Αίτημα του Αρείου Πάγου για άρση ασυλίας του Άδωνη Γεωργιάδη

ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!! ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!! ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΩ, ΑΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ”, ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;…

……………………………………………………..

690_0511f54a-d372-4df0-ab81-ae26b02fe26a

Μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Υγείας διαβιβάστηκε στη Βουλή, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο άρσης της βουλευτικής του ασυλίας.

Της Έρρικας Βαλλιάνου

Στη Βουλή διαβιβάστηκε δικογραφία από τον Άρειο Πάγο για τον Άδωνη Γεωργιάδη και για ψευδή δήλωση περιουσιακών στοιχείων. Συγκεκριμένα ο αντεισαγγελέας Αθανάσιος Κατσιρώδης διαβίβασε στη Βουλή δικογραφία, ζητώντας άρση της βουλευτικής ασυλίας του υπουργού Υγείας, προκειμένου να διερευνηθεί υπόθεση που καταγγέλθηκε στο δικαστήριο από πολίτη και σύμφωνα με την οποία έχει κάνει ψευδή δήλωση στο πόθεν έσχες του 2008.

Στη μηνυτήρια αναφορά καταγγέλλεται ότι ο κ. Γεωργιάδης το 2007 αγόρασε μεζονέτα στο Μαρούσι έκτασης 217 τ.μ. αντί 274.000 ευρώ. Προκειμένου να κάνει την αγορά πήρε δάνειο από τράπεζα, κατά πολύ μεγαλύτερο, ύψους 530.000 ευρώ, επικαλούμενος ότι θα κάνει και επισκευαστικές εργασίες στο ακίνητο.

Θα διερευνηθεί εάν είχε δηλώσει τα ποσά στο πόθεν έσχες του 2008 και εάν το ποσό του ακινήτου είναι το πραγματικό καθότι στη μηνυτήρια αναφορά καταγγέλλεται ότι γειτονικά ακίνητα είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας.

https://www.antenna.gr/news/Society/article/341419/aitima-toy-areioy-pagoy-gia-arsi-asylias-toy-adoni-georgiadi

 

Αφήστε μια απάντηση