ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ

END ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10251950_1461454324088760_9214081917123517182_n

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ EI-END ΣΥΡΟΥ
Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Σταματίου : Καταρχήν αγαπητοί μου χαιρετίζω κατά την έννοια την μεγάλην αποψινή αυτήν συγκέντρωση. Θέλω στην συνέχεια και θα σας παρακαλέσω να με παρακολουθήσετε στα εξής τα οποία είναι η κυρία διαπίστωσή μου. Μέσα αγαπητοί μου από την δίνη εις την οποία εβρίσκεται η σημερινή κοινωνία μας, μία δίνη απογοητεύσεως, μέσα από την δίνη κατά την οποία ο ένας ωφελείται από τον θάνατο του άλλου και όπου η ληστεία και το έγκλημα είναι το οικοσημο της σημερινής κοινωνίας. Μέσα από την δίνη εξακολουθώ όπου η αθεΐα έχει βάλει την υπογραφή της εις την κοινωνίαν αυτή. Μέσα τέλος από αυτή την δίνη αναδύεται σαν ελπιδοφόρος φάρος η ομάδα αυτή (EI-END ΣΥΡΟΥ) η οποία σας έστειλε τις προσκλήσεις και βάση των προσκλήσεων ή και αυθαιρέτως ήρθατε και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό και γεμίσατε αυτήν την αίθουσα. Η ομάδα αυτή βλέπω ότι έχει προτάξει τα στήθη της απέναντι σε ένα κατεστημένο του οποίου κύριο μέλημα είναι η εξόντωσης όχι μόνον η οικονομική αλλά ιδιαίτερα η πνευματική του Ελληνικού λαού. Τους συγχαίρω γι’ αυτό. Τους επλησίασα διότι είδα τον αγώνα τους ο οποίος με συγκίνησε και έγινε η ταυτότητα αυτών των ανθρώπων όπως και αυτή είναι η ταυτότητα η δική μου. Ποιος είναι ο αγώνας αυτός; Ο αγώνας των ανθρώπων αυτών και όλων αυτών των ανθρώπων των ομάδων που εβρίσκονται αυτή την στιγμή εις το πανελλήνιο με την αυτήν την ιδέα και την αυτήν αντίληψη έχουν σαν στόχο τον παραμερισμό της Ελλάδος από την δυναστεία της τοκογλυφίας.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Ετούτο διότι η κυβέρνησης των Ελλήνων εντός εισαγωγικών η λέξις, διότι κάθε άλλο παρά Έλληνες είναι οι κυβερνώντες, αδιαφορούν, είναι δέσμιοι ξένων συμφερόντων, είναι αποδέκτες των διεθνών ξένων διευθυντηρίων, τα οποία διευθυντήρια εξαιτίας της οικονομικής των ισχύων διευθύνουν τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας και όχι μόνο αλλά κατευθύνουν και τα βήματα τα πολιτιστικά και τα πολιτικοοικονομικά συστήματα ολοκλήρου της ανθρωπότητος. Αυτό γίνεται από την εποχή του Χριστού. Ναι από την εποχή του Χριστού γίνετε. Διάφορες πολιτικό-οικονομικές φάσεις της κοινωνίας έχουν καταγραφεί κατά λάθος ώς νομοτελειακή εξέλιξη. Βρέθηκε επιτέλους εκτός από αυτό, θα μιλήσω και για τον κύριο Σώρρα. Αυτοί (οι πολιτικοί) τι ισχυρίζονται σήμερα; Ότι θα μας βγάλουν από την δύσκολη θέση εις την οποίαν αυτοί μας οδήγησαν και ομιλούν για πρωτογενή πλεονάσματα τα οποία πρωτογενή πλεονάσματα τοποθετούμενα δίπλα στις χιλιάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων πολιτών αποδεικνύεται ως μεγαλυτέρα των αντιφάσεων.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Έρχεται επιτέλους ένας κάποιος Έλληνας και μπορεί, το είδατε προηγουμένως οι αποδείξεις υπάρχουν, μπορεί να ξελασπώσει την Ελλάδα. Ενώ καταρχήν δέχονται την πρότασή του όταν ακούν τους λογικούς όρους τους οποίους θέτει απομακρύνονται και τον κατηγορούν ως απατεώνα και το ερωτηματικό που τίθεται τραβηγμένο μέσα από την απλή λογική μέθοδο, γιατί δεν τον συλλαμβάνουν αφού είναι απατεώνας ; O άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος αφού είναι απατεώνας. Διαδίδει πράγματα τα οποία μπορούν να διασαλεύσουν την δημοσία τάξη και κατά συνέπεια είναι παραβάτης του ποινικού δικαίου. Συλλάβετέ τον! Ποιόν να συλλάβουν; μάλιστα, γιατί δεν τον συλλαμβάνετε; Σιγήν ιχθύος εις τον δρόμο. Απλούστατα δεν είναι ο άνθρωπος απατεώνας που ήρθε να σώσει την Ελλάδα, εσείς είστε οι απατεώνες και προδότες διότι περί προδοσίας πρόκειται.

ΦΟΒΟΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Και το ερωτηματικό αγαπητοί μου που τίθεται είναι τούτο: Eμείς τι κάνουμε; Eμείς είμεθα στριμωγμένοι σε μία γωνιά και μας έχει καταλάβει η φοβία. Γιατί φοβόμαστε; καταρχήν έχουμε χάσει την ελευθερία μας εξαιτίας του φόβου διότι ελευθερία σημαίνει αποβολή του φόβου. Όποιος φοβάται δεν είναι ελεύθερος και να το ομολογήσει είμαι ανελεύθερος να το πει, αν είσαι ελεύθερος έβγα έξω εγώ αυτήν την στιγμή πιθανότατα μπορεί να μου τύχει κάποιο ατύχημα, εντός εισαγωγικών η λέξη και θα το περιμένω αλλά θα είναι το επισφράγισμα της επιθυμίας μου να δω τα παιδιά σας ελεύθερα, να δω τα παιδιά της Ελλάδος ελεύθερα. Αν όμως όλοι είσαστε ένα δεν γίνονται ομαδικά ατυχήματα.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

Αγαπητοί μου τώρα που θα βγείτε έξω να υπογράψετε αυτό το χαρτί σας παρακαλώ για να ζητήσετε τα λεφτά σας τα χρήματά σας να το υπογράψετε, να ζητήσετε τα χρήματά σας και να πυκνώσετε τις τάξεις των ατόμων αυτών οι οποίοι είναι μπροστάρηδες σε αυτόν τον ωραίο αγώνα. Εμείς τι να φοβηθούμε ; Αυτοί πρέπει να φοβούνται, Εμείς τι να φοβηθούμε ; Εμείς αγαπητοί μου δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες με τις οποίες μας έχουν περιδέσει. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος : Καταρχήν ήθελα να σας πω πόσο τυχεροί είστε εδώ στην EI-END Σύρου που έχετε έναν Ελληνόψυχο ιερέα ανάμεσά σας. Ήταν πράγματι συγκινητικός με τα λόγια που είπε και πραγματικά είναι μεγάλη δύναμη όταν έχουμε τέτοιους πνευματικούς ανθρώπους να μας στηρίζουν στον αγώνα μας. Συγχαρητήρια.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ 06/04/2014
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΟΜΑΔΑ EI-END ΣΥΡΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση