(Ν.4389/2016 ΦΕΚ/ΑΡ. Φ. 94/ 27.05.2016) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-4

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «Ε.ΣΥ.» ΣΤΙΣ 1.11.2016 ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Ν.4389/2016 ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ/ΑΡ. Φ. 94/ 27.05.2016 ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλληνες

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Καλησπέρα

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλληνες και Έλληνες απανταχού της Γαίας σε όλο τον πλανήτη. Είμαστε σήμερα εδώ για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Μία τελική ευθυγράμμιση, μάλλον μπαίνουμε στην τελική ευθυγράμμιση, στις τελικές ευθείες και στο πολιτικό κατεστημένο αλλά και στον ίδιο τον βίο του πολίτη στην ίδια την ζωή στις αλήθειες στο τι πραγματικά συμβαίνει και να μπούμε να δούμε πως και με ποια λογική έχουν γίνει όχι μόνο όλα αυτά αλλά και συγκεκριμένα κομμάτια όχι μόνο στην πολιτική μας ζωή αλλά τι ελέγχει την πολιτική ζωή μας τι ελέγχει τους θεσμούς μας και τι θέλει να ελέγξει τους θεσμούς μας στην Ελλάδα και στην ζωή μας.

ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ

Αγαπητοί μου συνέλληνες υπάρχει ένα πολύ μεγάλο θέμα το οποίο το έχουμε δει και σε άλλες εκπομπές που έχουμε κάνει ιδιαίτερα η τελευταία που έχω κάνει με τον Βασίλη τον Θεοδωρόπουλο τον Γ.Γ. του Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», της Ανεξάρτητης Αρχής. Αυτό το μόρφωμα το οποίο είναι ένα άυλο κράτος μέσα στο κράτος μας το οποίο δεν ελέγχεται από πουθενά κάνει ότι θέλει, δεν σέβεται θεσμούς δεν σέβεται εκλεγμένους φορείς, δεν σέβεται εκλεγμένους βουλευτές, υπουργούς, πρωθυπουργούς δεν σέβεται τίποτα και αυτό το μόρφωμα το έχουν εκλέξει και το έχουν ψηφίσει στην Ελληνική μας Βουλή. Τώρα την λέμε Ελληνική μας, ας μου επιτραπεί, δεν είναι Ελληνική, και δεν έχει να κάνει τίποτα με την ζωή του Έλληνα και τίποτα με καμία Ελληνικότητα. Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΡΩΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

Αυτήν την στιγμή είμαστε έτοιμοι ως πολιτικός φορέας να ρωτήσουμε όλους του θεσμούς, να ρωτήσουμε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να ρωτήσουμε τον πρωθυπουργό της χώρας, όλους τους βουλευτές μας και όλους τους υπεύθυνους αξιωματούχους για την ανεξάρτητη αυτή αρχή η οποία ψηφίστηκε. Πότε ψηφίστηκε αγαπητέ Βασίλη;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Τον Μάρτιο του 2016

ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: Εδώ πρέπει να καταλάβουν όλοι οι συνέλληνες ότι είναι όλα σχεδιασμένα. Από το ποιος θα είναι για να ψηφίσει το οτιδήποτε, το τι θα ψηφίσουν και το πως έχει σχεδιαστεί όλη αυτή η διαδικασία της αιχμαλωσίας και της δυναστείας μέχρι το τελευταίο κομμάτι. Αυτό θα πρέπει να σπάσει με όλους τους Έλληνες. Πρέπει εμείς να κατανοήσουμε τι έχουνε κάνει και πως το κάνουν. Δεν μπορούμε να βλέπουμε πρόσωπα, δεν μπορούμε να βλέπουμε δόγματα, κόμματα, ιδεολογίες και να μας πείθουν για το αντίθετο, θα πρέπει να πάμε στην ουσία, πες μου.

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Θα έλεγα να καταλάβουμε αυτό που λες αλλά πρέπει να καταλάβουμε πιο μπροστά ποιοι είμαστε εμείς. Πρέπει να καταλάβουμε τι σημασία έχει όταν εκφέρουμε τις λέξεις Κυρίαρχος Έλλην Ιθαγενής. Γιατί ζούμε πραγματικά στην πατρίδα μας, και πρέπει να καταλάβουμε στην πατρίδα μας ως αυτόχθονες Έλληνες τι δύναμη έχουμε. Δεν πρέπει ποτέ να μας διαφεύγει ότι οτιδήποτε γίνεται στο Ελληνικό κράτος γίνεται εν ονόματι του Ελληνικού λαού. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς να είναι εν ονόματί μας που σημαίνει ότι εμείς αυτό το ορίζουμε και πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε αυτοί οι οποίοι δίνουμε εντολές στο δημόσιο και σε κάθε δημόσιο λειτουργό να παράξει την διοίκηση και την εξουσία την οποία εμείς του ορίζουμε που σημαίνει ότι από εμάς εξαρτάται αυτό το περιβάλλον το οποίο υπάρχει. Και είναι ένα περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί με την ανοχή την δική μας το οποίο είναι εναντίων μας. Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε την θέση μας μέσα στο περιβάλλον αυτό να ανιχνεύσουμε το περιβάλλον και να δούμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε σ’ αυτό ως Έλληνες Ιθαγενείς πολίτες.

ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ

Αρτέμης Σώρρας: Σε δεύτερη φάση θα αντιληφθούμε ότι αυτό που έχουν ψηφίσει και φυσικά ψηφίστηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο γι’ αυτό για μας υπεύθυνο είναι το Ελληνικό κοινοβούλιο. Κάθε ένας κοινοβουλευτικός άντρας ή κόμμα που είναι στην Βουλή έχει την δύναμη και την δυνατότητα να ελέγξει τα πάντα, τους πάντες, όποιο υπουργείο θέλει, όποιον οργανισμό, να ελέγξει τον πρωθυπουργό, να ζητήσει απολογία, να απαρνηθούν όπως ορίζει το σύνταγμα και έχουν μπει οι νόμοι. Δεν το κάνει κανένας, άρα λοιπόν για μας υπεύθυνοι είναι όλοι οι άντρες οι κοινοβουλευτικοί, όλοι όσοι είναι στο Ελληνικό κοινοβούλιο και απευθυνόμαστε σε όλους. Δεν υπάρχει για εμάς αυτοί κυβερνάνε. Όχι δεν κυβερνάνε στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα κυβερνάει το Ελληνικό κοινοβούλιο, η κοινοβουλευτική ομάδα, έτσι δεν είναι;

ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Η Βουλή έχει δύο μοναδικές αρμοδιότητες, η μία είναι η ελεγκτική όσον αφορά την κυβερνητική πολιτική που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να ελέγξει τι γίνεται στην κυβέρνηση και η άλλη αρμοδιότητα της είναι νομοθετική που σημαίνει ότι νομοθέτημα περνάει έχει την υπευθυνότητα η Βουλή που περνάει, που παράγεται.

Η ΔΙΤΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: Ωστόσο έχουμε και έναν πρόεδρο Δημοκρατίας ο οποίος έτσι όπως έχουμε ελέγξει την νομολογία ουσιαστικά είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο απ’ την μία, από την άλλη όμως συνυπογράφει όλα τα διατάγματα και όλα τα Φ.Ε.Κ. που σημαίνει ότι είναι συνυπεύθυνος με ότι συμβαίνει στην χώρα. Έχει αρκετά μεγάλη αρμοδιότητα να κατεβάσει το νομοσχέδιο ή το Φ.Ε.Κ. να το ξανά στείλει πίσω στην Βουλή και ένα μεγάλο όπλο του προέδρου είναι η παραίτησή του. Δηλαδή αν δεν συμφωνεί με το νομικό πλαίσιο ή με την αντισυνταγματικότητα κάποιου νόμου τότε μπορεί μία παραίτησή του να επιφέρει ένα πολύ μεγάλο πλήγμα στην κυβέρνηση διότι αν το θέλεις ή Βουλή ψηφίζει τον πρόεδρό της ουσιαστικά όμως η Βουλή είναι ψηφισμένη από τον πολίτη. Άρα η Βουλή και οι Βουλευτές είναι όλοι ψηφισμένοι από τον πολίτη άρα οι εκλεγμένοι των πολιτών εκλέγουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Που σημαίνει έμμεσα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας από τους πολίτες

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς, Άρα λοιπόν έχει πολύ μεγάλη ευθύνη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ένα τέτοιο νομοσχέδιο μία Ανεξάρτητη Αρχή που δεν είναι αρχή αλλά μόνο ως επωνυμία χωρίς νομική προσωπικότητα κοινώς η εφορία να μην γνωρίζει κανένας κοινοβουλευτικός άντρας αλλά και κανένας αξιωματούχος τα έσοδα και τι εισπράττει. Να έχει τεράστιες αρμοδιότητες, στην ζωή μας, στην υγεία, στα φάρμακα, στο υπουργείο Αμύνης, να έχει όπως το λένε μέσα στο νομικό της πλαίσιο και στην έκθεση του νόμου, ότι μπορεί να βγάζει αποφάσεις δικαστικές, να ελέγχει την αστυνομία, να ελέγχει την εξωτερική πολιτική, να ελέγχει το νερό, να ελέγχει τα φάρμακα, να ελέγχει τα πάντα, δεν γίνεται, και να μην το ελέγχει κανένας αυτό το μόρφωμα αλλά τελικά να μην έχει ούτε καν έδρα και να μην έχει καμία νομική προσωπικότητα. Δηλαδή βλέπουμε ένα άλλο άυλο κράτος στο οποίο κάποιοι ορίζουν δύο διοικητές ή τον πρόεδρο και τον σύμβουλο και όλο αυτό το μόρφωμα έχει την οικονομική μου, έχει τον πλούτο μου, έχει τα χρέη μου, διαχειρίζεται την ζωή μου, διαχειρίζεται τις ψυχές του λαού μου, διαχειρίζεται το έθνος μου, είναι ποτέ δυνατόν; Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι πολίτες ότι αυτό πρέπει να τελειώσει και να σπάσει.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Φυσικά αυτό που βιώνουμε στη Ελλάδα και αυτό που πάνε να φτιάξουν στην Ελλάδα ιδιωτικό ήταν και πριν. Θα το αποδείξουμε στις μέρες της «Ελλήνων Συνέλευσις». Που είναι πολύ κοντά η «Ελλήνων Συνέλευσις». Δηλαδή οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες θα είναι κυβέρνηση. Μετράνε μέρες οι Έλληνες που είναι στην «Ελλήνων Συνέλευσις» για να ανέβουν στην κυβέρνηση και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους. Αυτό το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από τους συνέλληνες μας. Ας καταλάβετε όλοι συνέλληνες μέρες μετράμε και εμείς και αυτοί. Άρα λοιπόν πρέπει όλοι οι πολίτες και όλοι οι οργανισμοί που έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους τους πολίτες και λέγονται «Ελλήνων Συνέλευσις» σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό με έδρα την Ελλάδα να καταλάβουν. Όλοι οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι οργανισμοί των πολιτών αυτών, που θα πάρουν τη κυβέρνηση, ρωτάμε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που πρέπει να μας απαντηθούν με ευθύνη τεράστια που έχουμε στα χέρια μας ως Ελληνικός Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις», ο Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων.

ΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Να καταλάβετε ότι αυτές οι ερωτήσεις είναι πολύ συγκεκριμένες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, με λεφτά από εμάς, τα καταθέτουμε αύριο μεθαύριο. Θα τα καταθέσουν και όλοι οι πρόεδροι των οργανισμών «Ελλήνων Συνέλευσις» από όλη την Ελλάδα. Αρχίζουμε λοιπόν να ρωτάμε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, όλους τους Βουλευτές τι ακριβώς ψήφισαν, τους αξιωματούχους αλλά και συγκεκριμένα υπουργεία τι ακριβώς και να μας απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα ακούσετε τώρα στην ανάγνωση ενός τεράστιου εξωδίκου όπου θα επέλθουν πολύ μεγάλες ποινικές ευθύνες, τις οποίες ποινικές ευθύνες θα πρέπει να τις αναζητήσει ο ίδιος ο πολίτης και μέσα από τους οργανισμούς που θα καταθέσουνε μηνύσεις αλλά και ερωτήσεις γιατί περιμένουμε απαντήσεις. Από τις απαντήσεις θα εξαρτηθεί η στρατηγική πως θα απαντήσουμε και πως θα κινηθούμε στην πραγματικότητα και σαν πολιτικός Φορέας αλλά και σαν Έλληνες Κυρίαρχοι πολίτες και κρέμεται η ίδια μας η ζωή.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Σωστά, ήθελα να πω ότι, είπες προηγουμένως ότι υπάρχει ένα άυλο κράτος στο οποίο παραχωρείται η διοίκηση με όλη την εξουσία δηλαδή ένα κράτος δίπλα στο κράτος που σημαίνει παρακράτος, δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτα άλλο.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι χειρότερα από το παρακράτος Βασίλη γιατί είναι τελείως άυλο. Το παρακράτος έχει και ονοματεπώνυμο ενώ αυτό δεν έχει.

Η «ΑΡΧΗ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Είναι ένα παρακράτος, άυλο απρόσωπο, δεν έχει ουσιαστικά ύπαρξη, είναι τελείως νεφελώδες, είναι μία συμμορία, μία συνομωσία η οποία δεν έχει ούτε καν όνομα. Την έχουν ονομάσει «Ανεξάρτητη Αρχή» και εν συντομία «Αρχή» η οποία ουσιαστικά παίρνει ένα κομμάτι το βασικότερο θα έλεγα το οποίο ελέγχει όλα τα άλλα που είναι η οικονομική πολιτική και ειδικά την δημοσιονομική πολιτική. Η οποία από το λαό μέσω των εκλογών έχει εκχωρηθεί στην κυβέρνηση που σημαίνει συνταγματικά υπάρχει μία πυραμίδα ή οποία είναι η διοίκηση η οποία ουσιαστικά ψηφίζεται από τους Έλληνες πολίτες. Και αυτή η διοίκηση έχει παραχωρηθεί σε κάτι το οποίο είναι ανύπαρκτο για να παράξει την πολιτική την οποία είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση να την παράξει και δεν μπορεί να την ελέγξει κανένας έχει την ασυλία εξ αντικειμένου και δεν αναφέρεται πουθενά και είναι τελείως απροσδιόριστη.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Αρτέμης Σώρρας: Να καταθέσω κάτι, αυτό που πάει να συμβεί στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο οι άλλες οι χώρες ήδη το έχουν μέσα τους που σημαίνει ότι είναι όλες οι άλλες οι χώρες υποδουλωμένες τουλάχιστον οι Ευρωπαϊκές, η Αμερική. Δηλαδή αυτό υφίσταται υπάρχει, γίνεται. Στην Γερμανία τα δικαστήρια είναι ιδιωτικά. Ένα τέτοιο μόρφωμα χαζάρικο, αποστατικό, νεφελώδες υφίσταται σε πολλές χώρες μόνο που αυτές οι χώρες ακόμα καθοδηγούν τις υπόλοιπες χώρες. Ακόμα και αν φαίνεται ότι αυτές οι χώρες προοδεύουν ή προκόβουν. Τίποτα, είναι τόσο υποδουλωμένες που ούτε αυτοί ξέρουν οι ίδιοι.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ»

Άρα λοιπόν το ζήτημα είναι για μένα προσωπικά μέχρι να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα θα πρέπει να σταματήσει οποιαδήποτε πληρωμή ο πολίτης και να αποδοθούν ευθύνες και θα πρέπει να υπάρχει μία στασιμότητα και δεν το θέτω ως πολιτική διαδικασία, το θέτω ως ρεαλιστική. Δεν ξέρουμε που πληρώνουμε δεν ξέρουμε που πάνε τα χρήματα δεν ξέρουμε ποιος τα παίρνει δεν ξέρουμε πως χαράσσεται πολιτική. Ποιος είναι αυτός που βγάζει ότι αύριο χρειάζεται χρήματα ή ότι χρειάζεται αυτό το φόρο; από που προκύπτει; από που βγαίνει μέχρι τώρα; και πως θα προκύψει; Δηλαδή ουσιαστικά αυτό είναι μία αναμόρφωση της παλαιότερης αρχής, της παλαιότερης εφορίας. Ουσιαστικά τώρα είναι το φινάλε. Τώρα παραδίνονται τα πάντα. Παραδίνεται δημόσια περιουσία, ψυχές, ζωές, από εδώ θα καθορίζονται ποια φάρμακα θα μου βγάζουν, πόσα δηλητήρια θα πρέπει να έχει μέσα, θα καθορίζεται αν οι σφαίρες μου θα είναι άσφαιρες ή όχι, θα κανονίζεται πόσες μπόμπες, πόσες σφαίρες, πόσα τανκς πρέπει να έχω, ποιος; Ένα μόρφωμα που δεν υπάρχει; και φυσικά με κάποιους οι οποίοι διορίζονται και δεν ξεκαθαρίζει μέσα από ποιον διορίζονται αυτά τα δύο μοσχάρια ή τα μοσχάρια που θα έχουνε την διοίκηση αυτής της «Ανεξάρτητης Αρχής»; δηλαδή είναι τελείως τρελό. Για μένα ως άνθρωπο πολίτη Έλληνα όχι μόνο με προσβάλει όχι μόνο με θυμώνει, έχω ανάμεικτα συναισθήματα για όλους αυτούς και για όλη αυτήν την διαδικασία. Θα πρέπει να το μεταδώσουμε με τον πιο κατάλληλο τρόπο σε όλους τους Έλληνες και τους συνέλληνες να ενωθούν σε μια τεράστια σφαίρα πυρός σε μια τεράστια ενωτική διαδικασία για να καταλάβουμε όχι μόνο τι είναι αλλά ιδιαίτερα για την ζωή μας για την χώρα μας που πρέπει να την πάρουμε το συντομότερο στα χέρια μας.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Άρα λοιπόν ας ξεκινήσουμε για να καταλάβουν οι συνέλληνες και το τι πρέπει να κάνουν και θα πρέπει τα ερωτήματα αυτά που κάνουμε σήμερα εμείς εδώ ως Πολιτικός Φορέας σε όλα αυτά τα κυβερνητικά σχήματα, σε αυτές τις ιδεολογίες, στους αξιωματούχους, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο, σε όλους τους Βουλευτές, στα πολιτικά κόμματα, στον Άρειο Πάγο και στον Εισαγγελέα και στον Πρόεδρο κατά παντός υπευθύνου θα πρέπει να το κάνουν χιλιάδες συνέλληνες σαφώς πρέπει να το κάνουν όλοι οι οργανισμοί μας «Ελλήνων Συνέλευσις». Από αύριο το πρωί αυτά τα έγγραφα που θα είναι στον αέρα θα πρέπει να τα προμηθευτούν και να κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις στους αξιωματούχους αλλά και κάθε συνέλληνας ξεχωριστά ως προσωπικότητα και ως κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής που είναι το κράτος του το Έθνος του που είναι απόγονος των προγόνων και που μιλάνε για απογόνους όπου οι απόγονοι που θα ζήσουν και τι θα γίνει.

ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αρτέμη ήθελα να σου πω και το εξής, αυτή η αρχή θα έχει όργανα ελεγκτικά που σημαίνει ότι τώρα που βγάζουν και το νομοσχέδιο για το περιουσιολόγιο και γι’ αυτά τα οποία έχει σε μετρητά και σε κοσμήματα και σε οτιδήποτε, έχουν το δικαίωμα να έρχονται σπίτι σου και να κάνουν έλεγχο.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι αλλά ποιοι είναι αυτοί;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: θα έρχονται κάποιοι οι οποίοι μπορούνε να ελέγξουνε οι οποίοι όμως διευθύνονται από κάτι που δεν υπάρχει γιατί εμείς σαν άνθρωποι σαν φυσικά όντα είμαστε φυσικές οντότητες έχουμε όνομα έχουμε αριθμό φορολογικού μητρώου έχουμε αριθμό ταυτότητος. Είμαστε ορισμένοι που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να φερθεί εναντίων μας νομικά εφόσον υπάρχει πρόβλημα. Όταν μερικοί άνθρωποι κάνουν μία νομική οντότητα και αυτή είναι συγκεκριμένη.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Αρτέμης Σώρρας: Ουσιαστικά σε αυτόν τον πλανήτη έχεις δύο δυνατότητες ή να είσαι φυσικό πρόσωπο ή να είσαι νομική προσωπικότητα δεν υπάρχει κάτι άλλο ή είσαι εταιρεία ή είσαι φυσικό πρόσωπο

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: που σημαίνει ότι αν δεν έχεις προσωπικότητα δεν είσαι τίποτα, δεν υπάρχεις απλά

Αρτέμης Σώρρας: Μα δεν υπάρχει, ουσιαστικά δεν υπάρχει. Άρα δίνουμε , εκχωρούμε τις εξουσίες σε κάτι που δεν υπάρχει το οποίο με ένα λάπτοπ αν θυμάστε στο President είχα πει τότε ότι «κάποιος παίζει τον Θεό με ένα λάπτοπ και θα του κόψω τα χέρια», ήρθε η ώρα να του κόψουμε και το κεφάλι όχι μόνο τα χέρια. Άρα Βασίλη αυτό δεν είναι ούτε φυσικό πρόσωπο δεν είναι ούτε νομική εταιρεία. Ας δούμε λοιπόν τώρα και ας καταλάβουν οι συνέλληνες και τι ακριβώς είναι. Ένα σκαλοπάτι τεράστιο στρατηγικά αυτήν την στιγμή όπου αυτό θα πρέπει να κυριαρχήσει στο κόκκαλο, δηλαδή φτάνουμε στο κόκκαλο σιγά σιγά.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Πολύ ωραία, λοιπόν, στέλνουμε 3 διαφορετικά εξώδικα το ένα είναι εναντίων κατά του Προκόπη Παυλόπουλου που είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ένα άλλο στέλνουμε κατά του Αλέξη Τσίπρα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, του Υπουργού Οικονομικών του Ευκλείδη Τσακαλώτου καθώς και των Υπουργών αναπληρωτών των υπουργείων αυτών που θα αναφέρω τώρα των Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών και Δικτύων, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και Επικρατείας , και ένα τρίτο πηγαίνει στον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και σε όλους τους Βουλευτές. Θα ήθελα να ξεκινήσω με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ο οποίος ουσιαστικά είναι ο ρυθμιστής του πολιτεύματος.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας σαν ρυθμιστής του πολιτεύματος παρόλο που με την τελευταία αναθεώρηση του συντάγματος κοιτάξαν να τον απαλλάξουν και να τον κάνουν έναν ανεύθυνο, ένα διακοσμητικό στοιχείο, παρόλα αυτά προτού αναλάβει τον ρόλο του δίνει έναν όρκο και ο όρκος αυτός λέει: «Ορκίζομαι να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση να υπερασπίζω την Εθνική Ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού». Αυτός είναι ο όρκος που δίνει. Από την άλλη μεριά για να ισχύσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο πρέπει να έχει υπογράψει και αυτός μαζί με τον αντίστοιχο υπουργό που σημαίνει ότι χωρίς την υπογραφή του Προέδρου δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου το νομοθετικό έργο. Δηλαδή αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν υπογράψει ένα νομοσχέδιο δεν υπάρχει αυτό σαν νομοσχέδιο. Γι’ αυτόν τον λόγο προβλέπεται και από το αναθεωρημένο Σύνταγμα το σημερινό Σύνταγμα ότι μπορεί να ασκήσει αρνησικυρία. Μπορεί να ασκήσει Βέτο και να μην υπογράψει αν κάτι το θεωρεί αυτός ότι δεν είναι συνταγματικό. Που σημαίνει όταν εκδίδεται ένας νόμος σημαίνει ότι έχει ο Πρόεδρος συνυπογράφει που σημαίνει ότι έχει απόλυτα την ευθύνη και δεν μπορεί να τεθεί εκτός ευθύνης επειδή συνυπογράφει κάποιος υπουργός το συγκεκριμένο νομοσχέδιο οπότε ο κύριος Παυλόπουλος όπως και όλοι οι άλλοι στους οποίους απευθύνεται το εξώδικο καλείται να απαντήσει στις ακόλουθες ερωτήσεις:

ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Αρτέμης Σώρρας: Βασίλη βλέπουμε ότι ιδιαίτερα η ασυλία πηγαίνει και έρχεται, τους αρέσει πολύ η ασυλία. Υπάρχει κάτι να φοβούνται; Ο νομοθέτης για την ασυλία την έδωσε για να μην ενοχλεί, δηλαδή από το Σύνταγμα ο νομοθέτης όταν την έβαλε την ασυλία την έβαλε για να κάνουν καλά την δουλειά τους και να μην τους ενοχλεί ο οποιοσδήποτε. Εδώ μιλάμε τώρα αυτό το μόρφωμα αυτοί που θα βάλουν στο μόρφωμα που δεν ξέρουνε ποιος θα βάλει αυτούς και ποιοι θα είναι αυτοί να έχουν πλήρη ασυλία για τόσο νευραλγική θέση; Δηλαδή είναι δυνατόν ποτέ μέσα σε τόσο ψεύδος μέσα σε τόσο δολιότητα και γελοιότητα που υπάρχει σήμερα σε όλο τον πλανήτη ιδιαίτερα σε όλες τις κυβερνήσεις και σε νευραλγικές θέσεις, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει τίποτα ανθρώπινο σε αυτούς τους ανθρώπους που θα βάλουνε εκεί; Είναι ποτέ δυνατόν να μπει άνθρωπος με ανάγκες;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί αναλαμβάνουν την δημοσιονομική πολιτική της χώρας μας. Είναι η βασικότερη πολιτική που πρέπει να παράξει μία κυβέρνηση γιατί από αυτήν εξαρτάται η υγεία η παιδεία η περίθαλψη η ανάπτυξη οι επενδύσεις οι χρηματοδοτήσεις τα πάντα.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Αρτέμης Σώρρας: Για ποιο λόγο να έχουν άσυλο; Δηλαδή τι φοβούνται; Αφού δεν τους βλέπει και κανένας μα δεν υπάρχουν ουσιαστικά. Αλλά αυτοί θα διοικούν το κράτος το άυλο κράτος που θα διοικεί το κράτος που το κράτος είμαστε εμείς; Μιλάμε για κυβέρνηση που αυτά είναι τα παιδιά μας υποτίθεται αλλά τελικά μήπως δεν είναι παιδιά μας; Μήπως τελικά δεν έχει καμία σχέση με το αίμα μας καμία σχέση με εμάς καμία σχέση με Έλληνα; Υπάρχουν απλά εκτελεστές οι οποίοι είναι στοχευμένοι με πολύ μεγάλο σχέδιο και προσεκτικά κρυμμένοι και απαλλαγμένοι από ασυλία για να μην πάθουν και τίποτα; Γιατί εάν αυτοί δεν είχαν ασυλία δεν υπάρχει περίπτωση να κάναν όλα αυτά που κάνανε. Είναι δυνατόν τώρα αυτά τα παιδιά εκεί μέσα με ασυλία; Δηλαδή αν δηλητηριάσεις τον κόσμο με το νερό, αν βγάλεις αύριο οποιοδήποτε νόμο; Αν μου αφήσεις ακάλυπτο το στρατό και δεν μου δώσεις σφαίρες και δεν βγάλεις γιατί δεν εγκρίνεις και δεν σε κρίνει και δεν σε ξέρει και κανένας; Τι θα γίνει; Που είναι η Ελλάδα;

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ

Βέβαια στις επόμενες μέρες να πούμε ότι, αυτό είναι το πρώτο, θα βγει ένα τεράστιο εξώδικο που θα είναι για το υπουργείο Αμύνης πως ελέγχει όλη την ασφάλεια της χώρας αυτό το μόρφωμα και κάποιους που θα βάλουν εκεί. Που δεν ξέρω αν θα είναι καν άνθρωποι που δεν θα είναι. Και θα βγει για την υγεία θα βγει για το χημείο θα ελέγχει το χημείο του κράτους αυτό το μόρφωμα; Ελέγχουν τα φάρμακα σε αυτό το μόρφωμα; Αυτό το μόρφωμα θα πει εγώ τι φάρμακα θα παίρνω κι αν θα έχω και φάρμακα; Η αστυνομία, δηλαδή θα δίνει διαταγές στην αστυνομία αυτό το μόρφωμα που δεν υπάρχει; Για μένα το κράτος που εγώ είμαι όλο το κράτος που αν δεν υπάρχω εγώ δεν υπάρχει κράτος;

ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ

Πρέπει να καταλάβει ο πολίτης τι λέμε, πρέπει να καταλάβει ο πολίτης τι ώρες είναι αυτές και πρέπει να καταλάβει γρήγορα ο πολίτης πως πρέπει γρήγορα να οργανωθεί πως πρέπει να ενωθεί και πως πρέπει γρήγορα να έρθει στην τεράστια Ελληνική λεωφόρο την Ελλήνων Συνέλευσις δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έλα στα δικά σου γραφεία στον δικό σου οργανισμό, όλοι είναι απέναντί σου ξέχασε τις ομαδοποιήσεις ξέχασε τις στοές ξέχασε τα δόγματα ξέχασε τα κόμματα ξέχασε τα όλα και έλα να ενωθείς για την δικιά σου ζωή για το δικό σου μέλλον για την δικιά σου ιστορία τώρα.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:

ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Αρτέμης Σώρρας: Μου το εξηγείς αυτό λίγο, τι θα κάνουν εκεί μέσα αυτά τα ζωντόβολα είπες; Θα γνωματεύουν επί δικαστηρίων και επί των θεμάτων ασφαλείας; Συνέλληνες κάποιος μας κάνει μεγάλη πλάκα και τώρα εδώ είναι ένα μεγάλο θέμα. Θυμάμαι τώρα κάποιοι δικηγορίσκοι και όχι δικηγόροι, για μένα το ίδιο πράγμα είναι βέβαια από την Κρήτη που βγήκανε και είπανε και κράζανε θα έλεγα, δεν λέγανε κάτι ουσίας και βέβαια λέγανε ότι είναι από τον δικηγορικό σύλλογο θα πω τούτο:

ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ

Oι δικηγορικοί σύλλογοι είναι αρχή. ‘Εχει θεσμοθετηθεί ως αρχή γι’ αυτό και εμείς οι άμοιροι οι πολίτες όταν θέλουμε κάτι πληρώνουμε την αρχή αυτή. Επειδή είναι πολύ πληρωμένη αυτή η αρχή να αρχίσει να πιάσει δουλειά γιατί στις μέρες της Ελλήνων πολιτείας θα τα βρούμε τελείως διαφορετικά. Δηλαδή κυρία αρχή η οποία είσαι το μεγαλύτερο unit άμα το θέλετε στην Ελλάδα όταν κάνετε συμβόλαια επικαλείστε το δικαίωμα της αρχής των νομικών και πληρώνουμε 1% στο ταμείο νομικών. Σε όλα τα συμβόλαια είτε εταιρεία θέλεις να ανοίξεις είτε οτιδήποτε άλλο έρχεται ο δικηγόρος αλλά ουσιαστικά πληρώνεται από το ταμείο νομικών. Όταν ανοίγουμε εταιρείες ακόμα και Μ.Κ.Ο. που ανοίγαμε παλιά πληρώναμε ταμείο νομικών. Υπάρχουν πάρα πολλές πληρωμές που γίνονται στο ταμείο νομικών. Αυτό το ταμείο νομικών, οι νομικοί δηλαδή στην Ελλάδα που έφτιαξαν το ταμείο νομικών και τους δικηγορικούς συλλόγους και σήμερα είναι αρχές είναι για το δικαίωμα του πολίτη και για να υπερασπίζονται τον πολίτη.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

Αντιθέτως εμείς είδαμε να κάνουν επίθεση σε πολίτες να πηγαίνουν με τους συστημικούς και με το καθεστώς και να έχουν και ένα ύφος γελοίο χωρίς καμία νόηση δείχνοντας την θέση τους έτσι όπως ακριβώς είναι σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό μασονοποιημένοι και με τεράστια δολιότητα απέναντι στον λαό μου και στο Έθνος μου και στους συνέλληνές μου. Καλά θα κάνει λοιπόν αυτή η αρχή που είναι πληρωμένη από τον Ελληνικό λαό με τόσα χρόνια τόσα χρήματα που τους έχει δώσει ο Ελληνικός λαός και που συνέχεια επενδύει σε αυτούς να πάρουν λοιπόν τώρα όλο αυτό το εξώδικο και να μας απαντήσουν και οι νομικοί σύλλογοι, οι αρχές, τι ακριβώς είναι αυτό; Και γιατί δεν μίλησε κανένας από αυτούς τους συλλόγους που είναι πληρωμένοι και καλολαδωμένοι από όλους τους συνέλληνες και από την κρατική μας μηχανή; Δεν μίλησε κανένας, δεν το είδε αυτό το νομοσχέδιο; Το είδαμε εμείς; Δεν είδαν τι ακριβώς υπογράφουν; Να γνωματεύσετε εσείς δικηγορίσκοι και δικηγόροι και σύλλογοι και να το κάνετε γρήγορα και να μας πείτε τι εννοεί ο ποιητής, τι ακριβώς φτιάξανε; Πως το φτιάξανε; Και να μαζευτείτε χίλιοι δικηγόροι δύο χιλιάδες και να δείξετε τον ανθρώπινο τον Ελληνικό σας παράγοντα και όχι τον συστημικό σας ούτε του συλλόγου σας. Αυτό το unit είναι ήδη σπασμένο δεν υπάρχει. Ήδη κάνει κακό σε όλο το σύνολο της κοινωνίας αλλά και στους ίδιους τους νομικούς.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ

Ξέρω νομικούς οι οποίοι χρωστάνε, χωρίζουνε από χρέη, δεν ξέρουν τι να κάνουν, είναι μπλοκαρισμένοι με έναν ψωρομισθό που παίρνουν από μία τράπεζα ή από κάποιον Δημόσιο οργανισμό και παλεύουν να βγάλουν ένα μεροκάματο και δεν τα βγάζουνε πέρα άρα λοιπόν είναι ο καιρός να μαζευτούνε και να συστρατευτούνε άνθρωποι δικηγόροι, άνθρωποι ρήτορες που αύριο στην πολιτεία μας θα είναι ρήτορες και όχι δικηγορίσκοι ούτε μασονοποιημένοι ούτε στις στοές τους αλλά στον Ελληνικό χαρακτήρα του Ελληνικού Έθνους για την ίδια μας την ζωή και τον βίο και να έρθουν τώρα κοντά και να δουν τι ακριβώς είναι αυτό τι ακριβώς κάνουν ποιος το κάνει γιατί το κάνει και τι ακριβώς θέλει και πως μπορεί μία τέτοια αρχή ένα μόρφωμα ανύπαρκτο άυλο να έρχεται να γνωματεύει επί δικαστηρίων και επί θεμάτων ασφαλείας, ποιος με ποια νόηση; Με ποια γνώση; Με ποια επίγνωση; Που ξέρει τι χρειάζεται;

ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ

Ποιος βγάζει στρατιωτική πολιτική και θέματα ασφαλείας αυτά τα δύο τρία μοσχάρια που θα βάλουν εκεί μέσα; Και που θα έχουν άσυλο; Αυτή την στιγμή οι στρατιωτικοί έχουν πολύ μεγάλο θέμα, οι στρατηγοί, οι ναύαρχοι και όποιος φοράει την ένδοξη στολή είτε του ναυτικού είτε της αεροπορίας είτε του πεζικού πρέπει αυτήν την στιγμή να επαναστατήσει να βρει όλους τους δικηγόρους και όλοι αυτοί που είναι δικηγόροι τόσα χρόνια πληρωμένοι από εμάς γι’ αυτό το δίκαιο που δεν έχει παραχθεί δίκαιο έχει παραχθεί μόνο άδικο να τους βάλουν στη σειρά που πρέπει. Να έρθουν να γνωματεύσουν επί του θέματος να πούνε αλήθειες, να πάρουνε θέση. Και όλα τα θέματα θα λυθούνε σε ένα τραπέζι σε μία χώρα που ζούμε όλοι μαζί και όχι να εθελοτυφλούνε ή να είναι φιλοτομαράδες οι περισσότεροι ή να σκέφτονται τον κάθε ψευτοόρκο στην βρωμοστοά τους και σε όλα αυτά τα υπόγεια, που εγώ δεσμεύομαι θα τα κλείσω τελείως στην Ελλήνων Πολιτεία αυτές οι στοές δεν θα υπάρχουνε για μένα. Συνέχισε Βασίλη.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:

Αρτέμης Σώρρας: Το μόρφωμα;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ναι, αυτοί που υπηρετούν όμως αυτό το μόρφωμα και δεν μιλάνε για το μόρφωμα αυτό υπηρετούν το καθεστώς ή μάλλον είναι παράγοντες που έχουν εκθρέψει αυτό το τέρας το καθεστωτικό. Ναι αλλά αυτό δεν θα τους συγχωρήσει, δεν θα τους παραβλέψει, θα τους παρασύρει μαζί του.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, σωστά

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:

ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΤΟΛΕΣ» ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Αρτέμης Σώρρας: Δηλαδή αυτή ουσιαστικά ελέγχει τον εαυτό της . Έτσι ακριβώς, βέβαια και το Φ.Ε.Κ. το έχουμε αναρτήσει, ουσιαστικά λέει ότι εάν ο υπουργός Οικονομικών διαφωνήσει με τον διοικητή της ΑΡΧΗΣ αυτής ή με τον επίτροπο, άκου να δεις τώρα, το δικαίωμα του Υπουργού είναι να ξανά πάει σε αυτήν την οντότητα την ΑΡΧΗ μέχρι να συμφωνήσει μαζί της. Πόσο τρελό είναι αυτό; Συνέλληνες καταλαβαίνετε τι έχει γίνει; Συνέλληνες αντιλαμβάνεστε τι διαβάζουμε και το λέμε; Καταλαβαίνετε τι πρέπει να γίνει; Είναι μονόδρομος όλοι αύριο να στείλετε τις ερωτήσεις αυτές σ’ αυτούς τους κυβερνώντες που υποτίθεται μας κυβερνάνε αλλά κανείς δεν κυβερνάει γιατί δεν είναι κανένα ηγετικό στέλεχος εκεί. Όλοι είναι εντολές από ένα μεγάλο άλλο ξένο καθεστώς και εκείνο από κάπου αλλού και όλα αυτά τα παιδιά κάνουνε πλάκα. Είναι γεμάτη πίσω μου η Βουλή να συζητάνε θέματα επί θεμάτων. Για ποιο θέμα; Και τελικά δεν έχουνε θέμα;

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ «ΑΡΧΗΣ» ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Το έχουνε υπογράψει. Είναι έτοιμο, ήρθε έτοιμο, το υπογράψανε, παραδώσανε τα πάντα και κάνουνε πλάκα με εμάς κάνοντας οχλαγωγία και χρησιμοποιούν λέξεις που ούτε καν τις καταλαβαίνετε, δεν ξέρεις τι κουβεντιάζουν εκεί μέσα. Πλάκα κάνουν όλοι. Γεμάτα τα κανάλια από πρωινάδικα μεσημεριανάδικα και δελτία ειδήσεων με γελοιότητες με κάτι που δεν μας αφορά αλλά επί της ουσίας δεν μιλάει κανένας. Ουσιαστικά κοιτάξτε τι έχει γίνει. Εάν δεν κάνουμε κάτι τώρα εμείς οι πολίτες ποιος θα κάνει; Κανείς δεν ανέφερε τίποτα. Όλα αυτά είναι μπροστά σας και με επίσημα έγγραφα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ

Σαφώς να πω και αυτό, όλα αυτά που διαβάζουμε τώρα είναι τα μισά και δεν σας τα διαβάζουμε όλα ενημερώνετε για να έχουμε και την γνώση των νομικών, για να βγουν οι νομικοί να μιλήσουν επί της βάσης και όχι να κάνουν πλάκα, γιατί δεν γίνεται πλάκα. Και κοιτάτε να σοβαρευτείτε γιατί θα σας πάρει στο κυνήγι ο κόσμος που σας έχει πληρώσει τόσα χρόνια και κοιτάτε τώρα πως να τον κοροϊδέψετε. Δικηγόροι το νου σας έχετε μεγάλο πρόβλημα, όλοι έχετε πρόβλημα. Όποιος πρέπει να κάνει και δεν κάνει έχει μεγάλο πρόβλημα από εδώ και πέρα και πρέπει να σοβαρευτεί πάρα πολύ. Και φυσικά όλα αυτά τα έγγραφα εκτός από αυτά που σας είπαμε πηγαίνουν: 1. Στον Προϊστάμενο Πλημμελειοδικών Αθηνών, που σημαίνει από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μπορεί να ξεκινήσει μία έρευνα δηλαδή εάν αυτά που λέμε είναι έτσι και να αντιληφθούν όλοι οι εισαγγελείς τι έχει γίνει και να ξεκινήσουνε σύσσωμα το σώμα όλοι μαζί. Έχετε καταλάβει τι έχει γίνει εδώ πέρα; Έχετε καταλάβει τι έχουν ψηφίσει; Και συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα και να κάνουν πλάκα μαζί μας; Εάν αυτό το προτείνουν έχετε καταλάβει τι άλλο έχει ψηφιστεί; Τι έχει γίνει μέσα στα σωθικά της πατρίδας μας; Μέσα στην ιερή μας την χώρα για την ζωή την δικιά μας και την ζωή των παιδιών μας; Δηλαδή αφανίζεται ο Έλληνας; Αφανίζεται το Έθνος; Τι ακριβώς μας λέτε; Και αν δεν κάνετε εσείς κάτι που εμείς σας πληρώνουμε όλους ποιος θα το κάνει; Γιατί είστε εκεί; 2. Ενημερώνεται η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, και 3. Ο Πρόεδρος τους Αρείου Πάγου. Για να ξέρουν κάποια ζώα που βγήκαν κάποια δόση σε κανάλια και λέγανε ως νομικοί. Δεν είστε νομικοί, είστε τίποτα, δεν υπάρχετε καν, πλάκα κάνετε και προπαγάνδα μαύρη. Ορίστε θα ενημερώσουμε όλες τις αρχές να μην ενημερώσουμε και τον δικηγορικό σύλλογο, να έρθει να τα πάρει ο δικηγορικός σύλλογος ή από την Βουλή ή από τα δικαστήρια, ακόμα και από το διαδίκτυο να ενημερωθεί.

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

γιατί πολλοί νομικοί πουλάνε δούλεψη στους πελάτες δηλαδή στους συνέλληνες μου με αρκετά χρήματα θα πω μίζας, τι να πω μισθό; Αφού δεν έχει κόψει ένας μία απόδειξη. Κάποια στιγμή στην Ελλήνων Πολιτεία όταν σας ζητήσω αποδείξεις θα βελάξετε. Δεν έχετε κόψει τίποτα και κάνετε πλάκα. Δηλώνω εγώ προσωπικά από δικηγόρο δεν έχω πάρει ποτέ καμία απόδειξη, μία απόδειξη δεν έχω πάρει δεν με πειράζει αυτό αλλά να βγάλει και γλώσσα έχεις μεγάλο θέμα, βγάλτε γλώσσα. Άρα λοιπόν είναι ενημερωμένοι όλοι. Ας πάρουν λοιπόν να κάνουν γνωμάτευση οι νομικοί. Καλούμε και ανοίγουμε την πόρτα σε οποιονδήποτε θέλει να δει να συμπληρώσει να βάλει στοιχεία να βάλει νόηση να βάλει την ψυχή του να βάλει τον βίο του να έρθει να προστατέψει το Δίκαιο που είναι πληρωμένο εδώ και τόσα χρόνια από όλους τους πολίτες. Είστε πληρωμένοι όλοι εδώ και χρόνια από όλους του Έλληνες πολίτες. Νομικοί, Εισαγγελείς, Αστυνομικοί, όλοι από εμάς πληρώνεστε. Ελάτε τώρα να το λύσουμε. Αν δεν το λύσουμε εμείς τώρα ποιος θα το λύσει; Μόνο εμείς και τώρα. Συνέχισε Βασίλη.

ΑΝ Ο ΞΕΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Θα ήθελα να πω για να το εικονοποιήσω λίγο, είναι σαν να έχει πέσει μία θανατηφόρα επιδημία σε ένα μέρος και αντί οι γιατροί να προστατεύουν αυτούς που έχουν πληγεί από την επιδημία προστατεύουν τους ξενιστές.

Αρτέμης Σώρρας: Μα αυτό γίνεται, σφάζεις και τους ξενιστές, σφάζεις και αυτούς που σου έφεραν την επιδημία, δεν υπάρχει άλλη λύση μας δουλεύουν. Δηλαδή θα πέσει επιδημία και ο ξενιστής που μας έχει φέρει την επιδημία θα τον προστατεύουν οι γιατροί; Πες μου τι θα κάνεις;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: ότι πρέπει.

Αρτέμης Σώρρας: Πως θα το δικαιολογήσουν αυτό πες τε μου τι είναι αυτό; Αν δεν είναι κατάλυση συντάγματος αυτό τότε τι είναι;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αρτέμης Σώρρας: Ως πολιτικός φορέας φεύγει αυτό το εξώδικο. Σαφώς είναι και άλλα πράγματα μέσα τα οποία δεν μπορούν να διαβαστούν στον αέρα. Αυτό που διαβάστηκε ήταν προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ακολουθεί στον Πρωθυπουργό της χώρας τον Αλέξη Τσίπρα και όλους τους Υπουργούς όλων των Υπουργείων που διάβασε πριν ο Βασίλης. Ένα άλλο προς τους Βουλευτές το οποίο θα πάει προς την γραμματεία και στα πολιτικά κόμματα τα οποία απαρτίζουν το κοινοβουλευτικό σώμα της Βουλής. Αυτό θα πάει σε όλους αυτούς. Ωστόσο αγαπητοί συνέλληνες όλοι οι Οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις είναι υποχρεωμένοι και καθήκον τους τα ίδια εξώδικα να τα στείλουν και οι ίδιοι ως οργανισμοί σε όλους αυτούς που τους στέλνουμε και εμείς. Επίσης όσοι Κυρίαρχοι Έλληνες πολίτες επιθυμούν μπορούν να το κάνουν και προσωπικά. Να ενημερώσετε όλους αυτούς που τους στέλνουμε εμείς το εξώδικο να το κάνει και ο κάθε πολίτης, όποιος μπορεί γιατί έχει ένα κόστος όσον αφορά τον Δικαστικό Επιμελητή. Όλες οι Ε.ΣΥ. οι δικές μας πρέπει να το κάνουν ανελλιπώς γιατί έπεται πολύ μεγάλη συνέχεια και πολιτική και στην ουσία της βάσης του βίου. Θα υπάρξει εξώδικο για το υπουργείο Αμύνης τι ακριβώς κάνει η Ανεξάρτητη Αρχή και με ποιον τρόπο το κάνει αναλυτικά. Για το Χημείο για τα φάρμακα στο Βίο όλο. Στο τέλος αν θα πάρουμε απαντήσεις θα είναι αυτό που θα εκτελέσουμε ως στρατηγική από αυτό που θα μας απαντήσουν.

Δεν πιστεύω ότι θα απαντήσει κάποιος από αυτούς. Είναι γελοίο να πιστεύετε ότι θα απαντήσει κάποιος. Το έχουν ψηφίσει ήδη, δεν ξέρουν καν τι ψήφισαν. Κι αν ξέρουν είναι τεράστια προδοσία στην χώρα μας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη. Εκχωρούνε κυριαρχία, χώρες, ανθρώπους, ψυχές, είναι μια τεράστια ανευθυνότητα, είναι εκτελεστές, είναι δολοφόνοι, είναι σαν να είναι μηχανές, δεν είναι άνθρωποι. Δεν μπορεί να είναι άνθρωποι και να ψήφισαν αυτό εδώ μέσα στην Ελλάδα, δεν είναι άνθρωποι, ούτε καν υβρίδια δεν είναι, δεν είναι δυνατόν και θα το δούμε μέχρι το τέλος. Όλα αυτά που λέμε θα αποδειχτούν. Οι εντολές είναι ξεκαθαρισμένες. Οι εντολές ήδη φύγανε σε τρεις μέρες θα έχουν πάει σε όλους. Όλες οι Ε.ΣΥ. είναι υποχρεωμένες να στείλουν τα εξώδικα το συντομότερο να ενημερωθούν από τα Κεντρικά τους και όλα τα έγγραφα να πιστοποιηθούν και να πάνε να εκτελεστούν σε όλους τους Φορείς που στέλνουμε εμείς.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΜΑΣ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ήθελα να πω ότι εμείς δεν έχουμε δική μας νομολογία. Αυτοί οι νόμοι είναι δικοί τους. Το παρόν Σύνταγμα το έχει ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων. Δεν επικαλούμαστε κάτι διαφορετικό. Αυτό το σύνταγμα που έπρεπε να τηρούνε γιατί το έχουνε ψηφίσει οι ίδιοι αυτό επικαλούμαστε και είμαστε ακριβώς μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και αποδεικνύουμε πως αυτοί κουρελιάζουν το Σύνταγμα λειτουργούνε ακραία, λειτουργούνε καθαρά προδοτικά και εμείς είμαστε οι οποίοι επικαλούμαστε την Συνταγματική τάξη και είναι υπόλογοι ενώπιον μας γιατί αυτό που παράγουν είναι απλώς ο αφανισμός μας και η καταστροφή μας.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ

Αρτέμης Σώρρας: Συνέλληνες μου εσείς είστε το κράτος, εσείς θα το κάνετε. Πρέπει να μάθετε, να κάτσετε να διαβάσετε, να κάτσετε να δείτε ποιοι είστε, τι θέλουμε, τι θα κάνουμε πως ενώνεσαι, πως οργανώνεσαι, δεν υπάρχει άλλη λύση. Εμείς θα κάνουμε την αλλαγή. Εμείς θα φέρουμε την ανατροπή. Εμείς θα πάρουμε την ζωή στα χέρια μας. Εμείς θα πάρουμε τον πλούτο. Εμείς, Εμείς, Εμείς, Εσύ, Εσύ, Εσύ. Δεν υπάρχει άλλος, μην περιμένεις κανέναν άλλο. Όπως γίνεται τώρα στον μονόδρομο, στην λεωφόρο της Ελλήνων Συνέλευσις στα δικά σου γραφεία με τα δικά σου συμβούλια με τις δικές σου δυνάμεις. Πρέπει να μάθεις πρέπει να καταλάβεις. Ενημερώστε τους πάντες, μην περιμένετε να ενημερωθούν μόνοι τους. Όσοι γνωρίζετε ενημερωθείτε, όσοι μπορείτε να προσφέρετε ελάτε να προσφέρετε όχι μόνο μέσα στα γραφεία αλλά και έξω από τα γραφεία. Σε όλη την πολιτεία μεταδώστε το μήνυμα μεταλαμπαδεύστε, πρέπει να καταλάβουν όλοι τι έχει γίνει. Πρέπει να ξέρουν από τι πεθαίνουν. Δεν γίνεται να πεθαίνουν και να μην ξέρουν το γιατί. Πρέπει να ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και πως θα πάρουν την χώρα στα χέρια τους. Την χώρα στα χέρια μας θα την πάρουμε εμείς, δηλαδή οι Έλληνες, δηλαδή εμείς το κράτος, εμείς είμαστε το κράτος πρέπει να το καταλάβετε και η πολιτική ανήκει στον πολίτη.

ΓΙΝΕ ΟΠΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑ

Πολίτης ίσων οπλίτης αν αλλάξεις ένα γράμμα. Αν δεν γίνετε οπλίτες δεν θα πάρετε τίποτα. Πρέπει να το καταλάβετε πάρα πολύ καλά Μονόδρομος λοιπόν η Ελλήνων Συνέλευσις ενωθείτε ελάτε.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και μην ξεχνάτε, πάντα οτιδήποτε γίνεται, γίνεται στο όνομά σας. Σταματήστε λοιπόν να τους αφήνετε να σας σκοτώνουν. Οφείλετε τώρα και οφείλουμε όλοι μαζί να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας ξεκινώντας από την πατρίδα μας. Πρέπει η Ελλάδα να έρθει στους Έλληνες.

Αρτέμης Σώρρας: Έτσι είναι. Αφού γίνονται όλα στο όνομά μου θα τα ξέρω όλα εγώ και εγώ θα τα υπογράφω. Αυτοί δεν θα υπογράφουν τίποτα. Αν τους δώσουμε εξουσιοδότηση θα υπογράφουν μόνο ότι θέλουμε εμείς γιατί είμαστε η ουσία και αυτοί είναι η εξουσία και τώρα πρέπει να δούμε τι έχει γίνει. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αρτέμης Σώρρας: Μέχρι το τέλος, η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων μέχρι το τέλος.

……………………….

Απομαγνητοφώνηση: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση