Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ

END

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ !!!!!! ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!!!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ [ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ] ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!….. ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 : Ο κ. ΣΩΡΡΑΣ ΕΘΕΣΕ ΟΡΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 [ ΔΥΟ ] ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΠΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!

 2 [ ΔΥΟ ] ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΠΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ . !!!!!!!!!!!! ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ….. 2 … ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ !!!!!!!!

1926810_721540944543044_450467181_n

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ;;;; … ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΖΙ…… [ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΟΠΙΑΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ … ΑΜΑΛΙΑΣ 8 πραξη ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΩΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ !!!!! ]

ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ : 1η ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ !!!!!

παραδειγμα ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟ 1 ΔΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ [ ΤΑΝΚΣ ] ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΑΝΚ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!! ΕΝΩ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΝΚ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ….. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!! .. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΝΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ [ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ] ΜΟΝΟ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΠΕΛΟ !!!!

ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΤΩΝ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!! ………..

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ – ΧΡΕΟΥΣ !!!!……….. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ Ε.Ν.D. ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΚΤΩΡ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ !!!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!!!…….

ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!! ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!………… ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ !!!!!!! … ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΤΕ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ !!!!!!

!!!!!!!!!Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ ΕΝD ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΚΤΩΡ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ !!!!!!!!!

………………………………………………..

Σχόλιο Αλφειού: Επειδή έχει προκληθεί κάποια αναστάτωση με τα λάθη των συνελλήνων των οποίων ο Αλφειός φιλοξενεί κείμενά τους.

Γεγονός είναι ότι πολλοί συνέλληνες είναι ανορθόγραφοι! Εμείς εδώ επεμβαίνουμε και διορθώνουμε ώστε να μην χαλάει η εικόνα των κειμένων. Συμβαίνει όμως να ξεφεύγει και από εμάς κάποιο γράμμα, κάποιο… κόμμα ή κάποια… τελεία!!!

Το μεγάλο ερώτημα όμως το δικό μας είναι το εξής: Γιατί κανένας μέχρι τώρα δεν κατέκρινε τον ίδιον τον Αρτέμη Σώρρα για τα πολλά ορθογραφικά λάθη του;;;……….

1461686_10200098151736547_219207613_n

Αφήστε μια απάντηση