EI-E.N.D & ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

END ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ

Α: ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Ο Αρτέμης Σώρρας έγινε γνωστός ευρύτερα στην Ελλάδα από την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής. Είναι δικαστικά κύριος νόμιμος κάτοχος και νομέας Μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής οι οποίες είναι σε χρυσό Γαλλικό Φράγκο εγγυημένες απο την σημερινή Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. Η αξία κάθε μετοχής είναι 670 δις πιστοποιημένη από το Υπ. Οικονομικών και την Βουλή των Ελλήνων. Το 2011 ο κ. Σώρρας έκανε δωρεά στούς οργανισμούς EI-END & ELLAS NEVER DIES 8 μετοχές της ΤτΑ συνολικής αξίας 5,5 τρις ευρώ για την αποπληρωμή του Δημόσιου και Ιδιωτικού χρέους Της Ελλάδας και των Ελλήνων καθώς και για την οικονομική Ανάπτυξη της πατρίδας μας.Για την δωρεά αυτή έχει καταλογησθεί φόρος ύψους 27 δις ευρώ από την ΔΟΥ Πατρών.

Β : 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ( ΙΒΟΕ ) ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Ο Αρτέμης Σώρρας ως αυτόχθων Έλληνας και μόνιμος κάτοικος της Ελλάδας έχει καταθέσει σε λογαριασμό της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας συναλλαγματικές του Αμερικανικού Δημοσίου ( αξιολόγησης 3 Α) αξίας 600 δις, U.S. $ τα οποία διαχειρίζεται απολύτα με ανέγκλητο πληρεξούσιο. Η κατάθεση έγινε την 28 Σεπτεμβρίου του 2012 προλαβαίνοντας την 4η πτώχευση η οποία ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2012 με την μη πληρωμή συγκεκριμένου Ελληνικού ομολόγου. Οι συναλλαγματικές αυτές είναι άμεσα ρευστοποιήσιμες από το Ελληνικό Κράτος, απλά και μόνο με την θεσμική αποδοχή τους και φυλάσσονται σε ειδικό καταπιστευματικό λογαριασμό στην τράπεζα BANK OF MONTREAL και δεν αποτελούν μέρος του ενεργητικού της τράπεζας. Η προσφορά αυτή του κ. Σώρρα είναι για την αποπληρωμή του Ελληνικού δημόσιου και ιδιωτικού χρέους καθώς και για την ανάπτυξη της χώρας μας.Έχουν ενημερωθεί εξωδίκως επίσημα η Ελληνική Κυβέρνηση, η Ελληνική Βουλή , ο Άρειος Πάγος , η Τράπεζα της Ελλάδος , η Προεδρεία , όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων όπως επίσης το Δ.Ν.Τ , η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Προεδρεία. Η προσφορά δίδεται ώς δάνειο (100 χρόνια αποπληρωμή με αρχικό επιτόκιο 0,5% με επιστροφή του τόκου στην Ελληνική Δημορατία) και οχι σαν δωρεά η οποία θα κατείσχετο απο τυς δανειστές, μας λόγω του Αγγλικού δικαίου πού ισχύει στην πατρίδα μας απο το τρίτο μνημόνιο. 

ΟΡΟΙ : Λογιστικός έλεγχος του χρέους και έλεγχος διαχείρισης του Δημοσίου. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Λίγες μέρες μετά την κατάθεση των 600 Δις ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός EI-END βραβεύτηκαν από την Ακαδημία Αθηνών για την προσφορά τους αλλά όταν ανακοίνωσαν τους όρους για να δωθούν τα χρήματα άρχισε η λάσπη και εμπάργκο από τα κύρια Μ.Μ.Ε.

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ : Ο κ. Σώρρας κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία στους 302, 300 βουλευτές, τον υπ. οικονομικών και πρόεδρο της Μασωνικής Λέσχης Club of Rome κ. Στουρνάρα και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή δεν έκαναν δεκτή την προσφορά και προχώρησαν στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου. 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Η απόφαση του δικαστηρίου σε μύνηση που κατετέθει απο τον (Άδωνη) Σπυρίδων Γεωργιάδη αθωώνει τον κ. Σώρρα για τις κατηγορίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων και τής κατάλυσης του Συντάγματος. Το δικαστήριο απεφάνθει με ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία πως τα χρεόγραφα του Αρτέμη Σώρρα είναι αυθεντικά και νόμιμα. Αριθμός απόφασης 67650/13. 

Γ : ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Πρόκειται για πρόγραμμα υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε και πηγάζει από το διεθνές ταμείο αλληλεγγύης στο οποίο έχει δημιουργηθεί *ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ” (περιουσία) για τα ιδρυτικά του Μέλη. Η Ελλάς ως ιδρυτικό μέλος σε όλα έχει ένα τεράστιο μέρος αυτού του καταπιστεύματος. Η διαδικασία χρηματοδότησης είναι συγκεκριμένη: 
α) Κατάθεση συγκεκριμένου προγράμματος (ανθρωπιστικού περιεχομένου) . 
β) Εγγυοδοσία ανάλογη του ζητούμενου ποσού.
γ) Αίτηση υπογεγραμμένη απο φορέα κυβερνητικό ή θρησκευτικό ή Καλλικρατικό Δήμαρχο ( θεωρείται από τον Ο.Η.Ε Κυβερνήτης Κρατιδίου). 

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ 
Α Τ Ο Κ Ο Υ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 50 ΕΤΩΝ 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ
Να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να δημιουργηθούν νέες πηγές εσόδων στους Δήμους και Δημότες, να αναπτυχθούν οι βιομηχανίες/ βιοτεχνίες/ παραγωγές/ εξαγωγές , να διατεθεί Παιδεία και Υγεία ψηλών προδιαγραφών, να μειωθεί το κόστος της παρεχόμενης ενέργειας προς τον καταναλωτή , πρόνοια καλής και ευνοϊκής διαχείρισης των ευπαθών στρωμάτων της κοινωνίας και της τρίτης ηλικίας, να αναπτυχθεί υγιής και αειφόρος ανάπτυξη στην αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία, τρόφιμα μη μεταλλαγμένα κτλ, να αναπτυχθεί μια ασφαλής διαχείριση των υδάτινων πόρων, ορυκτών υλών, μεταλλευμάτων κτλ, καθώς ανασυγκρότηση ή και αποπληρωμή ( υπό προϋποθέσεις ) κόκκινων Τραπεζικών δανείων και χρεών προς το Δημόσιο, ΙΚΑ κ.λ.π των Δημοτών. 

ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ 

Τα έργα να υλοποιηθούν κατά προτεραιότητα απο τοπικούς φορείς (υπηρεσίες , υλικά) , όλες οι υπηρεσίες του προγράμματος προσφέρονται υποχρετικώς δωρεάν προς τους Έλληνες Δημότες και απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η εκταμίευση απο τον Δήμο οποιουδήποτε χρηματικού ποσού καθώς και η υποθήκευση ή ενεχυρίαση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου ως συμμετοχή στην υλοποίηση του προγράμματος.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, καλύπτοντας όλες τις ανωτέρω προοϋποθέσεις και ενεργώντας ως Εγγυητής/Δικαιούχος/ Θεματοφύλακας/Φορέας υλοποίησης , έχει ήδη καταθέσει μελέτη την οποία έχει εκπονονήσει ο μη κερδοσκοπικός συμβουλευτικός οργανισμός ΕΙ- ΕΝD με προϋπολογισμό για όλη την Ελλάδα ύψους 2.03 Τρις ευρώ, για την οποία έχει πάρει ήδη έγκριση και όλα είναι έτοιμα πρός υλοποίηση με μία επιπλέον προϋπόθεση σύμφωνα με τους όρους του παγκόσμιου ταμείου, την υπογραφή ενός φορέα που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η υπογραφή δημάρχου.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Με το “Ψήφισμα Ελλήνων” ζητάμε την αποδοχή των 600 δις. Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενημερωθείτε, να δείτε ποιά είναι η αλήθεια και να υπογράψετε το ψήφισμα. Κάντε το για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας που έχουμε. 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ

Ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ-END (End National Debt= Τέλος εθνικού χρέους) βραβεύτηκαν πέρυσι από τα Ηνωμένα Έθνη για την προσφορά τους στην ανθρωπότητα και δή στα φτωχά κράτη (Εθνος Μαορί κλπ.). Η βράβευση αποσιωπήθηκε απο τα Μ.Μ.Ε. αλλά υπάρχει στο διαδίκτυο. Ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ-END δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κόμματα, χρώματα ή δόγματα. Η κίνηση είναι αμειγώς Ελληνική. 

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ: * Καταπίστευμα είναι η Διάθεση περιουσιακών στοιχείων προσώπου ή φορέα υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου ή φορέα (ο Διαχειριστής- Θεματοφύλακας ) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος). 

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

eiendarts

Αφήστε μια απάντηση