ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ PAYMENT-ΠΛΗΡΩΜΗ!! ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ1

Νικος Παρχαριδης ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ;; ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ !!!!

[ ΥΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΑΜΑΝΑΣ 1 ΚΑΙ ΠΡΕΜΕΤΗΣ , Τ.Κ. 151 25 ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΙΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ]

……………………………………

Αλφειός: ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ PAYMENT-ΠΛΗΡΩΜΗ !!!  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ !!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2901(2017) βίντεο

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !!! 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ !!!!

ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !!! 

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ !!! ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ !!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ , Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ , Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ , Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ !!! … ΤΟΥΣ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΒΑΝ … ΤΑ ΑΝΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ !!! ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ… ” Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΆ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ” … ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΘΕΤΟΣ ΣΑΣ

……………………………………………………..

«ΜΕΤΡΟΝ ΕΛΑΘΕ…..ΕΛΕΥΣΙΣ»

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΕΑ!

altΉρθε ο καιρός να ξαναγίνει,ο φοβερός ο πόλεμος ανάμεσα στον Δία και τον Τυφωέα…
Σαν τότε, εκεί στο απώτατο παρελθόν, που είχε καταφέρει ο Τυφωεύς να κλέψει του Διός τα όπλα!
Δόλο σκαρφίστηκε ο Ζεύς, να του τα ξαναπάρει, ζητώντας τη βοήθεια του αδελφού της Κάδμου, εκείνης της πανέμορφης, της κάλλιστης Ευρώπης. Του τραγοπόδη Πάνα είχε την αρωγή και του αρχέγονου του Έρωτα.
Για την Ελλάδα φοβόταν πιο πολύ…
“Φοβάμαι πιο πολύ για την Ελλάδα, που γεννά μύθους, μήπως κάποιος
από τους Αχαιούς αποκαλέσει τον Τυφωέα βροχοποιό και βασιλιά του ουρανού
ή υπέρτατο χρησιμοποιώντας το δικό μου όνομα.”
Τον νίκησε τον Τυφωέα, τότε χιλιάδες χρόνια πριν και πέρασαν αιώνες, μέχρι που πάλι κατάφερε ο τρομερός Τυφώνας, να κλέψει ξανά τις αστραπές και τις βροντές, του Δία τους πανίσχυρους κεραυνούς! Κι ο φόβος του Δία, για την Ελλάδα, έγινε αληθινός. Τον Τυφωέα, οι Έλληνες, βροχοποιό και βασιλιά και υπέρτατο του ουρανού αποκάλεσαν… Αυτόν τον ψευτοΔία…
Κύλισε ο χρόνος κι ο πόλος ο περιστρεφόμενος έφτασε ξανά στο ίδιο σημείο, να ξαναγίνει ο πόλεμος… Τα όπλα του ζητά και θέλει να ξαναπάρει ο Ζεύς, απ’ τον πανούργο και παμπόνηρο, τον δόλιο Τυφωέα…
Πλάτων Πισατίδης
………………………………………………………….

ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ !!!

…………………………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση