Αμερικανοί απαρνούνται την ιθαγένεια τους σε αριθμούς ρεκόρ!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

20140209_expat

George Kinikos

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!!!!!!!!
ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!!!!!!!!!

Αμερικανοί απαρνούνται την ιθαγένεια τους σε αριθμούς ρεκόρ
Τάιλερ είναι pictureSubmitted από Τάιλερ στις 09/02/2014 17:33 -0400

Τρεις φορές περισσότεροι Αμερικανοί εγκατέλειψαν την Αμερική το 2013 από ό, τι το 2012 . Όπως αναφέρει η WSJ , το περασμένο έτος σημειώθηκε ρεκόρ στον αριθμό των αμερικανικών εκπατρισμοί φορολογουμένων . Ενώ η ” ιδιαιτερότητα” και να ζουν το αμερικανικό όνειρο να παραμείνουν ακρογωνιαίοι λίθοι της διατήρησης άποψη του πολίτες των ΗΠΑ από τον κόσμο , φαίνεται ότι τα πάντα, από μεταβολές φορολογικού κώδικα για κατασκοπεία οδήγησε 2.999 ανθρώπους να παραδώσουν τα διαβατήριά τους το περασμένο έτος , ” πάνω απ ‘όλα , ο φόβος φαίνεται να είναι οδήγηση αύξηση αυτή . ”

Via WSJ ,

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών , από 630 άτομα, αποποιήθηκε την υπηκοότητά τους στις ΗΠΑ ή έληξε αμερικανικών μακροπρόθεσμων διαμονής τους με τη στροφή σε πράσινες κάρτες τους κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου .

Το τέταρτο τρίμηνο σχήμα έφερε σε 2.999 το συνολικό αριθμό των εκπατρισμοί για το 2013 . Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 1.781 το 2011 , δήλωσε ο Άντριου Μίτσελ , ένας δικηγόρος φόρος σε Centerbrook , Κονέκτικατ , ο οποίος παρακολουθεί τα δεδομένα .

αποδοθεί το κύμα στην αύξηση της ευαισθητοποίησης της υποχρέωσης να καταθέτουν φορολογικές δηλώσεις των ΗΠΑ , το αυξανόμενο βάρος της συμμόρφωσης και το φόβο των μεγάλων ποινών για τη μη καταθέτουν ΗΠΑ .

” Πάνω απ ‘όλα , ο φόβος φαίνεται να οδηγούν την αύξηση αυτή εκπατρισμοί , ”

Οι ΗΠΑ είναι η μοναδική μεταξύ των αναπτυγμένων χωρών στην απαίτηση των πολιτών και τους κατόχους πράσινης κάρτας να καταθέτουν φορολογικές δηλώσεις , ανεξάρτητα από το πού ζουν , σημείωσε . Οι άνθρωποι που αποδήμων , επίσης, μπορεί να υπόκειται σε φόρο έξοδο .


Ωστόσο , υποψιαζόμαστε ότι αυτό ακίδα το 2013 είναι μόνο η αρχή …

Αυτή την εβδομάδα , Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Επιτρόπου John Koskinen δήλωσε σε επιτροπή του Κογκρέσου ότι από το 2009 πάνω από 43.000 Αμερικανοί φορολογούμενοι έχουν εισέλθει σε ένα ειδικό πρόγραμμα για τους φορολογούμενους με αδήλωτη offshore λογαριασμούς και πλήρωσε περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους πίσω , τόκους και τις κυρώσεις .

Εμπειρογνώμονες που εκπροσωπούν τέτοιες φορολογούμενοι εκτιμούν ότι η IRS εξακολουθεί να οφείλεται αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα .

Ο νόμος περί φορολογικής συμμόρφωσης αλλοδαπών λογαριασμών μπορεί επίσης να ενθαρρύνει κάποια φορολογούμενους να αποδήμων , λένε οι ειδικοί . Να τεθεί σε ισχύ αυτό το έτος , απαιτεί ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να υποβάλλουν τα στοιχεία του λογαριασμού στις ΗΠΑ , τόσο για τους πολίτες των ΗΠΑ και τους κατόχους πράσινης κάρτας που ζουν στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό .http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2014/02/20140209_expat.png

Αφήστε μια απάντηση