ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

1660320_597342450360429_999064769_n

Γεωργιος Μακεδων ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ! ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!!!

1:ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ!
2:ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΚΑΡΒΟΥΝΟ~ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ)ΤΕΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΑΥΤΩΝ
3:ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ
4:ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
5:ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
6:ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
7:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ (ΜΟΥΣΙΚΗ~ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑ~ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ~Κ.Α)
8:ΕΥ~ΖΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ Κ.Α
9:ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!
10:ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΣΧΟΛΕΙΑ~ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ~ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 10 ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ..ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ..ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.
ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.. ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΦΑΓΑΜΕ.. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΑΝ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση