“Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες…” !! παρουσιάστηκε παλμικό πυροβόλο κατευθυνόμενο με Laser από Ελληνικά χέρια !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

George Theodorakakis Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες είχε πει κάποτε Αμερικάνος αξιωματούχος. Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω ένα υπερόπλο τελευταίας τεχνολογίας από Ελληνικά χέρια που παρουσιάστηκε σήμερα για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο λόγος για ένα παλμικό πυροβόλο κατευθυνόμενο με Laser που ανιχνεύει στόχους με ταχύτητες κάτω των 700 χιλιομέτρων την ώρα (βλέπε drones) και δυνατότητα συνεχών βολών με παλμική ακτινοβολία λιγότερο του ενός δευτερολέπτου ανά βολή. Ανίχνευση στόχου τα 25 χιλιόμετρα και δυνατότητα βολής εντός ακτίνας 10 χιλιομέτρων.

Το κόστος κάθε βολής είναι κάτι λιγότερο από ένα ευρώ σε αξία ρεύματος. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να κάνει ταυτόχρονη αναγνώριση πολλαπλών στόχων και να εξουδετερώνει τους πιο επικίνδυνους σε προτεραιότητα σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει προγραμματιστεί.

Η εταιρεία είναι στην Λάρισα και στις ΗΠΑ. Στην Λάρισα γιατί από εκεί ξεκίνησε και στις ΗΠΑ γιατί εκεί είναι η χώρα των ευκαιριών και το κέντρο φιλοξενίας των φωτεινών μυαλών. Κώστας Σούκος λοιπόν ο Έλληνας δεν τον γνωρίζω προσωπικά θυμάμαι είχα μιλήσει πρίν 20 χρόνια στο τηλέφωνο όταν μου ζήτησε μία ειδική κατασκευή για μία ρομποτική κατασκευή και είπα από μέσα μου τι ζητάει ο άνθρωπος τώρα μάλλον σε λάθος χώρα βρίσκεται. Πόσο δίκιο είχα……………….

………………………..

https://sputniknews.gr/20210714/defea-2021-to-elliniko-leizer-poy-htypaei-drones-ana-2-3-deyterolepta–i-istoria-toy-efeyreti-toy-15370457.html

………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Τουρκία έφτιαξε βάση με drones στην κατεχόμενη Κύπρο

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ DRONE ΕΡΡΙΞΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΜΝΟ ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ (ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΙΕΦ ΤΗΝ 2-9-2020 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ !!! “ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΟ”, “Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ”

ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (video) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ “ΔΟΜΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ !! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ !!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ !!

ΑΠΟ ΤΟ 2014 Ο “ΧΑΡΤΗΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ” ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΟΖ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟ ORUC REIS !! (βίντεο)

Αλβανία και Τουρκία «σχεδίασαν μαζί» πώς θα καθαρίσουν την Ελλάδα στα Βαλκάνια

Τουρκία: «Θα πολιορκήσουμε τα ελληνικά νησιά – Nα κόψουμε κάθε επαφή με την Αθήνα»

Ν. Μπακογιάννη για Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε στο τραπέζι του διαλόγου με καλή πίστη. ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.