ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη βομβαρδίζουν τους ισλαμοφασίστες στο Ιράκ!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αρχείο λήψης

(η φωτό από επίθεση στο Αφγανιστάν)

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΟΚΗ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!

Απίστευτα γεγονότα αυτή την στιγμή στο κατεχόμενο από τους ισλαμοφασίστες Ιράκ. 

Τις τελευταίες ώρες οι θέσεις των ισλαμοφασιστών σφυροκοπούνται από αεροσκάφη αγνώστου προελεύσεως προκαλώντας μεγάλες απώλειες.

Μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει ποιά χωρα προέβη σε αυτή την ενέργεια, ενώ οι ΗΠΑ διέψευσαν κάθε εμπλοκή με έκτακτη ανακοίνωση!

http://www.freepen.gr/2014/06/blog-post_3801.html

……………………………………………………………………….

Δείτε την στιγμή που… UFO καταστρέφει βάση Ταλιμπάν! ΒΙΝΤΕΟ

http://www.onalert.gr/stories/deite-thn-stigmh-pou-ufo-katastrefei-bash-taliban-video

Αυτό το απίστευτο βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένα UFO καταστρέφει μια βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. 

Το βίντεο αρχίζει με πλάνα ενός μέγαλου τριγωνικού σχήματος το οποίο φαίνεται να αιωρείται στον ουρανό πάνω από την ανατολική πόλη της Ασανταμπάντ.
Οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ (ISAF) παρακολουθούν το “αεροσκάφος” απο το θωρακισμένο τους όχημα καθώς ξαφνικά, “φώτα” στο κάτω μέρος του “αεροσκάφους” αρχίζουν να… αναβοσβήνουν. 
Ωστόσο γίνεται αντιληπτό οτι το “αεροσκάφος” έχει ανοίξει πυρ καθώς αμέσως μετά μπορεί κανείς να δεί εκρήξεις και καπνό στο βαθός και κάτω απο το  “αεροσκάφος” μυστήριο. 

Στη συνέχεια το σύννεφο καπνού καλύπτει το UFO αλλά ο χειριστής – ένας αμερικανός πεζοναύτης – κάνει ζούμ και αφήνει το κοινό να δεί περισσότερες λεπτομέρειες….!
Το βίντεο εμφανίστηκε στο YouTube με τον τίτλο: ”UFO επιτίθεται σε βάση Ταλιμπάν” και σύμφωνα με πληροφορίες γυρίστηκε από Αμερικανούς πεζοναύτες τον Μάρτιο του 2014.

Το βίντεο εχει αμέτρητα σχόλια απο την στιγμή ανάρτησης του. Πολλοί ισχυρίζονται οτι ειναι UAV και άλλοι οτι οι ΗΠΑ έχουν τον έλεγχο και των UFO…!

Εμείς σας αφήνουμε να αποφασίσετε μόνοι σας…

………………………………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση