ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ: Οι εριθευόμενοι του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος εξουσίας

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Του Δρ. Νίκου Γεωργαντζά

ΓεωργαντζάςΗ εκλογική νοθεία ή «ερίθεια» προέρχεται είτε από την «αμέλεια» ή από την «ολιγωρία» των εξουσιαστών του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος εξουσίας των κομμάτων της κομματοκρατίας. Είναι δε η «ερίθεια» ή εκλογική νοθεία εγληματική με 2 (δύο) τουλάχιστον τρόπους. 

α΄) Το παρακρατικό και τρομοκρατικό καθεστώς εξουσίας των κομμάτων της κομματοκρατίας προορίζεται για την εκλογή των εξουσιαστών μας. ΄Ητοι δεν λειτουργεί υπέρ των εξουσιαζομένων, αλλά απλά μεταβάλλεται σε ένα φονικό όπλο της ελληνικής μας κοινωνίας, στα χέρια των διεφθαρμένων εξουσιαστών των κομμάτων της κομματοκρατίας. 

Π.χ., η Ηραία, στα δυτικά της Αρκαδίας, στις όχθες του Αλφειού, για να μην εκλέγονται οι «εριθευόμενοι», η επιλογή εκπροσώπων ή representatives του Δήμου, με κλήρωσι, αντικατέστησε την εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου ή delegates, δια ψήφου (Αριστοτέλους Πολιτικά, 1303α, 15-16). ΄Ισως τούτο να συνέβη στα πλαίσια της επικρατήσεως του πολιτεύματος της δημοκρατίας, έναντι του ολιγαρχικού καθεστώτος εξουσίας, το οποίο εξουσίαζε την Ηραία, σύμμαχο της Σπάρτης, ακόμη και μετά τα Λεύκτρα, το 371 π.Χ. 

β΄) Υπό την μορφήν της ολιγωρίας, η εκλογική νοθεία ή «ερίθεια» βοηθά στο να ανέρχονται στα βασικότερα αξιώματα της εξουσίας του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος των κομμάτων της κομματοκρατίας, «άτομα που δεν διάκεινται ευνοϊκά προς την πολιτεία» (Αριστοτέλους Πολιτικά, 1303α, 15-16). 

Νόμοι για την τρομοκρατία βεβαίως υπάρχουν. Υπάρχουν όμως Ελληνίδες ή ΄Ελληνες εισαγγελείς, έστω και μία ή ένας, για να τους εφαρμόσουν; 

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2231.html

Νίκος Τανάλιας Ναι ψήφισε, εάν θέλεις.
Να ξέρεις όμως πως δεν ψηφίζεις αντιπροσώπους των Ελληνίδων και Ελλήνων. Η μόνη σου επιλογή είναι να ψηφίσεις όχι τους αρίστους, ούτε καν τους καλλιτέρους, αλλά τους λιγότερο κακίστους αντιπροσώπους ή «εριθευομένους», του παρακρατικού και τρομοκρατικού καθεστώτος εξουσίας των κομμάτων της κομματοκρατίας.
Εάν δεν θέλεις, τότε μάθε, σκέψου, κρίνε και πράξε την διαδραστική συναρμογή Ελληνίδων και Ελλήνων, μακράν των δογμάτων, κομμάτων, στοών και χρωμάτων!
Εχθές είναι νωρίς, αύριο είναι αργά, ΤΩΡΑ!
ΘΕΣΜΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ: η κόλλα της συναρμογής μας!

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ: Αρδην επιτακτική η ανάγκη αναπλάσεως της ελληνικής πολιτείας

Αφήστε μια απάντηση