EI END ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA (ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ) ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10550950_1507157369518455_4813457663139331377_nΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA (ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ) 
ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Έχεις πρακτικά περίπου 3 τρισεκατομμύρια που είναι κατατεθειμένα υπέρ του Ελληνικού λαού – 2,3 είναι με το πρόγραμμα των δήμων και 600 δισεκατομμύρια για την κεντρική κυβέρνηση της Ελλάδος. Να σας εξηγήσω πολύ απλά ότι εάν ένας δήμος ο οποίος υποτίθεται έχει υπογράψει το πρόγραμμα και γνωρίζει ότι στην τράπεζα της Ελλάδος υπάρχουνε αυτά τα χρήματα, έχει κάθε δικαίωμα να πάει στον κύριο Στουρνάρα και να του πει «αυτό εδώ μου ανήκει, πότε θα μου το δώσεις;». Εδώ όμως ερχόμαστε σε κάτι καινούριο, τις τελευταίες τρεις ημέρες κατατέθηκε εξώδικο εναντίον ποίου νομίζετε; Του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Δηλαδή η επονομαζόμενη ΤΡΟΪΚΑ πήρε εξώδικο το οποίο πρέπει να απαντήσει εντός 7 ή 15 ημερών. Αντιλαμβάνεστε ότι η πίεση αυξάνεται σιγά-σιγά. Σας έχω πει πριν 6 μήνες ότι η ευδαιμονέστερη στιγμή της ζωής μου θα είναι να συλληφθεί η ΤΡΟΪΚΑ εντός Ελληνικού εδάφους και να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη. Και δεν θα σταματήσουμε μέχρι αυτό να συμβεί. Προειδοποιώ δε τους πάντες, από τον κύριος Χαρδούβελη μέχρι τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τους πάντες, καμία πράξη πωλήσεως της Ελληνικής περιουσίας η οποία έγινε μετά την 23η Απριλίου του 2010 είναι νόμιμη. Θα ανατραπεί με μια απλή νομοθεσία. Προειδοποιώ δε και τους επίδοξους επενδυτές, δεν πρόκειται ποτέ να κρατήσουν αυτό που νομίζουν ότι αγοράζουν. Διότι δεν αγοράζουν τίποτα, δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι με χρεόγραφο. Όταν φέρουν αξιόγραφα θα συζητήσουν με τους πραγματικούς Έλληνες. Και εάν επιθυμούμε να πουλήσουμε κάτι τότε θα το συζητήσουμε με βάση αξιογράφων και όχι με βάση χρεογράφων και ξέρουν αυτοί πολύ καλά τι εννοούμε. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι η καινούρια τράπεζα κεφαλαιοποιήθηκε σε ευρώ και όχι σε δολάριο; Πάλι σε χρεόγραφα;
Σας εξήγησα σήμερα ότι οι δύο δυνάμεις που μάχονται στο αποστατικό στρατόπεδο όλοι προέρχονται από την ίδια νοοτροπία. Θα ακολουθήσω μια καινούρια τράπεζα ψυχή τε και σώματι όταν είναι στηριγμένη επάνω σε αξιόγραφα, όχι πάνω σε χρεόγραφα. Δηλαδή τι κάνει η Νέα Τάξις Πραγμάτων, επειδή ξεμπροστιάστηκε και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, βάζει τον «καλό αστυνομικό» να μας λέει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε. Μην εξαπατάστε αγαπητοί μου συνέλληνες. Είναι μόνον εμείς οι Έλληνες και αυτοί οι υπόλοιποι, έτσι είναι οι δυνάμεις. Εκεί λοιπόν στο αποστατικό στρατόπεδο σκεφτήκανε να κάνουν αυτό που κάνουν. Και να σας πω, εμάς τους Έλληνες μας συμφέρει να συμπλεύσουμε με αυτούς διότι λένε ότι σκοπό έχουν να επαναφέρουν την οικονομία με βάση αξιογράφων (με τον χρυσό, με τον άργυρο, με τα μέταλλα), όχι με βάση χρεογράφων. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι και λογικό και ηθικό και δίκαιο. 

Η ΚΑΡΕΝ ΧΟΥΝΤΕΣ

Επειδή ίσως σε αυτή την φάση είναι δύσκολο να ελέγξουν τις πραγματικές αξίες, είναι κάτι που θέλω να πω τώρα. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει, θυμάστε την Κάρεν Χιούντες; Η Κάρεν Χιούντες ήτανε μία πραγματική αγωνίστρια η οποία τα έβαλε με την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το εκπληκτικό είναι ότι είναι χαζαρίνα. Ότι είναι εβραία και χαζαρίνα. Επομένως ρωτάει κανείς πως είναι δυνατόν να τα βάλει η Κάρεν Χιούντες να τα βάλει με την Νέα Τάξη Πραγμάτων; Είναι δυνατόν γιατί είναι στο στρατόπεδο το άλλο. Είναι στο στρατόπεδο που θέλει να επαναφέρει την βάση των αξιογράφων και όχι των χρεογράφων. Προσέξτε όμως τώρα που βρίσκεται η διαμάχη με τον Ελληνισμό. Η καινούρια ομάδα Πούτιν, Ινδία, Κίνα και τα λοιπά και αυτοί μέσα στο αποστατικό στρατόπεδο διεκδικούν την κυριότητα των σκληρών περιουσιακών στοιχείων του πλανήτη, του χρυσού, του αργύρου και των πολύτιμων μετάλλων. Αυτή η κυριότητα ανήκει στους Έλληνες. Αυτοί λοιπόν τώρα τι προσπαθούν να κάνουν. Δηλαδή η CIA έχει δέκα πράκτορες στην Άπω Ανατολή, έχει την Κάρεν στην Ουάσιγκτον, έχει και πολλούς άλλους οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν την ανθρώπινη διανόηση ότι η ιδιοκτησία των σκληρών περιουσιακών στοιχείων προέρχεται από τον Σολομώντα (δεν ξέρω που βρήκε ο Σολομών τόσο χρυσάφι…) και όχι από τον Μέγα Αλέξανδρο και τους αρχαίους Έλληνες. Αυτή είναι η διαμάχη τώρα. Η Κάρεν Χιούντες δεν ασχολείται τόσο με το παγκόσμιο καταπίστευμα και τα λοιπά, ασχολείται με την ιδιοκτησία της βάσεως. Η βάση, δηλαδή τα σκληρά περιουσιακά στοιχεία τα διεκδικούν οι εβραίου και οι Έλληνες. Οι εβραίοι μέσω του Σολομώντος και οι Έλληνες δικαιωματικά μέσω όλων των στοιχείων ιδιοκτησίας που έχουν. Η Κάρεν Χιούντες λοιπόν αυτό που κάνει – και δεν μιλάω συγκεκριμάνα για την Κάρεν γιατί είναι πραγματική αγωνίστρια – είναι ότι βρίσκεται μέσα σε αυτό το δεύτερο στρατόπεδο, στο αποστατικό πεδίο το οποίο προσπαθεί να εγκαταλειφθεί βέβαια η πολιτική των χρεογράφων, να έρθει η πολιτική των αξιογράφων αλλά να πείσει συγχρόνως και το ανθρώπινο γένος ότι η ιδιοκτησία των σκληρών στοιχείων ανήκει στους εβραίους και όχι στους Έλληνες. Αυτή είναι οι διαφορά. Έτσι πιστεύω πως τώρα οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποια ακριβώς είναι η Κάρεν Χιούντες και ποιος ακριβώς είναι ο Πούτιν, ποιος είναι ο Κινέζος πρωθυπουργός. Προσπαθεί ο καθένας να οικειοποιηθεί την ιδιοκτησία των σκληρών περιουσιακών στοιχείων. 

Αντ. Βαλσαμάκης: Η κυρία Κάρεν θέλει να επανέλθουνε τα αξιόγραφα, δηλαδή θέλει να επανέλθουνε οι πραγματικές αξίες που προκύπτουν από τον χρυσό, τον άργυρο και όλα αυτά τα μέταλλα αλλά την βάση, την αξία, τα μέταλλα αξίας να είναι στην κυριαρχία των εβραίων. Προσπαθούν να φτιάξουν ένα δεύτερο στρατόπεδο, να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από το πρώτο που χρησιμοποίει την πολιτική των χρεογράφων, να φέρουν την καινούρια πολιτική-ιδεολογία στην χρηματοπιστωτική που θα είναι αξιόγραφα αλλά οι αξίες να είναι δικές τους. Αυτό προσπαθεί να πετύχει. Είναι πονηρά σχέδια δικά τους. 

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Αυτή είναι η κλασική θέση των χαζάρων. Θυμάστε ο λόγος για τον οποίο οι χαζάροι πήραν την εβραϊκή θρησκεία είναι επειδή θέλανε να είναι το αντίβαρο μεταξύ χριστιανισμού και μουσουλμανισμού. Πάντα λοιπόν έχουν τις δύο αντιμαχόμενες μερίδες και αυτοί προτείνουν την μέση λύση. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι με την πρόταση αυτή της μέσης λύσεως έχουν συστοιχηθεί πάρα πολύ με τα προηγούμενα 15-20-30 χρόνια. Να αποδιώξουμε βεβαίως τους κακούς (τους Μπους, τους Κίσινγκερ, τους Ροκφέλερ, τους Ρόντσιλτ) αλλά το σύστημα που θα επαναφέρουμε, που θα αναγνωρίζει τις εθνικές ταυτότητες, που θα βασίζεται στην συνεργασία των λαών, να βασίζεται σε ένα καθεστώς ιδιοκτησιακό το οποίο θα είναι στα χέρια των εβραίων. Ενώ αυτά τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία προϋπήρχαν της αποστασίας και ανήκουν στους Έλληνες. Αυτή είναι η διαφορά. Αυτές είναι οι δύο δυνάμεις στον πλανήτη. Λοιπόν, εμάς μας συμφέρει αυτή την στιγμή να συστοιχηθούμε με την δεύτερη ομάδα, να περάσουμε απέναντι και κατόπιν θα τα βρούμε εμείς εκεί. Μην ανησυχείτε.

ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ

Εκείνο που θέλω είναι ένα πολύ απλό μήνυμα να δώσω σε αυτούς που ονομάζουν τους εαυτούς τους πολιτικούς άνδρες και ταγούς στην Ελλάδα. Είναι καλό και σωστό να σκεφτούν έστω ελάχιστά, έστω ότι, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούν να σκεφτούν σαν Έλληνες γιατί αυτό είναι γραμμένο στο λογισμικό τους, καλό θα ήταν από ότι έχουν αρπάξει όπως λέμε στην λαϊκή γλώσσα συζώντας με Έλληνες και προφασιζόμενοι ότι διοικούν την Ελλάδα καλό θα ήτανε να αποχωρήσουν με ηρεμία. Καλό θα ήταν να αποχωρήσουν με ηρεμία και να παραδώσουν τα ηνία επιτέλους στον Ελληνισμό διότι έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο και το πιο σημαντικό ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Πρέπει με ηρεμία και με συντεταγμένη θα έλεγα κίνηση να μεταφερθεί η δυνατότητα στον Έλληνα και στον Ελληνισμό να αυτοδιοικηθεί επιτέλους μετά από 2500 σχεδόν χρόνια. Έρωσθε και ευδαιμονείτε. Να είστε πάντα υγιείς.
ΕΙ – Ε.Ν.D. ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 18.7.2014 ART FM RADIO CYPRUS

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Ei-End Μνημοσυνη

Ετικέτα:

Αφήστε μια απάντηση