Καταγγελία πολίτη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου: Καμαρώστε εξουσία!

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία πολίτη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου: Καμαρώστε εξουσία!

Παραθέτουμε το άρθρο-καταγγελία από πολίτη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου προς δημοσίευση στη σελίδα μας

Καμαρώστε εξουσία!!!!

Χωρίς άδεια απαλλοτρίωσης, μπαίνει στο σπίτι μου-εντός σχεδίου πόλεως- που βρίσκεται στην παραλία Πετριών, ο Δήμος Δυστίων, γκρεμίζει μάντρες, κόβει δένδρα και παίρνει ένα μέρος της γης για να ανοίξει δρόμο δίχως να υπάρχει κάποια ενημέρωση, κάποια ειδοποίηση.

Μετά το σοκ που ένοιωσα όταν πήγα και βρέθηκα σ’ έναν λεηλατημένο χώρο σκέφθηκα ότι μάλλον θα νόμιζε ότι ήταν του παππού του τ’αμπέλι ή ότι ο έχων την εξουσία μπορεί χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη να διαχειρίζεται την περιουσία του αδιαφορώντας η κάθε σπιθαμή γης πως αποκτήθηκε.

Ύστερα από δικαστική απόφαση η οποία μου έδιδε ως αποζημίωση το γελοίο ποσό- σε σχέση με την ζημιά που μου προξένησαν- των 1.000 Ευρώ και κάτι ψιλά, ο νυν Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου ο οποίος είχε αναλάβει και τη Δ.Ε. Δυστίων και φυσικά και τις υποχρεώσεις του, αρνείται να μου δώσει αυτό το ποσό με αποτέλεσμα να ξαναπηγαίνω στα δικαστήρια να ταλαιπωρούμε και να ξοδεύω χρήματα, λέγοντας στην δικηγόρο μου: ας μου κάνει κατάσχεση.

Αναρωτιέμαι. Θα ήθελε να το κάνουν αυτό στο σπίτι του; Και εάν η εξουσία που είναι ο Δήμος δεν σέβεται τον νόμο δηλαδή μια απόφαση δικαστηρίου γιατί οι πολίτες να σεβόμαστε τους νόμους; Μόνο για μας έγιναν; Μήπως το λέει κανένας νόμος σε καμιά παράγραφο και δεν το πρόσεξα; Και ο κόσμος γι’ αυτό τους τοποθετεί στις καρέκλες; Αντί να υπερασπίζονται τους δημότες τους, τους δημιουργούν προβλήματα και τους ζημιώνουν;

Τώρα με ξαναέστειλε στα δικαστήρια και μου ζητάει να του πληρώσω και τα δικαστικά έξοδα. Ε….βέβαια αυτό είναι για γέλια…Ας γελάσει λίγο αυτός που θα διαβάσει αυτές τις γραμμές. Το έχουμε ανάγκη το γέλιο σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι.

Μετάνιωσα που δεν του έκανα αυτή την κατάσχεση. Για να του πάρω αυτή την καρέκλα που κάθεται.Τίποτα άλλο. Σίγουρα αυτή θα κοστίζει παραπάνω από 1000 Ευρώ.

Εύχομαι να του την πάρει ο κόσμος.

 24/4/14

Μαρία Κολιού

http://www.zarka.gr/home-zarakes/1519-kataggelia-dimos-kimis-aliveriou.html

Αφήστε μια απάντηση