ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ…

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

 Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ

unnamed

Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ Ǝⴹ

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ…
ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΡΙΑΡΙΟΥ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…
ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ;;; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΔΑΒΙΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ…
ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΖΟΥΓΚΛΑΝΘΡΩΠΟ… ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…

………………………………………………………………

Γιάννης Καλογερόπουλος ΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ….. ΜΗΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ … ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ….

ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ !!! Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ‘ΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΠΙΚΥΡΩΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ !!!!!!

ΕΩΣ ΕΔΩ !!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ … Η … ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟ ΠΡΩΙ……..

……………………………………………………………

 

Ο ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ WOZNY, TA I.O.B.E. & ΤΑ Β.Ο.Ε.

Αφήστε μια απάντηση