ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ! Πασχαλινή Διακήρυξη Καταργεί τον Παπισμό Μάαστριχτ, Ολλανδία και Ρώμη

ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Πασχαλινή Διακήρυξη Καταργεί τον Παπισμό Μάαστριχτ, Ολλανδία και Ρώμη:

Σήμερα, με την ανατολή του Πάσχα, 20 Απριλίου, 2014, σε τελετές στη Ρώμη, το Λονδίνο, το Μάαστριχτ και τα βασικά ενεργειακά κέντρα της γης διακήρυχθηκε και επικλήθηκε η πνευματική αποκαθήλωση της εκκλησίας της Ρώμης και της οντότητας που τη διέπει.

Η Διακήρυξη στο Μάαστριχτ έγινε από τον Kevin Annett στην παλαιότερη καθολική εκκλησία που βρίσκεται εκτός Ιταλίας. Η Διακήρυξη προηγήθηκε των τελετών εξορκισμού που πραγματοποιήθηκαν κατά την ανατολή στο Βατικανό και σε δεκάδες άλλες περιοχές υπό την εξουσία των πνευματικών γερόντων.

Παραθέτω τη δήλωσή τους, “Αυτός ο τρίτος και τελευταίος εξορκισμός της σκοτεινής οντότητας της Ρώμης ολοκληρώθηκε. Η εξουσία της εσφαλμένης εκκλησίας έσπασε δια παντός, και αντικαθίσταται από μια νέα πνευματική συνένωση των ελεύθερων ανθρώπων κάτω από ένα νέο Σύμφωνο με τον Δημιουργό. “Το νέο Σύμφωνο βασίζεται μόνο στην αρχές, την κρίση και τους νόμους του Θεού, και ακυρώνει τον de facto ρόλο της εκκλησίας και του κράτους που παρανόμως έθεταν ως νόμιμες και θεμιτές αρχές εξουσίας ,πάνω από την ανθρωπότητα. Το νέο Σύμφωνο αντικαθιστά αυτές τις de facto, ποινικές εξουσίες με την αυτοδίκαιη, νόμιμη κυβέρνηση του Θεού που ανατρέπει και αντικαθιστά όλες τις άδικες, τεχνητές αρχές της εκκλησίας και του κράτους. ” Το νέο Σύμφωνο εξέδωσε τη σημερινή διακήρυξη, η οποία ακολουθεί .Η διακήρυξη έχει υπέρτατη πνευματική και νόμιμη εξουσία και δεσμευτική ισχύ σύμφωνα με τους νόμους του Ουρανού και της Γης, και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι έχουν την εξουσία να την επιβάλλουν ενεργά.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ

Με βάση το Νόμο του Θεού και του Ανθρώπου (Αυτή η Διακήρυξη έχει εκδοθεί και είναι διαθέσιμη σε δεκατρείς γλώσσες) Επικαλούμενοι τη νομική και Πνευματική αποκαθήλωση της Εκκλησίας της Ρώμης και των συμπληρωματικών οργάνων της, του Βατικανού και της “Αγίας Έδρας” ΚΑΙ Εκδοθείσα ως μία δεσμευτική και αυτοδίκαιη Ακύρωση κατά διαταγή του Δικαστηρίου κοινού δικαίου και του Συμφώνου της ελεύθερης εκκλησίας των Χριστιανών, την Κυριακή του Πάσχα 20η ημέρα του Απριλίου του έτους 2014

ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

Ας γίνει γνωστό και ας τεθεί σε ισχύ από όλους τους άνδρες και τις γυναίκες, τα άτομα και τις αρχές ότι, σύμφωνα με τον Ανώτατο Νόμο του Θεού, όπως ενσωματώνεται στον κοινό νόμο της Φύσης και των Φυσικών Δικαιωμάτων, αρχής γενομένης από σήμερα, ο φορέας και η οντότητα της Εκκλησίας της Ρώμης, τα επικουρικά, τα παράγωγα και τα εταιρικά μέρη της, πλέον καταργούνται και παύουν να θεωρούνται εταιρικό και πνευματικό σώμα. Όλοι οι άνθρωποι και οι εξουσίες που στο παρελθόν βρίσκονταν υπό την εξουσία και την επιρροή της κάτι που απέρρεε από την υποταγή, από τούδε και στο εξής είναι δια παντός απελευθερωμένοι και χειραφετημένοι από αυτή την υποχρεωτική δουλεία. Έχοντας διαπράξει παραβιάσεις και διεξάγοντας έναν αδιάκοπο πόλεμο ενάντια στον Θεό και την ανθρωπότητα, μέσα από την εγκληματική της ιστορία, τους φόνους, τις αποστασίες, τις θυσίες παιδιών και την ειδωλολατρία κι έχοντας έτσι καταγγείλει το συμβόλαιο υποχρέωσης να διατηρεί την τιμή του Ουρανού και της Γης, καθώς και τη ζωή και την αξιοπρέπεια του ανθρωπίνου γένους, η Εκκλησία της Ρώμης ακύρωσε τον λόγο ύπαρξής της και μετέτρεψε εαυτόν σε μία αποστατική εγκληματική οργάνωση στα μάτια του Θεού και του ανθρώπου, σύμφωνα με τους νόμους του Ουρανού και της Γης.

Ως εκ τούτου, η απόλυτη εξουσία του Θεού, όπως αυτή εκφράζεται από τα αυτοδίκαια δικαστήρια του κοινού δικαίου και από τις συναθροίσεις ειλικρινών και αληθινών ανθρώπων, μηδενίζει την Εκκλησία της Ρώμης, τη φερόμενη ως «Αποστολική Διαδοχή» και το αποκαλούμενο «Εκκλησιαστικό Δίκαιο». Ως εκ τούτου, από την ημέρα αυτή, όλοι αυτοί οι νόμοι, τα καταστατικά και όλα τα γραφεία και οι αξιωματούχοι της εκκλησίας, δηλώνονται , προκειμένου να καταργηθούν δια παντός και να μη διαθέτουν πλέον καμία επίδραση ή δεσμευτική ισχύ στον Ουρανό ή στην Γη.

Όλοι οι αξιωματούχοι και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας αρχής γενομένης από τον Jorge Bergoglio, αποκαλούμενο Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ρώμης, κάθε Καρδινάλιος της ρωμαϊκής Curia, οι επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού και ο Adolfo Pachon, ανώτερος επικεφαλής του τάγματος των Ιησουϊτών, διατάσσονται να αποσυρθούν άμεσα και να παραιτηθούν από τα γραφεία τους. Ο πλούτος, η περιουσία και τα κινητά περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας της Ρώμης περιέρχονται στην ιδιοκτησία της ανθρωπότητας και μπορεί να κατασχεθούν και να γίνουν κτήμα των ανθρώπων ειρηνικά.

Κάθε μέλος, εργαζόμενος και οπαδός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας απαλλάσσεται από όλους τους όρκους , την υποταγή και τις υποχρεώσεις του προς την Εκκλησία της Ρώμης, είναι δε τούτοι ελεύθεροι να συγκεντρώνονται και να λατρεύουν υπό οποιαδήποτε ιερατική μορφή επιβάλλουν ο Θεός και η συνείδησή τους, ανεξάρτητα από την αποκαθηλωμένη Ρωμαϊκή Εκκλησία.

Οι αξιωματικοί οι εντεταλμένοι για την ειρήνη και τη νομιμότητα, επικουρούμενοι από τους ελεύθερους ανθρώπους, έχουν πλέον εξουσιοδοτηθεί και ενθαρρυνθεί να θεσπίσουν και να εφαρμόσουν αυτή τη Διακήρυξη Ακύρωσης και Χειραφέτησης στο μέτρο του δυνατού υπό την ύπατη και κυρίαρχη εξουσία του Θεού και του νόμου των Εθνών.

Οι άνθρωποι που ήταν χαμένοι και σκλαβωμένοι από την πνευματική αιχμαλωσίας της ψευδούς Εκκλησίας της Ρώμης, έχουν τη δυνατότητα πλέον να συγκεντρώνονται σε εκκλησίες που θα λειτουργούν βάσει του νόμου του Θεού και δεν θα αναγνωρίζουν καμία πλέον νόμιμη αρχή, για την εγκαθίδρυση του βασιλείου του Θεού στην Γη.

Η μακρά νύχτα της πνευματικής τυρρανίας και των εγκλημάτων του Βατικανού, έλαβαν τέλος. Αφήστε τους ελεύθερους ανθρώπους της Γης και όλους τους αληθινούς υπηρέτες του Θεού και του Χριστού, να καθαρίσουν την γη τους από το Ψέμα και τις Δολοφονίες που βρίσκονταν προηγουμένως ενθρονισμένα στη Ρώμη.

Έχει διακηρυχθεί και ψηφιστεί αυτή την Κυριακή της Ανάστασης από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου με τη συνεργασία του Συμφώνου της ελεύθερης Εκκλησίας των Χριστιανών (Covenanters).

Αυτή η Διακήρυξη συνοδεύεται από τον τρίτο και τελευταίο εξορκισμό και την πνευματική τελετή αποκατάστασης στη Ρώμη και σε όλο τον κόσμο, την Κυριακή του Πάσχα, 20 Απριλίου, 2014 Σε Coram Deo: Επίκληση παρουσία του Θεού – Δεδομένου ότι ο Θεός το επιθυμεί, αυτό πραγματοποιείται. Μια νόμιμη και δεσμευτική πράξη που απορρέει από το Θείο και το κοινό δίκαιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Μάρη Λιώκη

ΠΗΓΗ: http://jhaines6.wordpress.com/2014/04/20/easter-proclamation-abolishes-the-papacy-common-law-court-and-covenanted-christians-issue-joint-statement/

…………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΆΠΑ, ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση