ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΩ !” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ 4/7/2899(2015) (β’ μέρος απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ ΣΤΙΣ 4/7/2899(2015) 

συνέχεια από το μέρος α’

μέρος β’

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ που θα μπει σε ολόκληρα τα Παγκόσμια Ταμεία, έχει σημασία να καταλάβετε όλοι ότι…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΙΩΤΗΣ: Αυτοδιαχείριση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ Λάμπρο, εσύ είσαι ένα μεγάλο παιδί με πολύ μεγάλη αρχαία ιστορία. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει μόνο χρυσός. Αλλά, θέλω να πω αυτό και το λέω πρώτη φορά δημοσίως στην τηλεόραση:

Ξέρετε τι είναι ο χρυσός; Πώς γίνεται αυτό το μέταλλο στην γη;

Σας δηλώνω λοιπόν ότι ο χρυσός είναι Ήλιος! Δεν είναι μέταλλο, αλλά γίνεται μέταλλο με το σπέρμα της Γης που είναι το Αλάτι. Πώς δημιουργείται λοιπόν;

Ας μας πουν οι επιστήμονες λοιπόν πώς δημιουργείται ο χρυσός και πώς δημιουργούνται τα μέταλλα. Το γνωρίζουν; Ούτε αυτό το γνωρίζουν; Σαφώς, δεν γνωρίζουν τον Ορείχαλκο! Ούτε να τον ξαναφτιάξουν δεν μπορούν! Είχαμε Ορείχαλκο…

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Δεν κατάφερε κανείς να φτιάξει! Αλχημιστές!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, όχι! Μα, ο χρυσός είναι μόνος του αλχημεία. Ο χρυσός είναι πάντα σε σκόνη. Τα ψήγματα που βλέπετε είναι από τις ανακατάξεις της γης. Ο χρυσός γίνεται από τον Ήλιο. Ο Ήλιος που χτυπάει το Άλας της Γης, το Αλάτι στο Νερό. Οι ακτίνες του Ήλιου που χτυπούν το αλάτι στο νερό, είναι χρυσός! Για αυτό κι ο χρυσός είναι παντού! Παντού!

Το ό,τι δεν τους συμφέρει να τον βγάλουν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά σας λέω ότι Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ! Τώρα, το πώς δημιουργείται από το αλάτι, είναι μια άλλη ιστορία! Είναι σπέρμα της Γης. Το σπέρμα της Γης είναι το Αλάτι που κτυπώντας το οι Ηλιακές Ακτίνες..κι αν το θέλετε, ο χρυσός είναι και ραδιενεργός. Έχει το μεγαλύτερο ραδιενεργό βάρος μετά τον υδράργυρο. Για σκεφτείτε το! Είναι πάντα σε πούδρα! Γίνεται στην μορφή που βλέπετε, από τις ανακατάξεις του νερού που τρέχουν μέσα στην γη. Γιατί αυτό γίνεται!

Δηλαδή ο Αμαζόνιος τώρα που βγάζει 1 δισεκατομμύριο κυβικά την ώρα, άμα αυτό το νερό δεν πήγαινε κάπου κάτω, θα έπρεπε τα Ιμαλάια να είναι παραλία! Και δεν είναι μόνο ο Αμαζόνιος, αλλά τόσες χιλιάδες ποταμοί, τεράστιοι!

Άρα, δεν είναι μόνο αυτό το νερό που μένει εδώ, μπαίνει κάπου και ξαναγυρίζει και μπερδεύεται στην θάλασσα με θαλασσόνερα. Ταξιδεύει! Η θάλασσα έχει ρεύματα… τα πάντα! Άρα, ταξιδεύει, μπαίνει στην μέσα γη και ξαναβγαίνει στην πηγή του. Ή κάνω λάθος; Και δεν είναι μόνο ο Αμαζόνιος, αλλά όλα τα ποτάμια. Άρα, καταλαβαίνετε είναι τεράστια η λειτουργία του.

Ο χρυσός λοιπόν πηγαίνει και έρχεται σε όλη την γη και μεταβιβάζεται μόνο με τις Ηλιακές ακτίνες.

Έχουμε χιλιάδες ανακατατάξεις σε αυτή την γη, αλλά ο Ήλιος που κτυπάει πάντα το νερό της Γης και το σπέρμα της γης, δημιουργείται ο χρυσός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !

Έχουμε βέβαια και τον ανατομικό χρυσό τον οποίο τον τρώμε!

Στην Ιερά Γεωμετρία των Ελλήνων μπορούμε να αναπαράξουμε χρυσό σε φυτικά προϊόντα. Κι όλα τα προϊόντα πρέπει να έχουν χρυσό μέσα, όπως στην αρχαία μας Ελλάδα. Δεν είναι μοναδικότητα αυτό και δεν το λέω αυτό.

Βέβαια, οι Εβραίοι σήμερα βγάζουν τον χρυσό με υδροκυάνιο! Γιατί; Μολύνοντας όλον τον περιβάλλον.

Επειδή κάποιος Εβραίος φτιάχνει το δηλητήριο «υδροκυάνιο»; Έχετε καταλάβει, ποια είναι η επεξεργασία του χρυσού στην Ελλάδα και γιατί φωνάζουν στις Σκουριές; Μπορούν να πάρουν τον χρυσό με ηλεκτρόλυση και με άλλους τρόπους, αλλά τον παίρνουν μόνο με το δηλητήριο, γιατί τους βολεύει. Είναι και σε μια αποστολή για να διαλύσουν και να μολύνουν ο,τιδήποτε ζωντανό στην γη, αλλιώς δεν εξηγείται και δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιούν υδροκυάνιο για να βγάζουν το χρυσό το 2015!

Και οι Αλχημιστές που λέτε, έχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε, σαφώς, εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι και των Ελλήνων, γιατί εμείς είχαμε «Χημιστές» και «Χημιστικές» και είχαν εξαπλωθεί πολύ στην Ελλάδα και στην Αλεξάνδρεια, όπου μπορούσαμε να κάνουμε όχι χρυσό, αλλά έχετε δει ποτέ ορυχείο Έλληνα για χρυσό; Δεν χρειαζόταν! Εμείς τον βγάζαμε από άλλα πράγματα! Είχαμε ορυχεία χαλκού, γιατί χαλκός είναι ένα πολύ μεγάλο και καλό προϊόν! Είχαμε και άλλες χημείες.

Άλλωστε είχαμε και τις ασπίδες των Σπαρτιατών που τις πυροβολούσαν χίλια όπλα, τις βούλιαζαν, αλλά δεν τις τρύπησε κανείς! Είχαμε μέταλλα που ήταν χίλιες φορές σκληρότερα από το ατσάλι, αλλά ελαφριά σαν τον φελλό! Εκεί είναι η τεχνολογία! Μην κοιτάτε όλοι που πλακώσαν στον χρυσό! Χρυσό κάνει ο Ήλιος!

Άρα, αν πραγματικά με μια Ιερά Γεωμετρία, Ελληνικότατη, με πολύ συντονισμένο και ενεργοποιημένο νερό, φτιάχνεις όσο χρυσό θέλεις.

Ποτέ οι Έλληνες δεν έσκαψαν για χρυσό. Πείτε μου ένα ορυχείο χρυσού! Από τις βλακείες που λένε οι εγκάθετοι ότι είχε ορυχείο ο Φίλιππος; Άρα, έβγαζε εκεί τον χρυσό και τον πήγαινε κάτω; Όπου ήθελε, έφτιαχνε χρυσό! Όσο ήθελε!

Για αυτό, και τις Πύλες που έκλεισαν μέσα αυτά τα 72 ρυπαρά βρωμερά γένη, που σήμερα μας ζαλίζουν στον πλανήτη, αλλά έρχονται περίεργες ώρες και για μας και για αυτούς, τους έκλεισε με Χρυσό! Εκεί λένε με χαλκό! Τους λέω ότι είναι χρυσός και μάλιστα τόνους χρυσού!

Άλλωστε αυτή ήταν και η δουλειά και των δαχτυλιών που κάποιοι κόπτονται και ποτέ δεν θα μάθουν ούτε πώς είναι! Είναι τόσο ζώα που έχουν αναπαράξει ψεύτικα δακτυλίδια, αλλά ποτέ δεν ξέρουν πώς είναι το αληθινό! Έρχεται η ώρα τους!

ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΙΣ….

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ας συνεχίζουμε και να πάμε και στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα και γιατί μας τα κρύβανε; Να σταθούμε λιγάκι σε αυτό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα ας σταθούμε αν είχαμε! Είχαμε! Άρα, μας κλέβουν κάτι, όταν έχουμε κάτι! Μόνος σας λέτε τώρα: «γιατί μας τα κρύψανε;». ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Και γιατί οι σημερινοί πολιτικοί μας ερωτώνται και δεν μας απαντούν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Παίρνουν από τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα και φτιάχνουν δικές τους πόλεις. Ετσι έφτιαξαν την ΑΣΤΑΝΑ, έτσι έφτιαξαν το Γιοχανεσμπουργκ και έτσι έφτιαξαν όλες τις πόλεις, σαν τα μούτρα τους, γεμίζοντας τον πλανήτη μου φαλλούς, χωρίς καμία Αισθητική και Αξιακό. Το κάνουν με δικά σου λεφτά!

Βγάλαμε και παγκόσμιες συμφωνίες, τις νεότερες δηλαδή, γιατί υπάρχουν και παλαιότερες, αλλά τα Καταπιστεύματα έρχονται από πάρα πολύ παλιά. Αντιλαμβάνεσαι τώρα για μια τεράστια αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν θα μιλήσω, για τόσο πίσω! Έκανε και χρήση και ο Τζέχις Χαν σε αυτά τα Ταμεία! Ο Πλανήτης δεν ήταν έτσι! Τον Πλανήτη τον πήραν! Είναι υπό κατοχή ο πλανήτη για αυτό σας είπα ότι είχαν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν! Ποτέ όμως, όταν μιλάς για Ανθρώπους, δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις όλα αυτά;

Αλλά πρέπει να καταλάβετε όλοι οι Έλληνες ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

Το Καθεστώς είναι αυτές οι μαριονέτες που βλέπετε και πίσω από αυτές υπάρχει μια άλλη κινητήριος δύναμη και πιο πίσω μια άλλη και μια άλλη….άρα, το Καθεστώς είναι αυτό που βλέπεις και αυτό που δεν βλέπεις. Αυτό που θέλουν να δεις μπροστά είναι μόνο τα παιδιά-μαριονέτες οι οποίες είναι πάντα υποβαστάζουσες! Αν τα πιάσεις ποτέ και τα ρωτήσεις μόνα τους, δεν ξέρουν τι να πούν!

ΑΛΛΟ ΤΟ «ΠΙΣΤΕΥΩ» ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ «ΓΝΩΡΙΖΩ»

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν τώρα να πούμε ότι όλος αυτός ο πλούτος έρχεται από πολύ μακριά και δεν μπορεί να καταστραφεί. Γυρίζει χέρια και κάνει άσχημα πράγματα για αυτό και θα δείτε ότι στούς δικούς Συντονισμούς λέμε: Δώστε μας τον Πλούτο των Ελλήνων που σήμερα δυναστεύει τους Ανθρώπους. Πιστεύετε….δεν θα πω «πιστεύετε», θα πω «ξέρετε», γιατί το «πιστεύω» με το «ξέρω» έχει τεράστια διαφορά! Όποιος δεν ξέρει, πιστεύει! Κι όποιος ξέρει, δεν πιστεύει! Το έχω αναλύσει αυτό και με ένα πολύ απλό παράδειγμα. Αν ξέρεις, τι να πιστέψεις; Σου λέω λοιπόν ότι έχω 50 ευρώ επάνω μου! Δεν το ξέρεις λοιπόν, το πιστεύεις! Δεν ξέρεις όμως αν δεν έχω καθόλου, ή αν έχω διακόσια! Αν με ψάξεις όμως και βρεις τα 50, τότε ξέρεις ότι έχω 50! Άρα, αυτή είναι η διαφορά του «πιστεύω» και το «ξέρω».

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΥΑΛΟΥ… ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ !!

Ξέρετε λοιπόν ότι ο  Θεός-δημιουργός που φέρνει το δημιούργημα του να μείνει στην Γη, έχει κανονίσει πάντα τι θα φάει, τι θα πιει, πώς θα ντυθεί και τι πλούτο έχει! Όταν γεννιόμαστε, υπάρχει  ακριβώς το πώς θα ζήσουμε την ζωή μας. Είναι σαν το παιδί σου, που όταν το γεννάς, αλλά του έχεις ένα σπίτι και έχεις φροντίσει πώς θα του φέρεσαι. Έτσι είναι ο Δημιουργός και καλύτερα από σένα!

Όμως στην πορεία υπάρχει το άλλο DNA που καθορίζει τις ζωές και παίρνει τον πλούτο από τον Άνθρωπο και τον δυναστεύει. Σε βάζει και παράγεις έναν πλούτο που σου παίρνει και την ενέργεια, γιατί όπως έχω πει ότι  ουσιαστικά πλούτος είναι η ενέργεια. Δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει πλούτος. ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!

Για αυτό, όταν θα μιλήσω ποτέ για φτώχεια, θα μιλήσω για ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΥΑΛΟΥ. Δεν υπάρχει άλλη φτώχεια. Όλα τα άλλα είναι νούμερα που τα έχουν συμφωνήσει.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όλοι παράγουμε ένα έργο κάθε μέρα. Πληρωνόμαστε, γιατί έχουμε συμφωνήσει πόσα πρέπει να πληρωθούμε.

Άρα, αντιλαμβάνεστε ότι το χρήμα δεν είναι παρά μια Ενέργεια και εμείς την προσδίδουμε. Όταν είσαι πιλότος, πληρώνεσαι, αλλά δίνεις την ζωή σου, τον χρόνο σου, ουσιαστικά αυτό πληρώνεσαι!

Όλη αυτή την ενέργεια, κάποιος την εισπράττει! Ποιος είναι αυτός; Πείτε μου το όνομα του! Στο τέλος, μου κλέβει και τα χρήματα το τεχνολογικό κομμάτι, άρα μου κλέβει την δική μου την ζωή!

Ουσιαστικά μου έχει πάρει την ενέργεια μου! Όλο το παιχνίδι είναι καθαρά ενεργειακό! Και σήμερα ο πόλεμος είναι καθαρά και πνευματικός και ενεργειακός! Δεν υπάρχει πόλεμος ούτε των υλικών και δεν υπάρχει ανάγκη πολέμου για τα υλικά.

Αν είδατε, όλοι οι πόλεμοι ήταν θρησκευτικοί ή ψευδοιδεολοπνευματικοί. Πραγματικός λόγος για πόλεμο δεν υπήρχε! Αφού ο καθένας έχει τα δικά του, τι θέλει; Άρα, γιατί έγιναν πόλεμοι στα χρόνια μας;

Ό,τι πόλεμο είδαμε ήταν θρησκευτικός, ή ψευδοιδεολογίας, του ίδιου θέματος, με τους ίδιους προπάτορες! Τελικά που ήταν ο πολεμικός πόλεμος; Αφού τελικά δεν σε συμφέρει να κατακτήσεις μια χώρα, απλά πας και τις δίνεις υλικά και κερδίζεις από αυτήν! Άρα, τι να κατακτήσεις; Την έχει κατακτήσει οικονομικά! Άρα, κάνετε μπιζνες! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Θέλω να φανταστείτε ότι το καθεστώς είναι μόνο του!

ΕΛΛΗΝΑ-ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Κι αυτό συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας και είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Σήμερα το καθεστώς κι όλα τα καθεστώτα όλα αυτά τα χρόνια ήθελαν ακριβώς τον αφανισμό μας.

Μην κοιτάτε που είμαστε πολύ σκληρά καρύδια, αλλά κι από την άλλη έχουμε και μεγάλες βοήθειες και από εκεί που φαντάζεστε και από εκεί που δεν φαντάζεστε! Οι βοήθειες είναι τεράστιες και για αυτό επιβιώνεις ακόμα. Αλλιώς θα σε είχαν λιώσει!

Είσαι με δικαίωμα Ιδιοκτήτη στον πλανήτη και φυσικά πρέπει να ξέρετε ότι όλα τα χρήματα από την αρχή που κτίζεται ο πλανήτης είναι μόνο δικά σου. Όλα τα παράγωγα, όλη η τέχνη, όλα τα μαθηματικά, όλη η ιστορία, όλη η τεχνολογία, όλος ο πλούτος, τα πάντα είναι δικά σου κι όχι των άλλων!

Είναι ξενιστές και διαχειριστές φτιάχνοντας και προωθώντας άλλα έθνη με χιλιάδες παράνομους τρόπους και πέρα από την Νομοτέλεια θα πω, γιατί, θα ακουμπήσω και το γεγονός ότι όταν ήμουν μικρός, η Κίνα είχε 500.000.000 στην γεωγραφία, όπως είχα διαβάσει στο βιβλίο της πέμπτης δημοτικού. Σήμερα έχει 1.800.000.000 δις. Πώς έγινε αυτό; Στην Ελλάδα γεννούν 4-5 παιδιά, το 35% των νεοελλήνων είναι πολύτεκνοι και πολλοί παραπάνω, έχουμε όλες τις φυλές του Ισραήλ εδώ μέσα, και δεν είμαστε… αυτοί πώς έγιναν 1,800 δις; Τους Κινέζους τους θυμάμαι στα 500 εκατομμύρια και είναι πάνω για 2,5 δις και δεν ξέρουμε και πόσοι ακόμα είναι.

Ποιο μηχάνημα τους γεννάει; Και εγώ δεν μπορώ να γίνω χώρα και κράτος; Δηλαδή, το 2020 θα έχω 1.000.000 Έλληνες! Κάτι γίνεται!

Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει πολλούς ανθρώπους και τον επιστημονικό κόσμο. Τον επιστημονικό κόσμο βεβαια που θέλει να λέγεται «επιστημονικός κόσμος».

Άρα, σήμερα αν μου φτιάχνετε κάποια χώρα, όπως ο Καναδάς, που σήμερα ο Καναδάς θέλει να λέγεται χώρα, ουσιαστικά είσαι Κινέζος. Σας λέω μετα λόγου γνώσεως ότι του χρόνου, μπαίνουν στον Καναδά 500.000 Κινέζοι. Αν θέλεις να φέρεις Έλληνες, δεν υπάρχουν για την Ελλάδα! Άρα, αυτοί πώς γεννάνε; Αν αυτό δεν λέγεται κατάκτηση, πώς αλλιώς λέγεται;

Με Νόμο στην Κίνα, 60 χρόνια Νόμος, ότι απαγορεύεται να γεννήσεις δεύτερο παιδί! Πώς εξηγείται λοιπόν; Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά!

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ! Οι Αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα.

Έτσι λοιπόν, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.

Όπως έχουμε στην περίπτωση των ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Μια Ελληνική Τράπεζα!

Ξέρετε, η Ανατολή έχει σημασία. … στην Σμύρνη, ελληνικά μιλάμε, γιατί δεν υπάρχει Τουρκία για εμάς, η Τουρκία είναι των τελευταίων 120 χρόνων, δεν είναι έθνος, είναι μια εταιρεία, όπως η Γερμανία και κάτι άλλες.

Είναι καθαρά των χαζαρομογγόλων και για αυτό θα δεις ότι σε αυτό το μονοπάτι χωράνε όλοι, γάλλοι, γερμανοί, ιταλοί, όλοι!

Η Τουρκία είναι ένα διεθνές κομμάτι. Κρατάει το σκήπτρα του ισλαμισμού, μόνο και μόνο γιατί είναι το πέρασμα, άμα το θέλετε, γιατί ούτε ισλαμιστές δεν υπάρχουν εκεί μέσα. Είναι ένα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ θα το έλεγα, κοντά στην Μέση Ανατολή, τους βολεύει.

Μην βλέπετε που σκοτώνονται με τους Ισραηλίτες. Είναι ένα αυτοί. Χαζάροι και μογγόλοι είναι και οι Τούρκοι, οι καθεστωτικοί, γιατί ο λαός είναι Έλληνες, Συρίοι και οι Σύριοι είναι πάλι Έλληνες!

Αν πάτε στην Συρία, θα δείτε πάλι την Ελλάδα. Οι Σύριοι ήταν Κρήτες! Άμα πάτε στην Ιορδανία θα γελάτε, θα δείτε πάλι Ελλάδα δηλαδή. Για αυτό υπάρχει τόσο μεγαλός σεβασμός προς εμάς!

Όσοι τον έχουν βέβαια, γιατί όσοι δεν τον έχουν, θα τον αποκτήσουν τον Σεβασμό. Θα καταλάβουν τώρα και από εκεί και πέρα, αλλάζουν τα πράγματα.

Πείτε μου ένα μέρος που δεν έχει ελληνικά ονόματα. Η Τουρκία έχει αλλάξει γύρω στα 5000 τοπωνύμια που δεν πρέπει να το κάνει. Η Λιβύη; Ποια ήταν η Λιβύη; Η Κόρη του Δία! Τι το συζητάμε; Και ποια Αίγυπτος; Λένε ότι αυτοί είναι Αιγύπτιοι και είναι μαύροι! Ναι αλλά είναι Ελλάδα!

Και σήμερα βάλτε εδώ μέσα ό,τι θέλετε και στο μέλλον τι θα μας πείτε; Ότι η Ελλάδα έχει μαύρους; Ποιος τα κάνει όλα αυτά; Ποιος τα κατευθύνει; Τι θέλει να κάνει;

Γιατί μιλάνε για Πακιστανούς; Υπάρχει Πακιστανός; Υπάρχει ο Ινδός, ο οποίος είναι μουσουλμάνος και έφυγαν από την Ινδία και έφτιαξαν το Πακιστάν! Ποιος Πακιστανός;

Κι αυτός ο άνθρωπος τώρα, έρχεται και παίρνει Ιθαγένεια; Πώς θα πάρεις Ιθαγένεια; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

Με λόγια και πάπυρους που χάσαμε την ψυχή μας, το Γένος μας, την ζωή μας, θα χάσουμε και το DNA μας; Δεν γίνεται! Αυτός που φοβάται το DNA είναι μόνο οι άλλοι, οι μη-άνθρωποι!

Έτσι με ένα πραγματικό DNA καταγωγής, θα δεις δύο πράγματα: Την αρχαία σου καταγωγή και αυτών που είναι σαν να γεννήθηκαν χθες, άρα αυτό είναι υβρίδιο!

Ας δούμε όλοι το DNA μας! Μιλάτε για Έθνος Γερμανών; Μην κοιτάτε τον κόσμο που δεν ξέρει! Ας μας απαντήσουν οι Γερμανοί, από πότε είναι Έθνος; Ας μας πουν οι Άγγλοι που τους λένε Σάξονες και να δούμε τι σχέση έχουν με τους Κέλτες! Θα δείτε ότι οι Σάξονες με τους Κέλτες δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση όμως με εμάς έχουν!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Είναι Έλληνες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια! Ας μην μιλήσουμε για Ίβηρες, Ιβηρική Χερσόνησος και τους Εβραίους, ας μιλήσουμε όμως για τους Ισπανούς! Για τους Ηρακλειδείς που ήταν εκεί. Για να συζητήσουμε για αυτό! Εμείς δεν θα πούμε για το Γένος των Εβραίων και Μακκαβαίων με χιλιάδες ονόματα που σκοτώνονται μεταξύ τους. Αυτοί είναι οι πιο πλανεμένοι, γιατί θα τους λιώσουν οι Ασκεναζίμ, οι Χαζάροι, που είναι τα δοχεία των άλλων. Είναι καθαρά μογγολικά φύλα. Πόσο άλλο βιασμό; Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άνθρωποι!

ΑΡΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !

Άρα, εγώ θα μιλήσω για Ανθρώπους και μη Ανθρώπους. Εγώ θα μιλήσω για Άνθρωπο και για αυτό το κομμάτι μιλάω πάντα και θα το δείτε στις αναρτήσεις μου χωρίς αυτό να σημαίνει κόμμα, δόγμα, χρώμα.

Και θα μιλήσω πάλι, άμα το θέλετε για ένα ΑΞΙΑΚΟ το οποίο λείπει από τον πλανήτη. Σήμερα κανείς δεν ξέρει πού κινείται ο πλανήτης, είναι σε έναν αυτόματο πιλότο. Πού πάει;

Θέλετε να κάνουμε μια καλή χώρα; Σαν ποια θέλετε να την κάνουμε; Πέτυχε καμία χώρα να μου την δείξουν, ποια είναι καλή; Νομίζετε, η Αμερική; Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που έχει γυρίσει τον πλανήτη τρεις φορές.

Ξέρω πόλεις όπως ξέρω την Αθήνα. Ξέρω σε κάθε πόλη την μυρουδιά της, ξέρω την φιλοσοφία της, ξέρω τι πάνε να κάνουν!

Βλέπω πίσω από τις Πόλεις, πίσω από τις κυβερνήσεις, πίσω από τα δόγματα, πίσω από τα Συντάγματα και πίσω από τις Οικογένειες.

Βλέπω εκεί που δεν βλέπεις και μπορώ μετά λόγου γνώσεως να σου πω ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που  σου αποτυπώνουν στον φακό σου.

Μακάρι να μπορέσεις να μπεις σε ένα κομμάτι και να ψαχτείς.

Όλο μου το κέρδος είναι κι όλος μου ο αγώνας είναι να σε βάλω σε μια αναζήτηση. Δεν έχει σημασία αν στον δρόμο σου βρεις, σκαλοπάτια, λακκούβες, ψεύτες και Αντινόηση. Από την στιγμή που θα μπεις στην Αναζήτηση θα τα βρεις όλα, γιατί ψάχνεις, αναζητάς, θα γίνεις ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Είναι θέμα χρόνου να την βρεις!

Για να το κάνεις αυτό, χρειάζεσαι τις ΑΞΙΕΣ, αυτές που έκανα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι πάνω από όλα για όλους τους Έλληνες! Έτσι θα μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τι υπάρχει.

Εχουν παραχθεί χιλιάδες τόνοι βιβλίων, όπου το μυαλό των Ελλήνων και των Ανθρώπων, το βιάζουν κάθε μέρα και του βάζουν σκουπίδια και εκτός από σκουπίδια, του βάζουν ψεύτικες πληροφορίες. Έτσι τον πλανεύουν πιο πολύ και έχουν όλα τα συστήματα για να το κάνουν.

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΟ !

Έγινε μια πραγματική ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ.

Οι Αξίες είναι 12 και δεν υπάρχουν άλλες! Ούτε λιγότερες, ούτε περισσότερες! Κλειδώνουν τέλεια και θέλω να καταλάβετε ότι όλες οι Αξίες είναι Γένους Θηλυκού. Ούτε αυτό είναι τυχαίο! Κι όλα τα κακά, είναι Γένους Αρσενικού! Για σκεφτείτε το λίγο! Είναι τυχαίο; Δεν υπάρχει τυχαίο!

Κάθε Αξία έχει και τις 12 μέσα. Έχω πει «δώστε μου ένα δόγμα που να έχει μια Αξία μέσα». Αν τυχόν έχει μία, έχει και τις δώδεκα! Γιατί αν έχεις μία, λειτουργούν όλες μαζί!

Είναι τέτοιος ο Συμπαντικός Νόμος και τέτοια η Τεχνολογία. Αυτή είναι τεχνολογία! Μία να έχεις μέσα σου, έχεις και τις 12!

Καταρχήν, να ξέρουμε τι είναι ΑΞΙΑ! Κανείς δεν την έχει ερμηνεύσει, γιατί πολλοί μιλάνε για Αξίες της Δημοκρατίας και Αρχές της Δημοκρατίας. Και γιατί δεν μας τις ορίζετε; Για ορίστε μας τις Αρχές, για να τις καταλάβουμε!

Μιλάνε για Αξίες και Αξιακό, αλλά κανείς δεν το έχει ορίσει, γιατί απλά δεν υπάρχει.

ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

Μεσότητα, όπως λέει κι ο ορισμός είναι ανάμεσα, όπως είναι το Κιονόκρανο, στην Αρμονία.

Η πρώτη Αξία του Ανθρώπου είναι η ΛΟΓΙΚΗ. Το θέμα δεν είναι αν δεν έχεις Λογική.

Ας ορίσουμε τι είναι η ΛΟΓΙΚΗ! Γιατί αν δεν την ορίσουμε, ο καθένας θα λέει τα δικά του. Όπως, αν δεν ορίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και μιλήσεις έξω και πεις τι σημαίνει Ελευθερία, ο καθένας θα σου λέει την δική του άποψη για την Ελευθερία. Ή λένε: «Θα σου πω την Αλήθεια μου!». Δεν υπάρχει η Αλήθεια ΣΟΥ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! Ή ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Δεν γίνεται το μαθηματικό αποτέλεσμα για σένα να είναι άλλο και για μένα είναι άλλο! Ένα είναι το αποτέλεσμα και το ζήτημα είναι ότι εσύ δεν μπορείς να το βγάλεις, ενώ εγώ ή ο άλλος μπορεί! Σωστά; Άρα πάμε στην ΛΟΓΙΚΗ:

  1. ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

Βέβαια, θα πει κάποιος ότι υπάρχει και η Μαιευτική διαδικασία.  Όποια διαδικασία και να κάνεις, στην αποδεικτική διαδικασία θα φτάσεις, γιατί και την Μαιευτική την κάνεις, μόνο και μόνο για να φτάσεις στην Αποδεικτική διαδικασία.

Άρα, η Αποδοχή του Υπαρκτού και του Ορθού αποκλειστικά μόνο μέσω της Αποδεικτικής διαδικασίας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και εδώ τίθεται ένα ερώτημα: όλη η επιστήμη κάθεται στην Λογική.

Η επιστήμη όμως και τα δόγματα, ενώ σου φαίνεται ότι είναι κάτι διαφορετικό, ουσιαστικά είναι αγκαλιά, εφόσον τα δόγματα έχουν υπονομεύσει τα πάντα και έχουν δημιουργήσει τις πολιτικές, τις δικαιοσύνες, τα συντάγματα, τροποποιούν, άμα το θέλεις, και τις επιστήμες ακόμα και τις μελέτες. Έτσι αλλοιώνουν τα πάντα. Ουσιαστικά, πάνε για το κακό, χωρίς κανένα θεσμικό κομμάτι και χωρίς κανένα Αξιακό σύστημα.

Εδώ θέλω όμως να σας θυμίσω: γιατί η NASA όμως, με όλους τους διανοούμενους καθηγητές, κορυφαίοι επιστήμονες, οι οποίοι ό,τι δεν αποδειχτεί, δεν το προσκυνάνε, έρχονται στην Ελλάδα, πάνε στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, στον Ναό; Πήγαν 3000 άνθρωποι και δεν πήγαν τυχαία. Ήξεραν!

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ και ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ δεν είναι θα ζητήσεις κάτι απο πραγματικές υπεροντότητες, δεν είναι «πάρε 10 ευρώ και φώναζε».

Πρέπει να το πιστεύεις αυτό που κάνεις! Έτσι η NASA χρησιμοποίησε 3000 υπαλλήλους της και τους έβαλε να κάνουν χορωδία για να ζητήσουν από τον ΔΙΑ.

Άρα, αγαπητέ συνέλληνα, αυτοί οι κορυφαίοι επιστήμονες «άπιστοι, άθρησκοι, και άθεοι», έτσι δηλώνουν και ό,τι αποδείξουν πρέπει να είναι μέσα στην Λογική και μόνο, εφόσον αποδειχτεί, γιατί αυτοί οι άνθρωποι γονατίζουν μπροστά στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, των Ελλήνων, του Ναού του Διός και κάνουν Επίκληση στο Δία: «παρακαλούμε είμαστε και εμείς παιδιά σας, αφήστε μας να πετάξουμε!»;;

Φυσικά και που την έκαναν δεν πέταξαν, φυσικά, κανένα τους διαστημόπλοιο δεν σηκώθηκε. Τους αστροναύτες τους, τους παίρνει ο Ρώσος με το «Κόσμο». Αυτοί δεν πάνε, φανταστείτε δηλαδή τι έχουν κάνει!

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάνε, γιατί δεν είναι Έλληνες! Είναι υπάλληλοι και δεν είναι Έλληνες! Γίνεται να μιλήσεις σε έναν Έλληνα Θεό, Υπεροντότητα και να μην είσαι Έλληνας; Είναι σαν να μιλάω στον Αλλάχ! Για μένα δεν υπάρχει ο Αλλάχ!

Άρα, έρχονται όλοι στον Δία. Γιατί δεν πήγαν στον Γιαχβέ να ζητήσουν χάρη; Γιατί δεν πήγαν στον Αλλάχ; Γιατί δεν πήγαν στον Άγιο Παντελεήμονα; Γιατί δεν πήγαν στην Παναγία και στον Χριστό; Και γιατί δεν πάνε στον Δαβίδ στον Ναό του Σολομώντα ;

ΜΑΖΕΨΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ !

Δεν παίρνετε τον μήνυμα; Τι άλλο πρέπει να γίνει; Γονάτισαν όλοι στο πραγματικό και το ορθό. Άφησαν τις επιστήμες και είπαν θα έρθουν να κάνουν αυτό. Δεν το πήραν, γιατί δεν ήταν Έλληνες.

Φυσικά, άμα μας το ζητούσαμε, ούτε εμείς θα μπορούσαμε να το κάνουμε! Γιατί δεν μας είχαν αποδεκτεί. Μα, δεν μας βλέπετε σαν Έλληνες! Άρα, θα έπρεπε να έχεις συντονισμένους Έλληνες! Σε έβγαλε και από το κομμάτι του Ελληνισμού, σε έβγαλε από το κομμάτι το Ορθό και το Υπαρκτό, άρα που θα βρει 3000 Έλληνες για να ζητήσει κάτι από τον Μεγάλο; Ούτε αυτό το έχει! Το κάνει με τους υπαλλήλους και δεν πήρε τίποτα!

Άρα, την συμφέρει να σε διαλύσει; Γιατί τώρα η Αγγλία βάζει πρώτη γλώσσα τα Ελληνικά, όλες οι μεγάλες Πολυεθνικές των υπολογιστών και της τεχνολογίας έχουν μόνο τα ελληνικά; Τι να πάρουν τα ζωντόβολα;

Τόσο καιρό γιατί πάλεψαν τα εβραιόπαιδα; Γιατί παλέψατε να τα διαλύσατε και σήμερα στην Ελλάδα, το Κ.Ι.Σ το παράνομο, το παρακράτος θέλει να μου την διαλύσει;

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ !!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΖΩΟΝ !!!!!!!

ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ! ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ !! ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ !!! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;»

Άλλαξες γλώσσα; Δεν ήθελες αυτή; Έφερες τα εβραϊκά; Άντε φτιάξε ό,τι θέλεις! Διέλυσες όλον τον κόσμο, διέλυσες τους ανθρώπους, τώρα θέλεις να τα ενώσεις, αλλά να σκοτώσεις τους Έλληνες; Δεν γίνεται αυτό! Θα στο σπάσουν το κεφάλι! Πρέπει να καταλάβεις τι γίνεται! Και φωνάζω πριν γίνει, γιατί είναι κοντά πολλά πράγματα! Όσοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν!

Η δεύτερη ΑΞΙΑ είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΟΥΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

Ο,τι θέλεις ό,τι και να κάνεις πρέπει να είναι στην Νομοτελειακή Προσέγγιση.

  1. Η ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ Ή Η ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.
  1. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΑ, ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Πότε είδες Διανεμητική Δικαιοσύνη; Στην χώρα μας; Στα χρόνια μας; Στον πλανήτη; Στην Ευρώπη; Τι είναι Διανεμητικό; Πότε είχαμε Διορθωτική Δικαιοσύνη; Εμείς είχαμε μόνο Τιμωρητική, δηλαδή εγώ το Έθνος έχω απέναντι μου το Κράτος να με τιμωρεί! Πώς με διόρθωσε; Με φυλακή; Με την φυλακή διορθώνουν τους ανθρώπους; Πώς διορθώνεις τον παιδεραστή που τον βάζεις στην φυλακή; Είναι μεγάλη κουβέντα!

  1. ΙΣΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΟΧΗ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΟΜΩς ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
  1. ΑΦΘΟΝΙΑ: ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ.

Άρα, εδώ δεν έχουμε ευτυχία. Έχουμε ΑΦΘΟΝΙΑ! Η Ευτυχία έτσι όπως έχει καταντήσει, έχει καταντήσει ομαδοποιημένή, είναι άλλο πράγμα. Εδώ λες ΑΦΘΟΝΙΑ όμως, που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΟΝΕΥΕΙΣ!

Αφού η Αφθονία είναι η Επάρκεια παροχής υλικών και πνευματικών αγαθών …..  Τα «εσύ είσαι στοά και δεν μπαίνεις, εσύ είσαι του αλλουνού και αξιοκρατικό δεν έχουμε, λεφτά έχεις; εδώ δεν μπαίνεις…», άρα τελικά έχουμε κλαμπ! Ποιος τα έκανε αυτά;

Αφού ο πλανήτης έχει Αφθονία. Όταν ο πλανήτης έχει νερό, έχει και για σένα! Γιατί μου δηλητηριάζεις το νερό μου ρε φίλε; Κάνεις μια καινοτομία για να κάνεις καλά τους δικούς σου! Κι όλοι εμείς να πεθάνουμε;

Κοίτα πώς λειτουργεί ο πλανήτης! Αυτό που φτιάχνουν, για τους δικούς τους είναι τσάμπα, ενώ σε μένα το πουλάνε! Και επειδή είναι θέμα ζωής, μου το πουλάς ακριβά, άρα θέλεις να με φτωχύνεις! Άρα, μου κόβεις την Αφθονία! Γιατί;

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Είναι η Έξοδος από την Οντολογική λήθη και εδώ είναι μια πολύ μεγάλη Αξία και εδώ μπορώ να σας αποδείξω ότι είναι και οι 12 Αξίες μέσα. Ό,τι δεν είναι Υπαρκτό, δεν μπορείς να ταυτιστείς μαζί του. Οντολογική Λήθη είναι αυτό που ζεις τώρα! Ον και Λήθη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ είναι η Λογική του Όντος. Τα είπες όλα!

Μην ξαναψάξεις για Θεούς! Μάθε τον Εαυτό σου. Είναι όλα μέσα σου! Δεν μπορεί να σε ξανακοροιδέψει κανένας! Δεν μπορεί, γιατί έχεις φτάσει σε σένα.

  1. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ: ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Όλα σε μια γραμμή! Τέλος! Ετσι λειτουργεί το Σύμπαν! Δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς! Διαφορετικά, διαλύεται το Σύμπαν. Έτσι με αυτές τις 12 Αξίες, λειτουργεί το κορμί σου, λειτουργούν τα μόρια σου, λειτουργούν τα κύτταρα σου, τα όργανα σου, ο εγκέφαλος σου! Ο,τιδήποτε ξεφεύγει από εδώ, αρρωσταίνεις, παθαίνεις καρκίνο, δεν υπάρχεις!

  1. ΑΡΜΟΝΙΑ: Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ, Η ΑΡΜΟΓΗ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΕΥΡΥΘΜΙΑ, ΟΡΘΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ.

Ακόμα και τα αντίθετα! Τα πάντα!

  1. ΑΝΔΡΕΙΑ

Δεν θέλαμε να δώσουμε μια νεοελληνική ερμηνεία που δεν θα είχε καμία σημασία!

ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ, ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ, ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ.

Μπορείς να φανταστείς, όταν δεις έναν Άνθρωπο με Ανδρεία… δεν υπάρχει! Ανδρεία εστί έξις ψυχής, ακίνητος υπό φόβου…» χαλιναγωγείς το συναίσθημα, γιατί όταν είσαι ακίνητος υπό φόβου (συναίσθημα), φαντάσου προς την αγάπη πώς είσαι!

Άρα, κλειδώνεις και χαλιναγωγείς το συναίσθημα. Δεν γίνεται να σε πάρει. Λογική! Αλλά, ο γενναίος  δεν είναι ότι δεν φοβάται. «…των κατά πολέμον πραγμάτων, θάρσος πολεμικόν, εγκράτεια ψυχής…». «Μα, θα μου σκοτώσουν την μάνα, το παιδί μου, μα, πεθαίνει ο συμπατριώτης μου…». Δεν βλέπεις τίποτα! Πολεμάς! Το βλέπεις, φεύγεις και πολεμάς, γιατί θα τα χάσεις όλα! «…προς τα φοβερά και δεινά…», δηλαδή εγκράτεια ψυχής προς τα φοβερά και τα δεινά. Δεν σε επηρεάζουν, σε δένουν! «..τόλμη υπηρετικής φρονήσεως…» Τολμάς να υπηρετήσεις την Φρόνηση που σημαίνει ότι ξέρεις πώς να το κάνεις! Ξέρω δηλαδή τι κάνω! «…ευθαρσία επί θανάτου προσδοκίας…» Ξέρεις δηλαδή ότι μπορείς να πεθάνεις κι έχεις ευθαρσία! Πείτε μου τι σφυρηλάτημα ψυχής πρέπει να έχεις για να καταλάβεις τις Αξίες; Και γιατί μην είσαι αυτός ο Άνθρωπος;

«…έξις διαφυλακτική λογισμών ορθών εν κινδύνοις». Αφού κινδυνεύεις κι έχεις πανικό, εσύ πρέπει να σκέφτεσαι λογικά και να εκτελείς με ακρίβεια.

Εδώ έκλεισαν οι τράπεζες και έβαλαν τα κλάματα!! Ήδη, δηλαδή οι τράπεζες είναι ιδιωτικές, η κυβέρνηση λέει «εγώ δεν τις έχω κλείσει..». Ναι, δεν τις έχεις κλείσει, αλλά δεν είπες και τίποτα για να ανοίξουν! Το ίδιο δεν είναι; Το δέχεσαι!

  1. ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΣΚΟΠΟ) ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Και φυσικά, το μεγαλύτερο, το τεράστιο ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ!

  1. ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ: Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.

Το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ είναι να ξέρεις ποιος είσαι! Η Αυτογνωσία για το ποιοι είμαστε, από που προερχόμαστε, σε ποιο σχέδιο εντασσόμαστε και ποιο προορισμό έχουμε! Δεν είναι δυνατόν Άνθρωπος να μην ξέρει από τι είναι φτιαγμένος, από που προέρχεται, σε ποιο σχέδιο εντάσσεται και ποιο προορισμό έχει! Σαν να μου λες ότι φύτρωσες! Δεν φύτρωσες! Δεν φυτρώνουν οι Άνθρωποι! Έχουν ΣΧΕΔΙΟ, ΣΚΟΠΟ!

Φυσικά, οι 12 Αξίες είναι η ραχοκοκκαλιά. Θέλω τώρα να φανταστείτε, μια Πολιτεία που έχει τις 12 Αξίες, έχει 18 Αρχές, που οι 10 απο αυτές τις Αρχές και Αξιακές και οι 8 Κοινωνικές!  

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝΑΔΕΙ…

Υπάρχουν και 3 Νόμοι τους οποίους δεν θα ανακοινώσω σήμερα, αλλά επιφυλάσσομαι! Τους κρατάω για στρατηγικούς λόγους μέχρι την Πολιτεία μας! Γιατί πραγματικά θα πάμε σε ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!

Μην ασχολείσαι με Νόμους! Μου λες για Σύνταγμα και θέλω να μου πεις τώρα ό,τι σύνταγμα υπάρχει στην γη, αυτό που έχουμε βέβαια είναι κατάπτυστο, όπως κι άλλα συντάγματα. Δηλαδή, εδώ έχει πόνο πολύ, έχει γελοιότητα, ανοησία, εγκαθετότητα, έχει σχέδιο αφανισμού και κυριαρχία. Είναι γελοία πράγματα. Πάει να κυριαρχήσει τώρα ένα δόγμα, καθόλα ανθελληνικό και τι θέλει από τους Ανθρώπους; Και τι δουλειά έχει ένα θεοκρατικό δόγμα στο Σύνταγμα; Δεν συνάδει πουθενά καμία Λογική!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Είναι όμως δύο αιώνες και συνεχίζει να ισχύει μέχρι σήμερα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια! Είδες τελικά που κανένας δεν μιλάει;

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Εκεί στην Βουλή αυτοί οι τριακόσιοι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και το 60% της Βουλής είναι  νομικοί και δικηγόροι συνταγματολόγοι. Εκεί είναι να απορείς αγαπητέ φίλε, γιατί δικηγόρος δεν υπήρχε ποτέ. Ο δικηγόρος στις ημέρες μας εμφανίζεται μετά τους Ιλουμινάτι, μετά το 1775 και ουσιαστικά είναι στοχευμένοι και κατασκευασμένοι να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα στην συντάγματα και στην Δικαιοσύνη.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ναι, να λένε ψέμματα και να τιμωρούν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι είναι! Όμως, θέλω να πω αυτό! Φαντάσου μια Πολιτεία, που έχει Πρωτόκολλα, έχει τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ και θέλεις να παράξεις Νόμους σύμφωνα με αυτόν τον άξονα που δεν έχει κανένας!

Ποιος Νόμος θα μπορούσε να είναι αντίθετος σε σένα στον κόσμο, στην συνείδηση, στους απογόνους σου που θα αφήσεις;

Αν φτιάξεις αυτή την Πολιτεία, δεν θα μπορεί κανείς να κάνει κάτι, γιατί  Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝΑΔΕΙ.

Μπορείς να φανταστείς αύριο οι Νόμοι που θα έρθουν να ψηφιστούν θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις ΑΞΙΕΣ και τις ΑΡΧΕΣ και τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ !

Ποιος θα περάσει; Θα μπορούσε με αυτές τις Αξίες και το Αξιακό να έρθει ένα Κ.Ι.Σ ή κάποιο άλλο Κ.Ι.Σ., για παράδειγμα των Βέλγων! Να πουν: «Εμείς είμαστε Βέλγοι και θα είμαστε αφορολόγητοι!». Πώς θα περάσει; Αφού άκουσες τις Αξίες και θα σου πω και τις Αρχές.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ:

  • ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ: ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ  ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Κατά την Θεωρία του Σωκράτη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πάρε την σημερινή. Μα, η τέχνη να φτάνεις την Αλήθεια και να βγάζεις σωστά συμπεράσματα είναι η Διαλεκτική. Δεν έχει Σωκράτη! Υπήρξε φυσικά ο Σωκράτης και χιλιάδες σοφοί!

Σήμερα καθόμαστε κάτω δέκα Άνθρωποι και με την Διαλεκτική φτάνουμε σε ένα σωστό συμπέρασματα.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Μόνο που σήμερα δεν γίνεται κάτι τέτοιο, μόνο υβρεολόγια!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ, δεν θα συμφωνήσω! Αν θα μπουν κανόνες… εδώ, θα δεις ότι μόλις τελειώσουμε τις Αρχές, όταν έχουμε ένα επικοινωνιακό θέμα, στο τραπέζι αυτό δεν μπορεί να κάτσει, γιατρός, μηχανικός, αρχιτέκτονας, δικηγόρος. Άμα κάτσεις θα βριστείς και καλά θα κάνεις! Ξέρεις γιατί; Άκου αδερφέ μου, έχει σημασία! Η ΙΣΗΓΟΡΙΑ! Τι είναι η ΙΣΗΓΟΡΙΑ; Δεν γίνεται αδερφέ μου στο τραπέζι για να αγορεύσεις, ενώ το θέμα είναι…

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: ΙΣΗΓΟΡΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα σου πω τώρα:

  • ΙΣΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Αν στο τραπέζι βάζεις ένα δικηγόρο, έναν γιατρό, έναν ψαρά κι έναν διευθυντή τράπεζας και θέλεις να τους μιλήσεις για επικοινωνιακό, δεν είναι ΙΔΙΟΙ. Είναι ΙΣΟΙ, αλλά δεν είναι ΙΔΙΟΙ, ώστε οι Ιδιοι να έχουν το ίσο δικαίωμα αγόρευσης.

Όταν θέτεις ένα επικοινωνιακό θέμα στο τραπέζι θα κάτσουν όσοι είναι ίδιοι. Όταν για παράδειγμα θέλεις να μιλήσεις για ένα κτίριο, δεν θα κάτσεις εσύ. Θα κάτσουν αρχιτέκτονες, όταν είναι νομικό το θέμα, θα κάτσουν οι δικηγόροι, όταν είναι οικονομικό, θα κάτσουν οι οικονομολόγοι. Αν κάτσουν 20 Οικονομολόγοι είναι ΙΣΗΓΟΡΙΑ.

Τώρα, ο καθένας που νομίζει ότι κι αυτός αυθαδιάζει κατά της Δημοκρατίας και κάθεται σε ένα τραπέζι και πει, «θα μιλήσω κι εγώ», όχι δεν μιλάς! Μιλάνε οι ΙΔΙΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΗΓΟΡΙΑ! Αν δεν έχουμε Ισηγορία, για αυτό γίνεται αυτό το μπάχαλο!

Για αυτό και οι Εβραίοι και οι Αποστάτες και οι Ασκεναζίμ έβαλαν το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Καταρχήν, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ! Άρα, γιατί να έχω δικαίωμα; Αφού είμαι ελεύθερος! Τι έχω; ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Άρα, δεν θέλω!

Αλλά, ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !

Όταν πας στις ΑΡΧΕΣ θα δεις ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι μπροστά από την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Εφόσον είμαστε Κοινωνικά Όντα, άρα, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα πρέπει να προέχει της ΑΤΟΜΙΚΗΣ!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι ενδιάμεσα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι αυτό που κάνουμε τώρα.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι δεύτερη κατά σειρά μετά την Κοινωνική Ελευθερία. Μα, πρώτα έχουμε Κοινωνική Ελευθερία, γιατί είμαστε σύνολο. Άρα:

  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ.

Κάτω όμως από έναν ΑΞΙΑΚΌ ΑΞΟΝΑ και ΑΡΧΩΝ!

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ –ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ή μήπως δεν είναι αυτό; Σήμερα τι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχεις; Δηλητηριασμένα κόμματα τα οποία σε πάνε όπου θέλουν και τα οποία είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν αποτύχει όλα;

Άρα, γιατί μιλάμε για κόμματα και δεν μιλάμε για Ελλάδα; Άρα, γιατί να μην έχουμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όλοι;

Αύριο, γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ;

Άρα, γιατί δεν καταλαβαίνουμε ότι η Αστυνομία είναι Εξουσία. Πήρε εντολή η αστυνομία «Αυτό θα εκτελέσεις!». Σωστά; Αυτή είναι η Εξουσία! Εσύ όμως είσαι η Ουσία και δίνεις Εντολή! Τελικά, εσύ δίνεις Εντολή; Δηλαδή η Πολιτική σου δεν είναι Ουσίας, είναι Εξ-Ουσίας!

ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Είναι ένας παραπληγικός που του λέμε: «Κάνε αυτό! Γιατί σου λέμε εμείς! Δεν σε νοιάζει, εσύ εκτελείς μόνο! Έχει  εκτελεστική ιδιότητα η Εξουσία! Άρα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ; ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; Γι’αυτό στα διαλύσανε φίλε μου! Γι’αυτό θα σε αφανίσουνε!

Κοίτα με τι υπονομευτικό τρόπο στα πήρανε! Σου έφεραν τα παιδιά τους, όλα καλά ονόματα, σου χαμογελάγανε, συλλόγους σου έφτιαξαν, στοές σου έφτιαξαν, όλα στα έφτιαξαν και από εκεί τα έχασες όλα!

  • ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ υφίσταται στην Πολιτεία και σαν ΑΡΧΗ:

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ  ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Άρα προηγείται ρητά η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Δεύτερη είναι η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, γιατί ζούμε κοινωνικά κι αυτή είναι η Πολιτεία μας!

  • ΙΣΟΝΟΜΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΟΣ Η ΙΣΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
  • ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
  • ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ:

Κάτι που δεν υπάρχει δηλαδή! Κράτος σημαίνει δύναμη, άρα κακώς μπορούμε να μιλάμε για Πολιτεία, αν μια Πόλη δεν έχει την δύναμη, όπως η Γαύδος για παράδειγμα ή το Καστελόριζο, αλλά η Αθήνα είναι δυνατή… οπότε, δεν έχουμε ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ. Τότε μπορούμε να έχουμε ΚΡΑΤΗ-ΠΟΛΕΙΣ, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για Δημοκρατία και δεν μπορούμε να μιλάμε για ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ.

Άρα η ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ που καλούμαστε να φτιάξουμε με πραγματική Δημοκρατία που η Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Πολίτευμα, δεν μπορούμε να την κάνουμε και δη, όπως έχει γίνει σήμερα. «Αριστερή Δημοκρατία», «Κεντρώα Δημοκρατία», «Χριστιανοδημοκρατική», «Κομμουνιστική» δεν είναι γελοίο; Δεν είναι έτσι!

ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΙΣΟΚΑΤΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΛΠ.

Αυτό είναι! Σαφώς, εξήγησα πριν την ΙΣΗΓΟΡΙΑ που είναι οι ΙΔΙΟΙ να έχουν το δικαίωμα αγόρευσης, αλλά δεν γίνεται να καθόμαστε σε ένα τραπέζι και να μην ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ασελγείς κατά της Δημοκρατίας!

  • ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΣΚΟΠΕΙΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΪΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
  • ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ. Η ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ Η ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ.

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι το Έθος της Κοινωνίας ανεβαίνει σύμφωνα με την Νόηση της και την Διανόηση της. Όσο περισσότερη Νόηση, όσο περισσότερο Νοήμονες είναι οι Άνθρωποι, τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η Ηθική, αλλιώς δεν μπορείς να μιλάς για Ηθική.

Άρα, λοιπόν

  • ΦΡΟΝΗΣΗ
  • ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ

Δεν θα τις πω αναλυτικά για να μην κλέψω τον χρόνο σας.

  • ΑΙΔΩΣ

Είναι πολύ σημαντική η ΑΙΔΩΣ και σήμερα δεν υπάρχει.

  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Είναι τεράστιος και θα ήθελα να τον διαβάσω, αν και θα σας τα αφήσω όλα για το ρεπορτάζ σας που θα πρέπει να κάνετε εσείς. Όλα αυτά έρχονται από πάρα πολύ παλιά, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε, γιατί είμαστε από πολύ παλιά Άνθρωποι, άρα δεν είμαστε Πολιτισμένοι αν ξεχνάμε τις Αρχές και τις Αξίες μας!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ελληνικές Αξίες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μόνο! Και η Θέωση μας θα έρθει μέσα από αυτές. Ξεχάστε όλο το Αυτόκληρο θεοκρατικό κομμάτι. Πρέπει να καταλάβετε:

ΘΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ! Δεν υπάρχει κάτι άλλο!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ.

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ!

ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ,

ΟΡΘΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.

  • ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Είναι πάρα πολύ τεράστια Αρχή. Σήμερα δεν έχουμε Αξιοκρατία. Η Αξιοκρατία είναι παντού! Είναι μεγάλο το κείμενο και θα σας το αφήσω.

  • ΦΙΛΟΤΗΣ
  • ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ

Γιατί όλοι νομίζαμε ότι ο «Φιλότιμος», είναι ο «Φιλόξενος». Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ορίζει αυτόν που αγαπά την Τιμή.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΥΠΕΡΟΧΗ, ΔΟΞΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΙΜΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΑΓΜΑ, Η ΣΤΟΑ.

Αυτή είναι η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, δηλαδή να είσαι ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ και να αναζητάς και θα στην δίνει όλο το σώμα της Κοινωνίας.

  • ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ

Πρέπει να διαβαστεί! Σαφώς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές δεν σας έφερα το πρωτότυπο κείμενο. Θα σας το παραδώσουν οι συνεργάτες μου.

Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΩΣ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΤΟ ΑΡΜΟΖΟΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΝΑΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΟΣΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ. Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Άρα, εδώ κόβονται όλες οι μικροπρέπειες. Μόνο να ασχολείσαι με τα Μεγαλοπρεπή και με την Μεγαλοπρέπεια.

Έτσι λοιπόν έχουμε τις Αξίες και τις Αρχές και συνάμα, έχουμε και τους Νόμους, που όπως είπαμε και πριν, θα σας τους παραδώσουμε για το ρεπορτάζ σας.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ !!!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Να περάσουμε λίγο στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αντιλαμβάνεσαι ότι εγώ, όταν πρωτοήλθα στην Ελλάδα και μπήκα σε αυτή την διαδικασία, υπήρξε ένας τεράστιος πόλεμος.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Πράγματι, πολεμήθηκες πάρα πολύ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Αλήθεια είναι ότι εγώ πήγα στους κραταιούς. Δεν κινήθηκα με τον κόσμο, αλλά πάνω σε ένα Σύνταγμα το οποίο ήταν δεδομένο, υπάρχει και το Παγκόσμιο Συνταγμα, οι κανόνες και οι Νόμοι που εγώ δεν μπορώ να ξεφύγω και πάω πάντα με αυτούς! Δεν παραβίασα κανένα Νόμο, αν και όλες οι Υπηρεσίες, άνθρωποι, υπάνθρωποι, εγκάθετοι, δογματιστές και χιλιάδες άλλοι, τα ρυπαρά γένη, μου επιτέθηκαν και προσπαθούν ο,τιδήποτε να μου το κάνουν μικρό και να κλέψουν γύρω μου. Θα το αντέξω όμως!

Εγώ όμως πήγα στους Κραταιούς με τους Νόμους! Τους έδωσα αυτή την διαδικασία. Όχι ότι δεν ήξερα, ότι δεν θα γίνει! Ήξερα πάντα ότι θα αντισταθούν, ήξερα τι πρεσβεύουν. Ανθρωποι σαν εμένα δεν μπορούν να μην ξέρουν και πού είναι ο εχθρός  και πώς είναι ο εχθρός και ποιος είναι από πίσω. Άρα, όλο αυτό έγινε για να καταλάβει ο Έλληνας τι έχει γίνει!

Έτσι εμφανίζεται μπροστά του τεράστια ιστορία αρκετών ετών: τι έχει γίνει, πώς έχει γίνει, πώς εγώ μπήκα, τι ακριβώς τους είπα. Δεν είναι τυχαίο που έχω κερδίσει τα δικαστήρια μου, έχω αθωωθεί για τα 600 δις που κατέθεσα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία που είναι στο όνομα όλων των Ελλήνων. Έχω τα δικαστήρια και τους Κοινοβουλευτικούς Ελέγχους από την Τράπεζα Ανατολής που με κάνει ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΝΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟ και η Βουλή το Ανώτατο ¨Οργανο του Κράτους βγάζει 670 δις για την κάθε Μετοχή. Έχω κι άλλο δικαστήριο, η Εφορία μετά μου βάζει τον φόρο 27 δισεκατομμύρια και για πρώτη φορά στην ιστορία άνθρωπος κάνει μήνυση στο ΣΔΟΕ να πάρει 27 δις και εκεί κινείται ένας τεράστιος μηχανισμός.

Να ξέρετε ότι και οι 8 ΜΕΤΟΧΕΣ είναι στον Ελληνικό Λαό!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ… ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ !!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ !!! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ !

ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΩ !

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !

Ευτυχώς που κάποιοι Θεσμικοί πέρα από τις Οικογένειες και τις υποτιθέμενες τεράστιες δυνάμεις που ούτε που  τις βλέπω, σέβονται τουλάχιστον σέβονται τουλάχιστον… δεν σέβονται μόνο ανθρωποειδή, που νομίζουν ότι υπάρχουν και δεν ξέρουν την ύπαρξη τους.

Θα φτάσω μέχρι το τέλος και για αυτό, δεν γίνεται πλάκα !

Ωστόσο, με ένα τέτοιον αγώνα έγινε κάτι πολύ δυνατό !

Συστρατεύτηκαν οι Έλληνες! Μαζεύτηκαν ψυχές. Οι Έλληνες είδαν ότι υπάρχουν αδέρφια σε όλη την Ελλάδα, τελείως διαφορετικά από τις κοινωνικές τους σχέσεις που ο καθένας τους κτύπαγε στην πλάτη, δίνοντας τους απλόχερα τον οίκτο, την ζήλεια, τον φθόνο. Έχει συστρατευτεί ένας τεράστιος στρατός, είμαι περήφανος για αυτόν τον αγώνα και είμαι ακόμα πιο περήφανος για όλους τους Έλληνες και τους πλανεμένους που είναι σε αναζήτηση και θα έρθουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλον τον πλανήτη, άμα το θέλετε, γιατί υπάρχουν οργανώσεις στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Γαλλία, στην Αμερική, στην Ρωσία, στην Κωνσταντινούπολη. Συστρατεύονται πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν υπήρχε περίπτωση να έρθουν μαζί.

Δηλώνω ότι έχω πολεμιστές σε όλο τον πλανήτη και δηλώνω ότι έχω οργανωμένες  δυνάμεις και δυνατότητες, θα το φτάσω μέχρι το τέλος και δεν φαντάζεστε τι έχει να γίνει! Εσείς δεν ξέρετε! Οι άλλοι ξέρουν!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !

Ούτε εγώ θα έλεγα στους Πολεμιστές μου ότι έρχεται κίνδυνος, για να μην μου φύγουν! ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΥΛΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ !

Ας κάνουν τώρα ότι δεν το βλέπουν. Δηλώνω ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι παρούσα, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, αν το θέλετε. Προσπάθησε να κάνει την ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ο Καποδίστριας και για αυτό τον σκότωσαν! ‘Ενας ένας πραγματικός Άνθρωπος και Έλληνας.

Από την άλλη, έχουμε 60 γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Όμως εμείς δεν καταδεικνύουμε το κακό που έχει συμβεί.

Εμείς έχουμε δικά μας χρήματα από τα Παγκόσμια Ταμεία που οι συνεργάτες μου θα σας αναλύσουν όσο καλύτερα μπορούν. Θα σας αναλύσουν και για τα 600 δις τα οποία είναι κατατεθειμμένα και όσα ακόμα χρειαστούν, θα βάλουμε. Θα σας αναλύσουν και για τον πλούτο της Ανατολής, που η Τράπεζα είναι ανοιχτή μέχρι και σήμερα και έχουμε όσο πλούτο θέλουμε.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ! ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ! ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ !

Δεν μπορεί να  με σταματήσει τίποτα! Δεν μπορείς να σταματήσεις την ροή του ποταμού. Απλά θα πνιγείς! Είναι η ώρα που όλοι οι Έλληνες θα πάρουν αυτά που είναι δικά τους πίσω.

Ας καταλάβετε ότι είσαστε Έλληνες, ας αφήσετε για πρώτη φορά στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τα δόγματα, τα κόμματα και τις ομάδες και τα χρώματα.

Χρώμα έχω τοποθετηθεί ότι δεν είναι το χρώμα του Ανθρώπου, αλλά το χρώμα του χρήματος. Αυτό διαφοροποιεί ταξικά δηλαδή «εγώ είμαι πιο πλούσιος, άρα σκάσε και θα σου πω τι θα κάνεις!». Αυτό δεν υπάρχει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Δεν μας νοιάζει αν είσαι πλούσιος, δεν μας νοιάζει αν είσαι φτωχός, μας νοιάζει η Διανόηση σου.

Για εμάς το κεφάλαιο είναι η ΝΟΗΣΗ. Άλλωστε, δεν σου ζητάμε χρήματα! Έλα! Ανοίγουμε σε όλη την Ελλάδα γραφεία, άρα για πρώτη φορά ανοίγουν με ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ γραφεία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» για να δημιουργηθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, η οποία δεν θα είναι άλλη από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που θα έχουν ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, οι 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ και θα αφήσουμε την ΠΟΛΙΤΕΙΑ να παράξει ΝΟΜΟΥΣ, ΖΩΗ και να ζήσει όπως θέλει.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ

Θα σας πω αυτό: Δεν μπορεί να υπάρξει Νόμος, τουλάχιστον όπως εμφανίζεται  σήμερα το Σύνταγμα κι όλα τα Παγκόσμια συντάγματα, που να μην είναι στον Άνθρωπο και στην Νομοτέλεια, να μην είναι για το καλό του Ανθρώπου και την ζωή, είτε την φυσική του, είτε την ψυχική του, κάτω από τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ που σας διάβασα.

Ατυχώς, δεν έχω τον χρόνο να σας διαβάσω και να μπείτε στην διαδικασία των ΑΝΤΙ-ΑΞΙΩΝ όπου έχω αποτυπώσει τον πλανήτη, σύμφωνα με τις ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ όπως ζει σήμερα ο πλανήτης.

Ίσως σε κάποια άλλη συνάντηση μας, θα καταλάβετε πώς είναι ο πλανήτης σήμερα. Έχω την εμπιστοσύνη ότι είσαστε ικανότατος με ένα Επιτελείο να κάτσετε να δείτε τις ΑΞΙΕΣ και τις ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ και πώς τοποθετούμε σήμερα τις ΑΞΙΕΣ, πώς είναι και πώς έπρεπε να είναι!

Σε αυτό το κομμάτι καλώ όλους τους Έλληνες και τους Ανθρώπους. Αυτό θα μεγαλώσει  πάρα πολύ. Σας είπα ότι υπάρχουν γραφεία παντού, στην Ιταλία, στην Αμερική, στην Γερμανία και θα ανοιχτούν κι άλλα γραφεία.

Το γραφείο όμως αυτό, για πρώτη φορά, δεν υπάρχει Φορέας! Είναι τα γραφεία του Αυτόχθονα Έλληνα, τα δικαιώματα του Ανθρώπου, τα καταπατημένα.

Αυτό το μάτριξ θα σπάσει πραγματικά με ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ! ΤΑ ΕΧΕΤΕ!

Δηλαδή, τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! Το ότι μπορώ να βάλω τις εγγυήσεις και ότι είμαι ένας μηχανισμός που θα τινάξω την μπάνκα στον αέρα και θα διαλύσω και θέλω να διαλύσω για να πάρει τον πλούτο του όλος ο κόσμος που του αξίζει και του ανήκει και είναι βγαλμένος με αίμα και ιδρώτα τόσες γενεές.

Σήμερα πρέπει να τον πάρουμε! Αυτά τα παγκόσμια ζώα, τους γελοίους που τους βλέπετε Ελίτ, θα φάνε πάρα πολύ ξύλο γιατί προσπαθούν να πάρουν όλον τον παγκόσμιο πλούτο. Να βάλουν κατί τσιπάκια και κάτι γελοιότητες με τα οποία αρχίζεις και χάνεις τον πλούτο σου!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ !

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γεγονός που παίζει με την Γερμανία. Η Ανατολική Γερμανία, εξ’ όλης της κυβέρνησης, είναι στο κεφάλι τους επειδή είναι ιδιωτική εταιρεία 90 εκατομμύρια στο κεφάλι, βάσει το UCC της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Αυτό τρέχει τις επόμενες μέρες και μπορώ να σας πω ότι θα αποκαλυφθεί σιγά-σιγά, γιατί τρέχουμε παράλληλα με μια ομάδα ανθρώπων που είναι κι αυτοί πολύ καταπιεσμένοι. Μην βλέπετε κυρίαρχους λαούς, είναι όλοι σκλαβωμένοι. Δεν υπάρχει κανένας πουθενά. Όλοι χρωστάνε! Μην τους βλέπετε κοστουμαρισμένους να χαμογελάνε, είναι σάπιοι, νεκροί ήδη. Αφήστε να πάρουμε τον πλούτο και τα δικαιώματα των ανθρώπων, τα κράτη που είναι η δύναμη μας, στα χέρια μας!

Το Έθνος είναι Έθνος και δεν μπορεί κανένα χαρτί, κανένα δόγμα και καμία εκκλησία και κανένας κερατάς να μου διαλύσει το Έθνος γιατί είναι θέμα DNA. Θα πάμε και σε εξέταση DNA ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. Θα πάμε σε πολύ βαθειές τομές. Θέλουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, θέλουμε τα δικά μας και θα δημιουργήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, εφόσον έχουμε φτιάξει την ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πιστεύω ότι Οκτώβρη και Σεπτέμβρη θα έχουμε πολύ μεγάλα νέα και εξελίξεις! Θα συστρατευτεί όλη η Ελλάδα.

Η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει κόμμα, δεν έχει δόγμα παρά μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ.

Δεν έχει κάνει με ψευδοϊδεολογίες που μου διαλύουν την κοινωνία μου και την Πολιτεία μου. Έχουν πέσει και έχουν διαλυθεί όλα! Έχουν πτωχεύσει τα πάντα.

Σήμερα η λύση είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να δημιουργηθεί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ.

Να τους εξετάσουν όλοι και να αρχίσουν να ζουν στην πραγματικότητα του Γένους, του DNA, των ΑΞΙΩΝ, των ΑΡΧΩΝ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους!

………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ β’ μέρους: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ 4/7/2899(2015) (α’ μέρος απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Αφήστε μια απάντηση