Οκτ 062014
 

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Συνέλληνα Μανώλη, την τελευταία εβδομάδα μετά από την ανακοίνωση σου για την δημιουργία των ΚΟΙΝΣΕΠ και την αποπληρωμή όλων των δανείων,ΔΕΗ, κτλ…έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή στις περισσότερες ομάδες και τους συναγωνιστές αυτού του καθαρού αγώνα που κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια για την απελευθέρωση της Μάνας μας Ελλάδας.

Έως τώρα όλα τα οικονομικά εργαλεία ήταν και είναι στο ΦΩΣ, με όλες τις αποδείξεις και όλα τα επίσημα έγγραφα στα χέρια μας και κατατεθειμένα σε όλους τους επίσημους φορείς του Κράτους μας. Έως και σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας πρώτα έκανε την κάθε κίνηση, πρώτα έφερνε το κάθε οικονομικό εργαλείο-όπλο με όλες τις αποδείξεις και έγγραφα, με αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και με απόλυτη διαφάνεια και μετά μας το έδινε καθαρό στα χέρια μας για να αγωνιστούμε και να ενημερώσουμε τους συνέλληνες και τις συνελληνίδες. Πρώτα κάνει την κάθε πράξη ο Αρτέμης και μετά παρουσιάζει και μας δίνει το οικονομικό εργαλείο.

Για πρώτη φορά αυτό δεν ισχύει, για πρώτη φορά και αυτό από πλευράς δικής σου μας ζητάς πρώτα να κάνουμε κάτι χωρίς να έχουμε δει τίποτα, χωρίς να υπάρχουν έγγραφα, χωρίς να έχει κατατεθεί τίποτα επίσημα, παρά μόνον λόγια και υποσχέσεις ότι θα γίνει…

Αγαπητέ Μανώλη, τα θα και θα και θα είναι των κομμάτων και των βουλευτών και δεν συνάδουν με τα ιδανικά τις αξίες και την Αρετή που εσύ πρώτος όλων μας διδάσκεις τόσο καιρό, τα οικονομικά μας όπλα που έχουμε έως τώρα δεν έχουν θα…είναι εκεί είναι στα χέρια μας, είναι στο ΦΩΣ, είναι για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, έχουν όλες τις πιστοποιήσεις των επίσημων θεσμών και μας τα έφερε ο Αρτέμης Σώρρας για την απελευθέρωση μας και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει έως σήμερα. Για πρώτη φορά ακούμε το θα…για ένα οικονομικό εργαλείο και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου, δεν υπάρχουν θα κάνω…υπάρχει μόνο ΚΑΝΩ και μετά σας το δίνω, τι θα πει ότι τα χρήματα για τις ΚΟΙΝΣΕΠ θα έρθουν από εκεί που πρέπει; Μελέτησα όλο το νόμο, πήγα σε δικηγόρους οικονομολόγους και λογιστές, βρήκα και ΚΟΙΝΣΕΠ στα μέρη μου και έμαθα πως η ΚΟΙΝΣΕΠ έχει 3ης κατηγορίας βιβλία, είναι δηλαδή μια ΕΠΕ και με πάγια έξοδα και νομική υποστήριξη τα έξοδα της αρχίζουν από 800ευρω/μήνα, από πού θα χρηματοδοτηθούν 50-100 ΚΟΙΝΣΕΠ σε όλη την Ελλάδα αύριο; Από τα χρήματα που ΘΑ έρθουν από εκεί που πρέπει; Αυτό είναι πρωτοφανές στον αγώνα μας να κάνουμε μια τόσο μεγάλη δράση για κάτι που ΘΑ έρθει αν έρθει…και αν δεν έρθει; Ποιος και από πού τα 800 το μήνα πρόεδρε; Και να μαζέψουμε τα στοιχεία των συνελλήνων από δάνεια ΔΕΗ κτλ όπως ανακοίνωσες; Και αν δεν έρθουν και αν δεν γίνει τίποτα πόσες μηνύσεις θα μαζέψουμε για εξαπάτηση; Πόσοι συνέλληνες και συνελληνίδες μετά θα τρέχουν στο αυτόφωρο; Γνωρίζεις πρόεδρε ότι η συνελληνίδα Κορίνα Λιμνιούδη από εχθές βγάζει ανακοινώσεις με τα τηλέφωνα της για αποπληρωμή δανείων και ΔΕΗ σε όλο το δίκτυο; Πως πήρε τέτοια απόφαση η Κορίνα Λιμνιούδη χωρίς να έχει τίποτα υπαρκτό; Ποιος θα την βγάλει από το αυτόφορο αν αρχίσουν οι μηνύσεις για εξαπάτηση; Βέβαια σαφώς και έχει αναλάβει την ευθύνη των πράξεων της, αλλά πρόεδρε εδώ εκθέτει όλο τον οργανισμό, εσάς τον Αρτέμη και βάζει και μεγάλο κίνδυνο όλο τον αγώνα μας και αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το καθεστώς που πολεμαμε και για κάθε πράκτορα να μας μηνύσει όλους και περισσότερο την END και τον Αρτέμη Σώρρα, τελικά μήπως κάποια κέντρα βρήκαν την ευκαιρία να αποδημήσουν την END και τον Αρτέμη και να καταπνίξουν τον δίκαιο και καθαρό έως σήμερα αγώνα όλων των συναγωνιστών και όλων των Ελλήνων που τόσο καλά και καθαρά συνεχίζεται και που τόσο πολύ σήμερα έχουμε στριμώξει το καθεστώς στην γωνία….;

Σε άκουσα πρόεδρε από το ραδιόφωνο να λες ότι…η END είναι οργανισμός και ότι η END έχει συνεδριάσει και έχει πάρει αυτή την απόφαση για τις ΚΟΙΝΣΕΠ και την αποπληρωμή των χρεών των Ελλήνων, άρα υπάρχουν τα πρακτικά της συνεδρίασης και οι αποφάσεις και οι εισηγήσεις και το απόθεμα και τα κεφάλαια για αυτή την κίνηση και η ομόφωνη απόφαση ή οι υπογραφές των μελών της END, σωστά πρόεδρε; Υπάρχουν τα πρακτικά της συνεδρίασης και της απόφασης που πήρατε, σωστά; Ο Αρτέμης πρόεδρε σας έχει εκθέσει όμως και ανοιχτά δήλωσε ότι δεν έχει λάβει καμία γνώση και ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα και ότι δεν μπορεί να το υποστηρίξει και αυτό το έχει πει δημόσια και ο Σώρρας είναι στην END όπως εσύ μας έχει πει, ότι είστε μαζί στην END μαζί με τα ονόματα των μελών που ανέφερες στην παρέμβαση σου σε πρόσφατη ομιλία.

Συνεπώς και δυστυχώς πρόεδρε ένας από τους δύο, ή εσύ ή ο Αρτέμης μας λέτε ψέματα. Εμείς πρόεδρε οι καθαροί αγωνιστές αυτού του καθαρού αγώνα δεν είμαστε ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον και δεν θα επιτρέψουμε καμία διάσπαση, εμείς πρόεδρε είμαστε με την ΑΛΗΘΕΙΑ και με το ΦΩΣ. Τόσο καιρό μας διδάσκεις και μας μιλάς για ΑΡΕΤΗ πρόεδρε και δυστυχώς σήμερα βλέπουμε ή μάλλον δεν βλέπουμε ΦΩΣ αλλά κάποιες ύποπτες και σκοτεινές ενέργειες. Ένα και ένα κάνουν δύο και ένας από τους δύο σας λέει ψέματα. Τα πρακτικά της συνεδρίασης πρόεδρε τώρα στον αέρα, τώρα άμεσα τα πρακτικά και την απόφαση της συνεδρίασης για αυτή την κίνηση των ΚΟΙΝΣΕΠ στο αέρα με τις υπογραφές όλα τα μέλη να τα δούμε και να ξεκαθαρίσει άπαξ δια παντός όλο αυτό γιατί εμείς οι αγωνιστές του δρόμου της πλατείας του σκληρού αγώνα είμαστε με την Ελλάδα με το ΦΩΣ με την ΑΛΗΘΕΙΑ με την απελευθέρωση με την ΑΡΕΤΗ που μας διδάσκεις τόσο καιρό.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να βάλλει κατά του δίκαιου και καθαρού αγώνα μας, δεν θα επιτρέψω ούτε σε εσένα πρόεδρε ούτε στον ίδιο τον Αρτέμη να διασπάσει τους συνέλληνες και τις συνελληνίδες σε ομάδες ξεχωριστές και αντίθετες, δεν σας το επιτρέπω και θα υπερασπιστώ μέχρι τελευταίως ρανίδος του αίματος μου τα ιδανικά μου της αρχές μου και τον καθαρό και δίκαιο αγώνα που ξεκινήσαμε όλοι οι Έλληνες.

Τα οικονομικά εργαλεία είναι όλα εδώ, είναι όλα στο ΦΩΣ, είναι όλα δικά μας των Ελλήνων, είναι όλα στα χέρια μας με όλες τις αποδείξεις και όλα τα επίσημα έγγραφα και μας τα έφερε ο Αρτέμης Σώρρας για τον αγώνα μας και την απελευθέρωση της μάνας μας Ελλάδας. Σας ευγνωμονώ όλους για την μέχρι τώρα συνεισφορά σας την βοήθεια σας και το έργο σας και εσένα πρόεδρε και την END και τον Αρτέμη και εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος, αλλά αν δεν μπορείτε, αν πάψατε να μιλάτε την ΑΛΗΘΕΙΑ αν δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε άλλο τον ΑΡΕΤΗ να σηκωθείτε και να φύγετε ή να καθίσετε δίπλα θεατές.

Τα Οικονομικά εργαλεία είναι εδώ είναι πραγματικότητα είναι στο όνομα μας είναι σε όλους τους ιθαγενείς Έλληνες και εμείς θα φτάσουμε ως το τέλος και θα απελευθερώσουμε την ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.

Τα πρακτικά και την απόφαση της συνεδρίασης τώρα στον αέρα στο ΦΩΣ να δούμε ποιος λέει ψέματα…. Δεν περιμένω απάντηση δια του λόγου μόνον περιμένω τόσο εγώ όσο και όλοι οι συναγωνιστές και συναγωνίστριες να δούμε τα έγγραφα της συνεδρίασης σας.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
Μπαλαντίνας Χρήστος

Προτείνουμε:

  21 Σχόλια to “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.”

 1. συνΕΛ-ληνα συμφωνω και επαυξανωκαι βρισκω την τοποθετηση σου αριστη διοτι ετσι και κανουμε ενα λαθακι ,αυτο περιμενουν,ο αγων μας τελιωσε και καταστραφηκε η μανα ΕΛΛΑΣ.ουδεν κρυπτω υπο του ηλιου ..φως ,τεκμηριωμενο για τα δυσκολα που μεχρι τωρα τραβηξαμε και τραβαμε για την συνΕΛευση.

 2. ΣΥΝΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ…………
  ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ‘ΘΕΣΜΩΝ ΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ’ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ????????????
  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

 3. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ? ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΙ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΝΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ?

 4. ρε μπαλαντινα,σωραιος εισαι γαμο τα παιδια,και εισαι και μπροστα αφου γουσταρεις και το πολεμας.θεωρο ομως ντροπη και αυθαδεια,να διαβαζω και να νιωθο οτη ο λαμπαρακης και ο καθε λαμπρακης που το παλευει πολυ παλαιοτερα απο σενα και απο μενα το πραμα,και ειναι δασκαλος του οραματος που ολλοι ποθουμε,να το νε συγκρινο με το κοληταρι μου το γιωργο που το νε στολιζω οπως γουσταρο-αφου ειναι το φιλαρακι μου απο μικρο παιδι.απαιτω φιλτατε απο εσενα απο εμενα και απο ολλους μας,σεβασμο στους παλαιοτερους και σοφοτερους και τα προβληματα να λυνονται ησυχα και απο αυτους που ξερουν να λυσουν το προβλημα που δημιουργησανε.παιδια οτι αναταραχη παιζη πρεπει να σταματηση.ασχολουμεθα και δημιουργουμε ντορο με κατι που δε χαλασε και ο κοσμος αν εχει γινη και ενα λαθος απο καπια μερια,ο αγωνας συνεχιζεται .ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΜΠΑΛΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΜΕΑ

 5. ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ….ΜΑΝ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 6. Αν ειναι δυνατον τέτοια ευθεία επίθεση απο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ κατα την ωρα της μάχης και για τον λόγο οτι εκτιθεται η μία συναγωνιστρια ή καποιοι πολλοί Δηλ. την προσπαθεια του ΛΑΜΠΡΑΚΗ την βαφτιζει κάποιος ιδιοτέλεια . Και το ανοιχτα στο φως δεν το καταλαβαίνω δηλ. ρε ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ποιος εισαι εσυ που θα προσπαθησεις να εκθεσεις τον ΛΑΜΠΡΑΚΗ και να τον καλέσεις σε απολογία μήπως εισαι ο ΣΩΡΡΑΣ . Δηλ να περιμενεις λιγο να δωσεις χρόνο δεν μπορούσες και αδημονούσες να εκθεσεις την διχοτόμηση της ΣΩΡΡΑΣ – EI END. Αυτα που λές διχοτομουν τους συνενωμένους Ελληνες. Για συμμάζεψε τον προταγωνιστικό σου ρόλο . Ενας κομπάρσος εισαι οπως ο καθένας μας. Μήπως εισαι ο ηγέτης μας και βγάζεις ηγετικες απαιτησεις για λογαριασμό μας. Μέινε ψυχραιμος και περίμενε λίγο να το διαπιστώσεις. Και μια λάθος κίνηση δεν ειναι η καταστροφή οπως θα ειναι αν εσυ διχοτομησεις την END.

 7. Το να δημιουργουνται διχονιεςς και εχθρες αναμεσα στα μελη της ομαδας δεν νομιζω πως ειναι το πιο πρεπον και σωστοτερο αυτη τη χρονικη στιγμη που ο αγωνας ολων μας φτανει στο αποκορυφωμα.Πολοι Ελληνες αγωνιστες απο ακρη σε ακρη της Ελλαδας κανουν τεραστιες προσπαθειες παρα τις δυσκολιες της καθημερινοτητας που μας εχουν επιβαλει ωστε να δημιουργησουν εκδηλωσεις για να φτασει αυτο το μυνημα της συνενωσης ως και τον τελευταιο Ελληνα και εσυ ρε Χρηστο παρα το σεβασμο που σου εχω καθεσαι και κανεις ολοκληρη ιστορια επειδη μια ανεγκεφαλη πηρε πρωτοβουλεια και καθεται και ανεβαζει στο ιντερνετ οτι της κατεβει στο κεφαλι;Πιασε και ζητα εξηγησεις απο αυτην καλυτερα γιατι πιστευω πως αυτη εσκεμενα σαν κατι αλλους στο παρελθον που στη αρχη το επαιζαν πατριωτες και μετα το γυρισαν εχει κανει τη ζημια στο ολο θεμα και ο Λαμπρακης αν εχει κανει καποιο λαθος θα μας το πει απο μονος…..Επειτα σε ενα τοσο σοβαρο θεμα ο μονος ο οποιος μπορει και εχει το δικαιωμα να επεμβει ειναι ο Αρτεμης και κανενας αλλος!

 8. Απολυτο δικιο εχεις Γιωργο με αυτα που λες αλλα νομιζω μερικοι εδω μεσα χωρις να το θελουν κανουν μεγαλυτερα λαθη απο οτι ειδη υπαρχουν…….

 9. Χρηστο Μπαλατινα, Συν Ελληνα, αρχισες στο γραφτο σου να λες για τις ΚΟΙΝΣΕΠ και οτι σου ειπαι ο δικηγορος φιλος σου, συγγενης σου….. Αυτο που ξερουμε ολοι μας ειναι οτι Η ΕΝΤ οπου και ο Σωρας ειναι μελος το ΔΣ εχουν οικονομικα εργαλεια στο τραπεζει που τα εφερε ο ΣΩρας. Αυτο δεν σταματα ΕΑΝ υπαρχει και αλλο ενα εργαλειο να μπει στο πεδιο της μαχης. Αυτο που πρεπι να σταματησει ειναι η αυθαδεια σε προσωπα που εχουν δωσει ολο τους τον εαυτο στην δημιουργια αυτης της ομοψυχιας μας. Δεν εισαι σε θεσει να αποκαλεις ΚΑΝΕΝΑΝ ψευτη απο την ομαδα βγαζοντας τα δικα σου συμπερασματα. Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να συγκρινη τα μελη της ΕΝΤ με αλλοτινους γκομενακηδες και παιδοΦιλους πολιτικους της πατριδας μας που μας γεμιζαν και συνεχιζουν με ΘΑ…. Εαν θελουμε την ανεξαρτησια μας σαν Εθνος πρεπει τωρα να σταματησουμε αυτο το μικροβιο που λεγεται ΕΓΩ αλλωστε εκ του αποτελεσματος κρινονται ολα. Εαν υπαρχει καποια διαφωνια μεταξυ προσωπων καλα θα ειναι να συν-ζητησουν την λογικη του θεματος και να πραξουν αναλογα. Δεν ειναι κανενος τσιφλικι η Πατριδα μας και με μια διαφωνια να σηκωνουν καποιοι το λαβαρο του ΕΓΩ Η ΕΣΕΙΣ. Κανενας δεν ειναι πανω απο την Πατριδα. ΟΛΟΙ Μαζι ειμαστε. Ταπεινα θα παρακαλεσω να πεσουν οι τονοι περι ψευτών, η, ο ενας η ο αλλος διληματα, και να συγγετρωθουμε στον στοχο. με τετοιες αναρτησεις θολωνει ο στοχος και αν δεν φορεσουμε γυαλια δεν τον βρισκουμε. μην ξεχναμε οτι το διαιρει και βασιλευε ΑΥΤΟΙ το εχουν εναγει σε επιστημη, μην τους κανουμε την χαρι να μας βλεπουν να φαγωνομαστε. Αλλωστε αρκετα χρονια αλληλοφαγωθηκαμε, καιρος να σταματησουμε. Εκτος και αν εχουμε εθιστει στο αιμα μας. ΠΡΟ-ΤΙΝΩ ηρεμια και ταπεινοτητα, πανω απο ολα ομως συμπνοια. Δεν μπορεις να γινεσαι δημοσιος κατηγορος για κατι που ακομα το αναλυουν ειδικοι και εαν μπορει να γινει εργαλειο τραβωντας χρηματα απο τα καταπιστευματα τοτε θα ανακοινωθει, εφοσον αποφασιστει. Συμπνοια λοιπον και μην γινεσαι δημοσιοκατηγορος. Η ΕΝΤ δεν υπηρξε ποτε ΠΑΣΟΚ η ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ για να λες στον προεδρο οτι λειτουργει με θα θα θα….. Χερετισμους Συν-Ελληνα.

 10. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!… ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ… ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ…

 11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…… ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ………. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ………..

 12. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!!
  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΟΜΩΣ…ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ!
  ΦΡΗΝ! (έλεγαν οι παλιοί) ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
  OΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ….ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥς ΕΒΑΛΑΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ (ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΙΟ).
  Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ!
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΣΕΠ.
  ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΡΕΝΑ! ΟΧΙ ΟΛΟ ΓΚΑΖΙ! (θα σε μαζευουμε σε καμμιά στροφή με το κουταλάκι).
  ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.
  Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ…ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ;;;

  Υ.Γ.
  ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.
  Ο ΕΙ ΕΝD (ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ) ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΟΓΩ ΠΑΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗς.
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

 13. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝD ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 6-10-2014
  ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ……

 14. I find this writing very disturbing. Is this the beginning of the end?
  Whose interests are served by this? Is there a Trojan horse in this movement? It is known that we have fake Ellines. But this is totally counter productive to the whole movement. It is true that real Ellines are not more than 3 to 4 millions. Sad indeed.
  Is there any respect shown to Dr. Labrakis? I am afraid none. There is a saying do not bite the hand that feeds you and in this case I do not mean real food but knowledge, food for the soul.

  I know no one is perfect. the only perfect person is the one who does nothing. So if mistakes are made the question is how to correct and move on.

  Dr. Labrakis said the lawyers will review and prepare documents. That does not mean that anyone can interpret things according to their own volition. Therefore it is appropriate to show respect as Dr. Labrakis at all times speaks in a respectful manner.

  And this dirty word RESPECT means: Recognize, Edify, Socialize, Participate, Educate, Communicate and Try. So take all the capital letters and you form RESPECT.

  I hope the above author of this diatribe spends a little time to read and understand the meaning of each word.

  Thank you.

 15. Αλκμηνη, δεν ειναι τιποτα ονειρο. Αυτο που ηταν ονειρο οτι να βρεθει καποιος να κανει την αρχη και να συν-ενωση τους Ελληνες, το εκανε η ΕΝΤ με προεδρο τον Λαμπρακη. Η σχολη και τα διδαγματα που πηραμε απο την ΕΝΤ ειναι πανακριβα και πολυτιμα. Στην πορεια της ΕΝΤ βρεθηκε και ο ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΑΣ Αρτεμης Σωρας και εδωσε πατριωτικη πνοη σε ολους μας και καθε φορα που μιλουν ανατριχιαζουμε ολοι μας απο τα λεγομενα τους. Τιποτα λοιπον δεν ηταν ονειρο. μια διαφωνια ειναι, τακτικης. Αλλωστε ο Ελληνας ποτε δεν ηταν μονοχνωτος στην σκεψη του για αυτο και σε καθε θεμα υπαρχουν και 10Εκ, ιδεες. υπομονη και ολα θα γινουν οπως αλλωστε διαταζει η διαυγεις, η χρυση και δικαιη ΙΣΟΡΟΠΙΑ. Τα οικονομικα εργαλεια του Σωρα ειναι ανεκτιμητα και η αφυπνιση Ελληνων με τα μαθηματα του Λμπρακη και αυτα εξισου ανεκτιμητα. Τι να τα κανεις τα εργαλεια οταν δεν εχεις ΗΘΟΣ ΚΑΙ λΟΓΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. Στην πρωτη τους συναντηση κατι τους μονοιασε και αυτο ηταν η αδικια κατα των Ελληνων απο τα μιασματα. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ να μπει μπροστα ξανα και να δουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το ιδιο στοχο. Οταν καταφερουμε τον στοχο μας τοτε βγαζουμε τα ματια μας, μονοι μας, χωρις να μας βλεπουν και να τριβουν τα χερια τους. Χαιρε.

 16. Συμφωνω απολυτα και επαυξανω! Θεωρω οτι η αποψη του Χρηστου Μπαλαντινα ειναι και απλοϊκα διατυπωμενη και εχει περασει τα εσκαμμενα! Ας αφησουμε τους δημιουργους της END να επιλυσουν το οποιο προβλημα εχει δημιουργηθει με τον τροπο που εκεινοι ξερουν για να συνεχιστει ο τιτανιος αγωνας που αρχισαν για την απελευθερωση της πατριδας. Η αμετροεπεια και η επαρση ποτε δεν ωφελησαν κανεναν!

 17. Θεωρω οτι η αποψη του Χρηστου Μπαλαντινα ειναι και απλοϊκα διατυπωμενη και εχει περασει τα εσκαμμενα! Ας αφησουμε τους δημιουργους της END να επιλυσουν το οποιο προβλημα εχει δημιουργηθει με τον τροπο που εκεινοι ξερουν για να συνεχιστει ο τιτανιος αγωνας που αρχισαν για την απελευθερωση της πατριδας. Η αμετροεπεια και η επαρση ποτε δεν ωφελησαν κανεναν!

 18. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΧΕ ΥΗ ΖΩΗ, ΔΙΑΛΕΓΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ή ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ή ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΝΑ «ΠΑΙΞΟΥΜΕ» ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΟΜΑΔΙΚΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΡΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΟΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ( ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ). ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΕΧΩ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΠΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΧΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΑ ΝΟΜΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Η ΚΟΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΙΓΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΝ Ο ΕΝΤ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΤ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΔΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΕΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ;;;; ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΑΣΗ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ. ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ «ΚΑΚΟΥΣ». ΑΔΕΙ.

 19. Καλησπερίζω τον συν Έλληνα Χρήστο Μπαλαντίνα καθώς και όλους τους συν Έλληνες.
  Αγαπητέ Χρήστο κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον αγώνα που έκανες, και θα συνεχίσεις να τον κάνεις με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, και με το πάθος που σε διακρίνει για την απελευθέρωση της Ελλάδος.
  Όμως η δημόσια αμφισβήτηση των δύο προσώπων που έθεσες πιστεύω ότι δεν συνάδει με το χαρακτήρα σου. Ήταν μια κακιά ώρα που λέμε. Το δικό σου πάθος μακάρι να το είχανε περισσότεροι νέοι και ας κάνανε και λάθη. Έγινε ένα λάθος από κεκτημένη ταχύτητα. Γι αυτό είμαστε και εμείς οι γέροι για να σας νουθετούμε για το καλό σας. Μην νομίσεις ότι διαφωνώ για τον προβληματισμό σου. Δεν συμφωνώ όμως με τον τρόπο που τον ανέδειξες. Θα έπρεπε να το συζητούσες με τον Μ. Λαμπράκη και είμαι σίγουρος πως το πρόβλημα θα είχε λυθεί ομαλά. Από της τοποθετήσεις των συν Ελλήνων διέκρινα μια διχοτόμηση, η οποία δεν χωράει στη συνένωση. Όπως όλοι μας γνωρίζουμε πολλά Όρνεα μας την έχουν στημένη και καραδοκούν να βρούνε κάτι και να το κάνουν σίριαλ για να μας διασύρουν, και να μας διαιρέσουν όπως έκαναν ανέκαθεν. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος ότι όλοι μας κάνουμε λάθη, αρκεί να τα αναγνωρίζουμε.Εξ άλλου εάν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, έχουν ένα καλό. Ας συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι τον αγώνα που ξεκινήσαμε, και ενωμένοι όλοι μαζί σαν μια γροθιά, να τον ολοκληρώσουμε με επιτυχία για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους χαζαρομογγόλους, που αιώνες μας πίνουν το αίμα μας.
  Η ιστοσελίδα μου είναι: στοχαστής προβληματισμένος

 20. Κάνω μια έκκληση στους άμεσα σχετιζόμενους να δώσουν ένα τέλος στην δημόσια συζήτηση και να επανέλθουν με μια απόφαση.
  Βρίσκω την πρόταση του κ. Βαλσαμάκη πολυ λογική να αφεθούν οι δυο να διαβουλευθουν και να μας πουν τι θα γίνει. Σε μας τι λόγος πέφτει αφου δεν γνωρίζουμε την όλη πορεία.

  Πιστεύω οτι ειναι σε θέση να καταλαβαίνουν και οι δυο την απελπισία που ευρισκεται ο κόσμος και τις τραγικές στιγμές που όλοι βιώνουμε. Να μην πω οτι εκεί που πιστεύαμε οτι είμαστε στο παραπέντε γίναμε θεατές μιας παρεξήγησης; Αντιπαράθεσης; διαφορα άποψης;

  Και που γίνεται δημόσια συζήτηση τι βγαίνει; Θα βοηθήσει; Αφου αυτοί οι ίδιοι θα πρέπει να αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει. Ελπίζω και εύχομαι να ειναι σύντομα αυτη η συζήτηση παρελθόν. Φοβάμαι και δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτοί οι φωτισμένοι άνθρωποι που μας οδήγησαν μεχρι εδω δεν θα μπορέσουν να σβήσουν τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν. Τους παρακαλούμε να μας βοηθήσουν να μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον τώρα που πιστέψαμε οτι ο εφιάλτης τελειώνει…

 21. ρε μπαλαντινα σοβαρεψου καλος ο αγωνας που κανεις αλλα μεγαλη προσοχη στα λογια που λες και την
  κρητικη που κανεις στον λαμπρακη ολοι μαζι μια φωνη μια γροθια ο αγωνας που γινετε τωρα ειναι ο ιεροτερος των ιεροτητων ολοι ενωμενοι δεν χωρανε λαθη και συγνωμες μεγαλη προσοχη συνελληνες
  καλη λευτερια

...