ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  TΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ».  ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ:  ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 320.000 €

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! … ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ !! Συμμετέχοντας στις διαδικασίες του δικού σου τοπικού Οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις Πύργου» έχεις τη δυνατότητα με ελεύθερη βούληση να θέσεις υποψηφιότητα στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας !!!

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ … Βαθύ σκοτάδι στα οικονομικά του Δήμου … ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΡΙΩΝ … “ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ … ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ;;; ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ;;; ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ;;; ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ Ή Ο ΔΕΙΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ;;; Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ … )

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ»

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ:  ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 320.000 €

Βαθύ σκοτάδι στα οικονομικά του Δήμου

Στην αυριανή δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έχουν εισαχθεί προς συζήτηση δυο σκανδαλώδεις προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Πύργου και της ΚοινΣΕπ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ».

1) Με την πρώτη σύμβαση:

Ο Δήμος διαθέτει στη συγκεκριμένη Κοιν.Σ.Επ τη διαχείριση και χρήση όλων (!!!) των αθλητικών εγκαταστάσεών του (Δημοτικού Σταδίου Πύργου, των Κλειστών Γηπέδων Μπάσκετ Πύργου και Καράτουλα, Αθλητικού Κέντρου Αγ. Βαρβάρας, Ενωσιακού Γηπέδου Σπιάτζας και των 20 γηπέδων των κοινοτήτων) και τη συνδιαχείριση Μητρώου Φορέων Αθλητικών Δραστηριοτήτων…

 Ο Δήμος αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση με 100.000 € έως στις 31-12-2021 (δηλαδή για τους επόμενους 3 μήνες) από ίδιους πόρους (!!)

2) Η δεύτερη σύμβαση:

έχει αντικείμενο τη συνδιαχείριση με την ίδια Κοιν.Σ.Επ. Μητρώου Φορέων Κοινωνικής Μέριμνας και το συντονισμό και εποπτεία εκδηλώσεων που προάγουν τα ιδεώδη της κοινωνικής αλληλεγγύης…

έχει διάρκεια (15) έτη της παραχωρεί τη χρήση ακινήτου εντός του Δημοτικού Σταδίου Πύργου (πρώην χώρος Ερυθρού Σταυρού)

Το κόστος ορίζεται για τα έτη 2021 και 2022 στο ποσό των 135.000 €, που θα βαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του Δήμου Πύργου (!!!)

Από αυτό το ποσό, 55.000€ θα δοθούν στην Κοιν.Σ.Επ. ως αμοιβή της

Όλα αυτά τα κραυγαλέα συμβαίνουν στο Δήμο Πύργου επί θητείας Τάκη Αντωνακόπουλου. Με τις παραπάνω συμβάσεις, πέραν του ότι δηλώνει παντελώς ανίκανος να ανταποκριθεί στις κοινωνικές και αθλητικές αρμοδιότητες που του ανέθεσαν οι δημότες, τις εκχωρεί σε επιχειρήσεις.

Το προκλητικό, όμως, είναι ότι οι πόροι της χρηματοδότησης βαρύνουν αποκλειστικά τον Δήμο. Άρα, ο Δήμος πληρώνει και η διαχείριση των χρημάτων γίνεται από άλλους. Έτσι, οι δαπάνες δεν θα ελέγχονται από τα αρμόδια όργανα του Δήμου, αλλά θα τηρούνται άλλες διαδικασίες…

Ας μας απαντήσει ο Δήμαρχος πώς επέλεξε τη συγκεκριμένη Κοιν.Σ.Επ, με την οποία έχει τόσο στενή συνεργασία. Γιατί, εκτός από αυτές τις δύο προγραμματικές συμβάσεις, προϋπολογισμού 235.000 (100.000 +135.000)€, ο Δήμαρχος έχει επιπλέον υπογράψει απευθείας αναθέσεις εκδηλώσεων στην ίδια επιχείρηση τουλάχιστον 85.000€. Δηλαδή συνολικά 320.000€.

Τέλος, οφείλουμε όλοι να μάθουμε πότε συστάθηκε αυτή η ΚοινΣΕπ και ποια είναι τα μέλη της. Πρέπει να διαπιστώσουμε αν έχει προηγούμενη συμμετοχή σε παρόμοιες διαδικασίες συνεργαζόμενη και με άλλους φορείς ή αν συστάθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες συνδεόμενη σχεδόν αποκλειστικά με το Δήμο Πύργου και αν σε αυτή συμμετέχει ή συμμετείχε δημοτικός σύμβουλος και συγγενικό του πρόσωπο, γεγονός που συνιστά ίσως νομικό και πάντως σίγουρα ηθικό κώλυμα;

Για τις δημοτικές παρατάξεις

  • ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ

  • ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

  • ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.ΠΥΡΓΟΥ 322.000€ ΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η Ε.ΛΙΜ.Ε. ΟΝΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕ 5000€ ΣΥΝΔΡΟΜΗ/ΕΤΟΣ !!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ.Π. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΠΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ;;;

Ο Δήμος Πύργου αναθέτει έργα Οδοποιίας 1.404.000 ευρώ σε εταιρείες της Χαλκίδας, της Αθήνας και του Πειραιά … !!!

………………………………………….

Το  παιδικό Survivor (Δήμος Πύργου), ο Σπαλιάρας, αποτυχία του, ο εξευτελισμός, το απεχθές και ντροπιαστικό αλλά και πολύ ακριβό

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ…

………………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.