ΠΕΡΙ ΦΙΛΑΝΡΩΠΙΑΣ…

ΚΟΣΜΟΣ

Vasilis Theodoropoulos

ΠΕΡΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ………..

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ (ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ) ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 4% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ» ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ..

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΟΣ , ΕΞΑΡΤΗΣΗ , ΥΠΟΤΑΓΗ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ Κ.Λ.Π….

Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.!!!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ , ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΑΝ , ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ , ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΙΚΑ ΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ , ΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ « ΘΕΑΡΕΣΤΟ» ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ…..
ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ :


Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ «FACEBOOK», Ο ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013 ΜΕ«ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ» ΥΨΟΥΣ 990 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ. ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «FINANCIAL TIMES» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Η «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ» ΤΩΝ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΙΔΩΛΕΥΤΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 50.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΣΙΤΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΑΛΛΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ 35 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ – ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ» ΤΟΥ κ. ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ… 


ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΖ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΒΗΜΑ» ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΛΕΕΙ: «ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.»

Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΥΙΛΣΟΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΖΟΝ ΦΟΡΝΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.


ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΜΕΓΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ » ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ , ΠΑΡΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΘΕΟΣ , ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ……ΤΕΛΙΚΑ.!!!!!

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ . ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ( ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ) ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ( ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ). ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΤΟ « ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΩΣ ΗΡΘΕΣ, ΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ…. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ……….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αφήστε μια απάντηση