ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ … ΑΟΡΑΤΟ ;

ΕΛΛΑΔΑ
unnamed
Το προφανές …… αόρατο ;
Με τον καιρό και την βουή, μας κάνανε να σκεφτόμαστε πολύπλοκα και πονηρά. Να θεωρούμε εξυπνάδα κάνοντας εικασίες για το τι άλλο μπορεί να βρίσκεται πίσω από το πίσω, κάνοντας διάφορα σενάρια ως ειδικοί και γνώστες, και έτσι τρώμε το παραμύθι που μας σερβίρουν ως αλήθεια και που είναι μόνο το 1% από τα εγκλήματα πού περνάνε μέσα από ΦΕΚ και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Με την σύνθετη σκέψη του … ντετέκτιβ, πού μας έχουν κάνει με τα χρόνια να ζούμε και να  σκεφτόμαστε, δεν βλέπουμε και δεν διακρίνουμε το προφανές.
Μέσα λοιπόν από το γυαλί-κουτί και δια μέσω του συναισθήματος ενεργοποιούν συγκεκριμένα κέντρα και πτυχές της ψυχής μας, και με αυτόν τον τρόπο κατευθύνουν την σκέψη μας, τις αντιδράσεις μας και την συμπεριφορά μας. Την ίδια στιγμή βέβαια η αλήθεια που βρίσκεται μπροστά στη μύτη μας περνάει απαρατήρητη. Το προφανές όμως, μπορεί να το αντιληφθεί άμεσα κάποιος πού λειτουργεί με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Αυτός δεν ξεγελιέται.
Παρόλο που όλα γύρω μας είναι μια τρέλα και το άδικο και το παράλογο βρίσκονται σε έξαρση, εμείς, πρέπει με ηρεμία και λογική σκεπτόμενοι απλά να εξετάζουμε την πληροφόρηση πού μας δίνουν και την ουσία του θέματος, και όχι γύρω-γύρω από αυτήν. Το ονειρικό πέπλο του συναισθήματος δεν μπορεί να παρεμβληθεί μπροστά στο προφανές, όταν ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές επικρατεί η λογική. Εάν κλείσουμε τις τρύπες που μπάζουν και χρησιμοποιούν το συναίσθημα μέσω της υποβολής των ΜΜΕ, θα μπορέσουμε να δούμε καθαρά την αλήθεια.
Το σχέδιο υποβολής στις συνειδήσεις μας και διαμόρφωσης του ψυχισμού μας μέσω της TV είναι γνωστό: Σκοτωμοί, θάνατοι, κηδείες, νοσοκομεία, δικαστήρια, ιδιωτικοί στρατοί κατοχής, τρομοκρατία, μεταλλάξεις, ζόμπι, λαγνεία, πορνεία, φιέστες, προπαγάνδα, το αφύσικο, οι εξαιρέσεις ως κανόνες, οι παραπλανητικές ειδήσεις, η απόκρυψη κ.α.
Όλα τα κόμματα γνωρίζουν για τα ΦΕΚ, τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και τις τροποποιήσεις που γίνονται υπέρ «ημετέρων», και παρόλο που έχουμε έρθει σε αυτήν την επώδυνη και εξαθλιωτική κατάσταση, τα κόμματα μηδενός εξαιρουμένου κάνουν το παγώνι !!! Είναι πλέον γνωστό ότι χρηματοδοτούνται, έχοντας προσκυνήσει και εξαγορασθεί, και από κρυφές πηγές ως αντίτιμο σιωπής.
Είναι όλο στημένο με τις τράπεζες εντολοδότες, τους πολιτικούς εκτελεστές, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης-εξαπάτησης και την γραικύλικη και χαζάρικη μπουρζουαζία του τόπου μας να τους στηρίζει. Πατριώτες ξυπνήστε ! Μας πηγαίνουν σιγά – σιγά και γρήγορα, ακολουθώντας τις ταγές της νέας τάξης πραγμάτων και των αφεντικών τους που προσπαθούν να επιβάλλουν, στην πλήρη εξαθλίωση, υποδούλωση, θάνατο και αφανισμό. Εάν πέσουμε και εμείς οι Έλληνες τίποτα πλέον δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σατανικά και απάνθρωπα σχέδιά τους, και η ανθρωπότητα θα καταστραφεί και θα εξαφανισθεί.
Χρόνια τώρα λέμε « Μα καλά, δεν θα βρεθεί κάποιος ή κάποιοι πατριώτες να μπούνε μπροστά για να τους ακολουθήσουμε και να απελευθερωθούμε; » Οι πατριώτες έχουν έρθει και είναι εδώ σπέρνοντας το μήνυμα της ειρηνικής εξέγερσης και απελευθέρωσής μας. Όλοι μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα και τους πατριώτες της σημερινής «Φιλικής Εταιρείας» του οργανισμού EI-END. ΄Αμεσα , χωρίς δόγμα, χρώμα και κόμμα, επανένωση των ελεύθερων Έλλήνων που δεν προσκυνήσανε και ούτε προσκυνάνε. Έχουμε χρέος και καθήκον στους προγόνους μας πού έδωσαν επανειλημμένα την ζωή τους για την ελευθερία, μα πολύ περισσότερο στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές.
Αγαμέμνων
unnamed (1)

Αφήστε μια απάντηση