ΚΑΒΑΛΑ. ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΤΙ… “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ”! ΜΟΝΟ Η Ε4 ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ.

END ΔΗΜΟΙ

ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΤΙ… “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ” !!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ. ΝΕΜΕΣΙΣ10269614_447740168690364_6066260487725944484_n

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ! ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΗΜΑ ΜΑΣ!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ !!! ΑΪΝΤΕ ΩΡΕ !!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΟΓΟ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;;; ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΗΜΑ ΜΑΣ !!! ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ !!! ΣΑΝ ΞΕΡΑ ΦΥΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!! ΑΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΛΛΟ !!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΣ !!!

……………………………………………………………….. 

asmellon

 

512566-Ε4 ΣΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση