ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

END ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “…ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕ ΣΩΡΡΑ… ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΜΗΓΚΙ…»

………………………………………………………………..

ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; !!! ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥΣ !!! ΧΘΕΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΕΙΠΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ( ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ) ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ… ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ !!! ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ… ΤΑ “ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ !!! 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ !!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI END !!! 

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ… ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ… ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ !!!

…………………………………………………………………

Τ.Χ.Σ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ! Η Ε.Ε., ΤΟ Δ.Ν.Τ., Η Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ!

………………………………………………………………..

Για λόγους…«ψυχραμίας»

http://www.matrix24.gr/2014/07/i-troika-den-erchete-stin-athina-sto-parisi-i-sinantisis-me-tin-kivernisi/

Η τρόικα δεν έρχεται στην Αθήνα-Στο Παρίσι οι συναντήσεις με την κυβέρνηση!

Για πρώτη φορά από το 2010, οπότε και η Ελλάδα υπήχθη σε καθεστώς μνημονίου, η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με την τρόικα δεν θα γίνει στη χώρα μας αλλά σε «ουδέτερο» έδαφος.

troika-d-494x330Σύμφωνα με πληροφορίες οι συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Παρίσι (!) στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Όπως επισημαίνεται, η επιλογή αυτή θεωρήθηκε χρήσιμη με το σκεπτικό ότι η διεξαγωγή των συζητήσεων εκτός Ελλάδας, για πρώτη φορά, θα γίνει «πιο ψύχραιμα» και η υλοποίηση του προγράμματος θα προχωρήσει με αποτελεσματικότητα.

Μετά τις συζητήσεις στο Παρίσι, όπως σημειώνεται με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι επικεφαλής της τρόικας και τα μέλη των τεχνικών επιτροπών θα επισκεφθούν την Αθήνα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου και έχουν σκοπό να παραμείνουν «για λίγες μέρες».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Γουίλιαμ Μάρεϊ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον, την περασμένη Πέμπτη, εξέφρασε την επιθυμία του ΔΝΤ η αξιολόγηση να ολοκληρωθεί «όσο πιο σύντομα γίνεται». Επίσης, απαντώντας σε ερωτήσεις για το ελληνικό χρέος, υπογράμμισε, για ακόμη μία φορά, ότι οι εταίροι της Ελλάδας συμφώνησαν να παράσχουν την «αναγκαία στήριξη» για την ελάφρυνση του χρέους στο 114% του ΑΕΠ το 2020 και κάτω του 110% του ΑΕΠ το 2022.

Αφήστε μια απάντηση