8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !! 8 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

… ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ… ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ( σημ. Αλφειού: ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ !!!!! … )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΓΙΑ 23.000 ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ( σημ. Αλφειού: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ !!! … )

………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ :

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΑΝΤΕΛΗ…

Οκτώ χρόνια με αναστολή σε Τάσο Μαντέλη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος http://www.kathimerini.gr/920404/article/epikairothta/ellada/oktw-xronia-me-anastolh-se-taso-mantelh-gia-3eplyma-mayroy-xrhmatos

[… Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η πρόεδρος της έδρας είπε: «Ευχαριστούμε για την άψογη διαδικασία. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η απόφασή μας».

Ο 72χρονος πρώην υπουργός κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, ενώ του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής έως την έφεση με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της διατήρησης της ήδη καταβληθείσας εγγυοδοσίας μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ…]

………………………………

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ … ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ( για 700.000 ευρώ πρωτόδικα , που κατέβηκαν στο εφετείο στις 280.000 ευρώ κατά τις δηλώσεις του ) ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ 3/4/2017 … ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ …

Κάθειρξη 5 ετών για τον πρώην Δήμαρχο Αμαλιάδας Δημ. Κράλλη

Με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελές εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Κράλλης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών για κατηγορίες υπεξαίρεσης σε διάφορες περιπτώσεις όταν ήταν Δήμαρχος Αμαλιάδας.

Από την πλευρά του ο κ. Κράλλης, επανέλαβε πως δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες και η δίκη βασίσθηκε σε πόρισμα του Οικονομικού Επιθεωρητή που έκανε τους ελέγχους, ενώ αρχικά ο κ. Κράλλης είχε καταδικασθεί Πρωτόδικα σε 7 έτη και είχε ασκήσει έφεση.

Τέλος, μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, η ποινή μετατράπηκε  σε χρηματική και το ποσό θα πληρωθεί από τον κ. Κράλλη σε δόσεις.

………………………………..

Αφήστε μια απάντηση