Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Από το τέλος του Β’ΠΠ έχουν ήδη περάσει 69 χρόνια,αλλά τα σκοτεινά παρασκήνια και γεγονότα που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί είναι πάρα πολλά.Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι συγγραφείς που αποτολμούν να αναφερθούν σ’αυτά,αλλά το έργο τους δεν γίνεται γνωστό στο ευρύτερο κοινο,μάλλον σκόπιμα.

Ενα από αυτά είναι οι τομείς που εργάσθηκε σκληρά και μεθοδικά η πολεμική βιομηχανία της Ναζιστικής Γερμανίας σε διάφορες εφευρέσεις “επαναστατικών όπλων”τα οποία ακόμα και σήμερα βρίσκονται στην σφαίρα του μύθου και των φημών,αλλά και η μυστηριώδης βάση τους στην Ανταρκτική.

Πέραν αυτών όμως υπάρχουν,όπως θα δούμε στο άρθρο και άλλα μυστήρια σ’αυτην την παγωμένη περιοχή του πλανήτη μας,τα οποία μας τα αποκρύπτουν !

Θα προσπαθήσω με το παρόν άρθρο να αναφερθώ σ’αυτά τα θέματα βάση στοιχείων που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.


ΒΑΣΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ

Από τότε που πέτυχε την ενοποίηση της η  Γερμανία το 1871, λαχταρούσε αποικίες ως ζήτημα εθνικής υπερηφάνειας. Αλλά από τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είχε ήδη διαμοιραστεί από ευρωπαϊκές δυνάμεις και η  Γερμάνια απέκτησε μερικές άχρηστες περιοχές της Αφρικής και της Ασίας.Έτσι απεφάσισε να αναζητήσει άλλες άγνωστες περιοχές του πλανήτη οι οποίες θα τις έδιναν νέους πόρους και ίσως και εναλλακτικές μορφές ενέργειας.Ένας τέτοιος άγνωστος χώρος που απεφάσισε να εξερευνήσει ήταν η Ανταρκτική, ο Νότιος Πόλος της Γης,η έκταση της οποίας είναι μιάμιση φορά η Ευρώπη.

Η πρώτη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν η Εκστρατεία Gauss το 1901 – 1903, με επικεφαλής τον βετεράνο στην Αρκτική και τη γεωλογία καθηγητή Erich von Drygalski, και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ένα αερόστατο για εναερία παρατήρηση στην Ανταρκτική.

Η δεύτερη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν το 1911-1912 με τον Wilhelm Filchner, που είχε στόχο την διέλευση της Ανταρκτικής για να μάθουν αν υπήρχαν κομμάτια γης χωρίς πάγο.

Η τρίτη ήταν η New Swabia (Νέα Σουηβία) το 1938 (Neuschwabenland), που άρχισε να εξερευνάται από τη Γερμανία στις 17 Δεκεμβρίου 1938. Για την προετοιμασία τους για την αποστολή, οι Γερμανοί κάλεσαν ένα Αμερικανό πολικό εξερευνητή και αξιωματικό του Ναυτικού, τον μετέπειτα Ναύαρχο

Richard Ε.Byrd, που είχε εξερευνήσει μέρος του πόλου με στόχο να ιδρύσει μια αμερικανική βάση στην περιοχή το 1928-1930 με όνομα Little America.

Τότε ο Byrd (Μπερντ) είχε αναστατώσει τον παγκόσμιο Τύπο δείχνοντας ένα φιλμ και αναφέροντας ότι είχε ανακαλύψει περιοχές με ζεστό νερό με βλάστηση και άγνωστα ζώα. Ωστόσο, ο Byrd αρνήθηκε να συμμετάσχει στη γερμανική αποστολή.

Η νέα εκστρατεία των Γερμανών ξεκίνησε από το Αμβούργο για την Ανταρκτική με το πλοίο MS Schwabenland, το οποίο θα μπορούσε επίσης να εκτοξεύσει και αεροσκάφη με τη βοήθεια ενός καταπέλτη.

Στις 19 Ιανουαρίου 1939 το πλοίο έφθασε στην Aνταρκτική σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει ονομαστεί από την Νορβηγία ως “Dronning Maud Land”, αρχίζοντας τις πτήσεις, χαρτογραφώντας την περιοχή.

ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Η περιοχή ήταν μεταξύ του γεωγραφικού πλάτους 69°10’Ν και 76°30″ Β και γεωγραφικό μήκος 11°30″ Δ και 20° 00″ Α, με συνολικό χώρο 600,000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτή η περιοχή ονομάστηκε “Neuschwabenland”.

Κατά τη διάρκεια των πτήσεων και των πεζοπόρων αποστολών, εκατοντάδες γερμανικές σημαίες έπεσαν για να συμβολίζουν την κατοχή της Γερμανίας στο έδαφος, αλλά όπως αναφέρουν σήμερα οι Γερμανοί ιστορικοί,ήταν προκειμένου να αναιρεθούν τυχόν αξιώσεις της ιδιοκτησίας στη Νορβηγία.

Συνολικά, 350.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εξερευνήθηκαν με τα αεροσκάφη και πάνω από 11.000 φωτογραφίες ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αποστολής. Αυτές οι εικόνες χρησιμοποιήθηκαν για την κατάρτιση ενός χάρτη της περιοχής.Η εκστρατεία δημιούργησε μια προσωρινή κατασκήνωση και ανέφερε ότι γύρω από την περιοχή τους υπήρχε κάποια βλάστηση, εξαιτίας των θερμών πηγών κοντά στη λίμνη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και την επίσημη θέση των γερμανικών απόψεων που δηλώνουν ότι η όλη

ΝΕΑ ΣΟΥΗΒΙΑ

αποστολή αποσκοπούσε στην βιομηχανία της φαλαινοθηρίας που προήχθη μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1930 σε ένα πολύ σημαντικό κλάδο της γερμανικής οικονομίας.Περισσότερα από 50 πλοία φαλαινοθηρίας υπήρχαν την εποχή του 1938/39, με σχεδόν παράγωγη 500.000 βαρέλια πετρελαίου φάλαινας.Εκτός από την Φαλαινοθηρία προβλέπονται επίσης για την παρασκευή εκρηκτικών γλυκερίνης.

Η επιδίωξη της ναζιστικής ηγεσίας ήταν να σταματήσει στο έπακρο η εξάρτηση από εισαγωγές,με ένα τετραετές σχέδιο που προέβλεπε μια ολοκληρωμένη επέκταση του γερμανικού φαλαινοθηρικού στόλου και στην Ανταρκτική.Η αποστολή επίσης είχε στόχο να ερευνήσει για ορυκτό πλούτο και πετρέλαιο αλλά και τη διερεύνηση χώρων για μια πιθανή βάση του Τρίτου Ράιχ.

Το επόμενο έτος,1940,ένα μήνα μετά τις εχθροπραξίες που είχαν αρχίσει στην Ευρώπη,οι Γερμανοί επέστρεψαν στο “Neuschwabenland” για να τελειώσουν αυτό που είχαν ξεκινήσει,που υποδηλώνει ότι η βάση ήταν υπό κατασκευή.

Όπως προέκυψε,στη περιοχή που ερευνούσαν,βρήκαν μια φυσική σήραγγα με πολλά χιλιόμετρα μήκος, που τελικά τους οδήγησε σε ένα κολοσσιαίο υπόγειο σπήλαιο που ήταν ασυνήθιστα ζεστό που ζεσταινόταν προφανώς γεωθερμικά. Στο τεράστιο σπήλαιο αρχικά βρήκαν μια υπόγεια λίμνη αλλά όπως αποδείχθηκε τα σπήλαια ήταν τόσο εκτεταμένα ώστε να έπρεπε να εξερευνηθούν χωριστά.

Οι Ναζί αρχικά κατασκεύασαν μια βάση σε ένα σπήλαιο με αποβάθρες για τα γερμανικά υποβρύχια και η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούσαν ήταν από την ηφαιστειακή δραστηριότητα, η οποία τους έδωσε τη θερμότητα και ατμό που βοήθησε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στις 18 Ιουλίου 1945, εφημερίδες σε όλο τον κόσμο επικεντρώθηκαν σε τίτλους με αναφορές στην Ανταρκτική. Οι New York Times, τότε δήλωσαν “Ο Χίτλερ είναι στο Νότιο Πόλο”.Οι τίτλοι που συγκλόνισαν τον κόσμο βασίζονται, εν μέρει, σε γεγονότα. Τα γεγονότα ερχόταν και από τον Γερμανό

ΝΑΥΑΡΧΟΣ KARL DONITZ

Ναύαρχο Karl Donitz,τον διάδοχο του Χίτλερ, που αργότερα έζησε ελεύθερος στη Γερμανία, δηλώνοντας την πικρία του ως αξιωματικός,όσον αφορούσε γενικά τους ιστορικούς που δεν τολμούσαν να γράψουν για την μεγάλη ναζιστική βάση με όνομα “Νέο Βερολίνο’ στην Ανταρκτική.( Σε κείμενα ορισμένων ιστορικών η βάση αυτή ονομάζεται επίσης και “Βάση 211”)

Ο Γερμανός ναύαρχος είχε αναφέρει ότι το γερμανικό ναυτικό είχε εκτελέσει ένα μεγάλο έργο. “Το γερμανικό ναυτικό ξέρει κρυψώνες στους ωκεανούς και κατά συνέπεια είναι πολύ εύκολο να μεταφέρει τον Φύρερ σε ασφαλές μέρος που θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί για τα τελικά του σχέδια”.Η ανακάλυψη ήταν ότι βρήκαν μια υποβρύχια τάφρο που τους πήγαινε κατ‘ ευθείαν μέσω της Ανταρκτικής σε ένα υπόγειο παράδεισο με ζεστές υπόγειες λίμνες, και βλάστηση και πάγο.

Το 1952, η κυβέρνηση της νέας Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ερεύνησε τις φήμες για την ναζιστική βάση προσπαθώντας να εντοπίσει τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.Μια πληθώρα από φήμες υποστηρίζει ότι η Neuschwabenland δεν είχε ποτέ εγκαταλειφθεί από τους Ναζί μετά την πρώτη αποστολή. Στην πραγματικότητα, μερικά μέλη του πληρώματος του “Schwabenland” δήλωσαν ότι θα έκαναν αρκετά ταξίδια στην Ανταρκτική για να εδρεύσουν μια απόρρητη αποικία των Ναζί, και θα χρειαζόταν την μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού και βαρέα εργαλεία εξόρυξης και κατασκευής σηράγγων.

NEUSSCHWABENLAND

Πράγματι τα εναπομείναντα μητρώα των γερμανικών ναυτικών βάσεων αναφέρουν, μαζικές μετακινήσεις τεχνικών υλικών για άγνωστη περιοχή και ότι αρκετά γερμανικά υποβρύχια γέμισαν με υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί που εγκατέλειψαν την Ευρώπη, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα μυστικό δίκτυο σε υπόγεια καταφύγια στην Neuschwabenland.

Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίστηκαν από τους συμμάχους, ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, αποκάλυψαν πως υπήρχαν απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και χάρτες που αφορούσαν πτητικά άγνωστα μηχανήματα σε σχήμα δίσκου και εγκαταστάσεις μια απόρρητης βάσης στην Ανταρκτική με όνομα Νέο Βερολίνο.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Ενα πολύ σημαντικό μερίδιο ευθύνης όλης αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας ιστορίας,αποτελεί και η μυστική οργάνωση των Γερμανών που αποκαλείτο “Αnenerbe”(με μέλη και των μυστικών ομάδων “Θούλη” και “Vrill”),που αν και πέρασαν 69 χρόνια από την λήξη του Β’ΠΠ,λιγοστά πράγματα γνωρίζουμε για την δράση της,τα στελέχη της και τους σχεδιασμούς της.Λέγεται ότι έψαχνε σε εξωτικά μέρη ,πολιτισμούς,ήθη,έθιμα και αρχαία μυστικά.Η ονομασία της σημαίνει “η κληρονομιά των προγόνων’και υποτίθεται ότι όταν ιδρύθηκε το 1935 από υψηλά ισταμένους Ναζί,όπως ο Χάϊνριχ Χίμμλερ,θα εξέταζε τις ρίζες της γερμανικής φυλής.

Πραγματοποιήθηκαν πολύ δαπανηρές έρευνες και ταξίδια,στα πλέον απίθανα σημεία,όπως το Θιβέτ ! Αλλά και άλλα,ενώ σημειώνουν κάποιοι συγγραφείς ,ότι η οργάνωση κατείχε μία φοβερή βιβλιοθήκη από 14.000 τόμους !Προςτούτο στρατολόγησε πλήθος επιστημόνων και ειδικών ακόμη και στην..μαγεία !

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Αμέσως μετά το τέλος του Β΄ΠΠ κυκλοφορούσαν εντονότατες φήμες,ιδίως από Γερμανούς αιχμαλώτους,αλλά και κατοίκους της Βαυαρίας και της Αυστρίας,ότι υπήρχαν κατασκευασμένες

τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις,αρκετά μέτρα κάτω από την γη και΄σε διαμορφωμένους χώρους σε εσωτερικό βουνών,οπου οι Ναζί μελετούσαν και κατασκεύαζαν εντυπωσιακά υπερσύγχρονα όπλα.

Για την κατασκευή αυτών των απορρήτων εγκαταστάσεων,υπολογίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν περίπου 250.000 εργάτες,οι οποίοι πιθανότατα στη συνέχεια θανατώθηκαν(ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αυτή η πληροφορία).Τέτοιες εγκαταστάσεις έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα ,εκτός της Αυστρίας,στην Βόρειο Ιταλία και στην Βαυαρία.Σήμερα πληθαίνουν οι άνθρωποι,όπως ο ερευνητής Γουίλιαμ Χάρμπινσον, που ισχυρίζονται ότι το “επόμενο Ράϊχ”προετοιμάζεται κάτω από το έδαφος ! Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο μετά το τέλος του Β΄ΠΠ,μικρές πόλεις και χωριά της Γερμανίας ερημώθηκαν εντελώς.Επίσης πολλά παιδιά χάθηκαν μυστηριωδώς από νοσοκομεία και ιδρύματα !

ΧΑΝΕΜΠΟΥ

Μετά το τέλος του πολέμου Αμερικανοι και Βρεττανοί ανακάλυψαν σε υπόγειες εργοστάσια των Ναζί 27 ιπτάμενα οχήματα σε σχήμα δίσκου,τα περίφημα “Χανεμπού”(από το όνομα του εφευρέτη τους Khan Ebu) εξοπλισμένα με πολυβόλα και πυροβόλα.Λέγεται ότι κάποια από αυτά χρησιμοποιήθηκαν στον Β’ΠΠ στην Αφρική στην μάχη του Ελ Αλαμέϊν,αλλά δεν είναι
διασταυρωμένο αυτό.Το τελευταίο τους μοντέλο το “Χανεμπού-7″ανέπτυσε τέτοια ταχύτητα ώστε μπορούσε να κάνει τον γύρο της γης σε μία ώρα.Οι Αμερικανοι και Βρεττανοί αεροπόροι που είχαν συναντήσει τέτοια ιπταμενα οχήματα τα ονόμαζαν “Foo Fighters” και δεν γνώριζαν αν είναι επίγεια ή εξωγήϊνα.

Στα παραπάνω εργοστάσια βρέθηκαν επίσης οι διάσημοι Γερμανοί επιστήμονες,οι οποίοι είχαν εξαφανισθει μυστηριωδώς πριν την έναρξη του πολέμου, Κουρτ Ντέϊβις και ο Βέρνερ φον Μπράουν,ο πατέρας των Γερμανικών και μετέπειτα και των Αμερικανικών πυραύλων και του διαστημικού προγράμματος “ΑΠΟΛΛΩΝ” με το οποίο προσεδαφίσθηκαν οι Αμερικανοί αστροναύτες στην Σελήνη.

U-BOAT

Επίσης αποτελεί μυστήριο πως οι Γερμανοί μεταξύ των ετών 1936-1939 και με ποιά τεχνολογία κατασκεύασαν τους παραπάνω ιπτάμενους δίσκους,1697 σύγχρονα μαχητικά αεροπλάνα και 100 υποβρύχια τα περίφημα U-BOAT ο φόβος και ο τρόμος των συμμαχικών νηοπομπών στον Ατλαντικό !!Λέγεται ότι από τις αρχές του 20ου αιώνα οι Γερμανοί είχαν επικοινωνία με κάποια εξωγήϊνη φυλή η οποία και τους έδωσε τεχνολογία !

ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

Ενα μυστήριο που απασχόλεισε τους συμμάχους είναι ότι το 1945 εξαφανίσθηκε εκτός Γερμανίας ένας ασυνήθιστος μεγάλος αριθμός γερμανικών αεροσκαφών και 100 υποβρυχίων περίπου (U-BOAT) που μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί! Πολλοί Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίσθηκαν από τους συμμάχους,αποκάλυψαν πως ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν,τα απόρρητα έγγραφα,σχεδιαγράμματα και οι χάρτες που αφορούσαν τους ιπτάμενους δίσκους και τις εγκαταστάσεις της Ανταρκτικής,μεταφέρθηκαν από έμπιστα και εκλεκτά μέλη στις Βαλτικές χώρες με δύο υποβρύχια,το U-530 και το U-977.

U-530

Tην παραπάνω αποστολή,λέγεται,πως την συνόδευαν ανώτατα στελέχη.Τα δύο υποβρύχια εξαφανίσθηκαν για μήνες στους κόλπους της Βαλτικής θάλασσας,για να επανεμφανισθούν στις 17 Αυγούστουτου 1945 (100 περίπου ημέρες μετά την παράδοση της Γερμανίας) στο  λιμάνι “Μar de Plata”της Αργεντινής όπου και παραδόθηκαν στο ναυτικό της Αργεντινής.

Η Αργεντινή εθεωρείτο ουδέτερη χώρα και φιλικώς διακείμενη στους Ναζί,γι’αυτό εγκαταστάθηκαν εκεί πολλοί εγκληματίες πολέμου ενώ άλλες ομάδες Ναζί εστάλλησαν στην Βραζιλία και στην Παραγουάη με τις “ευλογίες”του Βατικανού !Αλλωστε,ας μην ξεχνάμε ότι η είδηση για τον θάνατο του Χίτλερ,αρχικά θεωρήθηκε ψευδής και υπήρξαν φόβοι ότι ο Γερμανός ηγέτης και κορυφαίοι συνεργάτες του είχαν καταφύγει είτε στην Aνταρκτική είτε στην Λατινική Αμερική με υποβρύχια.Ο ίδιος ο πρόεδρος της Αμερικής Harry Truman είχε ρωτήσει τον Στάλιν σε συνάντηση τους και ο Σοβιετικός ηγέτης του απήντησε ότι “δεν έχει βρεθεί”!

U-977

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό,είναι ότι η κυβέρνηση της Αργεντινής πιέσθηκε από τους Αμερικανούς να συλλάβει τα πληρώματα των δύο υποβρυχίων.Λίγο αργότερα οι αμερικανικές και βρεττανικές υπηρεσίες θα ανέκριναν  για μέρες όλους όσους βρίσκονταν μέσα στα δύο προαναφερθέντα υποβρύχια.Σε μικροφίλμ, που εντοπίστηκαν στο ένα γερμανικό υποβρύχιο,αποκαλύφθηκε η ανωτερότητα των Γερμανών σε θέματα τεχνολογίας δηλώνοντας ότι ήταν τουλάχιστον πενήντα χρονιά μπροστά.

Ορισμένοι συγγραφείς αναφέρουν πως συνολικά δέκα γερμανικά φρεσκοφτιαγμένα υποβρύχια,έφυγαν τις τελευταίες ημέρες του πολέμου από νορβηγικά “fiords”,γεμάτα αξιωματούχους και στελέχη-επιστήμονες,για να τους αποβιβάσουν στην Αργεντινή,όπου το καθεστώς του προέδρου Juan Peron ήταν πολύ φιλικό προς τους Ναζί.Εκτός από τα προαναφερθέντα υποβρύχια υπήρξε και ένα τρίτο ,το U-1238,στο οποίο το πλήρωμα του προκάλεσε αυτοβύθιση στον κόλπο “Sun Matias” κοντά στην Βόρεια Παταγονία.Αρα απουσιάζουν επτά από τα δέκα υποβρύχια που έφυγαν από τα νορβηγικά νερά,λίγο πριν την παράδοση της Γερμανίας.

Οπως έχει καταγραφεί από τα δημοσιευμένα στοιχεία εκείνης της εποχής,από τις εφημερίδες της Αργεντινής,τα δύο υποβρύχια (U-530,U-977),φέρονται να ήσαν “εν καταδύσει”
66 ημέρες ! Οι εικασίες “έδιναν και έπαιρναν”ότι ή πραγματοποίησαν μυστικό ταξίδι στην Ανταρκτική ή είχαν αναλάβει σε άκρως απόρρητη αποστολή,την μεταφορά του Χίτλερ,”αφήνοντας τον” σε κάποια παραλία κράτους της Ν.Αμερικής,ή μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ράβδων χρυσού,από την “Ράϊχσμπανκ”του Βερολίνου,ελάχιστο χρόνο πριν εισβάλλουν οι Ρώσοι !

Μετά τη παράδοση τους και τις πρώτες ανακρίσεις οι Αμερικανοί μετέφεραν τα πληρώματα των δύο υποβρυχίων στις ΗΠΑ για εκτενέστερες ανακρίσεις και τα ρυμούλκησαν τα  υποβρύχια στο λιμάνι της Βοστώνης.Οι απόρρητοι αμερικανικοί φάκελλοι για τις ανακρίσεις των πληρωμάτων των δύο αυτών υποβρυχίων τον Αύγουστο του 1945,επετράπει να δοθούν στην δημοσιότητα μετά 64 χρόνια,δηλαδή τον Αύγουστο του 2009 !!!

Με βάση τις απόρρητες καταθέσεις του πληρώματος του U-977,στους έκπληκτους και καχύποπτους αξιωματικούς του αμερικάνικου ναυτικού,ήσαν 107 ημέρες σε συνεχές ταξίδι,είχε διανύσει 7644 ναυτικά μίλλια και είχε άθικτες 10 τορπίλλες παρόλο που είχε διαταγή να περιπολεί έξω από το λιμάνι southampton  της Αγγλίας και να βυθίζει όποιο πολεμικό πλοίο έβγαινε από το λιμάνι αυτό.!Ο κυβερνήτης του υποπλοίαρχος Sefer δικαιολογήθηκε ότι έφερε το υποβρύχιο στην Αργεντινή μόλις έληξε ο πόλεμος,γιατί ήξερε ότι η Αργεντινή ήταν φιλικό κράτος προς την Γερμανία και υπήρχε εκεί μεγάλη και ευημερούσα γερμανική κοινότητα.Πριν φθάσει στην Αργεντινή και επειδή είχε τελειώσει ο πόλεμος άφησε 16 παντρεμένους άνδρες κατόπιν επιθυμίας τους,στα νορβηγικά νησάκια Holshenoy.

Το άλλο υποβρύχιο ,το U-530,όταν παραδόθηκε ήταν αναιτίως ξηλωμένο το μεγάλο εξωτερικό πυροβόλο του.Επίσης κανείς από τους άνδρες του δεν είχε μαζί του στοιχεία ταυτότητας,όπως επίσης δεν υπήρχε το ειδικό βιβλίο του υποβρυχίου που διέθεταν όλα τα γερμανικά πλοία.Δημοσιογράφος στην Αργεντινή ισχυρίσθηκε ότι η αστυνομία του “Buenos Aires “(πρωτεύουσα της Αργεντινής)είχε αναφορά από την επαρχία ,πως το γερμανικό υποβρύχιο απεβίβασε σε ακτή δύο άτομα,υψηλά ιστάμενα και μεταμφιεσμένα.

Ποτέ δεν διασταυρώθηκε αυτή η πληροφορία,αν και δύο Άγγλοι συγγραφείς,το 2010,έγραψαν σχετικό βιβλίο υπονoώντας πως τα δύο αυτά άτομα ήταν ο Χίτλερ και η σύζυγος του Εύα Μπράουν,οι

οποίοι έζησαν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960 σε ιδιαιτέρως απομoνωμένο εξοχικό σπίτι,προετοιμασμένο καταλλήλως πολύ καιρό πριν,στο οποίο υπήρχε πρόσβαση μόνον από “αέρος” με υδροπλάνο !!!

Μετά από όλα αυτά οι Αμερικανοί ήταν πολύ θορυβοποιημένοι και ο φόβος και οι υπόνειες για την Ανταρκτική και το τι είχαν εκεί οι Ναζί,τους “έκαιγε”.Είχαν και πληροφορίες ότι τα γερμανικά υποβρύχια είχαν τεχνολογία πρωτοποριακή και μπορούσαν να παίρνουν αέρα με μία συσκευή “Snorkel” χωρίς να αναδυθούν για πολλές χιλιάδες ναυτικά μίλλια !!

Μεγάλο ρόλο σ’αυτές τις ανησυχίες των αμερικανών διεδραμάτισε και μία πολύ εντυπωσιακή δήλωση του αρχηγού του γερμανικού ναυτικου Nαυάρχου Karl Donitz το 1943,όπου είχε δηλώσει με μεγάλη υπερηφάνεια ότι “τα υποβρύχια μας ,ανακάλυψαν έναν επίγειο παράδεισο “,ενώ σε άλλη δήλωση του είχε αναφέρει πως”ο γερμανικός υποβρυχιακός στόλος,μπορεί να είναι περήφανος,γιατί έχτισε ένα αδιαπέραστο τείχος για τον Φύρερ,στην άλλη άκρη του κόσμου”!!

Μόνες τους αυτές οι δύο δηλώσεις,ήταν απολύτως αρκετές για να κάνουν τους αμερικανούς να μην ησυχάζουν καθόλου!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΙGH JUMP

Οι Σύμμαχοι το 1947 θορυβήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας “Vrill” που ήταν μια ανεξάρτητη ομάδα με τεράστια κεφάλαια,που ασχολούταν με τις νέες τεχνολογίες αλλά και την εξέλιξη επαναστατικών φουτουριστικών εναέριων οχημάτων σε σχήμα δίσκου.

Με την έγκριση του Προέδρου Harry Truman,οι αμερικανοί αποφάσισαν  να οργανώσουν μια μεγάλη εξερευνητική αποστολή προς την Ανταρκτική ,η οποία θα είχε καλά οργανωμένο σχέδιο αναζητήσεως σε βάθος στους απέραντους πάγους,ώστε να δοθούν επιτέλους οι πολυπόθητες απαντήσεις.

Οι αμερικάνικες υποψίες δεν ξεκινούσαν μόνον από την περίεγη και αναιτίως καθυστερημένη παράδοση των δύο γερμανικών υποβρυχίων ,που αναφέρθηκαν παραπάνω,στις αρχές της Αργεντινής.Πως εξαφανίσθηκαν περίπου 100 γερμανικά υποβρύχια;Ήταν οι φήμες αληθινές;Υπήρχε πράγματι η θρυλούμενη βάση των Ναζί στην Ανταρκτική;Τι είχαν πετύχει οι γερμανοί με τις γνωστές αποστολές τους στην Ανταρκτική λίγο πριν την έναρξη του πολέμου,την άνοιξη του 1939;

ΝΑΥΑΡΧΟΣ BYRD
(Με στολή Πλωτάρχη)

Ετσι οι Αμερικανοί οργάνωσαν μια ναυτική εκστρατεία με 48 πλοία, μεταξύ αυτών ήταν υποβρύχια, ένα αεροπλανοφόρο,ένα πλοίο που μετέφερε 200 αεροσκάφη και 4080  στρατιώτες και τρείς μεγάλες ομάδες ανδρών,με έλκυθρα και σκυλιά,υπό την ηγεσία του Ναυάρχου Richard Byrd, του γνωστού εξερευνητή, με πρόφαση την εξερεύνηση της Ανταρκτικής. Στην πραγματικότητα ήθελαν να βρουν και να καταστρέψουν τη γερμανική βάση.

Η επίσημη ονομασία της εκστρατείας ήταν “Highjump”. Η αποστολή άρχισε τον Δεκέμβριο του 1946, και έληξε στα τέλη Φεβρουαρίου 1947.

Επισήμως η αποστολή Highjump ήταν να επεκταθεί η ανταρκτική ερευνητική βάση Little America. Tην όλη εξερεύνηση χρηματοδότησε το πολεμικό ναυτικό,το οποίο μάλιστα είχε δηλώσει στις αρχές Δεκεμβρίου 1946 ότι “η επιχείρηση αυτή είναι πολεμική αποστολή”.

Ο Ναύαρχος Richard Byrd ξεκίνησε με την αρμάδα του στις 2/12/46 από τον ναύσταθμο του Norfolk της Virginia και είχε στη διάθεσή του οκτώ μήνες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά σε οκτώ εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει με πολλές απώλειες σε μαχητικά αεροπλάνα! Πριν συμβούν τα γεγονότα που θα αναφερθούν παρακάτω,ο ίδιος ο Ναύαρχος πέταξε ώρες ολόκληρες,διανύοντας τεράστιες αποστάσεις πάνω από παγους με ειδικά διαμορφωμένα σύγχρονα αεροσκάφη τύπου “Dacota”,εφοδιαμένα με τελευταίας τεχνολογίας κινηματογραφικές μηχανές λήψεως που ονομάζοντο “Τριμετρικόν”,ενώ διέθεταν και ειδικά μαγνητόμετρα που είχαν αποστολή την ανακάλυψη κενών ή ανοιγμάτων κάτω από τους πάγους.

Τα αμερικάνικα αεροσκάφη έκαναν πτήσεις συνολικής διάρκειας 220 ωρών ,διανύοντας 22700 μίλλια και τραβώντας 70.000 αεροφωτογραφίες.Τα αρχεία αυτά μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα ! Επίσης η όλη επιχείρηση κινηματογραφήθηκε από το Ναυτικό για τις ανάγκες του Hollywood,ετοιμάζοντας μετά την εμπορική ταινία με τίτλο “Η μυστική Γη”,στην οποία αφήγηση έκανε ο γνωστός τότε ηθοποιός Robert Montgomery.

Τι είχε συμβεί όμως και πως από τις 240 ημέρες που προέβλεπαν οι σχεδιασμοί της μεγάλης αυτής αμερικάνικης αποστολής και η υπόθεση έληξε “άδοξα”και “αρνητικά”,προτού συμπληρωθούν 56 μόλις ημέρες;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άντρες της αποστολής, το Αμερικανικό Ναυτικό,στην Ανταρκτική,βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα πραγματικών ιπτάμενων δίσκων που ανέπτυσσαν απίθανες ταχύτητες,που άφησαν όχι μόνον άφωνους,αλλά τελείως αιφνιδιασμένους τους έμπειρους αμερικανούς στρατιωτικούς. Στις αερομαχίες που ακολούθησαν,καταστράφηκαν τέσσερα αεροπλάνα και αλλά δώδεκα χάθηκαν.

Καθώς υστερούσαν σημαντικά από τη δύναμη πυρός των ιπταμένων δίσκων, οι αμερικανικές υπηρεσίες ανακάλεσαν την αποστολή.Στις επίσημες αναφορές που κατατέθηκαν, τα τέσσερα αεροπλάνα που καταστράφηκαν φαίνεται να “παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα και έπεσαν πάνω σε παγόβουνα”.

Ο Nαύαρχος Byrd είχε δώσει μια αναπάντεχη, συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El Mercurio, στο Σαντιάγο, Χιλή στις 5 Μαρτίου 1947. Το δημοσίευμα έγραφε ότι “…ο Ναύαρχος Richard Byrd δήλωσε σήμερα ότι ήταν επιτακτική ανάγκη για τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσει άμεσα μέτρα άμυνας κατά άγνωστων εχθρικών αεροπλάνων. Ο ναύαρχος δήλωσε επίσης ότι δεν ήθελε να φοβίσει κανέναν, αλλά ήταν μια πικρή πραγματικότητα ότι σε περίπτωση ενός νέου πολέμου οι ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αμυνθούν από ιπτάμενα αντικείμενα που έρχονται από τον πόλο με απίστευτες ταχύτητες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο ναύαρχος ανέφερε επίσης ότι σε ένα ταχέως συρρικνούμενο κόσμο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούσαν πλέον να αντλήσουν κανένα αίσθημα ασφάλειας από την απομόνωσή της ή τη γεωγραφική απόσταση από ωκεανούς. Ο ναύαρχος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πεποίθησή του ότι ολόκληρη η ήπειρος της Ανταρκτικής πρέπει να παρακολουθείται στενά”.

Οπως γράφτηκε στις αναφορές της εποχής εκείνης,ένας από τους πλέον έμπειρους αμερικανούς πιλότους καταδιωκτικών,ο John Sergiouson,που ήταν μάρτυρας στο αεροπλανοφόρο
της εκστρατείας,έκανε μία αρκετά δραματική περιγραφή της μάχης,που έγινε στις 26/2/47: “Αυτά τα ..”πράγματα”πεταγόντουσαν έξω από το νερό ,λες και τα κυνηγούσε ο “διάβολος” και πετώντας με

τόσο υψηλές ταχύτητες,που κατέστρεψαν της κεραίες επικοινωνιών του πλοίου.Ορισμένα αεροπλάνα την στιγμή της απογείωσης, κτυπήθηκαν από λάμψεις που προκλήθηκαν από τους ιπτάμενους δίσκους και συνετρίβησαν δίπλα στα πλοία ! Ήμουν στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου και τα έβλεπα να μην κάνουν κανένα ήχο,αλλά να πετούν ανάμεσα στα πλοία μας και να ξερνούν θανατηφόρα φωτιά ! Ξαφνικά το ένα αντιτορπιλλικό  που που απείχε από εμάς δύο μίλλια,τυλίχθηκε στις φλόγες και άρχισε να βυθίζεται!Ο αληθινός αυτός εφιάλτης κράτησε είκοσι λεπτά περίπου και μόλις αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι βούτηξαν μέσα στο νερό αρχίσαμε να μετράμε τις απώλειες μας.

Ο Ναύαρχος Byrd, όταν έφτασε στις ΗΠΑ πέρασε αρκετές εβδομάδες στα ανακριτικά γραφεία.Εχοντας ως βάση έναν έμπειρο Ρώσο στρατιωτικό αναλυτή,ονόματι Βασίλιεφ,κατά την επιστροφή του πίσω στην Ουάσιγκτον,ο ναύαρχος μίλησε για μιά επίθεση από ιπτάμενους δίσκους,οι οποίοι εντελώς αιφνιδιαστικά “πεταγόντουσαν” μέσα από την θάλασσα,με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες,προκαλώντας δραματικές απώλειες στην αμερικάνικη αρμάδα !!!

Όλα τα έγγραφα του ναυάρχου και το ημερολόγιό του εξαφανίστηκαν περιέργως. Ως ημερομηνία θανάτου του, στη Wikipedia, αναφέρεται η 11η Μαρτίου του 1957.

Τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Dwight Eisenhower είχε δηλώσει: ”Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα” και επιβεβαιώνεται από την ανησυχητική φράση του ναυάρχου Richard Byrd, “στην περίπτωση ενός νέου πολέμου τα τελευταία Τάγματα του Χίτλερ περιμένουν για τη χρυσή ευκαιρία τους”.

Ήδη από τη δεκαετία του 1950, φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν ανάμεσα στους γερμανικούς

ΝΑΥΑΡΧΟΣ BYRD

εθνικιστικούς κύκλους που ήταν βέβαιοι ότι τα μεταπολεμικά ιπτάμενα οχήματα τύπου δίσκου που πετούσαν σε όλο των κόσμο ήταν στην πραγματικότητα γερμανικά υπερ-όπλα που ήταν υπό ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του Τρίτο Ράιχ.

Μέχρι τα τέλη του 1970, νεοναζί συγγραφείς ισχυρίζονταν ότι το θρυλικό Τελευταία Τάγμα, που είχε σκοπό να διαφυλάξει τα απόρρητα των ναζί μετά τον πόλεμο, ήταν σε ένα τεράστιο υπόγειο παράδεισο στην Ανταρκτική.

Οι William και Landig, δύο νέο-ναζί εκδότες και συγγραφείς, αναφέρουν με γεγονότα, ιστορίες και υποδείξεις την ναζιστική αναβίωση. Ορισμένοι αναφέρουν ότι, όταν οι Αμερικανοί απέτυχαν να χτυπήσουν την υπόγεια βάση των Γερμανών “Neuberchtesgarden” στην Ανταρκτική,πραγματοποιήσαν  χτυπήματα το 1958 υπό το πρόσχημα πυρηνικών δοκιμών.

Αυτό που επίσημα γνωρίζουμε είναι ότι,το 1958 ως μέρος της “Επιχείρησης Argus” έγιναν τρεις ατμοσφαιρικές πυρηνικές εκρήξεις. Οι δοκιμές αυτές ήταν πράγματι στο νότιο ημισφαίριο μεταξύ 2.300 και 3,500 χιλιόμετρα βόρεια της Maud Land. Φυσικά, άλλα αυτά μπορούν να είναι προϊόντα αχαλίνωτης φαντασίας αλλά κανένας δεν έχει αρνηθεί την παταγώδη αποτυχία της αποστολής Ηigh Jump και τις μαρτυρίες των πληρωμάτων ότι αντιμετώπισαν ανώτερα ιπτάμενα αντικείμενα στην Ανταρκτική.

Δείτε ένα ενδιαφέρον ρωσικό ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους: https://www.youtube.com/watch?v=VqnRjkm__1c

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ BYRD

Τι ήταν λοιπόν αυτά τα μυστηριώδη δισκοειδή σκάφη που σκόρπισαν τον όλεθρο στην αμερικάνικη αρμάδα ; Ήταν σκάφη υψηλής τεχνολογίας της ναζιστικής Γερμανίας ή προήρχοντο από κάπου αλλού;

Ας δούμε τι έγραψε ο ναύαρχος Byrd στο ημερολόγιο του κατά την διάρκεια της πτήσης-εξερεύνησης που έκανε μαζί με τον ασυρματιστή του στις 19 Φεβρουαρίου 1947,πάνω από την Ανταρκτική και στο οποίο αναφέρονται πάρα πολύ περίεργα γεγονότα.
Υπ’όψη ότι το ημερολόγιο η κυβέρνηση των ΗΠΑ μερίμνησε να το βάλει στο φέρετρο του,αλλά η σύζηγος του, την τελευταία στιγμή,κατάφερε και το πήρε !!!
Θα τα αναφέρω συνοπτικά,καθόσον είναι πολύ μεγάλο το κείμενο του ημερολογίου:

“Πρέπει να γράψω αυτό το ημερολόγιο με μυστικότητα και αφάνεια.Αφορά την πτήση μου την 19η ημέρα του Φεβρουαρίου του έτους 1947 στην Ανταρκτική.
Ερχεται μία στιγμή που η ορθολογικότητα των ανδρών πρέπει να φαντάζει ασήμαντη και πρέπει κανείς να αποδεχθεί το αναπόφευκτο της αλήθειας.Δεν είμαι ελεύθερος να αποκαλύψω την ακόλουθη τεκμηρίωση σε αυτό το γράψιμο…ίσως δεν πρέπει ποτέ να δει το φως σε δημόσιο έλεγχο,αλλά πρέπει να κάνω το καθήκον μου και το αρχείο μου εδώ,να μπορούν να το διαβάσουν όλοι μία ημέρα.Σε έναν κόσμο απληστίας και εκμεταλλεύσεως από ορισμένους στην ανθρωπότητα,δεν μπορεί πλέον να κρύβεται η αλήθεια “.

ΜΑΜΟΥΘ

Μετά από πτήση τριών ωρών,από την πρόχειρη βάση τους και πετώντας στα χίλια περίπου μέτρα εντόπισαν μια πράσινη κοιλάδα που μέσα σ’αυτήν υπήρχε ένα Μαμούθ (προϊστορικός ελέφαντας) και στην συνέχεια πράσινους λόφους,ενώ η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 74 βαθμούς Φαρενάϊτ (23 β Κελσίου).Συγχρόνως τα όργανα του αεροπλάνου άρχισαν να ..τρελαίνονται.Στην συέχεια εμπρός τους εμφανίσθηκε μία πόλη,ενώ στο δεξί φτερό του αεροπλάνου τους ενεφανίσθει ένα  δισκοειδές σκάφος που ακτινοβολούσε ενώ επάνω του υπήρχε ένα σχήμα σαν κάποιο είδος Σβάστικας (για όσους δεν γνωρίζουν η σβάστικα ήταν αρχαίο Ελληνικό σύμβολο).

Στον ασύρματο τους ακούγονται σε αγγλική γλώσσα,με μάλλον σκανδιναβική προφορά τα εξείς:”Καλώς ορίσατε ναύαρχε,θα σας προσγειώσω σε επτά λεπτά.Χαλαρώστε είστε σε καλά χέρια”.Η μηχανή του αεροπλάνου σβήνει και σε λίγο ,σαν να μπήκε σε ανσανσέρ,άγγιξε στο έδαφος

H ΠΟΛΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

με ένα μικρό τράνταγμα.Αρκετοί άνδρες πλησίαζουν στο αεροσκάφος.Είναι ψηλοί με ξανθιά μαλλιά και μια φωνή του δίνει εντολή να κατέβει με τον ασυρματιστή του από το αεροσκάφος.Τους υποδέχονται εγκάρδια και τους επιβιβάζουν σε μία μικρή μεταφορική εξέδρα χωρίς τροχούς,η οποία κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς μία αστραφτερή-κρυστάλλινη πόλη που τα χρώματα της πάλλονται στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Φτάνουν σε ένα μεγάλο παράξενο κτήριο και εισέρχονται σ’αυτό.Τους δίνεται κάποιο άγνωστο είδος ζεστού και πολύ νόστιμου ροφήματος.Στην συνέχεια δύο άνδρες οδηγούν μόνο τον ναύαρχο,με ανσανσέρ, σε μία αίθουσα με πολύ όμορφο χρωματισμό και με θέα που ήταν η ωραιότερη του κόσμου.Ενας από τους δύο άνδρες του λέει:”Μην έχετε κανένα φόβο ναύαρχε,θα έχετε ακρόαση από τον Master! Aυτός τον καλωσορίζει και αρχίζει να του μιλά:

“Σας επιτρέψαμε να εισέλθετε εδώ επειδή είστε ευγενής χαρακτήρας και ευρύτατα γνωστός στον “κόσμο της επιφάνειας”!Είστε στον τομέα των “Αριανί”στο εσωτερικό της Γης!Εμείς δεν θα καθυστερήσουμε την αποστολή σας και θα σας συνοδεύσουμε με ασφάλεια στην επιφάνεια.Θα σας πω γιατί σας φέραμε εδώ.Το ενδιαφέρον μας αρχίζει μόνον μετά την πράξη της φυλής σας ,που εξερράγησαν οι πρώτες ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία.Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχουνε παρέμβει στους πολέμους σας και στην βαρβαρότητα σας,αλλά τώρα πρέπει λόγω της ατομικής ενέργειας που χρησιμοποιήσατε.Οι απεσταλμένοι μας έχουν ήδη παραδώσει τα μηνύματα μας προς τις εξουσίες του κόσμου σας και όμως δεν τα έχουν πάρει σοβαρά υπ’όψιν! Τώρα επιλεγήκατε να είστε μάρτυρας εδώ,ότι ο κόσμος μας όντως υπάρχει.Ο πολιτισμός μας και οι επιστήμες μας,είναι πολλές χιλιάδες χρόνια μπροστά από την φυλή σας,ναύαρχε! Η φυλή σας έχει φθάσει τώρα σε ένα σημείο που δεν έχει επιστροφή,αφού υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα σας ,που θα καταστρέψουν πολύ κόσμο σε εσάς,αντί να παραιτηθούν από την εξουσία,όπως το ξέρουν.

Το 1945 και μετά,προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την φυλή σας ,αλλά οι προσπάθειες μας συνάντησαν εχθρότητα,τα δε σκάφη μας,τα “Flugllrads”,χτυπήθηκαν μετά.Τώρα μπορώ να σου πώ “γιέ” μου,υπάρχει μια μεγάλη θύελλα στον κόσμο σας που δεν θα περάσει για πολλά χρόνια.Δεν θα υπάρξει καμμία απάντηση στα χέρια σας,ούτε θα υπάρξει καμμία ασφάλεια στην επιστήμη σας και όλα τα ανθρώπινα πράγματα θα ισοπεδωθούν σε ένα τεράστιο χάος.Ο πρόσφατος πόλεμος ήταν μόνο ένα προοίμιο για τι είναι ακόμα να έρθει για την φυλή σας.Τα σκοτεινά χρόνια που θα έρθουν τώρα για την φυλή σας,θα καλύψουν την Γη σαν ένα πέπλο,αλλά πιστεύω ότι κάποιοι από την φυλή σας,θα ζήσουν μέσα από καταιγίδα.Πέραν από αυτό δεν μπορώ να πω…Βλέπουμε σε μεγάλη απόσταση,έναν νέο κόσμο,ανακατεύοντας τα ερείπια της φυλής σας,αναζητώντας τους χαμένους θηασαυρούς της και θα είναι εδώ “γιέ” μου,ασφαλής στην δική μας φύλαξη.

Οταν εκείνη η στιγμή φτάσει,εμείς θα έλθουμε προς τα εμπρός και πάλι να βοηθήσουμε να αναβιώσετε τον πολιτισμό σας και την φυλή σας.Ίσως μέχρι τότε να έχετε μάθει την ματαιότητα του πολέμου και τη σύγκρουση του…και μετά από εκείνη τη στιγμή,πολλά πράγματα από τον πολιτισμό σας και τις επιστήμες σας,θα πρέπει να επανέλθουν για να ξεκινήσουν μία νέα αρχή.Εσύ “γιέ” μου ,είναι να επιστρέψεις στον κόσμο της επιφάνειας,με αυτό το μήνυμα:”Αντίο “γιέ” μου “.

Εφυγαν με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν,επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο το οποίο σηκώθηκε από μία αόρατη δύναμη και έφθασε σε υψόμετρο 2700 ποδών.Τα όργανα δεν λειτουργούσαν ακόμα.Σε λίγο ήρθε ένα μήνυμα στον ασύρματο τους:”Ναύαρχε σας αφήνουμε τώρα,τα όργανα σας είναι ελεύθερα”.Τα δισκοειδή σκάφη ,τα “Flugelrads”(όπως τα ονόμασαν οι παράξενοι επισκέπτες)εξαφανίσθηκαν στο γαλάζιο του ουρανού.Μετά από λίγη ώρα προσγειώθηκαν στην πρόχειρη βάση τους.

Μετά από επτά ημέρες, στις 26 Φεβρουαρίου,έγινε η επίθεση των ιπτάμενων δίσκων στον στόλο του Ναυάρχου Byrd !

Στο ημερολόγιο του,ο ναυάρχος συνεχίζει:

11η Μαρτίου 1947: Έχω παρακολουθήσει μόνον μία συνάντηση με το προσωπικό του Πενταγώνου.Έχω δηλώσει πλήρως την ανακάλυψη μου και το μήνυμα που έλαβα,από τον Δάσκαλο(Master).Όλα μαγνητοφονούνται δεόντως..Ο Πρόεδρος έχει ήδη ενημερωθεί.Είμαι τώρα υπό κράτηση,για τριάντα έξη ώρες.Ανακρίνομαι αποκλειστικά από κορυφαίες υπηρεσίες ασφαλείας και μία ιατρική ομάδα.Ήταν μία δοκιμασία!!

Έχω τεθεί κάτω από αυστηρό έλεγχο,μέσω των εθνικών διατάξεων για την ασφάλεια των ΗΠΑ.Διατάχθηκα να παραμείνω σιωπηλός γιατί έχω μάθει για το καλό της ανθρωπότητας!!! Απίστευτο !!!Θυμήθηκα ότι είμαι στρατιωτικός και πρέπει να υπακούσω στις εντολές.

ΝΑΥΑΡΧΟΣ BYRD ΤΟ 1955

30 Δεκεμβρίου 1956:”Αυτά τα τελευταία χρόνια που έχουν παρέλθει από το 1947,δεν έχουν είδος…(ο ναύαρχος δεν έχει τελειώσει πλήρως την φράση του),κάνω τώρα την τελική μου εγγραφή,σ’αυτό το μοναδικό βιβλίο.Κλείνοντας οφείλω να δηλώσω ότι έχω κρατήσει πιστά αυτό το μυστικό,συμφώνως με τις οδηγίες όλα αυτά τα χρόνια.Έχει πλήρη αντίθεση με τις αξίες και τα ηθικά δικαιώματα.Τώρα αισθάνομαι την “μεγάλη νύχτα”που έρχεται και αυτό το μυστικό δεν θα πεθάνει μαζί μου,αλλά όλη η αλήθεια πρέπει να θριαμβεύσει και έτσι θα πρέπει να γίνει.

Αν μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα.Έχω δεί την αλήθεια και έχει”επιταχυνθεί “το πνεύμα μου και με έχει απελευθερώσει΅!Έχω κάνει το καθήκον μου προς το τερατώδες βιομηχανικό σύμπλεγμα!Τώρα η μεγάλη νύχτα αρχίζει και προσεγγίζει ,αλλά δεν θα υπάρχει τέλος.Ακριβώς όπως η μακριά νύχτα της Αρκτικής τελειώνει ο “Λαμπρός Ηλιος”της αλήθειας θα έρθει πάλι…και εκείνοι που παραμένουν στο σκοτάδι,θα πέσουν στο φως αυτό.είναι…γιατί έχω δει ότι η Γη,πέρα από τους πόλους,αυτό το κέντρο ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ”!

Σημείωση: Λέγεται ανεπίσημα ότι ο Ναύαρχος Byrd ενεκλείσθει,μετά τις ανακρίσεις, για αρκετό καιρό σε ψυχιατρείο !

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ

FALKLAND

Η Βρεττανία η οποία είχε κι’αυτή πληροφορίες για την γερμανική βάση,ετοίμασε τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 1945,μία ειδική εκπαιδευμένη μονάδα,την οποία εκπαίδευσε στα νησιά Falkland που ευρίσκονται στο νοτιώτερο σημείο του Ατλαντικού ανατολικά της Αργεντινής.Η εκπαίδευση αφορούσε εξάσκηση και αντοχή σε πολικές θερμοκρασίες!

Ηδη υπήρχε μία βρεττανική βάση ,καθόλου γνωστή,ονόματι “Μοντχάϊμ”,διακόσια μίλλια από την υποτιθέμενη γερμανική βάση.Λίγους πήνες πριν το καλοκαίρι του 1945,οι βρεττανοί επιχείρησαν να εξερευνήσουν με μία μικρή ομάδα μία”αρχαία σήραγγα”που ανακάλυψαν.Από τους άνδρες αυτούς μόνον δύο επέστρεψαν πριν την αρχή του σκληρού χειμώνα.Η επιχείρηση αυτή,που όπως μαρτυρείται είχε απώλειες,δεν κατεχωρήθει επισήμως,ούτε αναγνωρίσθηκαν κατόπιν είτε θάνατοι,είτε γενναίες πράξεις αυτοθυσίας των ελαχίστων αυτών ανδρών.Στους επιζώντες,μετά την αποστρατεία τους,”ξεκαθαρίσθηκε”με αυστηρότητα,πως “δεν είδαν”,”δεν άκουσαν”,”δεν έγινε ποτέ επιχείρηση”!

ΥΠΟΘΕΣΗ FORRESTAL

Πέραν αυτών που προανεφέρθησαν,υπάρχει ένα άλλο μεγάλο,αλλά αδιευκρίνιστο,όσο και σπάνιο γεγονός,ίσως μοναδικό στα ιστορικά χρονικά της Αμερικής.Είναι ένα πρόσωπο πάρα πολύ σεβαστό στον πολιτικό και στρατιωτικό κόσμο της Αμερικής την δεκαετία του 1940.Πρόκειται για τον Υπουργό Ναυτικών και μετέπειτα πρώτο υπουργό Αμύνης των ΗΠΑ,τον ονομαστό James Forrestal!

JAMES FORRESTAL

Ο Forrestal ήταν γνώστης της κάθε λεπτομέρειας,των όσων είδε ,άκουσε και έζησε ο ναύαρχος Byrd κατά την εκστρατεία του το 1947 στην Ανταρκτική.Προφανώς ,σαν Υπουργός Ναυτικών,είχε ενημερωθεί για το εντυπωσιακό,όσο και αποκαλυπτικό περιεχόμενο των εκτεταμένων ανακρίσεων στις οποίες υπεβλήθει ο ναύαρχος Byrd.Ήταν ανεξάρτητος οικονομικά και αρκετά εύπορος.Ηταν επίσης πρόεδρος στην εταιρεία Dilon Read and company στην περίφημη “Wall Street”.Παρά το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο του 1947 είχε σταθεί αρνητικός στο Κονγκρέσσο,στην ιδρυση του ανεξάρτητου πλέον Υπουργείου Αμύνης,έγινε τελικά ο πρώτος στην ιστορία της χώρας Υπουργος Αμύνης.Ήταν πολύ αναγνωρισμένος,ιδιαίτερα ικανός,εξαιρετικά αφοσιωμένος στα καθληκοντα του και θεωρείτο ο καλύτερος υπουργός του Προέδρου Τruman!

Ο Forrestal απομακρύνθηκε “απότομα” από τα καθήκοντα του σαν Υπουργός Αμύνης στις 28 Μαρτίου 1949. Ο πρώην υπουργός κατήγγειλε ότι βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση πρακτόρων, ενώ μια σειρά συναντήσεων μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο οδήγησε σε περίεργες αντιδράσεις του.Στις 2 Απριλίου 1949 εισήχθει στο ναυτικό νοσοκομείο “Βηθεσδά”,ως πάσχων από ένα είδος νευρικού κλονισμού,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ και κρατήθηκε επί επτά εβδομάδες σε θάλαμο του 16ου ορόφου,ως τις 22 Μαίου 1949,οπότε “αυτοκτόνησε” πηδώντας από το παράθυρο του θαλάμου νοσηλείας του.

Μετά την αυτοκτονία του ανεφέρθει στον Τύπο,πως λίγες στιγμές πριν πεθάνει,σταμάτησε στο μέσον μίας αντιγραφής ενός κλασσικού κομματιού της αρχαιοελληνικής τραγωδίας “Αίας”του Σοφοκέους! Σκόπιμα τότε δόθηκαν στις εφημερίδες ποιοί ήταν οι συγκεκριμένοι στίχοι που αντέγραφε στο κρεββάτι του.Για την υπόθεση αυτή ,ως δεδομένο,γράφτηκαν πολλά,αλλά τελικά, τίποτε απολύτως δεν κατέστει δυνατόν να διασταυρωθεί.

Απ’οτι φάνηκε οι θεράποντες ιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου,ασφαλώς εκτελούσαν <ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ>.Οι αξιωματικοι-ιατροί ,δίνοντας αυστηρότατες οδηγίες δεν επέτρεπαν επισκέψεις σε συγγενικά του και φιλικά του πρόσωπα,ενώ οργίαζαν οι φήμες για δεκαετίες μετά,πως έδιναν άδεια ,σε πρόσωπα που δεν θα καλυτέρευαν καθόλου την κατάσταση του ασθενούς,πρώην υπουργού !

Ο αδελφός του Forrestal, Henry δήλωσε σε συγγραφέα  που έγραψε το βιβλίο “ο θάνατος του του James Forrestal” πως ο αδελφός του δεν αυτοκτόνησε και πως θα ήταν ο τελευταίος που θα έκανε τέτοια ενέργεια.Είναι απέραντα ύποπτο ότι η “αυτοκτονία”έγινε λίγη ώρα πριν έρθει ο αδελφός του να τον πάρει με κανονικό εξιτήριο!Επίσης πως βάζουν έναν ασθενή που πάσχει από κατάθλιψη σε δωμάτιο 16ου ορόφου;Εικάζεται ότι αυτό ήρθε από πολύ ψηλά!Επίσης παράξενο είναι ότι στον λαιμό του βρέθηκε γερά δεμένο το κορδόνι της ρόμπας του!

AEΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ FORRESTAL

Η έρευνες γι’αυτό το γεγονός έκλεισαν πολύ γρηγορα μέσα σε έντεκα ημέρες.Πριν τον θανατό του είχε γίνει μια τεράστια και άρτια οργανωμένη εκστρατεία διασυρμού του στον τύπο,παρουσιάζονταν τον ως έναν διεφθαρμένο της “Wall Street”και των πετρελαϊκών εταιρειών και ότι δεν ενδιαφερόταν για τους κατατρεγμένους φυγάδες και μετανάστες των υπό Σοβιετική κατοχή ανατολικών ευρωπαϊκών χωρώ.

Ο Φόρεσταλ,δυστυχώς ήξερε πολλά ιδίως για τα όσα είπε ο ναύαρχος Byrd και έπρεπε να του κλείσουν το στόμα.Επίσης οι πανίσχυροι εβραιοσιωνιστές του έκαναν διαρκώς σκληρότατο πόλεμο,γιατί έβαζε συνεχώς εμπόδια στα σχέδια τους και ιδίως ότι διαφωνούσε για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν το νέο κράτος του Ισραήλ μετά την …απόσυρση του ενοχλητικού Υπουργού Άμυνας !

Πάντως μετά λίγα χρόνια,το 1955, η Αμερική τον τίμησε δίνοντας το όνομα του,”Forrestal”,στο πρώτο μεγάλο αεροπλανοφόρο της !!!!!

ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ

Η λίμνη Βοστόκ είναι μάζα γλυκού νερού που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε βάθος 3.700 με 4.100 μέτρων, κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής. Είναι μια από 150 περίπου γνωστές υποπάγιες λίμνες γλυκού νερού, και η μεγαλύτερη από όλες τις άλλες.

ΒΟΣΤΟΚ

Ο τόπος που βρίσκεται είναι ένα από τα ανεξερεύνητα μέρη του πλανήτη. Το 1950 ένας Ρώσος επιστήμονας εξέφρασε την εικασία ύπαρξης μιας τέτοιας λίμνης στο σημείο αυτό, αλλά πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι το 1974 και το 1996, που αποδείχθηκε η ύπαρξή της.

Το εντυπωσιακό με τη “λίμνη Βοστόκ”, η οποία ονομάστηκε έτσι από το ρωσικό ερευνητικό σταθμό που υπάρχει πάνω από αυτή, είναι ότι πρόκειται για ένα “παρθένο” υδάτινο στοιχείο, το οποίο δεν έχει έρθει σε επαφή με τον αέρα, το φως ή οποιαδήποτε μορφή ζωής εδώ και 15 έως 34 εκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων.

Η άλλη πλευρά του επιστημονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος και ειδικά από στρατιωτικούς,είναι ότι στη νότιο-δυτική ακτή της περιοχής, ερευνητές έχουν εντοπίσει την παρουσία μιας ισχυρής μαγνητικής ανωμαλίας, ανεξήγητης προέλευσης, η οποία εκτείνεται για 105 χλμ. Σύμφωνα με

ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ

ορισμένους ερευνητές, το φαινόμενο αυτό οφείλεται ίσως σε λέπτυνση του φλοιού της Γης σε εκείνο το σημείο. Επίσης σε εκείνη την περιοχή έχει εντοπίσει η παρουσία  ενός μεταλλικού στοιχείου πολύ μεγάλο, κυκλικό ή κυλινδρικό, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης. Αυτό το μεταλλικό στοιχείο θα μπορούσε να είναι η αιτία της μεταβολής του μαγνητικού πεδίου στα 1000 nanoteslas αναφέρουν οι ρώσοι ερευνητές.

Η Ρωσική RIA Novosti, αναφέρει οτι οι ρώσοι επιστήμονες  έχουν υπερβεί ένα στρώμα πάγου που έχει σφραγίσει τη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική σε βάθος περίπου 4.000 μέτρων, φθάνοντας σε κρίσιμο στάδιο. Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη Λίμνη Vostok που είναι η μεγαλύτερη ενός υπόγειου δικτύου κρυφών  κολοσσιαίων σπηλαίων με λίμνες στην Ανταρκτική.Φήμες αναφέρουν ότι στα σπηλαία αυτά ίσως κρύβονται οι κρυφές μυστικές βάσεις των ναζί,κάτι που διασταυρώνετε και από τις αρχικές μαρτυρίες γερμανών αιχμάλωτων που περιγράφουν την κατασκευή βάσεων σε σπηλιές πάγου.

Ρώσοι επιστήμονες κατά την διάρκεια της αποστολής τους το 2005 ανακάλυψαν ένα νησί σε αυτή την λίμνη, σαφώς μικρότερο της λίμνης,ενώ το 2012 ανακάλυψαν κάτι σοβαρό ενώ στην συνέχεια η επικοινωνία διακόπηκε. Αυτή η ανακοίνωση έστρεψε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όλων επάνω τους.Η επικοινωνία επανήλθε και μάλιστα, πως αυτό που ανακάλυψαν, μέσω μίας ειδικής κάμερας τοποθετημένης στο τρυπάνι που βυθιζόταν στον πάγο, ήταν κάτι που έμοιαζε με “χρυσή σβάστικα”. Έπεσαν με τα μούτρα, λοιπόν, στο συγκεκριμένο σημείο και σκάβοντας με το τρυπάνι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, εντόπισαν ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρίνισαν τι ακριβώς.

Σε αυτό το σημείο, αν και κρατήθηκε μία μεγάλη μυστικότητα, έχει διαρρεύσει,ίσως όχι τυχαία,ότι

εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Άρης, ο δορυφόρος του Δία,Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.
Μάλιστα, ανάλογα με το ποια πληροφορία διαβάζουμε, άλλη λέει ότι έφτασαν μόλις είκοσι μέτρα πριν την ολική διάνοιξη, άλλος στα δεκατρία ή δεκαπέντε μέτρα, άλλη στα πέντε μέτρα. Μα, είναι δυνατόν να “δουλεύουν” τόσα χρόνια σε αυτή την αποστολή και να την εγκαταλείπουν στα πέντε μέτρα ή έστω στα είκοσι μέτρα;

Τέλος, λέγεται, πως όταν έφτασαν τα δείγματα νερού στον Πούτιν, αυτός ρώτησε τον Γιούρι Τρούτνεφ, υπουργό Φυσικών Πόρων και Οικολογίας, αν είχε πιει νερό από το δείγμα. Στην αρνητική απόκριση που έλαβε ο Πρόεδρος ανταπάντησε: “Αυτό θα ήταν όντως περίεργο. Πρώτα ήπιαν το νερό οι δεινόσαυροι και μετά ο Τρούτνεφ”.

Ρώσοι επιστήμονες,εμμέσως πλην σαφώς αναφέρονται στην ανταρκτική ως μία πύλη εισόδου ή εξόδου UFO. Επίσης, ότι στην περιοχή, γενικότερα ή και ειδικότερα, μπορεί να υπάρχει μία χρονοπύλη για κάποιο είδος εξωγήινων άλλων διαστάσεων. Γίνεται λόγος και για μαύρες τρύπες(σκουληκότρυπες) οι οποίες μπορούν να γίνουν διαμεσολαβητές χωροχρονικών ταξιδιών. Μιλούν και αναφέρονται για τους δύο πόλους,ως διόδους που οδηγούν ή συνδέουν άλλους πλανήτες και αστερισμούς. Μιλούν σαν να αποδέχονται την θεωρία της Κούφιας Γης.Θυμηθείτε που οδηγήθηκε ο ναύαρχος Μπερντ και με ποιούς συναντήθηκε !

ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ

Σε κάθε περίπτωση, η ανακάλυψη της λίμνης Βοστόκ επανέφερε στο προσκήνιο διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που ήθελαν τη λίμνη να έχει πρωτοανακαλυφθεί από τους Ναζί, οι οποίοι, πιθανότατα, σύμφωνα με τις ίδιες θεωρίες έχουν δημιουργήσει εκεί τη δική τους “μυστική βάση”, ένα απόρθητο φρούριο στο οποίο μεταφέρθηκαν κειμήλια από το Τρίτο Ράιχ και άλλα μυστικά αρχεία του Χίτλερ. Κάποιοι, μάλιστα, προχωρούν ακόμη περισσότερο σημειώνοντας ότι στη λίμνη βρίσκονται τα λείψανα του Χίτλερ καθώς και της συζύγου του Εύα Μπράουν.Ίσως, τελικά, το μυστήριο που περικλείεται στην λίμνη Βοστόκ να σχετίζεται με κάποιο όλα αυτά ή και με όλα αυτά μαζί.

Βέβαια,αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας είναι οι τελευταίες που ενδιαφέρουν τους επιστήμονες, οι οποίοι αισιοδοξούν ότι η εξερεύνηση της λίμνης Βοστόκ θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν κάτι πιο σημαντικό: την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι στο σύμπαν…

Υπάρχουν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,ότι οι ΗΠΑ πριν μερικά χρόνια είχαν προειδοποιήσει την Ρωσία,ότι αν συνεχίσει τις έρευνες στην συγκεκριμένη λίμνη,αυτό θα θεωρηθεί”αιτία πολέμου”!

Η ΒΑΣΗ NEUMAYER ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ

Ενας γεωλόγος που είχε αποσταλεί στα στο  σταθμό της Ανταρκτικής Neumayer των ΗΠΑ, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου,έκανε πρόσφατα τις παρακάτω δηλώσεις,οι οποίες μπορεί να έχουν  μεγαλύτερη αξιοπιστία από ότι θα περίμενε κανείς.

“Πριν από περίπου δύο εβδομάδες(31/12/2013) αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι παράξενες μεταδόσεις

NEUMAYER  STATION

μικροκυμάτων είχαν εντοπιστεί.Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλει σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προερχόταν κάτω από τον πάγο, ενώ ο πάγος έλιωνε.

Μέσα σε λίγες ημέρες μια ομάδα απεστάλει από τις ΗΠΑ, με βαρύ χωματουργικό εξοπλισμό. Όλα ταξινομούνται και μόνο μερικά μέλη του σταθμού είναι μυημένοι. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους, απεστάλει στη θέση που πιθανώς θα σκάψουν κάτω από τον πάγο. Περίπου 4 ώρες μετά, η ομάδα και ο εξοπλισμός της ,που πήγαν στο χώρο, γύρισαν πίσω. Υπήρχαν 18 από αυτούς και 7 από αυτούς έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τους γιατρούς μας για κάποιο είδος δηλητηρίασης από ακτινοβολία.

Το πιο ανησυχητικό ήταν το βλέμμα στα πρόσωπα των μελών της ομάδας.Λίγοι από το σταθμό είναι εν γνώσει τους τι έγινε όταν επέστρεψαν. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα. Εντελώς φοβισμένοι  ενεργούν ακανόνιστα.

Τώρα αυτό είναι εντελώς εκτός ορίων για εμάς, ενώ φρουρείται από τον στρατό των ΗΠΑ.Υπάρχει φήμη ότι άλλη ομάδα από τις ΗΠΑ,του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού,έρχεται να επαναλάβει την έρευνα”.

Η συζήτηση για ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να είναι κάτω από την Ανταρκτική ξεκινά περίπου στα 30 δευτερόλεπτα  σε αυτό το βίντεο.https://www.youtube.com/watch?v=6IhSGvLuC6M


ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Από το 2006 περίπου 30 χώρες με 71 βάσεις,έχουν αναπτύξει στρατιωτικό προσωπικό και πυργίσκους τεχνολογίας HAARP στην Ανταρκτική. Τι είναι αυτό που δεν αναφέρουν οι “επίσημες” πηγές; Για ποιο λόγο επανειλημμένως η NSA(Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας) των ΗΠΑ έχει δώσει εντολές κατά το παρελθόν για την κατάπαυση επιστημονικών ερευνών στην περιοχή, αδιευκρινίστως, επικαλούμενη “λόγους Εθνικής Ασφαλείας”;

Ολα αυτά,δείχνουν ότι από πλευράς των μεγάλων δυνάμεων ή αυτών που κρύβονται πίσω από αυτές,έχουν έναν κοινό στόχο,τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,μέσω της τεχνολογίας και την κυριαρχία στην παγωμένη ήπειρο Ανταρκτική,που τα ατέλειωτα μυστικά της,που ξεδιπλώνονται αργά αλλά σταθερά και την ασφυκτική προστασία και κατοχή σημαντικών και ανεκτιμήτων υπόγειων πόρων για το αύριο της ανθρωπότητας.

Υπάρχει όμως μία πικρή αλήθεια,ότι αξιόλογοι άνθρωποι με προσόντα και ηθικό ανάστημα,δεν αφήνονται να προχωρήσουν για το καλό του πλανήτη,αφού ο έλεγχος παραμένει,τουλάχιστον μέχρι τώρα, στις σκοτεινές δυνάμεις που εδώ και 13000 χρόνια κυβερνούν τον πλανήτη και ήδη σχεδιάζουν το τελικό τους χτύπημα,την “πλήρη υποταγή των ανθρώπων” σ’αυτές !

Τελειώνοντας το άρθρο θέλω να πώ,πως μπορει οι Γερμανοί να είχαν πράγματι μυστική βάση στην Ανταρκτική και δισκοειδή ιπτάμενα σκάφη,αλλά η μυστική-παράξενη πόλη που πήγε ο Nαύαρχος Byrd ουδεμία σχέση πρέπει να έχει με τους Ναζί.Αυτούς που συνάντησε ήταν από τις εξωγήϊνες φωτεινές δυνάμεις που επιτηρούν τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και με τους οποίους σήμερα υπάρχει επικοινωνία με πολλά άτομα σε όλο τον πλανήτη !!!


25/4/2014                                                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                             ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν “υποχρεωτικά” και την βιβλιογραφία του.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-ΒΙΒΛΙΟ “Ο Υπόγειος Παράδεισος της Μυστικής Γης” του συγγραφέως Ιωάννη Καποδίστρια

-Προσωπικές πληροφορίες
http://www.defencenet.gr/

http://www.phfawcettsweb.org/byrdgr.htm

http://clubs.pathfinder.gr/THULE/244598

http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/video_06.html

http://periergaa.blogspot.gr/2012/02/blog-post_9625.html

http://andrasteia.blogspot.com/2011/07/blog-post_7700.html#ixzz2ztUBZX7G

http://www.digitallife.gr/limni-vostok-to-teleytaio-mistirio-tis-anthrwpotitas

http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202012/02%20%202012%20%20index.htm

http://ellinikadokimader.blogspot.gr/2013/10/ufo.html

http://en.wikipedia.org/wiki/New_Swabia

http://www.antexeistinalitheia.gr/2010-03-26-12-17-08

http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6399.html

http://diadrastiko.blogspot.gr/2012/02/video_18.html

https://www.youtube.com/watch?v=6IhSGvLuC6M

https://www.youtube.com/watch?v=VqnRjkm__1c

http://perseasorion.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html
https://www.youtube.com/watch?v=h5kuY-ed0xc

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια μια φυλή υπεράνθρωπων ξεκίνησε από τον πλανήτη της και ήρθε και κατοίκησε τη γη μας. Οι χιλιετίες πέρασαν και η Υπερβόρεια ήπειρος τους άρχισε να βυθίζεται. Τότε αυτοί βρίσκουν νέο καταφύγιο, αυτή τη φορά στο εσωτερικό τον πλανήτη μας; Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν το περιεχόμενο ενός βιβλίου φαντασίας (και είναι πράγματι η βάση της Επερχόμενης Φυλής του συγγραφέα λόρδου Λύττον). Ποιος θα το πίστευε όμως ότι τα ίδια θα αποτελούσαν και το μυστικό σενάριο γύρω από το οποίο εκτυλίχθηκε όχι κάποιο ασήμαντο περιστατικό, αλλά το πιο μεγάλο δράμα που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα! Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος! Γιατί πίσω από τις πολιτικές, οικονομικές ή και γεωπολιτικές ερμηνείες του, που εδώ και πενήντα πέντε χρόνια δίνονται στους ανθρώπους από τους νικητές Συμμάχους, υπάρχει μία πτυχή που κρατείται κρυφή με κάθε τρόπο. Όσες φορές κάποια στοιχεία της ξεφεύγουν από τον ασφυκτικό έλεγχο και φθάνουν στο κοινό, συναντούν πρώτα τη διακωμώδηση και μετά φυσικά, την άρνηση. Γιατί; Γιατί απλούστατα αν κοινοποιηθούν ακόμη και σήμερα θα αλλάξει όλο το γνωστό πλαίσιο του κόσμου μας! Πόσο μάλλον πριν πενήντα χρόνια…

Όμως τα ερωτήματα και τα στοιχεία παραμένουν και περιμένουν απαντήσεις: Τι ήθελε ο Αμερικανός Ναύαρχος R.BYRD στην Ανταρκτική με 4000 άνδρες στα τέλη της δεκαετίας του ’50; Τι ήταν στην πραγματικότητα τα περίφημα foo fighter που αντιμετώπιζαν οι πιλότοι των Συμμάχων στο τέλος του πολέμου; τι έψαχναν (και τι βρήκαν) οι Ομάδες Εντελβάις, από την Ανταρκτική μέχρι το Δίστομο; Σήμερα η έρευνα αποκαλύπτει το συγκλονιστικό παρασκήνιο του Μεγάλου Πολέμου, που πολύ μικρή σχέση έχει με τα όσα μας έχουν διδάξει: Η ηγεσία του Γ’ Ράιχ όχι μόνο πίστευε στις «φαντασιώσεις» που προαναφέραμε, αλλά και ξόδεψε τεράστια ποσά για να ερευνήσει και να υλοποιήσει το αδύνατον. Να θέσει τις βάσεις μιας όντως υπερτεχνολογίας που μπορούσε να κατασκευάζει μέχρι και αντιβαρυτικά διαστημόπλοια και να επιδιώξει επαφή με τα ενδογήινα υπερόντα! Πολλά βέβαια έχουν γραφτεί για το παρασκήνιο αυτού του πολέμου που στοίχισε στην ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς.

Καθώς αυτό το τελευταίο έρχεται σιγά σιγά στο φως, δημιουργείται μια νέα ερμηνεία ακόμη και για το αινιγματικό φαινόμενο των UFO. Οι ερευνητές μιλούν πλέον για μια προσπάθεια εκ μέρους των κυβερνώντων να αποσιωπηθεί το θέμα (βλ. την σχετική απόφαση της ΕΕ που διαρκώς… αναβάλλεται από το 1994), είτε να γελοιοποιηθεί, είτε τελικά να αποδοθεί σε εξωγήινους. Όμως τα τελευταία στοιχεία είναι συντριπτικά: Οι Γερμανοί είχαν ήδη κατασκευάσει αντιβαρυτικά σκάφη που είχαν όλα τα χαρακτηριστικά των ΑΤΙΑ, όπως τα τελευταία περιγράφονται από τους αυτόπτες μάρτυρες!

Και όχι μόνο αυτό. Τα στοιχεία μιλούν ακόμη και για διαπλανητικά ταξίδια! Το ότι οι ίδιοι παραδέχονταν ότι αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία τους δόθηκε από εξωγήινους (και λειτούργησε!) και ότι μυστικός στόχος τους ήταν η επαφή και η συμμαχία με τους ενδογήινους Αρίους, κάνει το πράγμα πιο συναρπαστικό… Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στην εντυπωσιακή όσο και μυστική αυτή πλευρά της πρόσφατης Ιστορίας που, απ’ ό,τι λένε όσοι ξέρουν, συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας… •((Το κρύο το αναλαμβάνω εγώ, εσείς επιτεθείτε!)) Ο Χίτλερ στο στρατηγό Γκουντέριαν, ο οποίος διακινδυνεύοντας το βαθμό και τη ζωή του ζήτησε από τον Χίτλερ, το Δεκέμβριο του 1941, να διατάξει την οπισθοχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων από τη Ρωσία λόγω των ιδιαίτερα αντίξοων καιρικών συνθηκών (θερμοκρασία 40 υπό το μηδέν…). •((Οι Γερμανοί έχουν το ένα πόδι βυθισμενο στο θρυλο της Ατλαντίδος, το άλλο πόδι στό δυτικό πολιτισμό και το πρόσωπο τους είναι στραμένο ανατολικά σε μια προσευχή προς τη μυστικιστική διδασκαλια της Ανατολής» Άλμπερτ ΜακΝϊόναλντ, πρόεδρος της «Εταιρίας της Κοίλης Γη)).

Ένα από τα πιο σημαντικά εσωτερικά Τάγματα ήταν το Γερμανικό Τάγμα που ‘ ιδρύθηκε το 1912. Από αυτό προήλθε η Εταιρία της θούλης (thulegesellschaft) με καθοδηγητή τον μυστικιστή, τέκτονα και αποκρυφιστή Βαρώνο Ρούντολφ φον Σερμπότεντορφ. Ο Βαρώνος είχε άμεση επαφή με τα Τάγματα των Δερβίσιδων και ήξερε πάρα πολλά για τον ισλαμικό μυστικισμό, ιδιαίτερα το Σουφισμό σε όλες τις όψεις του. Είχε επίσης επαφή με τον Έρμαν Πολ, αρχηγό του Γερμανικού Τάγματος walvater του Αγίου Δισκοπότηρου.

Το 1918 σχηματίσθηκε ο Πολιτικός Κύκλος των Εργατών, ένα κίνημα για την προώθηση των ιδεών της θούλης στους εργάτες της βιομηχανίας και την αναχαίτιση της εξάπλωσης των μαρξιστικών ιδεών. Πρόεδρος του ήταν το μέλος της Εταιρίας Καρλ Χάπερ. Από αυτό τον πολιτικό κύκλο προήλθε το 1919 το Γερμανικό Κόμμα των Εργατών, το οποίο μετά από ένα χρόνο έγινε το Ν80ΑΡ, υπό την αρχηγία του Αδόλφου Χίτλερ. Κατά τα τέλη του 1919 ο Χίτλερ συνάντησε το δραματουργό, ποιητή και δημοσιογράφο Ντήτριχ Εκαρντ, πλούσιο εκδότη μιας αντισημητικής κυρίως εφημερίδας και συγχρόνως αποκρυφιοτή και δάσκαλο της μαγείας. Ως μυημένος ο ‘Εκαρντ ανήκε στον εσωτερικό κύκλο της Εταιρίας της θούλης, όπως επίσης και σε άλλα εσωτερικά τάγματα. Τον ίδιο χρόνο ο Χίτλερ γνώρισε και τον αρχιτέκτονα Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, επίσης μέλος της θούλης. Πεθαίνοντας το 1923 ο Έκαρντ, με τα πνευμόνια του καμμένα από το χημικό αέριο νπερίτη, μή μια προσωπική προσευχή σε ένα μαύρο μετεωρίτη που αποκαλούσε ((καάμπα)) του και τον οποίο κληροδότησε, έναν από τους πατέρες της Αστροναυτικής…

Η ΜΥΘΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ

ultima thule- η Έσχατη θούλη – ήταν το όνομα της πρωτεύουσας της πρώτης ηπείρου που αποικίστηκε από Αρίους. Το όνομα αυτής της ηπείρου ήταν Υπερβόρεια και λέγεται ότι ήταν αρχαιότερη από την Ατλαντίδα και τη Λεμουριά. Εθεωρείτο ως η πύλη προς άλλους κόσμους και το άνοιγμα προς την Κοίλη Γη. Ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι της Σκανδιναβίας μιλούν για την υπέροχη χώρα στον Βορρά όπου ο ήλιος δεν δύει ποτέ… Είναι γνωστές και οι ελληνικές παραδόσεις για τους Υπερβορείους και ιδιαίτερα για τον Υπερβόρειο Απόλλωνα και τον ((αιθεροβάτη)), ιπτάμενο και ταξιδεύοντα πάνω σε ένα βέλος, ιερέα του, Άβαρι (α + βάρος, δηλαδή ο αβαρής!). Είναι ακόμα γνωστή στην ελληνική μυθολογία η εκδοχή ότι η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, καταγόταν από τη χώρα των Υπερβορείων, από την οποία αναχώρησε μεταμφιεσμένη σε λύκαινα (λυκη = φως, απ’ όπου και ο Λύκιος Απόλλωνας, το λυκαυγές, το λυκόφως και η αμφιλύκη). Τη μυθική αυτή περιοχή, που εθεωρείτο σαν ένα είδος επίγειου παράδεισου οι Έλληνες την τοποθετούσαν στο έσχατο βόρειο άκρο του τότε γνωστού κόσμου στις πολικές περιοχές, πέρα από τα Ριπαία Όρη, τα οποία όπως πίστευαν μετακινούνταν και απομακρύνονταν όταν τα πλησίαζαν οι άνθρωποι! Σε αυτή βασίλευε η αιώνια άνοιξη και από αυτή προέρχονταν οι κύκνοι, τα ιερά πτηνά του Απόλλωνα. Οι κάτοικοι της Υπερβόρειας θεωρούνταν ένας δίκαιος λαός, γι’ αυτό πολύ αγαπητός στον Απόλλωνα, ο οποίος κάθε φθινόπωρο αποδημούσε από τους Δελφούς προς τη χώρα τους για να ξαναεπιστρέψει την άνοιξη στη Δήλο με το άρμα του που το έσερναν κύκνοι. Οι Κροτωνιάτες μαθητές του Πυθαγόρα τον αποκαλούσαν ((προερχόμενο από τους Υπερβορείους, Απόλλωνα (Υπό των Κροτωνιατών τον Πυθαγόρα Απόλλωνα Υπερβόρειον προσαγορευεσβαι)), Απόσπασμα Αριστοτέλους 191, 1,14,7 σελ. 99).

Σύμφωνα με μια παράδοση που αναφέρει και ο ιάμβλιχος, ο Πυθαγόρας ήταν μαθητής του Άβαρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ναός του επικούρειου Απόλλωνος στις βάσεις της Φιγαλίας (Ανδρίτσαινα) είναι ο μόνος που έχει προσανατολισμό από βορρά προς νότο, σε αντίθεση με τους άλλους ελληνικούς λαούς που προσανατολισμένοι από την ανατολή προς τη δύση. Γενικά θεωρείται ότι υπήρχε μια υπερβόρεια κοινή παράδοση της άριας φυλής. Σύμφωνα με ένα απόρρητο έγγραφο της OSS (αμερικανικής υπηρεσία πληροφοριών κατά τον β παγκόσμιο πόλεμο και προκάτοχος της CIA) ο εσωτερικός κύκλος της εταιρεία της θούλης θεωρούσε τη θούλη ως ένα μυθικό νησί στο μακρινό βορρά, το οποίο ήταν το κέντρο ενός χαμένου μεγάλου πολιτισμού. Δεν είχαν όμως εξαλειφθεί τα μυστικά αυτού του πολιτισμού εντελώς. Όσα έμειναν, προστατευόταν από διάφορα αρχαία, πολύ ευφυή όντα (παρόμοια με την λευκή αδελφότητα). Οι πραγματική μυημένοι μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με αυτά τα όντα μέσο μαγικών μυστικιστικών τελετών. Οι (διδάσκαλοι) ή (αρχαίοι) θεωρείτο ότι μπορούσαν να προικίσουν τους μυημένους με υπερφυσική δύναμη και ενέργεια.
Η υπερβόρεια βρισκόταν στην βόρεια θάλασσα και καταποντίσθηκε μετά από ένα κατακλυσμό. Οι υπερβόρειοι προήλθαν από το ηλιακό σύστημα του aldebara, του οποίου το κεντρικό αστέρι βρίσκετε στον αστερισμό του ταύρου. Ήταν ένας ψηλοί έως και τέσσερα μέτρα, ξανθοί, με άσπρο δέρμα και γαλάρια μάτια. Δεν είχαν γνωρίσει ποτέ τους τον πόλεμο και ήταν χορτοφάγοι. Επίσης είχαν – σύμφωνα με τα κείμενα της οργάνωσης της θούλης – άπειρες γνώσης και ήταν αυτοί οι οποίοι πετούσαν με ιπτάμενες συσκευές με το όνομα vrill-ya, με το χαρακτηριστικό σχήμα των ιπταμένων δίσκων που γνωρίζουμε σήμερα… αυτά τα ιπτάμενα οχήματα είχαν την ιδιότητα να πετούν με την βοήθεια δυο αντιθέτων περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων, να κάνουν ελιγμούς και να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες όπως παρατηρείτε σήμερα στα ATIA. Χρησιμοποιούσαν δε ως κινητήρα δύναμη ή καύσιμο τη δύναμη vrill. Να σημειώσουμε εδώ πως η δημιουργία αντιβαρυτητας με αντίθετα περιστρεφόμενα πεδία έχει είδη επιτευχθεί, αλλά το επιστημονικό κατεστημένο, επίσημα τουλάχιστον αδιαφορεί… ‘Όταν η Υπερβόρεια άρχισε να βυθίζεται, οι κάτοικοι της την εγκατέλειψαν με μεγάλα σκάφη και αφού διαμόρφωσαν το φυσικό υπάρχον τεράστιο δίκτυο στοών στην περιοχή των Ιμαλαΐων, εγκαταστάθηκαν εκεί.

Η αυτοκρατορία τους ονομάστηκε agartha ή agarthi και η πρωτεύουσα της είχε το όνομαshamballah. Οι Πέρσες ονόμαζαν αυτήν αυτοκρατορία ariana ή arianne ήταν η πρώτη χώρα των Αρίων. Αρκετοί πιστεύουν ότι ο μύθος των ιδρυτών του εθνικοσοσιαλιστικου Κόμματος που τροφοδότησε τις εμπνεύσεις τους καταγόταν από την εξής θιβετιανη παράδοση: πριν από τριάντα ή σαράντα αιώνες άνθισε στην έρημα Γκόμπι της Μογγολίας ένας ισχυρός πολιτισμός. Μετά από κάποια καταστροφή, ίσως πυρηνική, η περιοχή ερημώθηκε και όσοι γλίτωσαν αποδήμησαν οι μισοί προς τον βορρά και οι άλλοι μισοί προς τον Καύκασο. ο θεός θωρ των σκανδιναβών ήταν ένας από τους ήρωες αυτής της εξόδου.

Οι μυημένοι τις θουλης ήταν πεπεισμένοι ότι αυτοί απόδημοι της Γκόμπι αποτελούσαν τη βασική ανθρώπινη φυλή, την άρια ρίζα. Ο Χαουσχόφερ δίδασκε την αναγκαιότητα της “επιστροφής στις πήγες¨, δηλαδή την αναγκαιότητα της κατάληψης ολόκληρης της ανατολικής Ευρώπης, του Τουρκεστάν, του παμιρ, της Γκόμπι και του Θιβέτ. Γιαυτον οι περιοχές αυτές ήταν η καρδιά του κόσμου και ο κύριος τους θα μπορούσε να κατακτήσει όλη την γη. Μετά την καταστροφή της Γκόμπι, οι κύριοι του πολιτισμού και φύλακες της γνώσεις, οι γιοι των εξωδιαστημικών διανοιών, εγκαταστάθηκαν σε ένα αχανές σύστημα σπηλαίων στα Ιμαλάια. Μέσα αυτές τις σπηλιές χωρίσθηκαν σε δυο ομάδες. Η μια ομάδα ακολούθησε το “δρόμο του δεξιού χεριού” και η άλλη “του αριστερού χεριού”.

Η πρώτη ομάδα είχε το κέντρο της στην Αγκάρθα, έναν τόπο προσευχής, μια κρυμμένη πόλη του καλού, κέντρο της μη συμμετοχής στα εγκόσμια. Η δεύτερη ομάδα έκανε κέντρο της τη σαμπάλα, πόλη της δύναμης που μπορεί να εξουσιάζει τα φυσικά φαινόμενα. Αυτή η ομάδα σπρώχνει το κόσμο προς την ιστορία! Οι οδηγοί-μάγοι των λαών θα μπορούσαν να συμμαχήσουν με μια εκ τον δυο ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο τελετουργικό. Η ομάδα των ¨πολεμιστών της Σαμπάλα¨ που ζητά να αποκαταστήσει την χαμένη τάξη είναι τα ανώτερα όντα με τις υπερανθρώπινες ικανότητες με τα οποία προσπαθούν να έρθουν σε επαφή οι ηγέτες του εθνικοσοσιαλισμού με τις αποκριφιστικές οργανώσεις τους και να συνάψουν μαζί τους μια συμμαχία. Βασικά η πίστη αυτή κάποιους ¨ανώτερους άγνωστους κυρίους¨. Συναντιέται σε όλες τις μυστικές εταιρείες της ανατολής και της δύσης. Ο ίδιος ο Χίτλερ πίστευε πως είχε έρθει σε επαφή με τους ¨ανώτερους κυρίους¨ τα ονόματα σαμπάλα και Αγκάρθα αναφέρουν και οι υπεύθυνοι της ομάδας ahnenerde στην δίκη της Νυρεμβέργης, αλλά το γεγονός αποσιωπάται μέχρι σήμερα!

Σύμφωνα με τον ivan boyes, διευθυντή της κοινότητας για την ερευνά της κούφιας γης στο οντάριο του Καναδά, ¨μετά τον πόλεμο οι σύμμαχοι ανακάλυψαν ότι πάνω από 2.000 επιστήμονες από την Γερμανία και την Ιταλία είχαν εξαφανιστεί μαζί με ένα σχεδόν εκατομμύριο ανθρώπους στη χώρα πέρα από τον πόλο¨. Επιπλέον θεωρείται ότι οι οπαδοί της Σαμπάλας κινήθηκαν και επηρέασαν καθοριστικά την δύση. Πιστεύονταν επίσης ότι επρόκειτο να έρθει ο πόλεμος μεταξύ της οργάνωσης θούλης που θα ήταν οι καλοί, δηλαδή οι οπαδοί Agarthi, με τους οπαδούς της shamballah που θα ήταν οι κακοί, δηλαδή οι σιωνιστές και οι μασόνοι. Μετά το τέλος αυτού του πόλεμου οι κάτοικοι στην επιφάνεια της γης και οι κάτοικοι της υπόγειας αυτοκρατορίας θα ενωνόταν και θα ξεκινούσε η χιλιετής αυτοκρατορία της χρυσής εποχής, ή ακριβέστερα, της εποχής του υδροχόου. Σημειώστε ότι το σήμα της οργάνωσης Θούλης ήταν ο αγκυλωτός σταυρός.

Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΟΥΛΗΣ

Σύμφωνα με τις γνώσεις που επιβίωσα στα μεσαιωνικά ιπποτικά τάγματα, η μετάβαση από την εποχή των ιχθύων στην εποχή του υδροχόου, ήταν το τέλος ενός κοσμικού έτους και η αρχή ενός άλλου. Όλες οι αλλαγές αυτών των εποχών συνοδευόταν από πολιτικοκοινωνικές, θρησκευτικές, ακόμα και γεωλογικές μεταβολές. Η μετάβαση από εποχή σε εποχή περιγράφεται από μια αρχαία θεωρία της Μεσοποταμίας ως ¨τα τρία διπλά βήματα του Μαρντούκ¨ αυτά είναι σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, ένα χρονικό διάστημα 168 ετών, στο μέσον του οποίου η θεϊκή ακτίνα θα συναντήσει τη γη. Τα μέλη της θουλης, μετά από υπολογισμούς, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή η θεϊκή ακτίνα θα συναντούσε την γη στις 4 Φεβρουάριου 1962. (σημειώστε εδώ ότι η ίδια ημερομηνία θεωρείται από ορισμένους ως η ημέρα της γέννησης του αντίχριστου!) επίσης σύμφωνα με την θούλη τα έτη μεταξύ 1934 και 1990 εκτιμήθηκαν ως τα βασικότερα για να συμβούν σπουδαία γεγονότα. Κυβερνήτης της αυτοκρατορία της Agartha ήταν ο Rigder Lyepo με αντιπρόσωπο του ¨στην επιφάνεια της γης¨ τον Δαλάι Λάμα! Σύμφωνα με τοπικές ιστορίες αλλά και μαρτυρίες και θιβετιανων λάμα, οι άνθρωποι της Agarthi υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Η αυτοκρατορία αυτήν εξαπλώθηκε αργότερα σε πολλά άλλα σημεία της γης όπως η Σαχάρα, η Βραζιλία η χερσόνησος Γιουκατάν στο Μεξικό, η Αγγλία, η Αίγυπτος και η Τσεχοσλοβακία. Ο σκοπός του Χίτλερ ήταν να βρει είσοδο για να επικοινωνήσει με την αυτοκρατορία της Agarthi και κυρίως με τους απόγονους της υπερβόρειας!

Μετά την δημιουργία του Γ ράιχ ο Χίτλερ οργάνωσε αποστολές στα Ιμαλάια με σκοπό να βρει εισόδους για να επικοινωνήσει με τους κάτοικους αυτής της υπόγειας αυτοκρατορίας. Άλλες αποστολές οργανώθηκαν στις Άνδεις, στα νότια της Βραζιλίας, στην Τσεχοσλοβακία, σε ορισμένες περιοχές της Αγγλίας και φυσικά στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της οργάνωσης της θούλης πίστευαν ότι η γη είχε εισόδους στο βόρειο και στο νότιο πόλο (οι οποίες μάλιστα φωτογραφήθηκαν από τον δορυφόρο ESSA-9, στις 9 Μάιου και στις 2 Ιουνίου 1970). Λέγετε ότι η ίδια θεωρία υποστηρίζετε και από υψηλόβαθμους λάμα σύμφωνα με τους οποίους στο κέντρο της γης, υπάρχει ένας άλλος ήλιος ο οποίος παρέχει το φως και το κατάλληλο κλίμα τους κάτοικους εκεί. Μάλιστα λέγετε ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει και σε άλλους κατοικημένους πλανήτες. Σύμφωνα με την ερευνά των πόλεων Olaf jansen, το νερό στο εσωτερικό της γης είναι γλυκό άλλωστε τα παγόβουνα αποτελούνται από γλυκό και όχι αλμυρό νερό.

Ενδιαφέρον είναι ότι την ίδια γνώμη είχαν για το εσωτερικό της γης και άλλοι, όπως ο ερευνητής cook, o peary, o amundsen, o nansen, o kane και να μην ξεχνάμε τον ναύαρχο byrd. Όλοι επιβεβαίωσαν ότι ο άνεμος μετά τον 76ο παράλληλο γινόταν θερμότερος, ότι τα πούλια πετούσαν πάνω από τον πάγο προς τον βορρά, επίσης ζώα όπως οι αλεπούδες έκαναν το ίδιο, έβρισκαν χιόνι χρώματος γρι, το οποίο όταν έλιωνε εμφανιζόταν λουλούδια στο έδαφος και σε άλλες περιπτώσεις σκόνη από ηφαίστεια, πράγμα πολύ περίεργο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι εκεί δεν υπάρχει κανένα ηφαίστειο.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ VRILL

Τι είναι όμως η ενέργεια vrill πάνω στην οποία βασίσθηκε πάντα ο ¨θεϊκός¨ πολιτισμός των Αρίων; Και ποιες είναι οι διάφορες της από την αντίπαλη ¨αρνητική¨ ενέργεια, η οποία – κατά τους οπαδούς της θούλης – έχει επικρατήσει και κινεί την δύση; Βριλ είναι το σύνολο της ενέργεια που διαθέτουμε. Στην καθημερινή μας ζωή χρησιμοποιούμε μόνο ένα απειροελάχιστο μέρος του. Όποιος κατορθώσει να ελέγξει τη βριλ, θα κυριαρχήσει απόλυτα στον εαυτό του και θα έχει τη δυνατότητα να κυριαρχήσει σε ολόκληρο το κόσμο! Σύμφωνα με τους ηγέτες του εθνικοσοσιαλισμού: ¨ο έλεγχος του βριλ είναι ο προορισμός μας, η φιλοδοξία μας! Τα υπόλοιπα ηθική, θρησκείες, ιδεολογίες και ψυχολογίες, απλώς μας εξαπατούν και μας ξεστρατίζουν!¨. Σύμφωνα με την μπλαβάτσκυ ¨βριλ είναι η αστρική δύναμη, που ήταν γνωστή στους ατλάντειους σα Μας – Μακ. Είναι εκείνη η δονητική δύναμη όταν εστιάστηκε πάνω σε οποιοδήποτε στρατό από ένα όπλο ¨αγνι ραθ¨ στερεωμένο πάνω σε ιπτάμενο πλοίο, ένα αερόστατο, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην ¨Αστάρ Βίντυα¨, μετέτρεψε σε σκόνη 100.000 ανθρώπους και ελέφαντες… αλληγορείτε στη βισνού πουράνα, στη παμαγιάνα και σε άλλα έργα, με το μύθο για το σοφό Καπίλα του οποίου η μάτια έκανε ένα βουνό στάκτες τους 60.000 γιους του βασιλιά σαγκάρα και το οποίο αναφέρετε στα εσωτερικά έργα σαν η καπιλάσα ή ¨το μάτι του Καπίλα¨. Θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε από την εσωτερική παράδοση ότι αλλά ισοδύναμα ονόματα με το βριλ είναι φωχάτ, κοσμικό πυρ, κοσμικός ηλεκτρισμός. Σύμφωνα με τους σύγχρονους ερευνητές όμως, η ενέργεια που μπορεί να ταυτιστεί με την βριλ είναι κυρίως η οργόνη του Βίλχελμ ράιχ.

Η ¨ΘΕΪΚΗ¨ Ή ¨ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ¨

Στην αρχική φάση του προγράμματος κατασκευής ιπταμένων οχημάτων που χρησιμοποιούσαν την ενέργεια VRILL, πήρε μέρος ο Dr.W.O. Scumann, ο οποίος σε μία διάλεξη είπε τα εξής: ¨Γνωρίζουμε ότι για το καθετί υπάρχουν όνο καταστάσεις, το φως και το σκοτάδι, το καλό και το κακό, η δημιουργία και η καταστροφή όπως στον ηλεκτρισμό υπάρχει θετικό και αρνητικό. Δηλαδή υπάρχει το Ή και το ΕΤΤΕ, όπως τα ονομάζουμε εμείς. Αντές τις όνο αρχές επιβεβαιώνουν επίσης τα δικά μας τεχνικά μέσα… Οτιδήποτε καταστροφικό έχει σατανική προέλευση, ενώ οτιδήποτε δημιουργικό έχει θεϊκή προέλευση. Κάθε τεχνική που βασίζεται στην αρχή της σχάσης ή της καύσης είναι σατανικής προέλευσης, Η νέα εποχή θα είναι μία εποχή θεϊκής και θετικής τεχνικής¨ (Από τα μυστικά αρχεία των SS.) Στο ίδιο χρονικό διάστημα εργαζόταν σε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα και ο επιστήμονας victor schauberger. Σήμερα υποστηρίζεται ότι οι γνώσεις του johannes kepler τις οποίες χρησιμοποίησε και ο schauberger, περιλαμβάνονταν στη μυστική διδασκαλία- των Πυθαγορείων, γνώσεις οι οποίες μεταφέρθηκαν και διασώθηκαν από εσωτερικά ιπποτικά Τάγματα. Ήταν οι γνώσεις για τη σύντηξη (σε αυτή την περίπτωση η αξιοποίηση του δυναμικού του εσωτερικού κόσμου στον εξωτερικό κόσμο). Ο Χίτλερ και τα μέλη της οργάνωσης θούλη πίστευαν ότι η θεϊκή αρχή είναι πραγματοποιήσιμη, ενώ μία τεχνολογία η οποία στηρίζεται στη σχάση ήταν κατά τη γνώμη τους αντίθετη της θεϊκής αρχής. Η βασική αρχή αυτής της αποσιωπημένης θεωρίας είναι ότι το Σύμπαν δημιουργεί με την ήπια ενέργεια και την κυκλική κίνηση και καταστρέφει με την έκρηξη και την ευθεία κίνηση! Έτσι έπρεπε να αναπτυχθεί μία τεχνολογία η οποία να στηρίζεται στην πυρηνική σύντηξη. Η θεωρία των ταλαντώσεων του schauberger έχει να κάνει με τη σύντηξη, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το σύνθημα ήταν «σύντηξη αντί σχάση¨. Είναι εξαιρετικά αξιοσημείωτο πως σήμερα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να γίνουν γνωστά τα ευεργετικά αποτελέσματα της ψυχρής σύντηξης – που είναι στην ουσία Αλχημεία. Η προσπάθεια αυτή όμως συναντά σθεναρή αντίσταση (φαιδροποίηση, κ.λπ.) από το επιστημονικό κατεστημένο…

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ¨VRILL¨

Η Οργάνωση vill είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μυστικές εταιρίες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά οι πληροφορίες γι’ αυτήν είναι σχεδόν απαγορευμένες. Για την Οργάνωση δεν κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία ούτε ένα βιβλίο και όλα τα στοιχεία και το υλικό που θα μπορούσαν να παρέχουν κάποια σχετική γνώση, αποσιωπήθηκαν από τους Συμμάχους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι εξουσίας, που και σήμερα προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατήσουν μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την Οργάνωση. Όμως τελικά δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν τα πάντα… Ο Karl haushofer ίδρυσε το 1919 την οργάνωση ¨Οι αδελφοί του Φωτός¨, ¨Φωτεινή Στοά¨ ή ¨Εταιρία του Βριλ¨ η οποία αργότερα ονομάστηκε ¨Vrill¨. (Σημειώστε ότι ο όρος ¨φωτεινή στοά¨ υπονοεί πραγματική υπόγεια στοά, από τις λίγες που οδηγούν στο εσωτερικό της Κοίλης Γης και φωτίζονται από τον αχνό ήλιο της!) Το 1917 ενώθηκαν μαζί της και οι Οργανώσεις ¨Die herren vom schwarzen stein¨ (Οι άνθρωποι της Μαύρης Πετράς), η ¨schwarzen ritter¨ (Οι μαύροι Ιππότες) και η οργάνωση των ss με το όνομα ¨Schwarzen sonne¨ (Ο Μαύρος Ήλιος). Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτέλεσαν τον πυρήνα του Τρίτου Ράιχ και δημιούργησαν τον Ναζισμό.

Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά μεταξύ Οργάνωσης θούλη και Οργάνωσης vrill, ας σκεφτεί ότι η οργάνωση θούλη αφιερώθηκε στην εξωτερική και πολιτική χροιά των πραγμάτων ενώ η οργάνωση vrill ήταν ο αντίποδας. Υπήρξαν όμως και θέματα τα οποία συζητήθηκαν ή μελετήθηκαν και από τις δύο ομάδες, όπως η Ατλαντίδα, η θούλη, ο Γιλγαμές, η θρυλούμενη σχέση μεταξύ Γερμανών και Μεσοποταμιών. Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί, εξαιτίας αυτής της σχέσης, φρόντισαν να μεταφερθεί στο Βερολίνο η περίφημη ¨Πύλη της Ιστάρ¨ από τη Μεσοποταμία… Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία oss ¨Η Μεγάλη Στοά τον Βριλ αναζητά την επανασύνδεση των αρχαίων παραδόσεων των Αρίων, να έρθει σε επαφή με την πρωταρχική υπερανθρώπινη “φωτεινή φυλή” και να συνάψει συμμαχία με όντα παν έχουν μυστικά ιερά, κρυμμένα μέσα στο πλανήτη. Η Εταιρία Βριλ στη Γερμανία προωθεί την ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει μια μυστική ενέργεια μέσα στη Γη που μπορεί να αντληθεί από το Γερμανικό λαό¨. Το εκπληκτικό είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις πως αυτή η ομάδα υπάρχει και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα! ¨Η Ομάδα Βριλ -τονίζει ο Αμερικανός ερευνητής Γουίλιαμ Χάρμπινσον – έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό τεχνολογικά, ώστε έχει κατορθώσει να ελέγχει χιλιάδες ανθρώπους με καίριες θέσεις σε όλον τον πλανήτη. Ήδη άλλωστε, από τη δεκαετία τον ’30 τα μέλη της Ομάδας Βριλ, ισχυρίζονταν ότι είχαν αναπτύξει τόσο πολύ την τεχνολογία τους, που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτή των Ατλάντων¨.

Άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν πως διακεκριμένοι επιστήμονες που εξαφανίζονται ¨μυστηριωδώς¨ τις τελευταίες δεκαετίες καταλήγουν στη βάση που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην Ανταρκτική. Εκεί, κάτω από τη Γη, όπου οι Ναζί ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή! Οι Ευρωπαίοι ερευνητές από την πλευρά τους (κυρίως οι Γερμανοί), δηλώνουν πως οι Βριλ συνεργάζονται σήμερα με τη CIA και τους Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας. Ο διάσημος πολιτικο-οικονομικός αναλυτής Άντονι Σάττεν που αρθρογραφεί στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις ότι η ¨Αδελφότητα του Κρανίου και των Οστών¨ – ένα δυτικό παρακλάδι των Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας – εξακολουθεί να χρηματοδοτεί μέχρι σήμερα τους Ναζί! Ο διακεκριμένος αναλυτής μάλιστα υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ¨κοινωνία¨ έχει τις ρίζες της στις προαναφερόμενες μυστικιστικές ομάδες (π.χ. ο Μαύρος Ήλιος, η θούλη, οι Βριλ και η Τέμπελ Χοφ) που δημιουργήθηκαν στη Γερμανία από το 1920. Ο Τζων Γκρέις, ένας ερευνητής που ζει στην Ουάσινγκτον και έχει εκδόσει πολλές μελέτες – ιστορικές κυρίως – για τον Χίτλερ και τους Ναζί, στηρίζει τις απόψεις του Σάττεν. ¨Όλα τα στοιχεία πον έχουμε, δείχνουν ότι οι Βριλ, υπό την ανοχή της cia, έχουν κατασκεύασε¨ εργαστήρια σε τεράστιες εκτάσεις κάτω από τη γη, στο Μεξικό¨.

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τον Δεκέμβριο του 1919 συναντήθηκαν σε ένα δασαρχείο στην περιοχή ramsau, μέλη της οργάνωσης θούλη, της οργάνωσης vrill και της οργάνωσης ¨Die herren vom schwarzen stein¨, μαζί με ένα ισχυρότατο μέντιουμ, τη ΜΑΡΙΑ ORSTSCH, η οποία ήταν γνωστή και ως sigrum. Όλοι πίστευαν ότι στο μέντιουμ αυτό είχαν μεταδοθεί αρχαία μυστικά κείμενα στα οποία υπήρχαν πληροφορίες για την κατασκευή ιπτάμενων μηχανών! Σύμφωνα με τα κείμενα της Οργάνωσης θούλη, αυτές οι γνώσεις ελήφθησαν τηλεπαθητικά από το ηλιακό σύστημα του aldebaran, το οποίο απέχει από τη Γη 68 έτη φωτός, και συγκεκριμένα από τον αστερισμό του Ταύρου. Σε αυτό το σημείο ας προσθέσουμε ότι ο ήλιος του ηλιακού συστήματος του aldebaran περιβάλλεται – σύμφωνα με τη θεωρία των vrill- από δύο κατοικημένους πλανήτες οι οποίοι σχηματίζουν την αυτοκρατορία των sumeran. Η ανθρωπότητα του ηλιακού αυτού συστήματος αποτελείται από θεανθρώπους (ARIEL) και από διάφορες άλλες φυλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα αρνητικών μεταλλάξεων αυτών των θεανθρώπων κατά τη διάρκεια κλιματολογικών αλλαγών. Η ανώτερη φυλή των θεανθρώπων πρέπει να είχε ξεκινήσει πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια την αποίκηση άλλων κατοικήσιμων πλανητών όμοιων με τη Γη, όταν άρχισε η έκρηξη του aldebaran και η θερμότητα που δημιουργήθηκε κατέστησε μη κατοικήσιμους τους υπόλοιπους πλανήτες. Πιστεύεται ότι πρώτα αποίκησαν τον πλανήτη Mallona ή malden ή Marduk – κατά τους Ρώσους, phaethon – ο οποίος θα πρέπει να βρισκόταν μεταξύ Άρη και Δία. Κατόπιν αποίκισαν τον Άρη, όπου κατασκεύασαν τις πυραμίδες και το γνωστό πρόσωπο στο έδαφος του Άρη το οποίο φωτογραφήθηκε από τον δορυφόρο vinking το 1976. Πιστεύεται επίσης ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα ήρθαν και στη Γη οι ανώτερες φυλές από τον sumeran – aldebaran η και την αποίκησαν. Τα μέλη της οργάνωσης θούλη πίστευαν ότι οι κάτοικοι του aldebaran που ήρθαν στη Γη προσεδαφίστηκαν πρώτα στη Μεσοποταμία. Επίσης ότι η γερμανική γλώσσα και η γλώσσα των κατοίκων του sumeran (απ’ όπου προήλθε και το όνομα ¨Σουμέριος¨), είχαν την ίδια ¨συχνότητα¨ και συνεπώς ήταν σχεδόν όμοιες. Γεγονός είναι πάντως ότι οι άνθρωποι της Οργάνωσης κατάφεραν με τις γνώσεις τις οποίες λένε ότι τηλεπαθητικά πήραν από τους εξωγήινους αυτούς, να κατασκευάσουν ιπτάμενα σκάφη, χρησιμοποιώντας την επονομαζόμενη «εναλλακτική μορφή ενέργειας¨ ή αλλιώς την «άλλη επιστήμη¨!

Οι σημαντικότερες όμως σχετικές αποκαλύψεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, προέρχονται από τον Αμερικανό ερευνητή Γουίλιαμ Χάρμπινσον. Σύμφωνα με το βιβλίο του genesis; project saucer,part II, στην Ανταρκτική θα χτίζονταν – πάντοτε κάτω από τη γη – οι νέες εγκαταστάσεις της Αρίας Φυλής. Περίπου 400.000 τετραγωνικά μίλια κατελήφθησαν από τις αποστολές. Πολλοί μάλιστα σύγχρονοι Γερμανοί επιστήμονες και ερευνητές που τάχθηκαν στο πλευρό του Χάρμπινσον, δήλωσαν δημόσια πως ακόμη και σήμερα υπάρχει μία σήραγγα που ξεκινά από τα βουνά της περιοχής Κάχλα και φτάνει μέχρι τις υπόγειες εγκαταστάσεις «των Αρίων» στην περιοχή Κουίν Μόουντ Λάντ, στην Ανταρκτική!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ

Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη μια μικρή παρένθεση, για να γίνει κατανοητό ότι στις υπόγειες εγκαταστάσεις οι Ναζί επεδίωκαν όχι μόνο την τελειοποίηση των ιπτάμενων οχημάτων τους, αλλά και την δημιουργία του Υπεράνθρωπου. Η νέα γενιά υπεράνθρωπων θα είχε ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, το ύψος τους θα ξεπερνούσε το 1.90 μ. και η μυϊκή τους δύναμη θα ισοδυναμούσε με τριών ανδρών. Η πραγματοποίηση αυτών των απόρρητων σχεδίων γινόταν σε ειδικές εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονταν αρκετά μέτρα κάτω από τη γη ή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο εσωτερικό βουνών! Μιλάμε δηλαδή για ένα είδος «κοίλης γης», όπου οι Γερμανοί μελετούσαν και κατασκεύαζαν υπερσύγχρονα όπλα. Είναι γνωστό άλλωστε πως το 1938, ο Μπάρμαν, έπειτα από διαταγή του Χίτλερ, χαρτογράφησε όλα τα βουνά, τα ορυχεία και τις σπηλιές όπου θα μπορούσαν να δημιουργηθούν υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Για την κατασκευή αυτών των εγκαταστάσεων, υπολογίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν περίπου 250.000 εργάτες, οι οποίοι πιθανότατα στη συνέχεια θανατώθηκαν. Εκτεταμένες υπόγειες εγκαταστάσεις των Ναζί έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα στην Αυστρία, τη Βόρεια Ιταλία και τη Βαυαρία. Σήμερα πληθαίνουν οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι το ¨επόμενο Ράιχ προετοιμάζεται κάτω από το έδαφος¨ ¨Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν το τέλος τον πολέμου, μικρές πόλεις και χωριά της Γερμανίας ερημώθηκαν εντελώς! Πολλά παιδιά ακόμη, χάθηκαν μυστηριωδώς από νοσοκομεία και ιδρύματα¨, λέει ο Γουίλιαμ Χάρμπινσον. Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Βρετανοί ανακάλυψαν πολλά εργοστάσια κατασκευής UFO κάτω από τη γη, ενώ εκεί βρέθηκαν επίσης διάσημοι Γερμανοί επιστήμονες όπως ο Βέρνερ Φον Μπράουν και ο Κουρτ Ντάβις, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν την έναρξη του πολέμου. Άλλο ένα μυστήριο που απασχολεί τους ερευνητές μέχρι σήμερα. είναι το ότι το 1945 επίσης, εξαφανίστηκε στη Γερμανία ένας μεγάλος αριθμός υποβρυχίων και αεροσκαφών με προορισμό, όπως πιστεύεται, την Λατινική Αμερική. Πολλοί Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίστηκαν από τους Συμμάχους, αποκάλυψαν πως ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, τα απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και οι χάρτες που αφορούσαν τους ιπτάμενους δίσκους και τις εγκαταστάσεις της Ανταρκτικής, μεταφέρθηκαν από μέλη της ομάδας Βριλ στις βαλτικές χώρες. Αποκάλυψαν μάλιστα τους κωδικούς των 2 υποβρυχίων που τα μετέφεραν, το υ-530 και το υ-977. Την αποστολή συνόδευαν ανώτατα στελέχη των 58. Τα υποβρύχια που μετέφεραν τα απόρρητα έγγραφα εξαφανίστηκαν για μήνες στους κόλπους της Βαλτικής, για να επανεμφανισθούν σε ένα λιμάνι της Αργεντινής στα τέλη του 1945. Η Αργεντινή εθεωρείτο ουδέτερη χώρα από τους Ναζί, γι’ αυτό μετά το τέλος του πολέμου, εγκαταστάθηκαν εκεί πολλοί εγκληματίες πολέμου.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι η κυβέρνηση της Αργεντινής πιέστηκε από τους Αμερικανούς να συλλάβει τα πληρώματα των δύο υποβρυχίων. Λίγο αργότερα, οι αμερικανικές και βρετανικές Υπηρεσίες, θα ανέκριναν για μέρες όλους όσους βρίσκονταν μέσα στο u-530 και στο u-977. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η είδηση για τον θάνατο του Χίτλερ θεωρήθηκε ψευδής – αρχικά τουλάχιστον – και υπήρξαν φόβοι ότι ο Γερμανός ηγέτης και κορυφαίοι συνεργάτες του όπως ο Μάρτιν Μπάρμαν, είχαν καταφύγει είτε στην Ανταρκτική είτε στη Λατινική Αμερική με υποβρύχια. Οι Σύμμαχοι επίσης φοβήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας Βριλ. Όπως ισχυρίστηκε στο ΤΜ ο κ. Γ. Χάρμπινσον (σε ηλεκτρονική επικοινωνία που είχαμε μαζί του), οι Αμερικανοί έστειλαν τα 40 πλοία και τους 4.000(!) στρατιώτες υπό την ηγεσία του Ναυάρχου ritchard byrd με πρόφαση την εξερεύνηση της Ανταρκτικής(!), αλλά στην πραγματικότητα για να καταστρέψουν τη γερμανική βάση. Πρόκειται για τη συνωμοσιολογική ερμηνεία της περίφημης αποστολής του Ναυάρχου byrd. Ο byrd είχε στη διάθεση του οκτώ μήνες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά σε οκτώ εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει με πολλές απώλειες σε μαχητικά αεροπλάνα! Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άντρες της αποστολής, το Αμερικανικό Ναυτικό βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα ιπτάμενων δίσκων. Στις αερομαχίες που ακολούθησαν την άφιξη στην Ανταρκτική, καταστράφηκαν τέσσερα αεροπλάνα. Καθώς υστερούσαν σημαντικά από τη δύναμη πυρός των Γερμανών, οι αμερικανικές Υπηρεσίες ανακάλεσαν την αποστολή. Στις επίσημες αναφορές που κατατέθηκαν, τα τέσσερα αεροπλάνα που καταστράφηκαν φαίνεται να ¨παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα και έπεσαν πάνω σε παγόβοννα¨. Όσον αφορά τον Ναύαρχο Μπερντ, πέρασε αρκετές εβδομάδες στα ανακριτικά γραφεία. Όλα τα έγγραφα και το ημερολόγιο του εξαφανίστηκαν περιέργως, ενώ ο ίδιος λέγεται ότι κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του… Στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι ο ¨πόλεμος των πόλων¨ έληξε με νίκη των Αμερικανών και πλήρη καταστροφή της γερμανικής βάσης, ενώ οι πληροφορίες που έχουμε από την Ευρώπη είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Μιλούν δηλαδή για ολοκληρωτική υποχώρηση του εκστρατευτικού σώματος του Μπερντ. Ακολούθησαν κατασκοπευτικές αποστολές στην Ανταρκτική και πρόσφατα καθιερώθηκε η συνεχής παρατήρηση της από δορυφόρους. Πράκτορες της ΟΙΑ πάντως αποκάλυψαν πως αμέσως μετά την επιστροφή του Μπερντ, ο ίδιος ο Ναύαρχος και οι αξιωματικοί του πρότειναν στην Αμερικανική Κυβέρνηση να βομβαρδίσει με πυρηνικές βόμβες τη ν Ανταρκτική! Πολλοί και έγκυροι ερευνητές – ανάμεσα τους και Γερμανοί – πιστεύουν ότι οι Γερμανοί πρέπει να διατηρούν μέχρι σήμερα τη βάση κάτω από την Ανταρκτική. Προσοχή όμως: η ομάδα Βριλ και οι Ναζί και όχι η Γερμανία, η χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξάλλου, οι τόνοι χρυσού που «έκαναν φτερά» από τη Ράιχμπανκ, πιστεύεται ότι χρηματοδοτούν μέχρι σήμερα τις έρευνες! Έτσι, σύμφοονα με τους παραπάνω Γερμανούς ερευνητές και επιστήμονες, τουλάχιστον ένας ιπτάμενος δίσκος που η ταχύτητα του ξεπερνά τα 1000 ΜΡΗ και μπορεί να πετάξει σε ύψος άνω των 40.000 ποδιών, έχει εμφανιστεί πάνω από τους ουρανούς της σημερινής Γερμανίας!

O ¨ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ¨

Τα τρομερά SS (Schwarzer orden) ήταν η υλοποίηση των αποκουφιστικών και εσωτερικών πεποιθήσεων της οργάνωσης θούλη. Μέσα στα SS τώρα, υπήρχε μία άλλη εσωτερική οργάνωση, η οποία ονομαζόταν επίσης SS αλλά σήμαινε Schwarze Sonne (ο Μαύρος Ήλιος). Πρόκειται για αναφορά στον εσωτερικό καπνώδη πυρήνα/ήλιο που συμφωνά με τη θεωρία της Κοίλης Γης φωτίζει αχνά το εσωτερικό της. Σύμβολο του είναι ο σταυρός που χρησιμοποιήθηκε (και χρησιμποποιείται ως σήμερα) επάνω στα άρματα μάχης και στα αεροπλάνα. Τα μέλη της οργάνωσης θούλη είχαν στενές επαφές με ανθρώπους από τη θιβετιανή κοινότητα στο Βερολίνο και επίσης συνεργασία με μέλη της θρησκείας των Μπον από το Θιβέτ, που φημίζονται για τις γνώσεις μαγείας που κατέχουν. Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε στενή σχέση με έναν μοναχό από το Θιβέτ ο οποίος περιγραφόταν ως ¨ο φύλακας του κλειδιού¨ και φορούσε πάντα πράσινα παπούτσια! Απόρρητο έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας OSS παρατηρεί: ¨Υπάρχονν διάφορες φήμες ότι κάποιος ηλικιωμένος ανατολίτης μοναχός με ένα πράσινο καπέλο θεάται συχνά στους· κύκλους τον ναζιστικού κόμματος… Αυτός είναι βασικά ένας σκουρόχρωμος θιβετανός που φαίνεται απίστευτα ηλικιωμένος. Αναφέρεται ότι τα μάτια του εκπέμπουν μια αμυδρή γκριζωπή λάμψη. Είναι ένας ηλικιωμένος ,κοντός άνθρωπος, με μαύρο μάλλινο μανδύα και πράσινη ζώνη και σκούφο¨. Άλλοι αναφέρουν αυτό τον ηλικιωμένο θιβετανό σαν τον ¨άνθρωπο με τα πράσινα γάντια¨, ο οποίος δεχόταν τις συχνές επισκέψεις του Χίτλερ και είχε μαντέψει τρεις φορές σε δηλώσεις του στις εφημερίδες τον ακριβή αριθμό των χιτλερικών υποψηφίων που θα εκλέγονταν στις βουλευτικές εκλογές. Άλλοι πάλι τον αναφέρουν σαν «ο Μάγος με τον πράσινο χιτώνα». Οι προπαγανδιστικές εφημερίδες των Ναζί ανέφεραν ότι ο καλόγερος ¨γνώριζε το μυστικό των εισόδων στην Αγχάρτα¨ ή ότι ¨κρατούσε τα κλειδιά τον βασιλείου τηςΑγκάρθα¨. Όταν οι Ρώσοι μπήκαν στο Βερολίνο στις 25 Απριλίου 1945, βρήκαν σε ένα κελλάρι έξι νεκρούς θιβετιανούς σε κύκλο, ένας εκ των οποίων φορούσε πράσινα παπούτσια και ήταν στη μέση του κύκλου. Η όλη σκηνή φαινόταν ως ομαδική αυτοκτονία…

Το 1935 ιδρύθηκε μέσα στα SS ένα τμήμα αποκρυφιστικής μελέτης, η Ahnernerbe) – που αναφέρθηκε ήδη – (¨Η Εταιρία Μελετών για την Κληρονομιά των Προγόνων¨) με διευθυντή τον συνταγματάρχη των SS Βόλφραμ φον Σήβερς. Η εταιρία αυτή είχε ιδρυθεί αρχικά το 1933 από τον πνευματικό δάσκαλο του Σήβερς, τον Φρέντερικ Χήλσερ, που ήταν σε στενή επαφή με τον Χαουοχόφερ και τον Σουηδό εξερευνητή Σβεν Χέντιν, ειδικό για την Άπω Ανατολή. Ο Χέντιν είχε ζήσει πολύ στο Θιβέτ και έπαιξε μεσάζοντα ρόλο οτη διαμόρφωση των ναζιστικών μυστικιστικών δογμάτων. Τελικά το 1935 η ΑίιηβτηβΛε ανακηρύχθηκε επίσημη οργάνωση από τον Χίμλερ και οι έρευνες της έφτασαν μέχρι το Θιβέτ και τη Μογγολία. Στη δίκη της Νυρεμβέργης ο Σήβερς καταδικάσθηκε σε θάνατο και πριν την εκτέλεση του ζήτησε να τον αφήσουν να τιμήσει για τελευταία φορά τη λατρεία του και να πει τις μυστηριώδεις παγανιστικές προσευχές του. Μετά προχώρησε ατάραχος προς το θάνατο. Μια ακόμα επιθυμία του ήταν μετά την εκτέλεση του να διαβαστεί πάνω από το σώμα του η θιβετανική Βίβλος των Νεκρών.

Το καλοκαίρι του 1922 κατασκευάστηκε, στηριζόμενο στις θεωρίες των Vrill και στην αρχή της σύντηξης, το πρώτο ιπτάμενο όχημα σε σχήμα δίσκου. Αποτελείτο από ένα δίσκο με διάμετρο 8 μέτρα, πάνω και κάτω από τον οποίο είχαν τοποθετηθεί άλλοι δύο δίσκοι διαμέτρου 6,5 και 7 μέτρων αντίστοιχα. Αυτοί οι τρεις δίσκοι ήταν παράλληλα τοποθετημένοι ο ένας με τον άλλο και στη μέση της κατασκευής υπήρχε μία τρύπα διαμέτρου 1,80 μέτρων στην οποία τοποθετήθηκε το συγκρότημα ωθήσεως, με ύψος 2,40 μέτρα. Έτσι ο επάνω και ο κάτω δίσκος περιστρέφονταν αντίθετα και δημιουργούσαν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο περιστροφής. Το τι ισχύ είχαν αυτές οι ιπτάμενες μηχανές είναι σήμερα άγνωστο. Οι δοκιμές κράτησαν τρία χρόνια έως ότου το πρώτο αυτό ιπτάμενο όχημα να μεταφερθεί στο Augsburg και να αποσυναρμολογηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Messerschmid.. Οι αποδείξεις για οικονομική βοήθεια για αυτά τα σχέδια και την αντίστοιχη ανάπτυξη του οχήματος υπάρχουν ακόμη στα λογιστήρια πολλών εταιρειών, υπό τον κωδικό ¨,JFM¨, πιθανόν από τα αρχικά των λέξεων Jenseits flug masserschmind.. Αυτή η μηχανή είχε λοιπόν την ικανότητα να δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό πεδίο και να κινείται μέσα στο χώρο, χωρίς η μεγάλη επιτάχυνση και τα αποτελέσματα της να γίνονται αντιληπτά μέσα στο χώρο του οχήματος. Το πρώτο επονομαζόμενο ufo-(δηλαδή ιπτάμενο σκάφος με τα χαρακτηριστικά των ufo, όπως αυτά έγιναν αργότερα γνωστά) κατασκευάστηκε μετά την αποτυχία της πτήσης του ΤΡΜ τον Ιούνιο του 1934. Υπό την επίβλεψη του Dr.W. O. Schumann, έγινε η πρώτη δοκιμαστική πτήση του RFZ 1. Στην πρώτη – και ταυτόχρονα τελευταία του πτήση – το σκάφος αυτό ανέβηκε κάθετα σε ύψος περίπου 60 μέτρων, άρχισε όμως κατόπιν να ταλαντεύεται και να μην είναι πλέον δυνατός ο έλεγχος του. Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε ο πιλότος του, Lothar Waiz, να το προσγειώσει και να το εγκαταλείψει πριν αυτό αρχίσει να κάνει ένα κύκλο, να αναποδογυρίζει και να καταστρέφεται. Αυτό ήταν το τέλος του RFZ 1,αλλά η αρχή των ¨ιπταμένων οχημάτων Vrill¨. Ακόμα, πριν από το τέλος του 1934 ήταν έτοιμο το RFZ 2, το οποίο χρησιμοποιούσε μηχανή Vrill και «πλοήγηση μαγνητικού παλμού¨. Είχε 5 μ. διάμετρο και τα χαρακτηριστικά φώτα των ufo. Μάλιστα, ανάλογα με την ταχύτητα, τα φώτα αυτά γίνονταν με τη σειρά, κόκκινα, πορτοκαλί, κίτρινα, πράσινα, άσπρα, μπλε και βιολετί… Αυτά τα οχήματα χρησιμοποιήθηκαν στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο ως αναγνωριστικά, μαζί με τα Μe 109, σε υπερατλαντικές πτήσεις. Στο τέλος του 1941 φωτογραφήθηκε ένα τέτοιο στον νότιο Ατλαντικό καθώς βρισκόταν στην πορεία του για το καταδρομικό «Ατλαντίς», στα νερά της Ανταρκτικής. Ο λόγος για τον οποίο το σκάφος αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ως καταδιωκτικό ήταν ότι η πλοήγηση του, όπως αναφέρθηκε, ήταν μαγνητικού παλμού, δηλαδή μπορούσε να κάνει ελιγμούς μόνο υπό συγκεκριμένες γωνίες των 90,46 και 22,5 μοιρών. Μετά τις πρώτες επιτυχίες του RFZ 2 ως αναγνωριστικού, η οργάνωση Vrill απέκτησε τον δικό της χώρο δοκιμών στο brandernburg. Στο τέλος του 1942 πέταξε ο ελαφρώς οπλισμένος ιπτάμενος δίσκος με το όνομα ¨Vrill 1-κυνηγός¨. Είχε διάμετρο 11,5 μέτρα, με ένα άτομο πλήρωμα, και είχε μηχανή τύπου scumann και επίσης ¨οδήγηση μαγνητικού παλμού¨. Μπορούσε να φτάνει ταχύτητες των 2.900-12.000 Km/h, ήταν παντός καιρού, μπορούσε να κάνει ελιγμούς κατά 90 μοίρες, είχε δε την ικανότητα να ελίσσεται και στο διάστημα. Κατασκευάστηκαν 17παρόμοια οχήματα και υπήρξαν επίσης αρκετά με δύο άτομα πλήρωμα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα ξεκίνησε ένα άλλο πρόγραμμα με το όνομα ν-7. Υπό αυτό το πρόγραμμα κατασκευάστηκαν αρκετά ιπτάμενα οχήματα, αλλά με συμβατικούς κινητήρες τύπου τουρμπίνας. Από τα σχέδια του μηχανικού Andeas Ερρ, κατασκευάστηκε το ιπτάμενο όχημα ΚΡΖ-7 το οποίο ήταν συνδυασμός ιπτάμενου δίσκου με κινητήρες τύπου τουρμπίνας. Σε αυτό το πρόγραμμα εργάστηκαν οι ομάδες των schriever-habermohl και των miethebelluzo. Το RFZ-7 είχε διάμετρο 42 μέτρα(!), αλλά κατά τη διάρκεια μίας προσγείωσης στο spitzberger καταστράφηκε. Αργότερα, ένα άλλο όχημα του ιδίου τύπου φωτογραφήθηκε έξω από την Πράγα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Andeas Ερρ, αυτό το όχημα ήταν εφοδιασμένο με εκρηκτικές κεφαλές και επρόκειτο να (ή κατ’ άλλους είχε…) βομβαρδίσει τη Νέα Υόρκη. Τον Ιούλιο του 1941 ο schriever και ο habermohl κατασκεύασαν ένα σκάφος το οποίο είχε την ικανότητα να απογειώνεται κάθετα, με συμβατικούς κινητήρες. Επίσης κατασκευάστηκε ένα άλλο ιπτάμενο όχημα το οποίο ονομάστηκε «ιπτάμενος δίσκος ηλεκτροβαρύτητας», με κινητήρα ταχυονίων. Μέσα στα SS ακόμη υπήρχε μία ομάδα, η οποία ασχολείτο με τη δημιουργία εναλλακτικών μορφών ενεργείας. Η ομάδα αυτή ονομαζόταν ¨Τμήμα ανάπτυξης του Μαύρου Ήλιου¨, η βασική αποστολή της οποίας ήταν να καταστήσει τη Γερμανία ανεξάρτητη από καύσιμα, (κυρίως πετρέλαιο) βασιζόμενη στις ιδιότητες της δύναμης Vrill. Τα μέλη της ομάδας αυτής κατάφεραν να κατασκευάσουν από την ήδη υπάρχουσα μηχανή Vrill, και από τον μετατροπέα ταχυονίων του Hans coler-, τη μηχανή thule η οποία αργότερα ονομάστηκε THULE Tachionator. Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών κάνουν την συμμαχική τεχνολογία να φαίνεται κυριολεκτικά πρωτόγονη! Τον Αύγουστο του 1939 απογειώθηκε το πρώτο RFZ 5. Ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος με την ικανότητα να μεταφέρει οπλικά συστήματα και με το όνομα Ηaunebu 1. Στο τέλος του 1942 ήταν έτοιμο το Ηaunebu 2. Στο ίδιο χρονικό διάστημα υπήρχαν σχέδια για την κατασκευή ενός μεγάλου οχήματος με το όνομα νη11-7, με διάμετρο 120 μέτρα!

Τον Φεβρουάριο του 1944 υλοποιήθηκε το πρόγραμμα V-7 των μηχανικών schriever και habermohl, όπου ένα υπερηχητικό ελικόπτερο εφοδιασμένο με 12 κινητήρες ΒΜW, έκανε την πρώτη του πτήση με πιλότο τον Joachim roehlike στο peenemuende, (πόλη τη Γερμανίας). Η κατακόρυφη ταχύτητα ανόδου ήταν 800 μετρά το λεπτό, είχε την ικανότητα να φτάσει σε ύψος τα 24.000 μετρά και σε οριζόντια πτήση να φτάσει ταχύτητες των 2.200 χλμ./ώρα. Δεν μπήκε όμως ποτέ σε πρόγραμμα παραγωγής μιας και η περιοχή του peenemuende βομβαρδίστηκε το 1944… Εκτός αυτού η μεταφορά του στην Πράγα δεν ωφέλησε σε τίποτα αφού η πόλη αυτή ήταν ήδη στην κατοχή Αμερικανών και Ρώσων. Λίγο αργότερα κατασκευάστηκε το όχημα Ηaunebu 3 το οποίο είχε διάμετρο 71 μέτρα και το οποίο κινηματογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης του. Μπορούσε να μεταφέρει 32 άτομα, είχε αυτονομία 8 εβδομάδων και μπορούσε σύμφωνα με τα αρχεία των 88 να αναπτύξει ταχύτητες έως 40.000 km/h! Ο virgil armstrong, πρώην πράκτορας της CIA και καταδρομέας, περιγράφει γερμανικά ιπτάμενα οχήματα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία μπορούσαν να απογειώνονται και να προσγειώνονται κάθετα. Μετρήθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι αυτά τα οχήματα πετούσαν με ταχύτητες που έφταναν τα 3.000 KM/Η, και είχαν ένα όπλο με ακτίνες Laser, (πιθανόν το ksk) το οποίο μπορούσε να διατρυπήσει μία θωράκιση 4 ιντσών! ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ VRILL Ο καθηγητής J.J. Hurtak περιγράφει σε ένα βιβλίο του ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτό που οι σύμμαχοι αποκαλούσαν ¨το υπερόπλο». Ο Hurtak είχε στην κατοχή του πρωτόκολλα τα οποία αναφέρονται σε δύο θέματα: 1. Την κατασκευή μίας πόλης στο διάστημα με το όνομα ¨peenemuende¨! 2. Τη μεταφορά όλων των Γερμανών μηχανικών εκτός Γερμανίας. Αναφέρεται επίσης στην αναζήτηση των επονομαζόμενων ¨πύρινων σφαιρών¨. Η κατασκευή και η λειτουργία τέτοιων ιπτάμενων οχημάτων ήταν ήδη γνωστή στις αμερικανικές και στις βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες ήδη από το 1942, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε. Στα Αγγλικά, αυτά τα ιπτάμενα οχήματα ονομάζονταν από τους πιλότους της RAF που τα αντιμετώπιζαν σε αερομαχίες ¨Foo fighters¨ και τα χώριζαν σε δύο διαφορετικά σχήματα, το πρώτο με το όνομα η «ιπτάμενη χελώνα» και το δεύτερο με το όνομα «σαπουνόφουσκα». Η ¨ιπτάμενη χελώνα¨ κατασκευάστηκε από τους μηχανικούς της ομάδος SS-Ε-IV στην περιοχή του Neustadt και το σχήμα της θύμιζε χελώνα. Μπορούσαν να προκαλέσουν στον αντίπαλο διαταραχές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ήταν εφοδιασμένα με βελτιωμένες σωλήνες klyston (πιθανώς κανόνι), που αναπτύχθηκαν από τα SS και χαρακτηρίστηκαν ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Το όπλο με το οποίο ήταν εφοδιασμένα δεν μπορούσε να προκαλέσει απότομο σβήσιμο των λειτουργιών των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του εχθρού, αλλά αργότερα ακολούθησε περαιτέρω ανάπτυξη από τους μηχανικούς των SS και τα οχήματα αυτά προκαλούσαν με κάθε επιδρομή τους στον εχθρικό εναέριο χώρο βλάβες σης ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του αντιπάλου. Ο Wendel C. Stevens, πρώην πιλότος των Ηνωμένων Πολιτειών, περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου παρατηρήθηκαν αυτά τα οχήματα να έχουν γκριζοπράσινο ή κοκκινο-πορτοκαλί χρώμα και να πλησιάζουν τα συμμαχικά αεροπλάνα μέχρι και σε απόσταση 5 μέτρων! Τα ανάγκαζαν πολλές φορές να εγκαταλείψουν κάθε αντίσταση και να προσγειώνονται ή να κάνουν στροφή και να εξαφανίζονται. Το έτος 1943 σχεδιάστηκε ένα μητρικό σκάφος το οποίο θα είχε την ικανότητα να μεταφέρει αρκετά σκάφη με σχήμα ιπτάμενου δίσκου, και το οποίο θα κατασκευαζόταν στα ναυπηγεία Ζeppellin. Το σκάφος αυτό θα ονομαζόταν ¨Μηχανή Ανδρομέδα¨ και είχε μήκος 139 μέτρα με σχήμα πούρου!

ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα Χριστούγεννα του 1943 έγινε μία σημαντική συνάντηση των μελών της οργάνωσης θούλη, στο Noordseebad. Μαζί με αυτούς και το ισχυρότατο μέντιουμ, MARIA SIGRUM. Το βασικό θέμα ήταν η «επιχείρηση Αldebaran», μία επιχείρηση στην οποία σχεδιάστηκε ένα ταξίδι προς τους κατοικημένους πλανήτες του ήλιου του Αldebaran, μετά από τα στοιχεία τα οποία είχαν συλλέξει τα μέντιουμ. Στις 2 Ιανουαρίου 1944 έγινε μία συζήτηση μεταξύ του Χίτλερ και δύο μελών της οργάνωσης Vrill – των Κuenkel και Dr. Schumann – με θέμα το ¨πρόγραμμα Vrill¨. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό θα γινόταν ένα ταξίδι προς τον Αldebaran με το όχημα ¨vrill-7¨ μέσω μίας διάστασης ανεξάρτητης Από την ταχύτητα του φωτός! Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Ratthofer, η πρώτη δοκιμή έγινε τον χειμώνα του 1944. Η προσπάθεια αυτή οδήγησε σε καταστροφή του σκάφους και φωτογραφίες δείχνουν το όχημα αυτό (Vrill -7) να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση σα… να ταξίδευε 100 χρόνια. Η εξωτερική κάλυψη ήταν σε πολλά σημεία κατεστραμμένη. Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι, μετά την κατάληψη της Γερμανίας στα μυστικά αρχεία των SS, ανακάλυψαν το 1945 φωτογραφίες των habermohl 2 και του Vrill 1. Όπως επίσης και φωτογραφίες της μηχανής ¨Andromeda¨. Τι απέγινε όλη αυτή η υπερτεχνολογία; Φυσικά πέρασε (εν μέρει) στα χέρια των Συμμάχων! Η απόφαση του προέδρου Τruman τον Μάρτιο του 1944, έδωσε το δικαίωμα στις ΗΠΑ, να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από την τεχνολογία των Γερμανών για πειράματα. Με την επι- χείρηση με το όνομα ¨paperclip¨ μεταφέρθηκαν Γερμανοί επιστήμονες σας ΗΠΑ όπου και εργάστηκαν, μεταξύ αυτών ο Victor Schauberger και ο WERNER VON BRAUS…
http://clubs.pathfinder.gr/THULE/244598

Οι Ναζί στην Ανταρκτική

Άρεια Φυλή
Το 1938, μια αποστολή στην Ανταρκτική με το πλοίο SCHWAABENLAND,οι Γερμανοί εγκαταστήσαν μια στρατιωτική βάση για επιστημονική έρευνα ,(κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποια ήταν η φύση των ναζιστικών ενεργειών σε αυτή τη βάση).
Όταν το πλοίο επέστρεψε στο Αμβούργο στο 11 Απριλίου του 1940, τους υποδέχτηκαν ως εθνικούς ήρωες της Γερμανίας. Ακόμη και ο Χίτλερ ήταν προσωπικά στο λιμάνι για να υποδεχτεί τους άνδρες του.
η κίνηση των Γερμανών επιστημόνων σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων, ζωολόγοι, βιολόγοι, ωκεανογράφοι, μηχανικούς,αρχαιολόγους και ένα μεγάλο όγκο κατασκευαστών κινεί υποψίες ότι κάτι μεγάλο και κρυφό είχε γίνει στην Ανταρκτική.
περίεργος ως επικεφαλής τον αρχαιολόγων ήταν ο Δρ Enerst Schafer, σε μια ομάδα αξιωματικών, είχε περάσει χρόνια στο Θιβέτ σε αναζήτηση της ρίζες της Άριας φυλής.
Ο Χίτλερ πίστευε ότι άνθρωποι που προέρχονταν από Άτλαντες είχαν πάει στα Ιμαλάια και από εκεί εξαπλώθηκαν σε μέρη της Ευρώπης και της Ινδίας.με την πάροδο του χρόνου, θα έχουν σχηματίσει άλλους λαούς , μεταξύ αυτών, Γερμανία.

ΓΡΑΦΕΙ-0-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Ο μύθος για την ύπαρξη μιας υπόγειας πόλης στην Ανταρκτική από τους Ναζί βρίσκει πολλούς υποστηρικτές με γνώση του θέματος.
Μεταξύ αυτών είναι αξιοσέβαστος Ναύαρχος Richard Byrd του Ναυτικού των ΗΠΑ,
του οποίου η αποστολή εξερεύνησης της Ανταρκτικής έχει προκαλέσει την πιο καταπληκτική ιστορία που έγινε ποτέ από έναν αξιωματικό τέτοιου μεγέθους, σχετικά με την πιθανή παρουσία ανθρώπων, ακόμη και εξωγήινα πλάσματαστην Ανταρκτική
Ένας χαμένος κόσμος
Σύμφωνα με το μύθο, ορισμένοι Γερμανοί ωκεανογράφοι του Τρίτου Ράιχ, αφού μελέτησαν το στρώμα πάγου της Ανταρκτικής, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκατοντάδες μέτρα κάτω από τον πάγο, θα μπορούσε να υπάρξουν μεγάλες στέπες με αέρα η νερού καθώς και φυσικές σπηλιές και στοές, που θα υπήρχαν πολύ πριν η ήπειρος καλύπτει από πάγο.
Μέσα από έρευνες που διεξήχθησαν σε μεγάλο βάθος, οι Γερμανοί θα έχουν βρει σήραγγες που επιτρέπουν την πρόσβαση σε περιοχές κάτω από τον πάγο, όπου βρίσκονταν τα υποτιθέμενα προϊστορικοί τόποι λίμνες σε ήπιο κλίμα. και την δυνατότητα της ανθρώπινης επιβίωσης σε αυτές της κοιλότητες, οι Γερμανοί έχτισαν ένα μικρο ερευνητικό κέντρο. με μια κοινότητα
με την πάροδο του χρόνου, η κοινότητα μεγάλωσε και με το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, οι κάτοικοι έκλεισαν την πρόσβαση σε αυτές τις τοποθεσίες, αφήνοντας μόνο μερικά ανοίγματα στρατηγικά καμουφλαρισμένα σε διάφορες οροσειρές της Ανταρκτικής.
σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, οι Γερμανοί είχαν βρει μια φυλή εξωγήινων όντων που για χιλιετίες κατοικούν στα βάθη της περιοχής αυτής, η οποία θα έχει ως αποστολή, την παρακολούθηση και ανάλυση της εξέλιξης της ζωής στη Γη.
αυτά τα οντά εξωγήινης προέλευσης, έδωσαν ορισμένη τεχνολογία στους Γερμανούς, προωθώντας ένα τεράστιο βήμα στην τότε γερμάνια και τη δυνατότητα να επεκτείνουν την έννοια του κόσμο μας, και το πώς η ανθρωπότητα εξελίχθηκε στη Γη. μην ξεχνάμε ένα πολύ σημαντικό γεγονός! όλους τους Γερμανούς επιστήμονες τους πήρε η Αμερική καθώς και σχεδία, μάλιστα ορισμένοι πήγαν στην NASA και άρχισαν τον αγώνα να πάνε στο φεγγάρι γιατί; τι έψαχναν;,βλέπε ντοκιμαντέρ πάνω δεύτερο σημαντικό μετά το τέλος του πόλεμου άρχισαν να ξυπνούν στην τεχνολογία βλέπε ατομική κτλ ,μήπως τελικά όλα αυτά χαρίστηκαν στους Γερμανούς; ρωτήστε οποίον θέλετε για την εποχή τους ήταν πολύ μπροστά! μήπως τελικά η Άρεια Φυλή ήταν αλήθεια, οι Γερμανοί έδωσαν η μάλλον πήραν με το ζόρι στους Αμερικάνους,
και όσοι λέτε τα δικά σας σήμερα από την πλύση εγκεφάλου που σας έχουν κάνει ! γεγονός είναι ότι για κάποιο λόγο καθάριζε κόσμο ο χιτλερ κάτι ήξερα η του είπαν;
αα ναι ξέχασα ! οι Γερμανοί είναι κακοί !να το πω αλλιώς αυτοί είναι κακοί η οι πουλημένοι εθνοπατέρες σας;
δεύτερο που δεν σας λένε! άλλα σε ποιον να το πουν στον αποβλακωμένο κόσμο; που κοιτάει μπαρούφες; καλά σας έχουν κάνει πρόβατα! ότι έκανε η Γερμανία τότε το κάνει η Αμερική τώρα! πιο έξυπνα αυτή την φορά! εμβόλια ψεκασματα μεταλλαγμένα οικονομικός πόλεμος,
Δορυφορικές εικόνες από το Google Earth δείχνουν στης συντεταγμένες 66 33 ’11: 58 99 50 ‘17.86’.μια κοιλότητα εικόνα είναι 122 πλάτος 55 μέτρα ύψος, επιτρέποντας τη διέλευση ενός ελικοπτέρου ή άλλου αεροσκάφος.
παγωμένου πέπλου της Ανταρκτική
Τι μυστικά είναι ανεξερεύνητα σε αυτή την ήπειρο; Κάτω από τη φαινομενική ηρεμία του λευκού και παγωμένου πέπλου της Ανταρκτικής, υπάρχουν μυστικά που αψηφούν την ανθρώπινη λογική.
το γεγονός είναι ότι ο ναύαρχος Byrd ο ίδιος δηλώνει, έχοντας επισκεφθεί αυτές τις υπόγειες κοινότητες της Ανταρκτικής.
μόλις τώρα αρχίζουμε από το μηδέν της πραγματικής γνώσης, και οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να εξερευνούν μερικά από αυτά τα μυστικά ─ μυστικά που μπορεί να αλλάξουν το μέλλον, και την κατανόηση του πλανήτη μας.
ποσά δεν λένε άραγε ; για εμάς που έχουμε λογική και είμαστε πνευματικά ανώτεροι,

http://mhnpetaslefta.blogspot.com/2013/08/nazi-sthn-antartikh-kai-eksogihna-plasmata.html

πηγή

Αφήστε μια απάντηση