Φεβ 152017
 

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ( Δικηγόρος ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ…..
ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.
ΔΙΑ-ΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΙ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΠΟΔΟΜΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΟΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
ΕΛΑΤΕ Ν’ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ….

Viky Charalambous ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ Η΄ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟ, ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΑΦΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ, ΚΑΘ’ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΝΗΚΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΈΘΝΟΣ ΚΙ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…

…………………………

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ.
Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ:

ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΚΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΠΑΝΤΟΤΕ, ΤΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΡΗΤΩΣ ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..

ΕΑΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ., ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ:

1. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ Ν’ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,
2. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Ν’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ Γ.Σ..

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.

ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
Ο,ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ Ν’ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ Η’ ΟΧΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ.

ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!ΕΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ 1000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ [ ΕΦΟΡΙΑ ] ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 250 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

…………………………………………………………………….

Προτείνουμε:

  13 Σχόλια to “Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ”

  1. EYΓΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝ ΣΩΡΡΑ

  2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ,ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

  3. […] ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ , ΟΤΑΝ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ , ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ , ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΔΥΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 4389/2016… […]

...