ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙ E.N.D. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

END ΔΗΜΟΙ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n

Ομάδα υποστήριξης EI-END και Αρτέμη Σώρρα ΠΑΡΟΥ
Ευάγγελος Καρποδίνης Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 9 Απριλίου στο ξενοδοχείο Πάνδροσος, συγκέντρωση ενημέρωσης των δημοτών Πάρου, με θέμα:
” Πρόταση οικονομικής χρηματοδότησης του Δήμου και των Δημοτών. Τερματισμός δημόσιου και ιδιωτικού χρέους με το σχέδιο του οργανισμού EI-END και τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα.”
Ενημερώθηκαν οι δημότες, από την κύρια Σέβη Λαμπράκη, για τα οικονομικά εργαλεία που έχουν κατατεθεί για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών. Συγκεκριμένα:
Α) για τα 600 δις δολ. που έχουν κατατεθεί υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας
Β) τον τρόπο χρηματοδότησης του Δήμου και των Δημοτών με 2,3 τρις δολ. από το παγκόσμιο ταμείο χρηματοπιστωτικής διευκόλυνσης
Γ) τη δωρεά μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής.

Από το μέλος της ομάδας υποστήριξης EI-END και Αρτέμη Σώρρα ΠΑΡΟΥ , Γιώργο Καρατζά, ανακοινώθηκε η πρόθεση δημιουργίας δημοτικής παράταξης που θα ονομάζεται
“Συνένωση Δημοτών Πάρου”.
Η δημοτική παράταξη αυτή, σκοπό θα έχει να συνενώσει όλους τους δημότες της Πάρου χωρίς κόμματα, δόγματα, και χρώματα. Να βγάλει την Πάρο και τους Δημότες από τα μέχρι τώρα πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα. Να οδηγήσει την Πάρο και τους Δημότες στην ανάπτυξη και την ευημερία, όχι με λόγια και υποσχέσεις αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο και χρηματοδότηση. Ο επικεφαλής θα αναδειχτεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Αρκετοί από τους παρόντες δημότες δήλωσαν ότι θα μετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια. Τους ευχαριστούμε. Η δημιουργία της παράταξης ξεκίνησε.
Καλούμε όλους που θέλουν να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τα μέλη της ομάδας ή στα τηλέφωνα:
697 2121217 Καρατζάς Γιώργος και 6986 787878 Καρποδίνης Βαγγέλης.

Αφήστε μια απάντηση