Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ) 22/3/2898

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Eleni Mazi ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-3-2014 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 420 ΑΤΟΜΩΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ EI E.N.D. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI END ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΠΙΣΗΣ.
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΙ E.N.D ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση