«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…

END ΕΛΛΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

517264-1606922_1399024980361483_782914683_n

 

Αρτεμης Σωρρας

ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ 19 ΜΑΙΟΥ 1954
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1951 ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ 1948
ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ 1951 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 1644/1951 ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΑΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

…………………………………………………………………

 

1932421_805906339436191_452184726_nVasilis Theodoropoulos

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ….Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ………….ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.!!!!!!!!

Η διορισμένη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Ανατολής η οποία αποφάσισε την αμετάκλητη συγχώνευση ήταν:

Πρόεδρος: Ιωάννης Αθανασάκης

Εντεταλμένος Σύμβουλος: Στέφανος Δέλτα που ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος, με κύριο στόχο να διεκπεραιώσει τη συγχώνευση o oποίος αναπληρώνει τον Γενικό Διευθυντή Μ.Π. Καμάρα και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννη Αθανασάκη.

Μέλη: Αλέξανδρος Σκουζές, Ιωάννης Δροσόπουλος, Άθως Ρωμανός, Γεώργιος Στρέιτ, Γεώργιος Ζαρίφης.

Ο Στέφανος Δέλτα, καταγόταν από μεγάλη Φαναριώτικη οικογένεια και ήταν ιδρυτής του Κολεγίου Αθηνών, μαζί με τον Εμμανουήλ Μπενάκη. Το 1895 παντρεύτηκε τη γνωστή λογοτέχνη Πηνελόπη Μπενάκη – Δέλτα και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες: την Σοφία, σύζυγο Μαυροκορδάτου, την Βιργινία, αρχινοσοκόμο, σύζυγο του πολιτικού Αλεξάνδρου Ζάννα και γιαγιά του πολιτικού ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και την Αλεξάνδρα, σύζυγο του κτηματία Αντώνη Παπαδόπουλου. 

Επι πλέον ο Γεώργιος Στρέιτ ήταν γιος του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας και πρώτου διοικητή της Τράπεζας Ανατολής Στέφανου Στρέιτ. Ήταν παντρεμένος με την Ιουλία Καραθεοδωρή, από την Φαναριώτικη οικογένεια Καραθεοδωρή, της οποίας μέλος ήταν και ο Στέφανος Δέλτα (μητέρα του ήταν η Σοφία Καραθεοδωρή. Δισέγγονος του είναι ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, πρώην Υπουργός Πολιτισμού στην Κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και εξάδελφος του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Ακόμη λοιπόν και πριν από 80 χρόνια, οι ίδιες οικογένειες που αναμιγνύονται στα πολιτικά δρώμενα της εποχής μας με αποτέλεσμα την εξαθλίωση της πατρίδας μας έπαιρναν μέρος στην μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα της Τράπεζας της Ανατολής………


ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ; ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ !!!!! ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.!!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ…Ε4

…………………………………………………………………………

EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ FACEBOOKmnemosyne.jpg

EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ 650 ΔΙΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ:

ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ROTHSCHILD

517090-ÁÍÔÙÍÇÓ ÄÉÁÌÁÍÔÏÐÏÕËÏÓ 1

Αγαπητοί συνέλληνες καλησπέρα .Νωρίτερα ακούσατε λιγάκι περί της Σμύρνης, είμαστε στην Νέα Σμύρνη, θα έχετε ακούσει ότι την Σμύρνη μας την έκαψαν οι Τούρκοι  το 1922. Το τι δεν ξέρετε είναι ότι -και σήμερα από εμένα θα ακούσετε και είμαι σίγουρος μερικοί θα συμβάλετε από την οργή η οποία καλύπτει και περιέχει τον ελληνικό λαό. Την Σμύρνη μας την έκαψε ένα υποκείμενο επονόματι Ροθτσάιλντ, επειδή λήστεψε τα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας Ανατολής, και έκαψε την Σμύρνη για να καλύψει την ληστεία, σκοτώνοντας και σφάζοντας πάνω από  200.000 Έλληνες. Αυτή την σφαγή αυτό το υποκείμενο θα την πληρώσει ακριβά, δεν έχουμε τελειώσει με δαύτον ακόμα!
Θα δείτε  τι καψώνια τους έχουμε κάνει, θα σας πω δυο λόγια για τον εαυτό μου. Είμαστε στον Καναδά πάνω από 45 χρόνια. Στον επαγγελματικό μου τομέα, όταν δεν είμαι στο μέτωπο πρώτη γραμμή και ρίχνουμε αβέρτα για την Ελλάδα μας, είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε τραπεζικό οργανισμό. Το δικό μας το πορτφόλιο, το οποίο είναι επενδυμένο,  ξεπερνάει τα 25 δισεκατομμύρια, το δικό μου το επιτελείο απαρτίζεται από 256 financial engineers, είναι τα πιο κοφτερά μυαλά στον κόσμο και με κάνουν εμένα και ακούγομαι ότι είμαι έξυπνος. Εγώ και η οικογένειά μου ερχόμαστε από τα κατσάβραχα της Αρκαδίας, ένα χιλιόμετρο μακριά από το μοναστήρι των Καλτεζών επονόματι Άγιος Νικόλας. Εκεί έγινε το πρώτο σύνταγμα, το οποίο ονομάστηκε Σύνταγμα της Μονής Καλτεζών, 26 Μαΐου 1821.

ΠΟΛΕΜΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ


Για την Ελλάδα μας πολεμώ και είμαι καταταγμένος στον στρατό του ελληνισμού 40 χρόνια, είμαι υψηλόβαθμος αξιωματικός στον τομέα ειδικών δυνάμεων και ειδικών επιχειρήσεων και την υπηρετώ με αφοσίωση και αυταπάρνηση. Στην παρούσα υπόθεση το επιτελείο μας κατάστρωσε ένα πολύ όμορφο κόλπο, ένα πολύ όμορφο σχέδιο που έπιασε τους ανθέλληνες, έπιασε όλα αυτά τα υποκείμενα κυριολεκτικά στον ύπνο. Να φανταστείτε και να δείτε πώς λειτουργεί η θεά Νέμεσις, υπολόγισαν αυτά τα υποκείμενα ότι  παίρνοντας τα χρήματα από τους Έλληνες, κόβοντας τις συντάξεις και τους μισθούς κατά περίπου τα δύο τρίτα, υπολόγισαν ότι τον Έλληνα θα τον γονατίσουν, αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο. Δεν υπολόγισαν ποτέ ότι Έλληνες κυριολεκτικά θα ξεσηκωθούν και θα γυρίσουν να τους χτυπήσουν, όπως χτυπάει το λεγόμενο μπούμερανγκ, το οποίο το έχουμε μάθει από την Αυστραλία, και  τώρα έχουνε, σας λέω έχουνε κυριολεκτικά φοβερό πρόβλημα. Δε, τα προβλήματα που έχουν προσπαθήσει να μας κάνουν στον Καναδά, γιατί δεν είχαν υπολογίσει ποτέ ότι όλη αυτή η στρατηγική γίνεται στον Καναδά,  σε σημείο που- η κυρία Σέβη δεν σας είπε ένα πολύ όμορφο -και θα σας αρέσει πάρα πολύ- όταν με αυτή την υπόθεση των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, έφτασε η υπόθεση σε ένα σημείο που έβγαλε η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος μία ανακοίνωση, η οποία έλεγε: «η συγχώνευση έγινε το Δεκέμβρη  του 1932 …ήταν ζημιογόνα για την Κεντρική Τράπεζα Ελλάδος … όλη αυτή η βαβούρα που έχει γίνει …όλο αυτό το σούσουρο δεν έχει βάση …η δραχμή έχασε αξία … η Ελλάδα πτώχευσε … η υπόθεση έκλεισε … έχασε η Εθνική Τράπεζα χρήματα, τέλος.».

517091-ÁÍÔÙÍÇÓ ÄÉÁÌÁÍÔÏÐÏÕËÏÓ 2 Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

& Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤτΑ ΓΙΑ 1,5 ΔΙΣ

Όμως  οποιοσδήποτε έβγαλε αυτή την ηλίθια ανακοίνωση ξέχασε μερικά πράγματα. Ένα από τα πράγματα που ξέχασε είναι ότι οι μέτοχοι της Τράπεζας Ανατολής, δεν πληρωνόντουσαν σε δραχμές, πληρωνόντουσαν σε χρυσό, το οποίο είναι εγκυημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας, η οποία βρίσκεται υπό διαχείριση από αυτό το τέρας επονόματι Ροθτσάιλντ. Λοιπόν, το πιο όμορφο πράγμα είναι ότι εννέα μήνες μετά μας πλησιάζει ο Προβόπουλος και ζητάει να αγοράσει δέκα μετοχές, που δεν έχουνε αξία, για 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ. Και φυσικά αυτά τα υποκείμενα νομίσανε ότι θα πάρουμε τα χρήματα, όμως έγινε το αντίθετο, κάναμε ένα βήμα πίσω και του λέμε «βρε, πριν εννέα μήνες μας είπες ότι δεν έχουν καμία αξία, τώρα δίνεις 1,5 δισεκατομμύριο για δέκα μετοχές; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;» Παιδιά σας λέω έγινε της κακομοίρας! Εν πάση περιπτώσει, λοιπόν, αυτή είναι περεταίρω επιβεβαίωση ότι όλα αυτά τα υποκείμενα, όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, έχουν φοβερό πρόβλημα γιατί  για πρώτη φορά- και σας λέω έντιμα- για πρώτη φορά στα χέρια των Ελλήνων υπάρχουν αυτά τα φοβερά όπλα, τα χρηματοοικονομικά όπλα, και οι Έλληνες τα έχουν στρέψει αυτά τα όπλα εναντίων των ανθελλήνων, εναντίων των εχθρών μας, και δεν ξέρουν τι στο διάολο να κάνουν. Και το πρόβλημά τους κάθε μέρα που έρχεται μπροστά γίνεται όλο και πιο μεγάλο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΩΝ ROTHSCHILD

Μετά στείλανε το πρωτοπαλίκαρό τους από το Βερολίνο και έγινε συνάντηση εδώ στην Αθήνα- θέλανε να συναντηθούμε στη Μαδρίτη- και δίνει εντολή ο κύριος Σώρρας και του λέει: «Θα ρθείς στην Αθήνα, θα συναντηθούμε κάτω από τον Παρθενώνα, και έτσι και μου πεις ένα αστείο, θα καλέσω αστροπελέκι από το Δία και θα σε κάνω κάρβουνο!»
Όπως με ακούτε. Λοιπόν, έρχονται και το μόνο πράγμα που ήθελε αυτό το υποκείμενο να περάσει είναι και του λέει: «Κύριε Σώρρα σας παρακαλούμε μην κάνετε φασαρία, θα σας πληρώσουμε ό,τι χρήματα θέλετε». Και του λέει ο κύριος Σώρρας «Πες στο αφεντικό σου ότι αυτοί κάνουν φασαρία. Αυτή είναι η χώρα η δική μου και εμείς δεν κάνουμε φασαρία, αυτός κάνει φασαρία» και έρχεται η ερώτηση και τον ρωτάει: «Μα πόσα χρήματα θέλετε κύριε Σώρρα;» και του λέει ο κύριος Σώρρας: «Άκου, εγώ δεν είμαι καλός στα μαθηματικά, αλλά τρία πανεπιστήμια στην Αμερική μου λένε ότι η εκτίμηση των μετοχών αυτών είναι τόση, η οποία είναι μόνο στο κεφάλαιο των 35 εκατομμυρίων χρυσών γαλλικών φράγκων, ξεπερνάει το ποσό των 670 δισεκατομμυρίων  ευρώ η κάθε μία, και όταν πάρεις υπόψη σου όλα τα υπάρχοντα, ξεπερνάει τα 2 τρισεκατομμύρια 250 δισεκατομμύρια (2.250.000.000) η κάθε μετοχή!» και γυρίζει αυτό το υποκείμενο και λέει: «Μα κύριε Σώρρα αυτά είναι πολλά χρήματα!» και του λέει ο κύριος Σώρρας « Βρε κόπανε, βλέπεις πόσα μας έχεις κλέψει;!»  Όπως με ακούτε!

517092-ÁÍÔÙÍÇÓ ÄÉÁÌÁÍÔÏÐÏÕËÏÓ 3Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Λοιπόν, στις 28 Σεπτεμβρίου του 2012, όταν έγιναν οι καταθέσεις στον Καναδά σε ειδικούς λογαριασμούς, στο όνομα της μητέρας Ελλάδος και στο όνομα της μητέρας Κύπρου και εγώ και το επιτελείο μου έχουμε την τιμή να φυλάτουμε αυτά τα χρήματα για την Ελλάδα μας και για όλους εσάς τα αδέλφια μας.  Για να εκταμιεύσουμε αυτά τα χρήματα όμως ζητάω την βοήθειά σας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας και εύχομαι να την έχω. Λοιπόν, ο κύριος Σώρρας, τα έβαλε αυτά τα χρήματα στο όνομα της Ελλάδος, δεν μπορεί να τα πάρει πίσω, να το ξέρετε. Αυτός ο πόλεμος δεν είναι του κυρίου Σώρρα, είναι του Ελληνισμού. Ο ελληνισμός είναι σε πόλεμο, θέλω να το πάρετε χαμπάρι και πρέπει να συμπράξετε. Πρέπει να μπείτε μπροστά, να πάρετε τα όπλα, τα οποία είναι ένα στυλό, ένα ψήφισμα και να βάλετε το όνομά σας και να απαιτείστε τα χρήματα τα οποία είναι στο όνομα της Ελλάδος μας. Ζητώ από τον κάθε ένα που είναι εδώ απόψε, εάν πράγματι σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος σε αυτόν τον πόλεμο, που αυτά τα υποκείμενα έχουν αρχίσει εναντίον του ελληνισμού, να πάρετε τα όπλα και σας ζητώ από τον κάθε ένα από εμάς εδώ να μου φέρετε 500 υπογραφές, γιατί με τα 2,5 και εκατομμύρια ψήφους που έχουμε, έχουνε γίνει μερικά περίεργα πράγματα.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ

Ακούστε με. Στα Ηνωμένα Έθνη υπάρχει ειδικός νόμος περί προστασίας δικαιωμάτων αυτοχθόνων πληθυσμών. Ακούστε με συνέλληνες. Η κυρία Σέβη λέει ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 4 εκατομμύρια. Για  εμένα δεν είναι αρκετά. Χρειάζομαι ο κάθε Έλληνας, ο οποίος τον ενδιαφέρει η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας ο οποίος το λέει η καρδιά του, ο κάθε Έλληνας ο οποίος δεν είναι μόνο ελληνόφωνος, να έρθει μπροστά και να μου φέρει την υπογραφή του και να γυρίσει, να διπλασιάσει τον εαυτό του και να μου φέρει μέσα όλους τους άλλους Έλληνες ωσότου να πιάσουμε αυτά τα υποκείμενα και να τα γκρεμίσουμε παιδιά και θα σαπίσουν στη φυλακή. Να το ξέρετε, σας το υπόσχομαι, θα φτύσουν τη στιγμή που γεννηθήκανε!
Την έχω τη συμπαράστασή σας;
Έλληνες: Ναι!!
Σίγουρα;
Έλληνες: Ναι!!
Συνέλληνες, οι βάρβαροι φτάσανε στα Δερβενάκια. Δεν περνάνε!
Ευχαριστώ.

ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗmnemosyne.jpg
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & VIDEO: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Αφήστε μια απάντηση