Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ!!!

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA)
 
Αντώνη Τρίτση 12 
Τ.Θ. 21069 
T.K: 55510 Πυλαία, Θεσσαλονίκη
paok
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
 

HellenicStixis.jpg

“ΣΧΕΔΙΟ Β

Προσοχή Ελληνίδες και ΄Ελληνες! Εγκράτεια και ψυχραιμία!

Το δυναστικό καθεστώς εξουσίας θέλει αίμα. Το δικό μας το αίμα.

Ποιά από τα καθεστωτικά μιάσματα θα είναι στην Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο; Πηδάνε σαν αρουραίοι. Είθε όλες και όλοι να πνιγούν σαν αρουραίοι!

Στην Παλαίστρα Αθλητισμού (sports arena) του ΠΑΟΚ, οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες παλεύουμε με την πένα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των πατρίδων μας. Εμείς είμαστε αμφότερες οι πατρίδες μας: Ελλάς και Κύπρος!

Είναι μεν ό πόλεμός μας τούτος ένας πόλεμος της πένας, αλλά αυτή η πένα είναι που ματώνει το φαυλοκρατικό καθεστώς εξουσίας! Κάθε άλλη ―άνευ φρονήσεως― πράξις ματώνει εμάς, τις Ελληνίδες και τους ΄Ελληνες.

Προσοχή και εγκράτεια λοιπόν! Επί 2.336 έτη συναπτά, από το 322 π.Χ., το δυναστικό καθεστώς εξουσίας ―πρόσφατα με την τυραννική φαυλοκρατία της κομματοκρατίας― τρέφεται με το αίμα ανθρώπων ελληνικών, αίμα Ελληνίδων και Ελλήνων.

Φτάνει πιά! Ως εδώ! Καιρός να πετάξουμε το δυναστικό καθεστώς εξουσίας στην θάλλασα, πάντοτε με την πένα.

Νυν υπέρ πάντων αγών! Τώρα είναι ο υπέρ πάντων αγών!
(Παιάνας Σαλαμινομάχων, Αισχύλου Πέρσαι, 405)

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ  “

***

END.jpg

*** 

SORRAS FM NEOI ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

http://www.afieromeno.gr/

 

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Φ/Β
 
 
***
 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

 


Για 1η φορά με την επιμέλεια του EI-END ( EI- End National Debt) και του Προέδρου της Dr. Μανώλη Λαμπράκη, με τη συνδρομή παραδοσιακών συλλόγων από Μακεδονία, Κρήτη, Θράκη, Συλλόγους Μικρασιατών και Ποντίων καθώς και της διασποράς με εκλεκτά επιτελεία μουσικών και δεξιοτέχνες της αυθεντικής παραδοσιακής μουσικής, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ελλήνων Αντάμωμα και Φιλελλήνων.

Το Ελλήνων αντάμωμα στόχο έχει να γνωριστούν και να βιώσουν, τα ήθη, τα έθιμα τους χορούς και τις συνήθειες Ελλήνων από όλο τον κόσμο Έλληνες και Φιλέλληνες

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA), χορευτικά συγκροτήματα, πολιτιστικοί σύλλογοι και κάθε ομάδα Ελληνική, μεγάλη ή μικρή, που με το δικό της μοναδικό τρόπο συνεχίζει και μεταλαμπαδεύει χορούς, παραδόσεις, έθιμα και ήθη.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:00, με το καλωσόρισμα του κοινού από τους διοργανωτές και το χαιρετισμό των προσκεκλημένων της.

«Προσκαλούμε τους Έλληνες και φιλέλληνες φίλους μας, σε ένα δυναμικό παρών, ένα ελληνικό γλέντι, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο πλούτος της ψυχής των Ελλήνων και η εκφραστικότητα της παράδοσης μας. Το αντάμωμά μας, το στήριξε και το στηρίζει ολόκαρδα ο Αρτέμης Σώρρας. Θα ανασύρουμε μνήμες και τραγούδια, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία ατόμων όλων των ηλικιών στα τμήματα των συλλόγων, με επίκεντρο φυσικά τους νέους ανθρώπους, που είναι το μέλλον μας!!!», σημειώνει σε δήλωσή του με αφορμή το 1ο Αντάμωμα, ο Dr. Μανώλης Λαμπράκης.

https://soundcloud.com/sorrasfm-sorras

Βίκυ Χαραλάμπους
 
“Να φέρετε όλοι σημαίες. Να πλημμυρίσει το Στάδιο με την Γαλανόλευκη. 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ των ΕΛ-ΛΛΗΝΩΝ! Πάμε όλοι μαζί δυνατά.
 
Γιορτάζουμε την ΠΡΩΤΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ δίνοντας Ραντεβού με την ιστορία.
 
Καλούμε τον Απανταχού Ελληνισμό για να συντονίσουμε τον κρυφό παλμό που δονείται στις ψυχές μας, στο δικό μας Ελληνικό DNA για να στείλουμε ένα Πανίσχυρο ΜΗΝΥΜΑ, ότι το ΙΕΡΟ προφίλ της Ελλάδος, της φωτεινής αυτής χώρας είναι ΑΘΑΝΑΤΟ και δεν μπορεί να σβηστεί όπως δεν μπόρεσε να φθαρεί τόσους αιώνες τώρα.. 
 
Μην καθυστερείτε και μην κωφεύετε λοιπόν Έλληνες σε ότι ενδόμυχα ξέρετε. 
 
Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να σταματήσουμε να αφήνουμε να εξελίσσεται η καταστροφική αυτή πορεία μπροστά στα μάτια μας και να μην αντιδράμε. Γιατί αν δεν αντιδράσουμε, γινόμαστε συνένοχοι γιατί το αποδεχτήκαμε!
 
Ελάτε! Να γιορτάσουμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, στο Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ (ΠΑΛΑΤΑΚΙ) στην οδό Αντώνη Τρίτση 12, Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη, τον Πολιτισμό, τη γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμά μας. 
 
Τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας θα κοπούν και θα καυτηριαστούν με την λόγχη της Γνώσης, της Νόησης της Διανόησης μας που είναι ΥΠΕΡΟΠΛΑ εναντίον της κάθε μορφής δουλείας!
 
Θα γίνει η έναρξη με χορούς από τον Πόντο και τη Θράκη, θα ακουστούν ακούσματα Ελληνικά και επίσης θ’ απευθύνει χαιρετισμό ο κος Αρτέμης Σώρρας, και ο Πρόεδρος Δρ Εμμανουήλ Λαμπράκης και μέλη της ΕΙ-END.”

……………………………………………………….

*Ο Αλφειός καταγράφει ως χρονολογία την από Ανανέωση των  Ολυμπιακών Αγώνων  από τον  Ίφιτο

Οι Παλαιοί μας Πρόγονοι, μετά την Ανανέωση μετρούσαν… “από πρώτης Ολυμπιάδος”… εννοώντας βέβαια την υπό του Ιφίτου πρώτη! Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου… Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων, το πως δηλαδή, θα σταματήσουν οι Έλληνες τις εμφύλιες διαμάχες, το κατ’ ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία, τιμώντας τον και ελπίζοντας στην ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.

ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

Αφήστε μια απάντηση