11-14/4/2898/Ω:21:00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ “ΕΝΑ TV”

END ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΜΕ

 1010220_1488756641347843_8158189171467235103_n

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 21:00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ “ΕΝΑ TV” ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Live Streaming

http://enatv.viiideo.gr/?cid=7

Αντί για ιστορίες για γέλια, π.χ. βγαίνουμε πάλι στις “αγορές,” ας ακούσουμε από απόψε τον Αρτέμη Σώρρα σε πραγματικές ειδήσεις.
– Συντονιστείτε στο Κανάλι ΕΝΑTV της Λαμίας: http://www.enatv.gr/profileTV.aspx?cid=1 ,
– Η κυβέρνηση των οσφυοκαμπτών τώρα που έχει κατατροπωθεί από τον επιταχυνόμενο ρυθμό ενημέρωσης των Ελλήνων σκαρφίζεται κάθε είδους τεχνάσματα για να κρατήση λίγο ακόμα τον χορό της παραπληροφόρησης μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι έμποροι του σκότους. Γιατί, μόνον μέσα από εκεί πλέον έχουν την πιθανότητα να εξαπατήσουν ανυποψίαστους. Μόνον εκεί μπορούν να μιλούν οι τοκογλύφοι και οι καιροσκόποι. Ένα τέτοιο νέο παραμύθι είναι το“βγαίνουμε στις αγορές”.

– Η εγκληματική οργάνωση που φέρει το όνομα “κυβέρνηση της Ελλάδος” νομίζει ότι ακόμα μπορεί να θριαμβολογή ανερυθρίαστα μέσα από τα παπαγαλάκια της για τον νέο άθλο της “εξόδου στις αγορές” δηλαδή στα τοκογλυφικά ιδρύματα των τοκογλύφων Ρότσιλντ! Το για πόσο μεγάλη απάτη πρόκειται φαίνεται ξεκάθαρα: η Ελλάδα με τις ιστορίες του Τιτανικού που βουλιάζει από μέρα σε μέρα (θυμάστε τους Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου το 2009-10;) αποκλείστηκε από τις αγορές όταν όπως οι ίδιοι ανακοίνωναν το δημόσιο χρέος βρισκόταν στο 128% του ΑΕΠ και η συρρίκνωση της οικονομίας ήταν 3% ετησίως. Τώρα οι ταχυδακτυλουργοί δοσίλογοι κατάφεραν να “βγάλουν την Ελλάδα στις αγορές” με δημόσιο χρέος 180% του ΑΕΠ και ρυθμούς ύφεσης 7% ετησίως! Πραγματικό θαύμα. Δεν μας λένε όμως, τα ομόλογα της Ελλάδος μετατράπηκαν κι αυτά με τις ταχυδακτυλουργίες τους σε ομόλογα ΑΑΑ;

– Αντί για ιστορίες για αγρίους, παρακολουθείστε από απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (21:00) στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ της Κεντρικής Ελλάδος, στον δημοσιογράφο Γιώργο Στεργιόπουλο, πραγματικές ειδήσεις. Ο Αρτέμης Σώρρας και συνεργάτες του θα μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις τις οποίες περιμένουν όλοι οι Έλληνες στον τομέα της απελευθέρωσης της χώρας από τους δανειστές τοκογλύφους και τους δοσίλογους εντός των τειχών. Οι συνεντεύξεις θα είναι κατόπιν διαθέσιμες στο κανάλι youtube του σταθμού.

ΠΗΓΉ: http://tsapos.wordpress.com/2014/04/11/2115/

……………………………………………………………….

Viky Charalambous

Συντονιστείτε στο Κανάλι ΕΝΑTV της Λαμίας, μετά το δελτίο ειδήσεων, περίπου στις 21.15 και μετά, Σήμερα Παρασκευή 11/ 04/ 2014 και για τέσσερεις συνεχόμενες ημέρες (μέχρι Δευτέρα 14/ 04/ 2014). Ο δημοσιογράφος Στεργιόπουλος Γεώργιος με τον Αρτέμη Σώρρα, την Βίκυ Χαραλάμπους και τον Γιάννη Καλογερόπουλο, σε νέες αποκαλυπτικότατες ειδήσεις που θα «σπάσουν κοκάλα» και για γερά νεύρα!!!! Μια ακόμα συνέντευξη που θα συζητηθεί και που καλύπτει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τους ισολογισμούς των παγκόσμιων ταμείων με υπογραφές των κυβερνόντων, τις κλοπές και τις σκευωρίες που γίνονται εις βάρος του ελληνικού λαού και τα έργα που αφορούν στους Δήμους. Πάρτε καφέ, συντονιστείτε και προσδεθείτε… για ν’ αντέξετε … τον ΣΕΙΣΜΟ που έρχεται!

Αφήστε μια απάντηση