τρώνε σάρκα. Τρώνε και άλλες τροφές μη ζωικές αλλά μόνον όταν δεν είναι διαθέσιμο το κρέας. Τρώνε οποιοδήποτε είδος κρέατος, αλλά η ανθρώπινη σάρκα είναι η πρώτη τους επιλογή.

Ο καιρός πλησιάζει σύντομα που τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Ήδη έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς στον Γαλαξία . Δέκα βασιλικές οικογένειες νεκρές στον Ωρίωνα. Τα συμβιωτικά ουρλιάζουν πανικόβλητα στις ανάστροφες ομιλίες των newscasters.

Λίγη Πρώτοιστορία: Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν οι ερπετοειδείς κέρδισαν την μάχη (περί αυτού σε άλλο άρθρο) για το Ηλιακό μας σύστημα, και εγκαταστάθηκαν ως οι νέοι ιδιοκτήτες. Οι άνθρωποι εξελίσσονταν μια χαρά και ήταν πολύ προχωρημένοι, αλλά αφελείς. Οι ερπετοειδείς είναι πονηροί, τεχνολογικά πολύ προηγμένοι, και είδαν τα πλεονεκτήματα να χρησιμοποιήσουν τον πλανήτη για τα σχέδια τους.

Το πρώτο που κάνανε βάλανε το Δίκτυο σε λειτουργία, αλλά όχι τόσο σφιχτό όσο είναι σήμερα. Οι μισοί άνθρωποι που το καταλάβανε, αυτοκτονήσανε και το ένα τέταρτο τρελάθηκε. Οι υπόλοιποι που ήταν πιο πρόβατα επιζήσανε. Οι ερπετοειδείς εν τω μεταξύ κτίζανε το MATRIX γύρω από την Γη. Όταν, τα ανθρώπινα μυαλά κατακερματιστήκανε και έκλεισαν στις άλλες πραγματικότητες, οι ερπετοειδείς άρχισαν να χτίζουν την μηχανή τους.

Πρώτα περπάτησαν την Γη σαν θεοί, και την μοίρασαν στα ζάρια (δες Ελληνική Μυθολογία). Η Παλαιά Διαθήκη είναι η ιστορία ενός από τους ερπετοειδείς θεούς με το όνομα Jehovah η Yahweh. Φαντάζεστε τώρα γιατί δεν μπορούσε να δει κανείς το πρόσωπο του θεού και να ζήσει; χχμμμμμ.

Δεν έχουμε ιδέα τι υπάρχει πραγματικά έξω από το δίκτυο. Έχουμε ένα εκατομμύριο παραδοχές για το διάστημα, τις διαστάσεις, τον Θεό, (όποιον απ όλους [10])  και όλα μας τα τροφοδοτούν μέσα από το δίκτυο. Ο συνειδητός μας νους χειραγωγείται από την κούνια έως τον τάφο. Όλα τα ιδρύματα μας είναι κάτω από τον άμεσο έλεγχο ενδοδιαστατικών ερπετοειδών. Αυτό περιλαμβάνει την επιστήμη, την θρησκεία, το τραπεζικό σύστημα, την πολιτική, την ιστορία και την αντίληψη μας για τον Ένα, τον Δημιουργό μας.

Ακόμη και η κβαντική μηχανική αποδίδεται πολύ προσεκτικά και οριακά. Όλα μας τα έχουν τροφοδοτήσει μέσα από αυτό το απίστευτο MATRIX. Προετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις καθώς όταν τελειώσει αυτός ο ΑΟΡΑΤΟΣ πόλεμος, θα αποκτήσουμε πάλι τα μυαλά μας και την μνήμη μας. Κάτι που φυσικά το τρέμουν … Περιχώρισις, η Σφαγή των θεών [10]

Τελικά, η ερπετοειδής ράτσα κρύφτηκε τελείως μέσα στα φυσικά σώματα των ανθρώπων. Αλλά εξακολούθησε να περπατά ανοιχτό στον Αστρικό Κόσμο. Για την ακρίβεια μόνον μέχρι το μέσον του Αστρικού, δεν μπορούνε να πάνε παραπάνω. Το προσπαθούν με υβρίδια ανθρώπινου DNA και δικού τους. Αλλά παίρνουνε τα γνωστά αντικείμενα, γιατί οι γνώσεις τους από εκεί και πάνω είναι από την φύση των πραγμάτων απειροελάχιστες. Έτσι ανέπτυξαν την Κλωνοποίηση και σήμερα είναι καθημερινή υπόθεση. Ο κόσμος θα συγκλονιστεί όταν θα δει πόσοι από μας είναι κλώνοι. Κοιτάξτε το Capgras Syndrome στον Γούγλη και θα πάθετε.

Το Σήμερα: Η ανάστροφη ομιλία είναι ένα παράθυρο στο κομμάτι του μυαλού μας που σφραγίστηκε πριν πολλές χιλιάδες χρόνια. Συνέχεια προσπαθεί να ειδοποιήσει τον ακροατή για το τι συνέβη στην ζωή εδώ. Η ανάστροφη ομιλία αποκαλύπτει τους πραγματικούς τρομοκράτες, ποιοί είναι, από που είναι, και αποκαλύπτει όλες τις ατζέντες τους. Σκίζει τις μάσκες τους και αποκαλύπτει πως προδοθήκαμε, και κατόπιν πως έγινε κατάχρηση εξουσίας κατά τον πιο απαίσιο τρόπο. Επίσης ταιριάζει με κάθε άνθρωπο, οποιασδήποτε ηλικίας, και επιπέδου ζωής. Δεν έχει σημασία το τι πιστεύει συνειδητά, οι αναστροφές λένε την ίδια ιστορία ξανά και ξανά.

Εάν, ο καθένας στην Γη άκουγε και γνώριζε την ανάστροφη ομιλία του και αυτές των άλλων, και γνώριζε το τι σημαίνουν οι μεταφορικές λέξεις. Τότε θα σταματούσαν όλοι οι πόλεμοι (όχι πλέον άλλο κρέας για τις σαύρες) γιατί θα γνώριζαν ακριβώς ποιός δημιουργεί τις διαμάχες. Θα πετούσαν τις ψεύτικες θρησκείες τους, και θα καταλάβαιναν ότι είναι μηχανισμοί για να τους κρατούν χωρισμένους. (μηχαν-ισμοί κάθε -ισμός και θάνατος [11])

Όλα τα ψέματα θα αποκαλύπτονταν. Θα αναζητούσαμε αυτούς που υπηρέτησαν το φίδι. Όλες οι αναστροφές αυτών που είναι στην εξουσία θα ακουγόντουσαν και κανένας δεν θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από τα ψέματα η να κρύψει το συμβιωτικό μέσα του.

Οι άνθρωποι θα γνώριζαν άμεσα, ότι τα βίαια εγκλήματα είναι αποτέλεσμα ψυχικών συνδέσμων και μικροτσίπ, και θα δρούσαν ανάλογα. Αρκεί να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και χρησιμοποιώντας την ανάστροφη ομιλία, να βρουν τους τρόπους εξουδετερώσεως. Θα βρίσκαμε τα μηχανήματα μαζικού νοητικού ελέγχου [12] το HAARP θα καταστρεφόταν αμέσως, όπως και όλες οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται εναντίον μας. Θα σταμάταγε το ψέκασμα των ουρανών [13] τα τρομερά δηλητήρια [14] σε όλη την αλυσίδα διατροφής, [15] η εξάρτηση από τα φάρμακα.

Θα ξέραμε ποιοί είναι πίσω από τις νυχτερινές επιθέσεις και θα μαθαίναμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Θα μαθαίναμε ότι τα χρήματα είναι παράγοντας ελέγχου. Θα χρησιμοποιούσαμε τα ταλέντα μας για να καλυτερέψουμε την ζωή μας και όχι να γινόμαστε σύγχρονοι δούλοι. [16]

Οδηγίες προς Ναυτιλλόμενους: Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα που αφορά την ζωή του, είναι απλό. Αρκεί να έχει ένα υπολογιστή και ηχεία. Το μόνο που χρειάζεται ένα πρόγραμμα ήχου free, όπως το Audacity, που να κάνει και αναστροφή και να διαθέτει μεταβλητή ταχύτητα, και ένα multimedia μικρόφωνο.

Η απλά να ζήσει σαν πολεμιστής. [17]

© Ion Maggos

πηγή

reverse

 

 

Reverse Speech: The Total Exposure of Truth
By Michael John Oates

As we reach the beginning of the new millennium, one of the most remarkable discoveries which has been made is that of Reverse Speech. It is a most valuable tool when it comes to understanding the human mind. 

It’s implications are so enormous that founder and developer of Reverse Speech, David John Oates, has been nominated the Nobel Prize for his research into this remarkable new technology. 

So what is Reverse Speech? Imagine hearing unconscious thoughts about your friends, politicians or even yourself. How would you feel to know that your very soul could speak to you in it’s own voice? 

In other words, a discovery of unconscious communication that occurs in the backward sounds of our speech, and has the ability to uncover the deeper truths about ourselves and who we truly are. Reverse Speech is exactly what it implies, speech that is heard backwards. It usually consists of short sentences that are normally 5 to 10 words in length, and if you have a tape player that plays backwards, you can easily try it for yourself. These backward statements called ‘reversals’ are very clear, but are hard to find because they are hidden in gibberish. Speech reversals will always relate to what is being spoken forwards at that time. 

The Discovery of Reverse Speech

In 1983 David Oates (my father), was running a half way house for street kids. At that time a religious fundamentalist was preaching that if you play rock n’roll music backwards you would hear the devil speaking. Well Dad thought that was a load of rubbish, so straight away he grabbed his tape machine (which had a reverse play mechanism) and played the song ‘Stairway to Heaven’ by Led Zeppelin, to prove to the kids the preacher was wrong. When the last words of the song were played “And he’s buying a stairway to heaven”, it reversed to say “Play backwards hear words sung”. I’m sure they were all a little scared to hear that! 

So since then, David has been continuously researching these eerie sounds. He has proven that it is not the devil speaking, but was unable to prove that these voices don’t exist. He has come to the conclusion that reversals are being created in the right brain hemisphere and are actually the sound of our unconscious mind. Both forwards and backward speech appear to work in unison to communicate total consciousness…forward communicating conscious thought and backward communicating unconscious thought. 

One example is with Neil Armstrong’s famous words as he took the first steps on the moon “That’s one small step for Man”. When this is played backwards it says, “Man will space walk”. Because it is the voice of our unconscious, it never lies. Ten percent of all speech reversal found will express the conscious thoughts of a speaker as Neil Armstrong’s reversal did, but the other ninety percent accesses the ninety percent of our brain that we’ve never been able use. The implications of that are endless. The human mind is no longer private. We now have a tool to look inside the human mind of another. 

Metaphors in Reverse Speech

These reversals do not speak in plain logic, they communicate who we are in metaphors (images of the mind). Reverse Speech can also be a wonderful tool for therapy. All someone has to do is speak about their therapeutic problems in to a tape machine and the speech reversals will explain just what is causing the problem and will even tell a Reverse Speech analyst how to fix it! 

For example, if someone comes to me with a motivation problem: the metaphor for motivation is wolf and unconsciously this man’s motivation may be stuck in his own emotions. The metaphor for emotions is explained by Reverse Speech as a river the ‘river of emotions’. One simple speech reversal will explain this by saying “The wolf is in the river”. So Reverse Speech will describe emotional states in metaphors and images. 

Our life is surrounded by pictures. We see them in the morning newspaper, we see them in the city streets, and we see them in the houses in which we live. Take a moment to glance around at the room where you are sitting right now. What do you see? Furniture, activity, people? My research with Reverse Speech tells me that what you are seeing is a reflection of who you are. Look at the clothes you are wearing and look at the clothes of those around you. Are they similar? The chances are that they are. This is because the world in which we live is a reflection of the pictures in our mind and is manifested by the words of our mouth and the deeds of our hand. On the deep structural level, the thoughts of the unconscious mind are orchestrated by a series of complex interwoven pictures. These pictures have become known as ‘metaphors’. 

A metaphor is a word that describes in pictures the various functions of the unconscious mind. The unconscious mind is the area of the psyche that is below consciousness. It is alive and active, constantly functioning and processing all aspects of behavior. Each function of the unconscious mind has a specific metaphor that combines with other metaphors to create the movies of life. They can be seen in our fascination for wolves, the primordial call of the wild. They can be felt in our awe of the power of the tornado whirling through the desert and they can be heard in the noises of the city as the sounds reflect the activity of the collective mind continually processing. 

During my twelve years of research with reverse speech, I have extensively tracked and mapped many of these metaphors. I have connected some of them to specific areas of human behavior and expression, and have found them to be acted out in the everyday dramas of life. So let me begin at the basics and give you some examples. 

PRIMEORDAL ENERGIES & HUMAN INTERACTION

The metaphors anima and animus are prime structural metaphors. Dr. Carl Jung described them as the raw basic male, female energies. Anima is female and animus is male. My research shows that they form the foundation stones on which all else is built. The way they combine within the individual mind creates the expression of the whole. 

For example, up until a few months ago I was living by myself, endeavoring to raise my twin daughters as a single Dad. People who came into my house commented that the energy was very male. I found this comment strange but as I looked around I saw my figurines of Zeus and Socrates, the Lone Sailor and the Wolf, I realized these were all male figures and they reflected who I was…a researcher, scholar and explorer, living away from my home Australia, strongly protecting my children. Then a month ago, my sister came over from Australia to live with me. The house became brighter and neater and the furniture began to change. Female figurines appeared in the house. My disposition calmed and I began to drive my car slower with less aggression. Meanwhile my sister became stronger and more confident. My animus male metaphor had begun to merge with my sister’s female anima metaphor and this combination was reflected in my surroundings and the way I lived. The combination could also be seen in my children as they became softer, more feminine and tidier. 

Even more recently my cousin also arrived from Australia. The tidiness level dropped, but the house seemed fuller and richer, less stagnant. I worked faster. Another character had arrived on the scene and the movie set of the mind changed. Even my language changed. My speech, which had begun to show the first traces of an American accent, began to resume its original Aussie flavor, mate! 

Human behavior is exactly the same. Imagine the mind like a house. It has many rooms and characters. If the characters are asleep, the house is quiet. If one character is too loud, it will drown out the other characters and the house will not function properly. If the characters in the house decide to pool their resources, the house will expand and grow, affecting all those around. Therefore the key to understanding human behavior is to understand the pictures that govern our world. The key to changing our world is to first all recognize that the characters of own plot are a reflection of our own pictures. 

An aggressive person will tend to associate with aggressive people. Like minds attract each other because the pictures are the same. If you are continually having dysfunctional relationships, then I suspect that your family and friends are also. Many people will scream and complain, why is this happening to me, and they will search everywhere for the reason except for where the real cause resides. It resides within. 

Relationships are dysfunctional because the pictures are dysfunctional. If the disjunction is in the area of male-female relationships, then one could suspect that there is an imbalance or incongruity with the anima and animus within. As this incongruity is repaired, so will the metaphor change and behavior alter in the external world, including the new pictures and movie plot that the metaphor begins to create. 

LEARNING THE METAPHORIC LANGUAGE

So how do we change the metaphors? First of all, you must recognize what they are. I have a tremendous advantage with reverse speech because it allows me direct access to the core structures of the mind. Here I can see the actual metaphors or pictures that create the symptoms of the behavior. Without reverse speech, you need to look at who you are. 

Look at the language you use. Do you say “goddamn it” as a cuss word and wonder why everything always falls apart. Change the words to “god save it”. You’ll find it works a lot better. Some of us live in a dark world of despair. If you close your eyes, you’ll see the pictures. Change the pictures and turn on the light. You’ll find that a connection is made and the movie plot will become enhanced. 

Here’s some basic pictures to start with. The wolf is a metaphor for the ability to move forward, to hunt and protect. I have a strong wolf reflected by my success as a single Dad and the founder of a technology. Now, obviously I needed more than a wolf to nurture my girls and business, like my feminine metaphor of Eve, the matured spiritual woman. I have a successful practice where I use hypnosis, visualizations and the lessons of reverse speech to change my clients pictures. I find that as the pictures change so does the behavior. My success rate is impressive. 

Take for example, the Wolf. Close your eyes and picture a wolf. Is it small or big? It needs to be about waist high and well groomed. Change the picture in your mind and keep it stable. Try and feel what it would be like to become the wolf. You’ll find that as you gain success with this image, the behavior will slowly change because as you change the metaphor, you change the movie which changes the scenes you create around you. 

Do you find you cannot relax and are constantly on the go? Close your eyes and picture a whirlwind spinning in a desert. Take a deep breath and slow the rotation of the wind down. Make sure its spinning smoothly with no kinks. You’ll find that as the pictures alter so will the structures of the unconscious alter and this change will be reflected throughout many different aspects of your life. The whirlwind is the energy system of the body. Its image affects all. 

As we begin to understand the many pictures that create our world, and accept our own responsibility in creating them, we can begin to change the pictures and regain control. The human psyche is a product of the pictures of its history. Each event has etched its own mark on the psyche, becoming metaphors which access the many forces that drive us. In many respects we still live the curse of the garden, as the snake still tempts us all. The metaphor remains, it’s just that the characters and settings that have altered. Ancient Rome still lives in the markets and battlefields of the world. Hitler still marches on in the repression and torture of individuality. 

It is time to change the pictures of the planet, to access the healing metaphors within. Then as we begin to change, so will the world around us. Stop blaming others for the inadequacies of your own life, because the more you blame and complain, the more you allow the metaphor to have power over you. Change the pictures and change your world. 

My Dad is able to change the pictures of the mind (Metaphors) by using hypnosis. Lets go back to the ‘wolf is in the river’ reversal. Now we know the cause of the motivational problem, his motivation is drowning in his own emotions. To fix this problem we ask the unconscious. There is a special technique for doing this. You must know how to prompt the speaker for speech reversals that will give a solution to the problem. A possible outcome could be this: Find a speech reversal that says “Pull the wolf out of the river”. So then the analyst will put the person into a trance state and suggest that the client try to pull his wolf out of the river. Within a few weeks the client will notice changes as the unconscious mind begins to shift and alter. 

My Dad has much success in therapy when he uses this technique, a success rate of about ninety percent. With my own personal experience of Reverse Speech, on a good transcript of reversals you can see a whole conversation backwards…battles, fights and even plans for the future. When researching Reverse Speech, expect anything! 

WHEN THE FUTURE IS ALREADY KNOWN

The most interesting reversals I have found have been those referred to as ‘future tense reversals’. These reversals will predict future outcomes. One very interesting reversal that I experienced was referring to me and a female friend of mine, and was actually found through the speech of my mother. The reversal said “Beth Oates dead”. Now officially this wasn’t a future tense reversal. Any reversal with the word ‘will’ in it, shows that the reversal is in future tense. It isn’t a psychic prediction; it is the unconscious mind giving the most probable outcome. ‘Shall’ gives a softer meaning, telling of a possible outcome. “Beth” was a friend of mine, “Oates” was referring to me, and “dead” is emotional death; to have no purpose. So this reversal was telling me that our relationship was dead. At first I was in total denial because everything seemed to be fine, but now that I think back it was already dead, it just took a while before the images would manifest into reality. 

Images create our world backwards before we live it forwards, in fact we actually learn to talk backwards before we do forwards. Within various levels of the mind, both forwards and backward speech work in unison to communicate total consciousness. Forward speech communicates conscious thought, while reverse speech communicates unconscious thought. Only ten percent of our brain is conscious to the average person, so where is the other ninety percent that is unconscious to us? Surprise, surprise! 

Once you start listening to Reverse Speech you are listening to the ninety percent of the brain that we have never had access to before, and the implications of that are mind blowing! It now means that the unconscious mind can be scientifically researched and documented. 

So Reverse Speech will describe the thoughts of another in three areas of the mind. In conscious thought (everything we are consciously aware of). The reversals that describe conscious thought are first level reversals. These reversals contain no metaphors and speak as we would forwards. Second level reversals come from our sub-conscious mind just below conscious thought. These reversals explain our behavior and why we act the way we do. It’s message is explained with operational metaphors. Third level reversals describe unconscious thought in structural metaphors. These reversals explain the cause for our behavior. BI-level functions are seen all the time. The eyes receive images backwards before forwards, the right brain controls the left side of our body, the left brain controls the right and it is the same with human speech. “Life can only be understood backwards but must be lived forwards” Soren Kierkegaard. 

Reverse Speech and Law

Reverse Speech is about to burst forth onto the legal scene in a big way. I have been contacted by people in Dallas, Texas about a major case regarding a woman who is on death row for murdering her two children. This woman has always claimed her innocence and her cause has been taken up by an independent group of business men in Dallas who have been arranging significant publicity for her. One such occasion on the Gerald Show, where the woman’s entire family appeared on TV, an RS hobbyist from Dallas taped the show and did reversal analysis. 

On this tape she not only found out who the real killer was but also the names of two accomplices who assisted in the crime. She took this information to this independent group of people who relayed it to the Dallas DA, who immediately did an investigation and all the information checked out! This included the existence of a secret girlfriend of the real killer, who the authorities had not previously known to have existed, and whose name matched that found in reverse. 

Other reversals uncovered other clues, and the entire case has been reopened solely as a result of RS. The group of businessmen then did a presentation of RS and the reversals found on this case to a consortium of top Dallas lawyers and law enforcement authorities – half of whom had already heard of RS from when I previously lived in Dallas. The District Attorney was so impressed with the results, he has said that he will present the findings in court when this case comes back on the circuit again. 

This is when I was called in. I received a phone call recently and have been given all the tapes and case history for full analysis. Once my results have been prepared, and the results of the hobbyist in Dallas checked for accuracy by myself, they will call a press conference and tell the world. This should all happen in the coming months. This is just what we have been waiting for! A high profile case cracked open by RS with the full backing and support of the official law enforcement community! # 

The David Oates Reverse Speech Alliance (at dorsa2@webtv.net) links people together who want to learn about Reverse Speech. We are always open to new ideas which will help Reverse Speech grow as a technology. The only Reverse Speech Alliance Group (The Dorsa Chapter) is in Australia and is run by Michael Oates of Melbourne. If you would like to experience Reverse Speech for yourself, contact Michael on (03) 9762 7335 or email:oatesy@corplink.com.au. You can also visit the web site, where you can listen to hundreds of reversals: www.reversespeech.com.

How to create your own Reverse Speech reversals
To make a reversal without any high-tech hi-fi equipment, a few things are needed…a tape recorder, a blank cassette and a pen. You can also use a pre-recorded tape of anything you like. Music with lyrics is fine, but it will be more difficult to understand. Firstly, after you’ve made the recording wind the tape back to the very beginning of side A. Now insert the pen into the right spool and wind the tape clock-wise onto this empty spool until all of the tape is on the spool. This can take 5-10 minutes, or if you’re in a real hurry, place the pen into an electric drill and wind it at high speed. Be careful when you approach the end of the tape. The last few feet should be done by manually winding it. 

Once the tape is now wound onto the spool in the opposite direction, lay the cassette down, unscrew the case and remove the top half of the case. Being careful so as not to disturb the inner workings of the tape, pick up the spools (still keeping the same sides of the spools facing up) and switch them over to the other side of the cassette. Replace the tape on the tracking section as it was found. Reseal the cassette by screwing it back together. You now have a tape ready to be played in reverse. It is exactly the same as a cassette you would normally use. 

This is not the best way to hear reversals because you’re actually playing the tape against the grain. Neither is it very good for the heads of the cassette player, but this method is okay for temporary use. After inserting the cassette and pushing the play button, you’ll hear a lot of gibberish. Do not expect to hear perfectly clear sentences. You’ll pick up words and sometimes small groups of words. Rewind these and play a couple of times until the words make more sense. To get your audio cassette back to normal, just reverse the above proceedure. Do not try this with video tapes, you’ll find it a very costly experiment.

http://web.archive.org/web/19981206230648/http://www.exposure.axs.com.au/articles/v5n3/v5n3_reverse.html

https://www.google.nl/search?q=reverse+speech&rlz=1CAHPZY_enNL587NL587&oq=reverse+speech&aqs=chrome..69i57j0l5.3465j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=reverse+speech&tbm=vid


 

Αφήστε μια απάντηση