ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: “Τι να το κάνω ένα πτυχίο από το Χάρβαρντ όταν το μορφωτικό σου επίπεδο είναι μηδέν;”

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ … ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ … ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ …

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ Ν.ΔΟΥΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ !!! ΑΝΤΑΡΕΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ !!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ (ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ) , ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ “ΤΟΠΙΚΙΣΤΗ” … ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ … “ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙΩΝ” !!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ … “ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΒΟΘΡΟΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΚΣΤΟΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΛΑΚΚΟ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ !!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑΣ !!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ…

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ… ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ … (ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΑ) !!! Ε, ΚΑΙ;;; ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΔΟΥΛΟΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ !! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ…

…………………………………………………

Νίκη Κεραμέως

Έχει σπουδάσει νομική στη Σορβόνη και στο Χάρβαρντ και εργάζεται ως δικηγόρος. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2019 ήταν κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και από τον Νοέμβριο του 2016 είναι τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ.

Το 2019 συμμετείχε στη διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, στην Ελβετία, με κύρια θέματα συζήτησης την Ευρώπη και το περιβάλλον.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών και στις 9 Ιουλίου διορίστηκε υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

…… 😆 😆 😆 😆  😕 😕 😕 😕

Τζαβάρας: Τι να το κάνω ένα πτυχίο από το Χάρβαρντ όταν το μορφωτικό σου επίπεδο είναι μηδέν;

«Δεν μπορώ να παραστήσω τον κοσμοπολίτη, όταν καταργούν ένα τμήμα άμεσα συνδεδεμένο με την παραγωγή και τη γνώση»
Την αντίδρασή του στην κατάργηση των πανεπιστημιακών τμημάτων στον Πύργο και στην Αμαλιάδα εξέφρασε μιλώντας Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, κάνοντας λόγο για παράλογη απόφαση.

Ο κ Τζαβάρας αιτιολογώντας την απόφασή του να μην πολιτευθεί ξανά, υπογράμμισε ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό του να ευλογεί το παράλογο, τονίζοντας ότι μια περιοχή με 800.000 στρέμματα κάμπου, επιβάλλεται να έχει μια σχολή Γεωπονίας έτσι ώστε να συνδέεται η επιστήμη με την γνώση και τη φυσιογνωμία της περιοχής.

«Υπερασπίζομαι ότι το πτυχίο που παίρνει κάποιος από ένα Πανεπιστήμιο, θα πρέπει να έχει και ανάλογο μορφωτικό αποτύπωμα. Τι να το κάνω ένα πτυχίο από το Χάρβαρντ με κοινωνικές ή οικονομικές σπουδές, όταν το αντίστοιχο μορφωτικό επίπεδο είναι μηδέν», κατέληξε ο κ Τζαβάρας. https://www.patrisnews.com/τζαβάρας-τι-να-το-κάνω-ένα-πτυχίο-από-τ/

Ακούστε τη συνέντευξη:

………………………………………………………

…………………………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 8/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

……………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.