Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Σούζα… στη Μέρκελ Σαμαράς και Βενιζέλος – Ούτε κιχ για τις γερμανικές αποζημιώσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει στην επικαιρότητα το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Όχι βέβαια από την πλευρά της κυβέρνησης που σιωπά στα όρια του παραλογισμού. Την ερχόμενη Παρασκευή φτάνει στη χώρα μας η Άνγκελα Μέρκελ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει στην ατζέντα της συζήτησης ούτε μια παύλα για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό ζήτημα.


Οι Γερμανοί αναφέρουν πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρει τίποτα και το θέμα θεωρείται λήξαν γι” αυτούς. Οι δικοί μας, από πλευράς κυβέρνησης, δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν τη συγκεκριμένη στάση και πολλές φορές σιωπούν λες και δεν επιθυμούν να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.
Έτσι και τώρα, με την άφιξη της Μέρκελ στη χώρα μας δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή αναφορά στις δίκαιες αποζημιώσεις. Άλλωστε για την κυβέρνηση πρόεχει μια δήλωση στήριξης και μόνο για την οικονομία. Α και η οολοκλήρωση της συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο.
 «Το επιτελείο που ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι ακόμα έτοιμο νομικά», ήταν η τελευταία επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης. Πως γίνεται για ένα τέτοιο ζήτημα που κρατάει χρόνια ολόκληρα να μην υπάρχει έτοιμη έκεθση από τους «άρχοντες» της χώρας; Τυχαίο… Δεν νομίζουμε
 Ξύπνα Έλληνα !!!

Αφήστε μια απάντηση