ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Πας και κάνεις το εξώδικο πριν τον πλειστηριασμό και όταν έρθει ο πλειστηριασμός πας και κάνεις ανακοπή. Και λες κύριοι… εγώ έχω πληρώσει και έχω αποπληρώσει και ξεχρεώσει στην ανακοπή αυτή που θα κάνεις όπως λέει ο νόμος και είθισται στο νομικό πλαίσιο, η ανακοπή αυτή θα πάει σε μία έδρα δείχνοντας τα στοιχεία ότι έχεις αποπληρώσει. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΙΣ 7/11/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-3

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΙΣ 7.11.2016 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΒΟΡΕΑΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΡΑΚΗ ΝΕΑ»

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Δημοσιογράφος: πείτε μου για την επίσκεψή σας εδώ στην Ορεστιάδα, πως ήταν;

Αρτέμης Σώρρας: Είναι μέρος του μεγάλου σχεδίου της Θράκης με δεδομένο ότι κινδυνεύει η Θράκη μέσα στα πλάνα των επικυρίαρχων και δη έτσι όπως έχουν τοποθετηθεί στην παγκόσμια σκηνή. Επιτάσσεται μεγάλη ανάγκη να ενημερώσουμε τους ανθρώπους και να συσπειρώσουμε τους Έλληνες στην Θράκη. Γι’ αυτό και έχουμε ομιλίες σε όλες τις πόλεις. Αύριο στην Δράμα, μεθαύριο στην Κομοτηνή, μιλήσαμε στην Ξάνθη, στην Αλεξανδρούπολη. Ανοίγουν και άλλα δύο γραφεία στο Διδυμότειχο. Ανοίγουν και άλλα δύο γραφείο εκτός από εκείνο που υπάρχει ήδη στην Ορεστιάδα. Πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου. Και βεβαίως όλες οι γραμμές του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» υλοποιείται από άκρη σε άκρη σε όλη την επικράτεια.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δημοσιογράφος: Αυτό σημαίνει ότι ο Πολιτικός Φορέας θα συμμετέχει στις αμέσως επόμενες εκλογές;

Αρτέμης Σώρρας: Στις αμέσως επόμενες και το πότε θα γίνουν είναι ένα στρατηγικό σχέδιο το οποίο ο Φορέας θα αποφασίσει το εάν και πότε θα κατέβει. Άρα δεν ξέρουμε αν θα είναι στις επόμενες ή αν θα είναι σε ένα μήνα ή αν θα είναι σε είκοσι μέρες γιατί εμείς δεν διεξάγουμε εκλογές, διεξάγουν οι ήδη κυβερνώντες. Θα εξαρτηθεί από το πλάνο και τα σχέδια του Φορέα.

Δημοσιογράφος: Και τι σημαίνει αυτό πρακτικά για εσάς;

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Αρτέμης Σώρρας: Πρακτικά σημαίνει ότι εμείς ήδη συντασσόμαστε σε μία τελείως διαφορετική θέση έτσι όπως έχουν τοποθετηθεί τα κόμματα. Εμείς είμαστε ένας Φορέας καταρχάς και δεν είμαστε κόμμα. Φορέας σημαίνει όπως έχουμε τοποθετηθεί στην Ελλάδα είναι οι δημοτικοί αυτόνομοι οργανισμοί «Ελλήνων Συνέλευσις» όπου είναι καθαρά των πολιτών και τον Σεπτέμβρη του 2015 άνοιξε ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» «Ε.ΣΥ.» όταν 110 γραφεία τοπικά δημοτικά, οργανισμοί «Ελλήνων Συνέλευσις» μας διέταξαν με ένα ειδικό έγγραφο να ανοίξουμε τον Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις». Άρα ο Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι όλων των Ελλήνων. Έχει καθαρά την ιδεολογία του Έλληνα, έχει την Διακήρυξη και την καθιέρωση των δικαιωμάτων του Ελληνικού Έθνους και δεν έχει καμία ξενόφερτη ιδεολογία.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΗ

Δημοσιογράφος: Ποιος θα είναι ο υπερθετικός βαθμός ανάπτυξης του Πολιτικού Φορέα;

Αρτέμης Σώρρας: Η κάθετη εξουσία της Ελληνικής Βουλής πάνω από το 51% αλλιώς δεν έχει νόημα να μπούμε στην Βουλή. Ενώνονται οι Έλληνες να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους, τίποτα παραπάνω. Δεν θέλουμε να μπούμε στην Βουλή. Στην Βουλή βέβαια θα πρέπει να ξέρετε, εσείς μπορεί να μην με ξέρετε αλλά, από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκα στην Ελλάδα η Βουλή για μένα ήταν ένα εισιτήριο που ότι ώρα ήθελα έμπαινα. Δεν είναι το θέμα μας και το μέλημά μας να μπούμε μέσα στην Βουλή αλλά να κυριαρχήσουν οι Έλληνες στην Ελλάδα, δηλαδή να πάρουνε την Ελλάδα οι Έλληνες στα χέρια τους καθαρά τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή αν πάρετε ένα 3% που σας επιτρέπει την είσοδό σας στην Βουλή δεν θα μπείτε;

Αρτέμης Σώρρας: Τώρα αυτές οι ερωτήσεις, σας είπα ότι πάω για 51% και μου λέτε αν πάω; Όχι δεν μπαίνω. Μα σας λέω έχω 4% , 5% , 10% από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκα θα πάω με 3% ; Δεν υπάρχει αυτό το ποσοστό για εμάς.

Δημοσιογράφος: Ωραία, δηλαδή αν πάρετε ένα ποσοστό το οποίο δεν είναι 51% και είναι χαμηλότερο;

Αρτέμης Σώρρας: όχι, άμα δεν πάρω 51% δεν μπαίνω. Άμα δεν πάρουμε κάθετη εξουσία στην Ελλάδα δεν μπαίνουμε εμείς. Θα περιμένουμε μέχρι να λειώσουν όλοι οι άλλοι.

Δημοσιογράφος: Αυτό όπως λέτε αν θα συμμετάσχετε στις εκλογές δεν το ξέρετε από πριν…

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Αρτέμης Σώρρας: Όχι εμείς θα το ξέρουμε, καμία σχέση όσον αφορά με τα exit polls που βγαίνουν. Εμείς ξέρουμε τα ποσοστά μας, τις ψυχές μας μέχρι και τον τελευταίο. Εμείς ξέρουμε ακριβώς που κινούμαστε και που πάμε. Δεν είναι τίποτα τυχαίο επάνω μας και αυτό που κάνουμε. Εμείς ξέρουμε. Σίγουρα οι πολίτες δεν ξέρουν ότι τα ποσοστά που σήμερα υπάρχουν στα κόμματα είναι ανύπαρκτα, είναι ψεύτικα, είναι κάλπη μέσα από κάλπες που μετράνε μόνοι τους με τις ιδιωτικές εταιρίες Εβραϊκών συμφερόντων από την Singular logic μέχρι όλα τα κανάλια τα οποία χρωστάνε πάρα πολλά χρήματα και είναι αν το θέλετε κατευθυνόμενα με αλλότρια σχέδια των επικυρίαρχων.

Δημοσιογράφος: Οπότε λογικά για να συμμετάσχετε θα πρέπει να αλλάξουν οι συνθήκες γιατί και εκεί οι ίδιες συνθήκες θα επικρατούν.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν κατάλαβα τι είπες.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΛΠΗ

Δημοσιογράφος: Λέτε ότι υπάρχουν όλες αυτές οι συνθήκες με τα κανάλια με τους Εβραίους.

Αρτέμης Σώρρας: Σας είπα το 51% του Ελληνικού λαού. Καταρχάς μην ξεχνάτε ότι εγώ πάω για Εθνοσυνέλευση. Και σε εκλογική διαδικασία να πάω και να πάρω την χώρα αμέσως σε μία εβδομάδα σε δύο όποτε θα επιτραπεί όσον αφορά με τον περιβάλλον θα πάμε σε Εθνοσυνέλευση. Το στοίχημα της Ελλήνων πολιτείας είναι η Εθνοσυνέλευση, δηλαδή η Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων. Θα πάμε σε Εθνοσυνέλευση. Και την χώρα να πάρω θα την πάω σε Εθνοσυνέλευση, που δεν σημαίνει κάλπη, τελειώνει η κάλπη. Εκεί είναι με ονοματεπώνυμο τι ακριβώς θέλει ο Έλληνας πολίτης. Θα κυβερνηθεί η Ελλάδα από τον Έλληνα πολίτη.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Δεν θέλουμε δηλαδή να αποτελέσουμε τμήμα του παρόντος πολιτικού κατεστημένου. Το έχουμε αποκηρύξει. Θα εγκαθιδρύσουμε μία άλλη πολιτεία στην χώρα μας.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΩΡΕΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ

Δημοσιογράφος: Επειδή πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει, θα μας εξηγήσετε λίγο τα χρήματα αυτά τι ακριβώς σημαίνει, λίγο περιληπτικά και εμπεριστατωμένα;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν θα μπορέσουμε τώρα και θα σου πω γιατί. Θα σας δώσουμε ένα ρεπορτάζ με πάρα πολλά στοιχεία γιατί είναι τεράστια, μία πολύ μεγάλη ιστορία που δεν γίνετε σε μία συνέντευξη τύπου. Αν μείνετε βέβαια στην ομιλία είναι όλα.

Δημοσιογράφος: Στο πολιτικό ρεπορταζ όμως που πρέπει να παίξουμε

Αρτέμης Σώρρας: Να σας εξηγήσω τα χρήματα; Έχετε το χρόνο; Γραμματέα μείνε με τους ανθρώπους, θέλουμε τουλάχιστον 2 ώρες εδώ για να σας εξηγήσουμε το πακέτο όλο. Έτσι γίνεται, είναι πάρα πολύ μεγάλο το case των χρημάτων και του παγκόσμιου συστήματος όσον αφορά των ταμείων και των 600 και της Ανατολής. Άρα λοιπόν να σου εξηγήσω με δύο λόγια σπαρτιάτικα δεν γίνεται γιατί είναι πολύ μεγάλο το πακέτο. Ακόμα από εκεί απορρέουν και τα εξώδικα όλου του κόσμου που ξεχρεώνει. Ιδιαίτερα έτσι όπως έχουμε φτιάξει και τοποθετήσει την πλατφόρμα όλων των Ελλήνων και του Έθνους. Από εκεί βγαίνουν όλες οι εντολές εξουσιοδότησης που ο κάθε Έλληνας πολίτης αποπληρώνει όλα του τα χρέη. Άρα να σου εξηγήσω τα χρήματα είναι ένα μεγάλο πακέτο που βεβαίως είμαι υποχρεωμένος να το κάνω στον τύπο σας. Άξιοι συνεργάτες θα πάρετε και τα στοιχεία στα χέρια σας, άσχετα με το τι θα πω εγώ, με όλες τις αποδείξεις να κάνετε ένα φοβερό ρεπορτάζ που τις επόμενες μέρες θα το δείξετε όποτε θέλετε, δηλαδή με όλα τα στοιχεία.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Δημοσιογράφος: Ωραία, έχει τελεσιδικήσει κάποια απόφαση που έχουν καταθέσει οι συνέλληνές σας;

Αρτέμης Σώρρας: Πως να τελειώσει απόφαση όταν είναι εξώδικο; Μήπως δεν μου λες κάτι καλά; Το εξώδικο δεν είναι δίκη άρα πως θα τελεσιδικήσει;

Δημοσιογράφος: Σας το λέω πολύ καλά, έχει τελεσιδικήσει κάποια απόφαση από αυτά που ισχυρίζονται οι συνέλληνές σας;

Αρτέμης Σώρρας: Πάμε άλλη μία, το εξώδικο είναι διαδικασία

Δημοσιογράφος: Μόνο εξώδικο καταθέτετε δηλαδή;

Αρτέμης Σώρρας: Να πούμε για εκείνο που είπες γιατί όπως είπες το είπες και πολύ καλά; Πάμε το πολύ καλά. Το εξώδικο γνωρίζεις τι είναι αγαπητέ δημοσιογράφε; Είναι ο τρόπος για να στείλεις ένα έγγραφο. Άρα εμείς δεν στέλνουμε εξώδικα. Εμείς στέλνουμε εντολή εξουσιοδότησης αποπληρωμή των χρεών από τα χρήματα των λογαριασμών που επιδεικνύει ο κάθε πολίτης με εξώδικη διαδικασία. Άρα πως να τελεσιδικήσει μία διαδικασία πιστοποιημένη ότι πήγε η εντολή εξουσιοδότησης; Ουσιαστικά η εντολή εξουσιοδότησης έχει τελεσφορήσει. Με το που την υπογράφει ο πολίτης έχει τελεσφορήσει αυτό.

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ

Δημοσιογράφος: Κάποιος πλειστηριασμός από αυτόν που έχει καταθέσει την εντολή εξουσιοδότησης που λέτε εσείς

Αρτέμης Σώρρας: πάρα πολλοί

Δημοσιογράφος: Έχουν σταματήσει κάποιοι πλειστηριασμοί προσωρινά;

Αρτέμης Σώρρας: όχι, μιλάτε για κάτι άλλο εσείς, αν έχετε μια πληροφορία αυτό είναι δικό σας θέμα. Εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί. Εμείς γνωρίζουμε με όλο το ελληνικό καθεστώς και πλαίσιο στην χώρα μας αυτήν την στιγμή με το που εκτελεστεί από τον πολίτη η εντολή εξουσιοδότησης ο πολίτης έχει πληρώσει. Οι πέντε μέρες που πέφτει αμαχητί ο φορέας ή ο οργανισμός ή η τράπεζα ή οποιοσδήποτε οργανισμός χρωστάει ο πολίτης είναι για να εκτελέσει ο πολίτης. Δεν είναι για να πληρώσει ο φορέας. Ο πολίτης πληρώνει με το που φεύγει από τα χέρια του και του δίνει εντολή εξουσιοδότησης στον κάθε φορέα να πάει σε συγκεκριμένους λογαριασμούς οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι στον Άρειο Πάγο, στην κυβέρνηση, παντού να πάρει τα χρήματα και να αποπληρώσει αυτά που χρωστάει και ότι στο μέλλον συμβεί. Άρα λοιπόν έχει τελειώσει για τον πολίτη το πως θα εκτελέσει ο κάθε οργανισμός είναι δική του δουλειά.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΥΤΕ REAL ESTATE ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοσιογράφος: Ωραία, να το πάμε λίγο διαφορετικά για αν το καταλάβω λίγο καλύτερα και εγώ αν θέλετε. Έχουμε ένα πλειστηριασμό για ένα σπίτι

Αρτέμης Σώρρας: Δεν το ξέρουμε εμείς, αυτό το ξέρει ο πολίτης. Καταρχάς μην μας μπερδέψετε με εταιρεία real estate, μην μας μπερδέψετε με καμία μασονική φιλανθρωπική οργάνωση

Δημοσιογράφος: Δεν σας μπερδεύω

Αρτέμης Σώρρας: Σίγουρα με μπερδεύεις

Δημοσιογράφος: Σας ρωτά ένα συγκεκριμένο παράδειγμα

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ

Αρτέμης Σώρρας: Μα εμένα θα μου πεις τι κάνει ο πολίτης; Ο πολίτης έχει τον φάκελο του. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τον φάκελο του πολίτη. Εμένα με ενδιαφέρει το δικαίωμα του πολίτη. Εγώ του δίνω ρητά το δικαίωμα του πολίτη βάσει του νομικού του συντάγματος αυτής της χώρας και του διεθνή συντάγματος και ότι λένε οι νόμοι σε όλο τον παγκόσμιο ιστό, τίποτα παραπάνω. Αν ο πολίτης θα πάει στον πλειστηριασμό του ή τι θα κάνει με τον δικηγόρο του αυτό είναι μία δικιά του δουλειά και δεν αφορά εμένα.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑΤΕΙΘΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ

Δημοσιογράφος: Εάν γίνεται ένας πλειστηριασμός και καταθέσει αυτήν την εξώδικη δήλωση το έγγραφο που καταθέτει…..

Αρτέμης Σώρρας: Δεν γίνεται να γίνει ένας πλειστηριασμός και να καταθέσει την εξώδικη δήλωση, αυτό είναι παραπληγικό. Τότε αν το κάνεις αυτό είσαι παραπληγικός βλάκας. Πας και κάνεις το εξώδικο πριν τον πλειστηριασμό και όταν έρθει ο πλειστηριασμός πας και κάνεις ανακοπή. Και λες κύριοι επειδή δεν πρέπει να μου πάρετε τα χρήματα ή το ακίνητο διότι εγώ έχω πληρώσει και έχω αποπληρώσει και ξεχρεώσει στην ανακοπή αυτή που θα κάνεις όπως λέει ο νόμος και είθισται στο νομικό πλαίσιο, η ανακοπή αυτή θα πάει σε μία έδρα δείχνοντας τα στοιχεία ότι έχεις αποπληρώσει. Ας αφήσεις το δικαστή να κάνει…

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοσιογράφος: Έχει τελεσιδικήσει; Αυτό σας ρώτησα

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, αυτό όμως είναι θέμα πολίτη, είναι προσωπικό του δεν είναι θέμα δικό μας

Δημοσιογράφος: Α δεν έχει να κάνει με τον φορέα σας αυτό

Αρτέμης Σώρρας: Εμείς είμαστε νομική εταιρεία;

Δημοσιογράφος: Όταν καταθέτει τα έγγραφα τα δικά σας

Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι δικά μας τα έγγραφα, είδες λοιπόν. Θες να μάθεις κάτι, πας με πολύ άσχημο τρόπο και δεν θα μάθεις τίποτα γιατί δεν βολεύεις τον συνομιλητή σου και τον συμπολίτη σου. Καταρχάς εμείς τι κάνουμε…

Δημοσιογράφος: Μα άσχημο τρόπο;

Αρτέμης Σώρρας: Ναι αν δεν τον βοηθήσεις, πρέπει να πας στο ύψος της δυνατότητας, όλο το υλικό να το έχεις στα χέρια σου. Το εξώδικο που εσείς αναφέρεστε δεν είναι…

Δημοσιογράφος: συζήτηση κάνω για να καταλάβω όχι ότι το θέτω με λάθος τρόπο

Αρτέμης Σώρρας: Είναι λάθος ο τρόπος, μου μιλάτε αμέσως ότι τα έγγραφα αυτά είναι δικά μου. Κάνετε λάθος. Τα έγγραφα δεν είναι δικά μου

Δημοσιογράφος: Δεν το διατυπώνω με λάθος τρόπο, κάνω λάθος.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι

Δημοσιογράφος: τέλος πάντων πάμε παρακάτω

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ

Αρτέμης Σώρρας: Δηλαδή τα έγγραφα και το εξώδικο δεν είναι του Αρτέμη του Σώρρα ούτε είναι της Ελλήνων Συνέλευσις. Το εξώδικο και όλη αυτή η διαδικασία είναι του κάθε πολίτη και εδώ είναι μία μεγάλη διαφορά. Δεν είναι του Αρτέμη του Σώρρα

Δημοσιογράφος: Ο πολίτης τα προμηθεύεται από τον Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Ο πολίτης δεν τα προμηθεύεται από τον Σώρρα. Ο πολίτης τα προμηθεύεται από τον ίδιο το δημοτικό οργανισμό που ο ίδιος έχει ανοίξει.

Δημοσιογράφος: Που είναι επικεφαλής ο Σώρρας όμως

Αρτέμης Σώρρας: Όχι που είμαι επικεφαλής εγώ;

Δημοσιογράφος: κύριε Σώρρα εσάς ξέρουν όλοι.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Α.Φ.Μ.

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό είναι δικιά σας δουλειά. Αν εσείς ασχολείστε με τον Σώρρα και δεν ασχολείστε με την Ελλήνων Συνέλευσις είναι δικό σας θέμα και θα το πω και μαύρη προπαγάνδα. Πουθενά δεν αναφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την Ελλήνων Συνέλευσις την τεράστια που είναι χιλιάδες άνθρωποι και αυτή είναι η δύναμη του πολίτη και η πραγματική δημοκρατία και ασχολείστε με τον Αρτέμη τον Σώρρα

Δημοσιογράφος: Είστε πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις;

Αρτέμης Σώρρας: Σας είπε κανείς ότι τα γραφεία αυτά είναι του Πολιτικού Φορέα;

Δημοσιογράφος: Γιατί έχει την φωτογραφία σας απ’ έξω;

Αρτέμης Σώρρας: Έχει την φωτογραφία του Αρτέμη του Σώρρα επειδή τους άρεσε η φωτογραφία δηλαδή αν είχε της versage θα ήταν καλά; Θα μου πείτε γιατί έχει την φωτογραφία; Τους αρέσει η φωτογραφία μου

Δημοσιογράφος: όχι μην το παίρνετε έτσι

Αρτέμης Σώρρας: πάμε λίγο να το πάρουμε κανονικά;

Δημοσιογράφος: καλοπροαίρετα σας ρωτάω

Αρτέμης Σώρρας: αυτό άστο να το πούμε σαν συμπέρασμα, θα το βρούμε, το αν πάμε ή δεν πάμε θα το βρούμε στην συνέχεια.

Δημοσιογράφος: ναι, απορία το έχω

Αρτέμης Σώρρας: Πάμε λοιπόν, οι φορείς αυτοί, οι οργανισμοί είναι Ελλήνων Συνέλευσις των πολιτών μες συμβούλιο δικό τους. Τίνος είναι το γραφείο; Ο Οργανισμός τίνος είναι; Των πολιτών δεν είναι; Η Ορεστιάδα αν έκανες ένα ωραίο ρεπορτάζ και πήγαινες στο γραφείο θα έβλεπες ένα συμβούλιο και έναν Οργανισμό τοπικό της Ορεστιάδας όπου είναι ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Έχει τοπικό συμβούλιο έχει καταστατική διαδικασία ίδια σε όλη την Ελλάδα σε μια τεράστια οργάνωση αν το θέλεις. Αν το θέλεις ο Σώρρας είναι οργανισμός, αυτό να το δεχτώ. Και το συμβούλιο αυτό αποφασίζει μαζί με όλα τα συμβούλια σε όλη την επικράτεια σε μια τακτική γραμμή με σκοπό και στόχο την Απελευθέρωση με πολύ συγκεκριμένα χαρτιά. Και το εξώδικο άμα το θέλεις είναι του πολίτη δεν είναι του Σώρρα. Ο Σώρρας έχει βγάλει τις εγγυήσεις και τις έχει βάλει για να κατέβουν τα χρήματα από τα παγκόσμια ταμεία μέχρι εκεί. Τώρα πια ο Σώρρας δεν έχει τίποτα. Οι πολίτες έχουν πάρει την δύναμη στα χέρια τους και τους καλούμε να παραλάβουν την δύναμη και του πλούτου και της πολιτικής ζωής αλλά και του Βίου δηλαδή της ζωής τους, αυτό είναι. Δηλαδή αύριο κάντε ένα ρεπορτάζ στο γραφείο στην Ορεστιάδα να δείτε, τώρα θα ανοίξουν δύο, και ζητήστε τους το καταστατικό. Πηγαίνετε μέχρι την εφορία και θα δείτε ότι το Α.Φ.Μ. είναι εδώ στην Ορεστιάδα δεν είναι στην Αθήνα. Εδώ κάθε γραφείο στην Ελλάδα αγαπητέ

Δημοσιογράφος: Εδώ στην Ορεστιάδα;

Αρτέμης Σώρρας: Μπράβο και είναι δικός σας οργανισμός αυτόνομος

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Δ.Σ.

Δημοσιογράφος: Εσείς τώρα μας είπατε στην αρχή ότι είστε Πολιτικός Φορέας

Αρτέμης Σώρρας: Εμείς τώρα έχουμε έναν Πολιτικό Φορέα όλοι οι Έλληνες

Δημοσιογράφος: Άλλον από την Ελλήνων Συνέλευσις

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς που λέγεται πάλι Ελλήνων Συνέλευσις ο οποίος είναι και Φορέας, τώρα το ξεκαθαρίζουμε

Δημοσιογράφος: Α, έτσι. Με κατηγορείτε

Αρτέμης Σώρρας: Φιλοξενείται, σε κατηγόρησα; Τότε λοιπόν δεν μιλάμε καλά Ελληνικά. Δεν σε κατηγόρησα, το είπες λάθος και σε διορθώνω και τώρα έγινε κατανοητό.

Δημοσιογράφος: Έγινε

Αρτέμης Σώρρας: Άρα λοιπόν έχουμε έναν Πολιτικό Φορέα. Όλοι οι Έλληνες που έχουν τα γραφεία που εγώ άνοιξα αν το θέλετε είμαι Πρόεδρος στον Πολιτικό Φορέα διορισμένος και όχι εκλεγμένος. Στο συνέδριο που θα γίνει θα πάμε σε εκλογές. Το αν θα είμαι πρόεδρος εγώ ή αν θα είναι κάποιος άλλος αυτό έχει να κάνει με την εκλογική και δημοκρατική διαδικασία του Φορέα.

ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Δημοσιογράφος: Έχουμε στον υπερατλαντικό εταίρο εκλογές. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουμε εκλογές. Σε ποιον ποντάρετε, στον Τραμπ ή στην Χίλαρη Κλίντον;

Αρτέμης Σώρρας: Και οι δύο είναι του ιδίου φάσματος. Η διαφορά τους είναι στο χρώμα. Για μένα καμία διαφορά. Εκεί πάλι θα είναι μαριονέτες που κάνουν πλάκα στην ανθρωπότητα. Πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη. Η Κλίντον είναι μια μαριονέτα με πάρα πολλά άσχημα χαρακτηριστικά. Ο Τραμπ ένας φουσκωτός πρόεδρος που τον, θα πω αυτό είχε τέσσερις πτωχεύσεις στο Μανχάταν, τι σας λέει εσάς; Αλλά τελικά αυτό το άτομο το πήγαμε για πρόεδρο. Γνωρίζει τον Τραμπ η Αμερική; Τώρα αν η Αμερική με 400 εκ. με πολύ σπουδαία μυαλά με πραγματικά μια αντιπροσώπευση του πλανήτη είναι δείγμα των ανθρώπων που ζούνε στην Αμερική λυπάμαι δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Δηλαδή εάν το αντιπροσωπευτικό δείγμα των ανθρώπων που κινούνται στην Αμερική και ενδεχομένως να παίρνουν και πλανητικές αποφάσεις και το καλύτερο δείγμα είναι ο Τραμπ και η Κλίντον λυπάμαι για τον πλανήτη αυτό και λυπάμαι για όλους τους ανθρώπους, πραγματικά λυπάμαι.

ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ

Δημοσιογράφος: Μετά τις Αμερικάνικες εκλογές περιμένετε κάποιες εξελίξεις;

Αρτέμης Σώρρας: Τις εξελίξεις θα τις τρέξουμε μόνοι μας εμείς όπως τις τρέχουμε πάντα. Άλλωστε

Δημοσιογράφος: Εννοώ τις Διεθνείς

Αρτέμης Σώρρας: Μα τις Διεθνείς σας λέω

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ

Δημοσιογράφος: Τις γεωστρατηγικές δεσμεύσεις της χώρας

Αρτέμης Σώρρας: Η χώρα δεν έχει δεσμεύσεις γεωστρατηγικές. Έχει γελοία δόλια συμβόλαια από παλιά το ’85, το ’90 με Ρώσους με καλογέρους, με αλογενείς, με σιωνιστές που την δεσμεύουν. Όλο αυτό θα το αποτινάξει με την Ελλήνων πολιτεία και όλες αυτές οι μουτζούρες που έχουν βάλει δεν θα υπάρχουν για μας και δη για μένα.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δημοσιογράφος: Στην εξωτερική πολιτική με την Τουρκία πως θα συνεργαστείτε;

Αρτέμης Σώρρας: Να συνεργαστώ; Τι συνεργασία αν κάνω; Για να συνεργαστώ εγώ με κάποιον ως Έθνος κράτος που είμαι γιατί είμαι το μοναδικό Έθνος, κι αν θα μείνετε στην ομιλία θα σας αποδείξω και άλλα πράγματα και πολύ καλά θα ήταν να ασχοληθείτε σοβαρά και επαγγελματικά με αυτό που κάνετε. Εμείς κοιτάμε τώρα όλους σας εσάς στα κανάλια μικρά μεγάλα δεν υπάρχει για μένα καμία διαφορά υπάρχει μόνο η συχνότητα του Ελληνικού λαού και εσείς παίζετε καλώς ή κακώς. Σήμερα θα πρέπει η ενημέρωση να είναι πολύ κάθετη όσον αφορά όλα αυτά που συμβαίνουν. Άρα θα θεωρήσω υπεύθυνο κάθε δημοσιογράφο που έχει κάτσει απέναντι και είναι υπεύθυνος σε θανάτους των Ελλήνων μου και σε κάθε παραπληροφόρηση. Έχω ήδη δηλώσει ότι στην Ελλήνων Πολιτεία όλους τους δημοσιοκάφρους που ασχολήθηκαν και σκότωσαν τον κόσμο θα έχουν ειδικό χειρισμό από εμένα. Τόσο σκληρά και τόσο αυστηρά. Ωστόσο όμως θα σας πω το εξής, τι με ρωτήσατε;

Δημοσιογράφος: Για την Τουρκία.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αρτέμης Σώρρας: Α ναι για την Τουρκία. Για να μιλήσει λοιπόν μαζί μου κάποιος ως Έθνος που είμαι, γιατί αν δείτε τα παγκόσμια ταμεία δεν τα υπογράφουν τα Ηνωμένα Έθνη. Ενώ όλοι μιλάνε για τα Ηνωμένα Έθνη θα δείτε ότι στα κατάστιχα των Παγκόσμιων ταμείων υπογράφεται από το ONE NATION. Άρα λοιπόν αντιλαμβάνεστε όλοι ότι όταν υπογράφουνε, πέρα από αυτά που λένε οι παπαγάλοι, όλοι υπογράφουνε στο ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ. Το ΈΝΑ ΕΘΝΟΣ είναι οι Έλληνες με δικαιώματα που απορρέουν από την γέννηση των Ελλήνων σε αυτόν τον πλανήτη, από τον ερχομό μάλλον γιατί δεν υπάρχει γέννηση, από τον ερχομό αυτό των Ελλήνων στον πλανήτη. Αυτά τα δικαιώματα είναι η ώρα που οι Έλληνες θα τα πάρουν στα χέρια τους και δεν θα κάτσει κανένας μπροστά τους. Ωστόσο με την Τουρκία για να μιλήσει η Τουρκία με εμένα, ξέρετε ότι η Τουρκία είναι ένα νέο, κράτος δεν είναι, είναι εταιρεία και δεν είναι κράτος, το γνωρίζετε αυτό;

Δημοσιογράφος: όχι

ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ

Αρτέμης Σώρρας: Ωραία, η Τουρκία δεν είναι κράτος λοιπόν σας δηλώνω επίσημα στην κάμερά σας, είναι μία εταιρεία. Μια χαζάρικη εταιρεία που κάνει πλάκα στην περιοχή έχοντας πάντα την περιοχή της Ιωνίας η οποία είναι καθαρά Ελληνική. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εκεί μέσα σήμερα στο γεωγραφικό διαμέρισμα της εταιρείας ως Τουρκία, της χαζάρικης διαδικασίας ζούνε γύρω στα 25 εκατομμύρια δικό μου Ελλάνιο D.N.A. το οποίο είτε μιλάνε τούρκικα, τα τούρκικα πρέπει να ξέρετε ότι μιλούνται από το 1907 και εντεύθεν το γνωρίζετε αυτό; Πριν δεν μιλούσαν. Η γλώσσα αυτή είναι φτιαγμένη από τα Φλαμανδικά. Αν μου βρείτε και ένα βιβλίο αρχαίο τούρκικο εγώ προσωπικά θα ήθελα να το δω. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία τούρκικη γλώσσα πλάκα μας έκαναν όλοι μέσα από διαφημίσεις και από Μ.Μ.Ε. και από εφημερίδες. Άρα λοιπόν για να μιλήσει μαζί μου θα πρέπει να είναι κράτος και κράτος δεν είναι. Γίνεται μεγάλη πλάκα στην περιοχή και στην Διεθνή σκηνή. Η Ελλήνων Πολιτεία οφείλει να λύσει όλες αυτές τις εκτροπές αν το θέλετε και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ήδη ανακοινώνω ότι θα είμαι στην Κύπρο τις επόμενες μέρες και πραγματικά όλο το μέλημά μας θα είναι να κατεβάσουμε έναν πολιτικό Ελληνικό Φορέα στην Κύπρο και θα το κάνουμε. Και ότι λέω το κάνω. Έτσι λοιπόν θα αρχίσει να ενώνεται η πόλη με την μάνα να τελειώσουν όλες αυτές οι ιστορίες που εσείς τις λέτε γεωστρατηγική αλλά είναι μία γελοιότητα με ένα κακό σενάριο που οι ηθοποιοί είναι κάκιστοι.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς θα είμαστε πάντα μαζί σας. Ελάτε στην ενημέρωση. Παρακαλώ να δώσετε σε όλους τους ανθρώπους όλα τα στοιχεία μην του στερήσετε τίποτα. Έχουν δικαίωμα να μάθουν και οι ίδιοι και τι είναι και τι πρεσβεύουμε αλλά και τι θα γίνει. Γιατί αυτό θα γίνει είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο ακόμα και αν καθυστερήσει. Αυτό που έχει σχεδιαστεί να γίνει θα γίνει. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι γεγονός. Αν είστε με τους Έλληνες είστε μαζί μου αν δεν είστε, είστε απέναντι μου. Οπότε ή μαζί ή απέναντι μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Να πάρετε θέση.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση