ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ BANKING NEWS: Οι τηλεπιστήμονες συμβουλεύουν λάθος ! Μελέτες δημοσιεύονται με μορφή καταιγίδας ανά τον κόσμο !

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ;;; ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ;;; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ;;;

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ “ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΩΝ” ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ΕΟΔΥ” ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ;;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ “ΜΕΓΑΛΟΪΑΤΡΙΚΟ TEAM” ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ;;;

ΣΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΤΣΟΥΛΙΘΡΕΣ !!!

……………………….

Οι έλληνες τηλεπιστήμονες παραπλανούν την ελληνική κυβέρνηση, είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα – Μήπως η κυβέρνηση πρέπει να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των τηλεπιστημόνων;

Οι μελέτες που δημοσιεύονται με μορφή καταιγίδας ανά τον κόσμο και ειδικά στο Ισραήλ, στην Βρετανία, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες είναι αποκαλυπτικές και συγκλονιστικές.
Προκύπτουν πολλά συμπεράσματα τα οποία έως σήμερα έχει επιχειρηθεί είτε να συγκαλυφτούν, είτε να λογοκριθούν, είτε να περιθωριοποιηθούν ως fake news.
Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται και δεν πρόκειται να κρυφτεί απέναντι στην οποιαδήποτε προπαγάνδα του ψεύδους.
Οι εμβολιασμένοι επιδεικνύουν – προφανώς όχι όλοι – μια εμμονική και στείρα προσέγγιση, μονοδιάστατη απέναντι στο εμβόλιο.
Οι επιστήμονες έχουν δίκιο υποστηρίζουν, το εμβόλιο είναι η σωτηρία μας αν και αναγνωρίζουν ότι μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες.
Οι ανεμβολίαστοι, δεν κατηγορούν, τους εμβολιασμένους – τουλάχιστον όχι όλοι – υποστηρίζουν ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να αποφασίσει.
Αυτό είναι και το σωστό, ο εμβολιασμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να καταστεί υποχρεωτικός καθώς συγκρούεται με την λογική και την υγεία που είναι ατομική…
Υπάρχει περίσσευμα υποκρισίας, όταν κάποιοι μιλούν για την κοινωνική υγεία.
Όχι κάθε πολίτης ενδιαφέρεται για την ατομική του υγεία, την υγεία της οικογένειας του και στην ιεραρχία τελευταία η κοινωνική υγεία.
Εμείς υποστηρίζουμε ότι οι έλληνες τηλεπιστήμονες είναι τραγικές μετριότητες, άνθρωποι που απέκτησαν φήμη λόγω του covid, ήρθαν στο προσκήνιο όχι για να συμβουλέψουν αλλά να τρομοκρατήσουν.
Πουλάνε ρεσιτάλ φόβου και τρόμου, εξυπηρετώντας τι… το σχέδιο να εμβολιαστούν όλοι για να αποκτήσει η κοινωνία ανοσία της αγέλης ή ο σκοπός τους είναι η προβολή τους και ακολούθως να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης από διάφορα κονδύλια που προκύπτουν για τις δήθεν έρευνες τους;
Οι έλληνες τηλεπιστήμονες παραπλανούν την ελληνική κυβέρνηση, είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα.
Η κυβέρνηση έχει πάρει λάθος αποφάσεις, διαταράσσοντας την κοινωνική συνοχή, χωρίζοντας την κοινωνία μας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Τι δεν μας έχουν πει;

1)Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες ότι καταρρέει το τείχος ανοσίας μετά την πάροδο 4-5 μηνών μετά τον διπλό εμβολιασμό.
Το μάθαμε από έρευνες αρχικά στο Ισραήλ και ακολούθως από άλλες χώρες.
Οι έλληνες τηλεπιστήμονες κρύφτηκαν ως συνήθως και εμφανίστηκαν κατόπιν εορτής να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

2)Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες ότι ένας θετικός σε covid εμβολιασμένος, έχει το ίδιο ιικό φορτίο με ένα ανεμβολίαστο.
Μας πούλησαν την ιστορία ότι ο εμβολιασμένος είναι ο προστατευμένος και ο ανεμβολίαστος… ο υποψήφιος να καταλήξει στο νεκροταφείο.

3)Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες ότι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες.
Ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα της η κυβέρνηση για τα εμβόλια, αναφέρει ότι δεν προκαλούν παρενέργειες.
Όταν ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ υποχρέωσε την Pfizer και άλλες εταιρίες να αναγράφουν τις παρενέργειες… τότε ξύπνησαν.

4)Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες ότι εγείρονται θέματα μυοκαρδίτιδας, ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που πεθαίνουν από τα εμβόλια, ανθρώπων που έχουν σοβαρές παρενέργειες, σε όλους αυτούς τι θα πούμε… ήσασταν τα πειραματόζωα;

5) Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες ότι η φυσική ανοσία είναι έως και 27 φορές ισχυρότερη από την δραστικότητα των εμβολίων της Pfizer.
Η μελέτη από το Ισραήλ είναι συγκλονιστική πραγματικά, που ξεκαθαρίζει το τοπίο και αποτελεί κόλαφο σε όσους προπαγανδίζουν για τα εμβόλια.

6) Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες γιατί όταν αρρωσταίνουμε σπεύδουμε να πάρουμε ένα φάρμακο, ώστε να θεραπευτούμε και να μετριάσουμε τα συμπτώματα και επί 17 μήνες ακούμε μόνο για εμβόλια.
Όσοι μιλούν για φάρμακα περιθωριοποιούνται.

7) Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες, γιατί η Pfizer ζήτησε να υπάρξει και 3η δόση εμβολίου.
Γιατί το Ισραήλ εμβολίασε με 3η δόση 2 εκατ από τα 9 εκατ. ισραηλινών;
Η απάντηση απλή γιατί το τείχος ανοσίας που χτίζουν τα εμβόλια καταρρέει, για νόσηση στο 39% με 43% και στην μεταδοτικότητα στο 16%.

8) Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες, γιατί διακεκριμένοι επιστήμονες ακόμη και ο εφευρέτης του mRNA, είναι προβληματισμένος.
Μάλλον δεν είναι καλός επιστήμονας και ίσως δεν ξέρει τι του γίνεται όπως ανέφερε ένας ανόητος έλληνας επιστήμονας.

9) Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες ότι τα παιδιά όχι μόνο δεν κινδυνεύουν αλλά η πιθανότητα θανάτου στα παιδιά είναι 0,00025%.
Παρ΄ όλα αυτά θέλουν να τα εμβολιάσουν, όταν ακόμη και τα CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έχουν εκφράσει αντιρρήσεις.

10) Δεν μας είπαν ποτέ οι έλληνες τηλεπιστήμονες κάτι απλό και αυτονόητο γιατί έχουν δείξει τέτοια εμμονή με τα εμβόλια και δεν προτείνουν άλλες εναλλακτικές επιλογές;
Γιατί όσα φάρμακα προτείνονται αμέσως στοχοποιούνται;
Γιατί δεν ακολουθούμε παραδείγματα άλλων χωρών όπως η Σουηδία που έχει πολλαπλάσια καλύτερη υγειονομική εικόνα σήμερα από την Ελλάδα;

Συμπέρασμα

Ο εμβολιασμός αποτελεί προσωπική επιλογή, όπως προσωπική επιλογή πρέπει να είναι και η απόφαση του μη εμβολιασμού.
Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι είναι όλοι άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν με υγεία.
Ο διαχωρισμός δεν έχει βοηθήσει και δεν έχει αποδώσει.
Μήπως η κυβέρνηση πρέπει να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των τηλεπιστημόνων;
Εντάξει πήραν νομική ασυλία για τις ανοησίες που λένε αλλά έχουν πάρει κόσμο στον λαιμό τους…

Υποσημείωση

Γνωρίζει κανείς έλληνας μια μελέτη, που πραγματοποίησε κάποιος έλληνας τηλεπιστήμονας για τον covid 19;

www.bankingnews.gr

…………………………………………………….

Παπαευαγγέλου για εμβολιασμό παιδιών: «Περιστατικά μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας αφορούν σε αγόρια ηλικίας 16-19 ετών» !!!

Επιστολή από τον κ.Νικόλαο Βρούσγο προς την Ένωση Ελλήνων Εισαγγελέων για την αποδόμηση του “ιατρο-φασισμού” που ζούμε

20.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ GSK ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ Παν/μιο Αθηνών-ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΚΑΙ $10ΕΚ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ.(WHO)

DEAL 489.500€ ΣΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΒ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

ΤΣΙΟΔΡΑ !!! ΕΣΥ (ΚΕΕΛΠΝΟ) ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ 2009 ΤΑ 24ΕΚ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΗΣ; ΚΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΦΙΑΣΚΟ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ;

ΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΕΔΙΝΑΝ 500ΕΚ ΔΡΧ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΣΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ;;

Shenario Rockefeller Foundation 2010

Shocker!!!: Agenda Behind Lockdown, Exposed During Covid -19 Pandemic !!! Shenario Rockefeller Foundation 2010

ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Die Welt. ΔΟΛΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ lockdowns ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ινστιτούτο Koch ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!

VIRUSES – ΙΟΙ ΚΑΙ VACCINES – ΕΜΒΟΛΙΑ. REAL WORLD ORDER. WHO RULES THE WORLD? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ !!!

…………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..