ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ “ΕΓΔΥΣΑΝ” ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ ΕΝΩ Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
[ Κάποιος τους ξεσηκώνει – Δεν άφησαν ούτε ένα αιχμηρό αντικείμενο…

Πλιάτσικο στο νοσοκομείο Λέρου έκαναν παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του νησιού. Άρπαξαν τα πάντα: Από αναπηρικά καρότσια, πλυντήρια και ψυγεία μέχρι καρδιογράφους, υπερηχογράφους και χειρουργικά ψαλίδια!

Μεταξύ των εκατοντάδων αντικειμένων, που χάθηκαν, υπάρχουν 12 πλυντήρια, 41 κλιματιστικά, 36 κρεβάτια, 46 καθίσματα γραφείου και εργασίας, 13 θερμοσίφωνες χωρητικότητας από 10 έως 80 λίτρα, 23 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 24 εκτυπωτές, 25 οθόνες, 175 πυροσβεστήρες, 20 τηλεοράσεις, 69 τηλεφωνικές συσκευές και 19 ανεμιστήρες οροφής. Αναφορικά με τον ιατρικό εξοπλισμό, εκλάπησαν 46 πιεσόμετρα, τροχήλατα ακτινογραφικά, απινιδωτές, καρδιογράφοι, καρδιοτοκογράφοι, ωτοσκόπεια, ανιχνευτές εμβρυικών παλμών μέχρι και φορείο. ]

…………………………………………………………………..

Κοινοτάρχης Μόριας: «Αυτοί ξεσήκωσαν χθες τους μετανάστες» – Φοβερές αποκαλύψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωμός εκβιασμός κατά της Ελλάδας…

Απίστευτες είναι οι καταγγελίες του κοινοτάρχη Μόριας, Γιάννη Μαστρογιάννη, σε σχέση με τις κινητοποιήσεις των παράνομων μεταναστών και τις ενέργειες ορισμένων ΜΚΟ, οι οποίες, όπως υποστήριξε, υποκινούν καταστάσεις, όπως η διαδήλωση της Δευτέρας στο νησί, από Αφγανούς, οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδια και παραλίγο να κάψουν την ΔΕΗ ή να πάρουν όπλα από αστυνομικούς.

«Την ημέρα που κατατέθηκε από την κυβέρνηση η τροπολογία για τον έλεγχο των ΜΚΟ, ξεσηκώθηκαν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Νιάου-νιάου στα κεραμίδια δεν κάνει ο σκύλος», ανέφερε, καθώς πράγματι χθες η κυβέρνηση κατέθεσε την τροπολογία κατά των υπόπτων ΜΚΟ.

«Είχαμε μια γενική αναστάτωση, είχαμε και φωτιά σε μια αποθήκη εγκαταλελειμμένη βέβαια. Οι συμπολίτες μου είναι εξαγριωμένοι και έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαστρογιάννης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

«Οι μετανάστες ήταν προκλητικοί. Όλες τις διαμαρτυρίες τις κάνουν από τον περιφερειακό δρόμο. Την Δευτέρα ήθελαν να μας προκαλέσουν και κακώς η αστυνομία τους άφησε να περάσουν από το χωριό. Μπορούσαμε να το αποφύγουμε αυτό που έγινε. Εμείς έχουμε ζητήσει να γίνει και προσωρινό αστυνομικό τμήμα στην περιοχή, έτσι ώστε να υπάρξει 24ωρη φύλαξη, για να αισθανόμαστε ασφάλεια, γιατί την έχουμε ξεχάσει», προσέθεσε.

Για τις δράσεις των ΜΚΟ δήλωσε τα εξής σημαντικά:

«Στην αρχή βγήκαν να μου δώσουν κάποια δώρα για να τα προσφέρουμε στους φτωχούς κλπ. Φυσικά δεν θα μπορούσα να τα δεχτώ. Μετά μας είπαν αν κάποιος θέλει να νοικιάσει το σπίτι του ή το κτήμα του. Ωμός εκβιασμός. Ή θα νοικιάσουμε το κτήμα μας ή θα μας το κάνουν καλοκαιρινό. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση ανακοίνωσε κάποια μέτρα, ξεσηκώθηκαν τότε οι ΜΚΟ. Χθες κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο για τον έλεγχο των ΜΚΟ, ξεσηκώθηκαν οι μετανάστες. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια».

……………………………………………………………………………….

https://www.facebook.com/photo.php

ΥΠΟ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…

ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ” ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ !!! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

Ο ΟΡΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;

Tι κρύβουν οι μπούρκες του Sparta Inn ; … ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΟΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ

Μπασάρ αλ-Άσσαντ: “Οι Σύροι πρόσφυγες μπορούν άφοβα να επιστρέψουν στη Συρία”. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”

ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΦΠΑ (Η ΦΑΠΑ 24% ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

………………………………………………….

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!