~ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ~

Χωρίς κατηγορία

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΥΨΟΥΣ 12 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. (ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙ-END) ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ…ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ: ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΑ,ΤΕΒΕ,ΙΚΑ,ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ 123 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΕΚΓΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ)…ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LUCY ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2013 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 10/02/2014…
ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ-ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ…ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ. ΕΤΣΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ…ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ…ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ.
ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ). ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΤΟΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 50 ΕΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 3 ΠΡΟΠΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:
1.PROJECT (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΩΝ)
2.ΕΓΓΥΗΣΗ (ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)
3.ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΚΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ).
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ EI-END (ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ 49.000 ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η’ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ (ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 60% ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡ.ΔΙΑΤΑΓΜΑ 169/2013 ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ…
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ

https://www.facebook.com/DimosKavalas

http://e4kavalas.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση